🔰 اساس همه تربیتهای اجتماعی و انسانی چیست؟
🔻از نظر اسلام، «تشکیل خانواده» یک فریضه است و ازدواج، دروازه ورود به تشکیل خانواده است. «خانواده»، اساس همه تربیت های اجتماعی و انسانی است. خدای متعال از «زندگی مشترک و مُزدوَج» خوشش می آید و مرد تنها و زن تنها مثل یک «موجود بیگانه» در مجموعه پیکره انسانی است. اسلام این طور خواسته که «خانواده»، سلول حقیقی پیکره جامعه باشد نه فرد تنها. قِوام عالَم، انتقال تمدن ها و فرهنگ ها و بقای استقلال جوامع ؛ چه از لحاظ سیاسی و چه از جهات دیگر؛ همه بر پایه «ازدواج و تشکیل خانواده» است. اگر «خانواده» نباشد، بزرگ ترین مصلحان هم نمی توانند جامعه را اصلاح کنند.
مطلع عشق-سخنان مقام معظم رهبری
#سالروز_ازدواج_امیرالمومنین_و_حضرت_زهرا_روز_ازدواج
#مقام_معظم_رهبری
✅ @keraamat_ir
🔰 کلیدیترین عامل تعادل روحی فرزندان
🔻تعادل روحی و روانی به عوامل زیادی ربط پیدا میکند. اما دو تا از کلیدیترین عوامل تعادل روحی فرزندان در خانواده عبارتند از : «رابطه پدر با مادر از سر محبت و رحمت باشد» و «رابطه مادر با پدر سرشار از تواضع و احترام باشد». البته هر دو خوب است به یکدیگر احترام و محبت داشته باشند ولی بر اساس اقتضائات خاص روحی زن و مرد «احترام برای مرد» و «محبت برای زن» اولویت پیدا میکند. وقتی بچه ها اینگونه روابطی را میبینند گویی هر چیزی سر جای خودش قرار گرفته و تعادل در خانه برقرار خواهد شد.
#حجت_الاسلام_پناهیان
#تربیت_فرزند
✅ @keraamat_ir
🔰 حضرت فاطمه زهرا (س): «خَیرٌللنِّساء أن لا یَرینَ الرِّجالَ وَلا یَراهُنَّ الرِّجالُ»
«برای زنان بهتر است که مردان نامحرم را نبینند و مردان نامحرم نیز ایشان را نبینند» (وسائل الشیعه، ج 14، ص 43)
🔻 زنان باید امور ویژه خود را بیاموزند تا از مراجعه به مردان بینیاز باشند. مثلا اگر مسئولیت اجرایی دانشگاه های مخصوص زنان به عهده زن باشد، قطعا بهتر است. مگر زنی شرایط مدیریت را نداشته باشد و این شرایط تحصیلی است. یعنی باید زنانی باشند که امور ویژه دختران و زنان را اداره کنند تا لازم نباشد نامحرم، متصدی اداره آن امور شود.
آیت الله جوادی آملی-زن در آینه جلال و جمال-صفحه 298
#روایت
#آیت_الله_جوادی_آملی
#تربیت_دخترانه
✅ @keraamat_ir
🔰 باید عقل بچه را به کار انداخت!
🔻مربی باید عقل بچه را به کار بیاندازد. اما چطور؟
تو به جای او نبین! خوب دیدن یعنی تدبر را به او بیاموز. به او بیاموز از تاریخ و حوادث و مشکلات و ... درس بگیرد. خوب تحلیل کردن یعنی تفکر را به او بیاموز. خوب سنجیدن یعنی تعقل را به او بیاموز و بگذار انتخاب کند. حتی گاهی که خیلی خطرناک نیست بگذار اشتباه انتخاب کند .
استاد وافی . کرامت3.
