🔴 شما جیب ملت را نزنید ،قربانی شدن پیشکش!
🔹 جناب روحانی فرموده اند حاضرند اگر منافع ملت در ملاقاتی باشد فداکاری نموده و قربانی شوند...
🔸 گفتم کجای کاری رئیس جان،ملت 6 سال است که زیر فشار بی تدبیری و توهم های گوناگون برجام و باغ گلابیتان قربانی شده و کمرشان شکسته است...
🔻 کمترین خسارت 6 سال ملاقات های قبلی این شده که قدرت خرید و معیشت ملت در دولت تدبیرتان!به کمتر از ثلث رسیده است، لطفا بیش از این ملت را با ساده لوحی ها و توهم هایتان بیچاره نکنید...
✅ ظریفی میگفت شما همینقدر که به برادر گرامیتان و برادر معاونتان و سایر منصوبین و نزدیکان بفرمایید جیب ملت را نزنند کافیست، قربانی شدن پیشکش....
✍️ #علیرضا (یک شهروند)
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 «آمد»نیوز «رفت»، اما ...
✍️ دکتر #محمدرضا_رئیسی