#تربیت_کودکان
#استاد_وافی
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 هدف تربیت در سیره امام باقر (ع)
🔻برای برقراری نظام علوی اولین قدم این است که ذهنیت مردم تغییر پیدا کند. این همان مبارزه فرهنگی است.مبارزه فرهنگی بیان یک سری از احکام اسلامی نیست، بلکه باید یک جهت گیری انقلابی در بیان احکام باشد. مبارزه فرهنگی این است که فرهنگ حاکم بر ذهن های مردم را عوض کنند تا راه برای حکومت الهی هموار و برای حکومت طاغوتی و شیطانی بسته شود. این چنین حرکتی بود که امام باقر (ع) انجام دادند و معنای باقر علم الاولین همین است.
مقام معظم رهبری
#شهادت_امام_باقر(ع)
#مقام_معظم_رهبری
✅ @keraamat_ir
🔰 تربیت، امری ثابت و ایستا نیست
🔻 اصول آموزش و پرورش را نمیتوان «وضع» نمود؛ بلکه باید آنگونه که هست، کشف کرد. شرایط فردی، موقعیتهای اجتماعی و فرهنگی جامعه دائم درحال تغییر است. بنابراین وضع کردن اصول ثابت تربیت با این تغییرات همخوانی ندارد. اولین مانع فهم تربیت، مکانیکی و ایستا تلقی کردن آن است. به نحوی که تصور میشود متربی همچون مومی در دست تربیت کننده است تا به هر شکلی که خواسته باشیم آن را تغییر دهیم. یا اینکه درون متربی را همچون مخزنی بدانیم که باید با مصالح و مواد تولید شدنی نسل بزرگسال پر شود.
دکتر عبدالعظیم کریمی، تربیت چه چیز نیست؟ص 26 و 27
#دکتر_عبدالعظیم_کریمی
#نکته_های_تربیتی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 عرفه، میانبری در مسیر تربیت
🔻خداوند در قرآن در مورد اهل عرفه میفرماید: ثُمَّ أَفِيضُوا مِنْ حَيْثُ أَفَاضَ النَّاسُ وَاسْتَغْفِرُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ. پس، از همان جا كه انبوه مردم روانه مىشوند، شما نيز روانه شويد و از خداوند آمرزش خواهيد كه خدا آمرزنده مهربان است. سوره بقره 199. اما چرا اینقدر اصرار وجود دارد که انبوه مردم همراه هم باشند؟! چون برخی زمانها و مکانها آثار تربیتی دارند که اگر در کل سال تقسیم شوند، آن اثر را نخواهد داشت. این اوقات را باید در امور تربیتی برای خود، خانواده و متربیانمان غنیمت بشمریم. گاهی یک عرفه جای یک سال کارتربیتی را میگیرد. برای کار تربیتی باید دنبال چنین فرصتهای طلائی بود. حجت الاسلام میرلوحی
#روز_عرفه
#حجت_الاسلام_میرلوحی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 عید قربان، تمدن اسلامی و وابستگیهای مربی
🔻 ارتباط صمیمی بین مربی و متربی در تربیت امری بسیار مهم است. اما گاهی ارتباطِ بیش از حد در این روابط موجب آسیب در تربیت میشود و آن را مختل میسازد. اوج چنین ارتباطی بین پدر و مادر و فرزندان است و نمونه این ارتباط عمیق عاطفی در عید قربان و جریان حضرت ابراهیم و حضرت اسماعیل علیهما السلام است. «گذشتن از این رابطه عمیق» در تربیت امری بسیار مهم و دارای آثار بزرگ تمدن ساز است. عید قربان و در امتداد آن حادثه کربلا یعنی «اوج محبت بین پدر و پسر» و «اوج از خود گذشتن» در راه «ایجاد تمدن اسلامی»- دکتر همایون
#عید_قربان
#دکتر_همایون
#تربیت_فرزند
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مهم ترین مشکل تربیتی
🔻مهم ترین مشکل تربیتی ما غربزدگی است. یکی از ریشه های بی حجابی و هر مشکل تربیتی و فرهنگی دیگر این است که مردم، سبک زندگی مطلوب را در غرب جست و جو میکنند. غربیها چیزی به عنوان «رویای آمریکایی» درست کردند و آن را از طریق ابزارهای مختلف رسانهای به ما منتقل کردند تا شبیه آنان شویم.
استاد صداقت زاده- کرامت3
#استاد_صداقت_زاده
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
🔰 ﺍﻱ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ! ﺧﺪﺍ ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ، ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﻭ ﭘﺸﺘﻴﺒﺎﻧﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻮ ﺑﺲ ﺍﺳﺖ.انفال ۶۴
🔻چه خطاب مسئولیت آوری است برای مومنین! برای شما مومنات! که شما را در ردیف خدای تبارک و تعالی قرار داده است. در این آیه به ما فرموده اند که اهداف اسلام و خود نبی اکرم و هرچه مربوط به نبی اکرم است را، باید شماکفایت کنید. شما باید از دین اسلام حفاظت کنید. بانوان محترم! همه مسئولیم. شما مسئول تربیت اولاد هستید؛ هرچند همه مسئول تربیت اولاد هستیم ولی دامن مادر برای اولاد،بهترین مکتب است. مسئولید که در دامن هایتان اولاد متقی بار بیاورید،شما می توانید بچه هایی تربیت کنید که حفاظت از آمال انبیاء بکنند.
صحیفه امام خمینی ج7، ص503،
سخنرانی 5خرداد 1358
#آیات
#امام_خمینی_ره
#تربیت_فرزند
✅ @keraamat_ir
🔰 وَمِنَ النَّاسِ مَن يَتَّخِذُ مِن دُونِ اللَّهِ أَندَادًا يُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللَّهِ وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِّلَّهِ.
بقره ۱۶۵.
🔻برای تربیت انسان، باید در او عشقی آفرید که از تمام غریزه ها نیرومندتر باشد و در او نیرویی گذاشت که تمام زنجیرها را با خود بردارد. مادامی که این عشق عظیم و نیروی بزرگ در انسان پا نگیرد، برای او حرکتی نخواهد بود و از بند اسارت ها نجاتی نخواهد یافت. ما از محبوب های خود به خاطر چیزی که محبوب تر است، چشم می پوشیم و خوب را فدایی خوب تر میکنیم تا آنچه با اهمیت تر است انتخاب کنیم. عشق شدیدتر و حب "الله" مارا از اسارت غرائز و حب نفس و حب دنیا آزاد می کند.
کتاب مسئولیت و سازندگی، استاد صفایی ص ۶۷
#آیات
#استاد_صفائی_حائری
#تربیت_انسان
✅ @keraamat_ir
✳️ دوره جامع آموزش مجازی روش تدریس فارسی مقطع دبستان با محوریت اول دبستان
💻 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در:
https://evnd.co/qManp
✅ @keraamat_ir
🔰 جایگاه احساس شخصیت در تربیت
امام هادی (ع): مَنْ هانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ فَلا تَأْمَنْ شَرَّهُ. كسي كه نزد خودش احساس شخصيت نكند از شر او ايمن مباش. تحف العقول صفحه ۴۸۳
🔻انسان در وجودش دو نوع «خود» دارد. یکی خودیست که باید آن را شکست و خُرد کرد که همان نفسپرستی یا شهوتپرستی است. اما خود دیگری نیز دارد که باید آن را «پرورش داد و تربیت کرد» و نگذاشت منهدم شود. زیرا با انهدام آن ریشه اخلاق اسلامی به کلی قطع میشود. «عزت خواهی و کرامت نفس خواهی» معنایش این است که انسان بر خلاف شهوت پرستی به «گوهر روح» خود توجه کند و اجازه ندهد شهوات به صورت معبود برای او درآیند. اما کسی که حس «کرامت نفس» ندارد، سرمایه عظیمی را از دست داده که باید از چنین آدمی ترسید!
شهید مطهری- تعلیم و تربیت در اسلام صفحه۱۲۳ و ۱۲۴
#ولادت_امام_هادی(ع)
#شهید_مطهری
#تربیت_انسان
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بازی مهمترین ابزار زیرساخت سازی در تربیت
🔻بازی میتواند، اراده و تحمل در برابر مشکلات را در بچهها تقویت کند و اعتماد به نفس را افزایش دهد. چنین چیزهایی سر کلاس درس ایجاد نمیشود اما در خاک بازی و آب بازی و ... ایجاد میشود.
استاد تراشیون- کرامت۲
#تربیت_کودک
#استاد_تراشیون
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
🔰 چگونه میخواهی علی را بشناسانی؟!
🔻 ای علی دوست، ای کسی که برای علی(ع) جمع میشوی و چراغ روشن می کنی؛ ای کسی که با شنیدن منقبت علی(ع) دلت شاد میشود؛ اگر امروز دنیا بخواهد علی(ع) را بشناسد، دو راه دارد. یک راه این است که ایشان را از تاریخ بشناسد. اما یک راه دیگر هم هست! اگر آمدند و گفتند که علی(ع) را چطور میشود شناخت؟ می گویند میرویم از پیروانش میشناسیم. یک نفر میخواهد پیروان و شیعیان علی(ع) را بشناسد تا او را بشناسد، چه می بیند؟ آیا علم می بیند؟ آیا تقوا می بیند؟ آیا علاقه به یتیمی که در علی بود می بیند؟ آیا خدمت به مردم می بیند؟ آیا شجاعت و صراحتی که در علی بود، می بیند؟ به هوش باش! چگونه میخواهی علی(ع) را بشناسانی؟!
امام موسی صدر- سخنرانی سال 1350- کاشان
#عید_غدیر
#امام_موسی_صدر
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اخوت، مساله برجسته غدیر
🔻آرمان علوی چه در عرصه شکوفایی فردی و اعتلای شخصیت فردی و چه در وجهه اجتماعی آن، از جامعه سازی تا تمدن سازی، امکان تحقق ندارد مگر به حقیقت درخشنده ای به نام اخوت. اخوت یک رابطه ی کاملا عمیق، عاطفی، محبتی در بالاترین سطح ممکن ذیل آرمان علوی است.
همین که شما در دایره ایمان قرار گرفتید که اوجش این است که تحت ولایت امیرالمومنین (ع) قرار بگیرید، چه بخواهید چه نخواهید، عقد اخوت بر شما از طرف خداوند جاری شده است و از این به بعد مومنین هستند که باید این موضوع را بین خودشان به رسمیت بشناسند، هویت این نوع ارتباط جدید را شناسایی کنند، حقوقش را بشناسند، آدابش را بشناسند، آفاتش را بشناسند تا بتوانند به حقوقش عمل کنند، به آدابش مودب بشوند و از آفاتش مراقبت کنند. در رابطه اخوتی اینها جزء وظایف جدی مومنانه است.
استاد حاج علی اکبری-کرامت2
#عید_غدیر
#تربیت_ولایی
#حجت_الاسلام_حاج_علی_اکبری
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 غدیر؛ ریسمان خدا و مردم
✍ یادداشت اختصاصی حجت الاسلام دسمی برای کرامت به مناسبت عید غدیر خم
🔻بسم رب العلی الاعلی. دستی که در غدیر به آسمان بلند شد و به حبل الله گره خورد و شریعت قدم در طریقت اکمال دین گذاشت، اعلان ختم نبوت و بدء فعلیت امامت و ولایت، جهت گام نهادن جامعه در مسیر تنعم از اکمال رسالت بود و همچنان دست دیگر نبی و ولی خدا بسوی امت و حبل الناس دراز است که با تمسک و استمداد از خیط اخوت و مواسات مومنانه حلاوت لن تضلوا ابدا را به موالیان عصر ظهور بچشاند. جَعَلَناالله و ایّاکُم من المتمسکین بولایت امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب علیه السلام.
#عید_غدیر
#تربیت_ولایی
#حجت_الاسلام_دسمی
✅ @keraamat_ir
🔰 راه ایجاد آرامش در مسیر تربیت
إِن تَجْتَنِبُوا كَبائِرَ ما تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ وَ نُدْخِلْكُمْ مُدْخَلًا كَرِيماً.
اگر از گناهان بزرگی که شما را از آن نهی کردهاند دوری گزینید، ما از گناهان دیگر شما درگذریم و شما را به مقامی نیکو برسانیم. (نساء ۳۱)
🔻 در تربیت باید متوجه اصول کلی بود و از دلهره و نگرانیِ پرداختن به جزئیات پرهیز کرد. ممکن است یک مربی، خطاهای کوچکی انجام دهد. مثلا عصبانیت های بی مورد داشته باشد. اما اگر کارهای اصلی و بزرگ را درست انجام دهد، خداوند خطاهای کوچک را می پوشاند و آنها را جبران خواهد کرد. چنین نگاهی موجب می شود، حالت نگرانی در مربی و پدر و مادر از بین برود. حجت الاسلام قاسمیان- دوره کرامت1
#آیات
#حجت_الاسلام_قاسمیان
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
🔰 نکات مهم تربیت دخترانه
امام کاظم(ع): اِذا اَتَتْ عَلَي الْجارِيَةِ سِتُّ سِنينَ لَمْ يَجُزْ اَنْ يُقَبِّلَها رَجُلٌ لَيْسَتْ هِيَ بِمَحْرَمٍ لَهُ وَلايَضُمُّها اِلَيْهِ. وقتي دختر بچه شش ساله شد، جايز نيست مرد نامحرم او را ببوسد و همچنين نميتواند او را در آغوش بگيرد.«وسائل الشيعه، ج 5، ص 28»
🔻 علی رغم اینکه در اسلام به محبت کردن، نوازش و بوسیدن بچهها سفارش شده است، اما پس از سن معین، چنین رفتارهایی از سوی نامحرمان نباید انجام شود و با اینکه در هیچ روایتی مشاهده نشده است که دختر بچهها قبل از سن بلوغ به حجاب و پوششِ مخصوص وادارشده یا حضور آنان نزد مردان یا پسران منع شده باشد اما روابطی مانند بوسیدن و در آغوش گرفتن آنان پس از شش سالگی از سوی نامحرمان منع شده است. همه این توصیهها در جهت پیشگیری از زمینههای تحریک جنسی در کودکان است.
استاد علی نقی فقیهی- تربیت جنسی از منظر قرآن و حدیث- صفحه 120
#روایت
#ولادت_امام_کاظم(ع)
#تربیت_جنسی
#تربیت_دخترانه
#استاد_علی_نقی_فقیهی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️✅ دوره جامع آموزش مجازی روش تدریس فارسی با محوریت پایه اول دبستان.
🔴مهلت ثبت نام تا ۳۰ مرداد تمدید شد.
📚 شامل مباحث مشترک همه پایه های مقطع دبستان و مباحث تخصصی پایه اول
💻 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در:
https://evnd.co/qManp
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 بشنوید
🔰 خانواده مومن، بزرگترین سرمایه
🔻بیان «داستان مباهله» روشی غیر مستقیم برای تبیین مفاهیمی بلند در مسائل تربیتی است. ماجرای مباهله به ما نشان میدهد، «خانواده اسلامی» بزرگترین سرمایه است. سرمایه ایست که میتواند در مقابل لشکرها ایستادگی کند و «عنصر ایمان» این قدرت را میسازد. جاری کردن ایمان در زندگی، درس بزرگ مباهله است. با این درس، هر کودک و نوجوانی میتواند احساس کند که «خانواده مؤمن» عنصری نقش آفرین در برابر جهان کفر است.
📍مصاحبه اختصاصی کرامت با آقای دکتر محمد حسین شاه آبادی به مناسبت روز مباهله
#پادکست
#روز_مباهله
#خانواده
#دکتر_شاه_آبادی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 احساس هویت، ابزار جنگ تربیتی
🔻 جوانهای هوشمند و پُرانگیزه و مؤمن و همهی کسانی که در مجموعهی تعلیم و تربیت میخواهند نقش ایفا کنند! الان یک جنگ وجود دارد! این جنگ را جدّی بگیرید؛ یک عدّهای میخواهند لالایی بخوانند که ما خوابمان ببرد و نفهمیم دشمن مشغول چه کاری است. در عرصهی تربیتِ انسانهای والا، باهمّت، رشید و شجاع و انسانهای باهدف یک جنگی برپا است؛ یک عدّهای میخواهند درست عکس این تحقّق پیدا بکند و جوان مومن، مسلمان و ایرانی با این خصوصیّات پرورش پیدا نکند.
#تربیت_انسان
#مقام_معظم_رهبری
✅ @keraamat_ir
*دوره مجازی مبانی نظری و جریان شناسی فلسفه برای کودکان*
*مدرس: #دکتر_فاطمه_صدر*
*سرفصلهای آموزشی:*
- ماهیت: منو دقیق بشناس و آگاهانه توصیفم کن
- روش: روش تدریسم چیه و چرا اینطوره؟
- محتوا: میگویم برایت چرا فکر کردن را با داستانخوانی آغاز می کنیم
- مبنا: در ریشهها و خاستگاههای فلسفی و تربیتیام تامل کن
- بررسی: ارزیابی معتبری ازم داشته باش؛ با معیار و ملاک
- جریانشناسی: کندوکاوی در جریانها و سبکهای ارائهام در ایران و جهان داشته باش
*شروع دوره:*
سه شنبه 4 شهریور 99
*زمان کلاسها:*
کلاس آنلاین - 6 جلسه - روزهای سه شنبه ساعت 16:00
کلاس آفلاین - 6 جلسه - در طول هفته بارگذاری خواهد شد.
*ثبت نام از طریق نشانی زیر*
http://pay.behesht.me/20214
@fekrparvari
🔰 توجه به گرایش حقیقت جویی در کودکان
🔻کودک دارای حس کاوش و پرسشگری است، به همین دلیل در تعلیم و تربیت به پدر و مادر توصیه میکنند، تا حد ممکن پاسخ کودکان خود را بدهند و آنها را طرد نکنند. پدر و مادر نادان و خالی از توجه، وقتی می بینند بچه سه-چهار ساله دائما سوال میکند، این را فضولی تلقی کرده و میگویند: بچه! آنقدر فضولی نکن،حرف نزن! این اشتباه است. این سوال و کاوشگری، حس حقیقت جویی است که در او تازه زنده شده است و او می پرسد. حتی اگر نمیتوانید جوابش را بدهید، نباید با تشر زدن این حس را سرکوب کرد. کسانی که این حس را در خود زنده نگه داشته اند، به مرحله ای میرسند که لذت کشف حقیقت و به عبارت دیگر لذت علم برایشان از هر لذتی بالاتر میشود.
کتاب فطرت، شهید مطهری، ص75 الی 77
#شهید_مطهری
#تربیت_کودک
✅ @keraamat_ir
🔰 آیا کودک همواره باید با اسباب بازی، بازی کند؟
🔻اسباب بازیها و هم بازیها، کودک را به برونگرایی، تجربه آموزی، رشد جسمی و ذهنی و گرایش اجتماعی سوق می دهند و از این رهگذر منشا خدمتی گرانبها به کودک هستند. اما اگر این، همیشگی و یکنواخت باشد او را از گرایش به درون و سیر انفسی بازمیدارد.
اسلام و بازی کودکان، ص۱۵۵
#تربیت_کودک
#آیت_الله_احمد_بهشتی
✅ @keraamat_ir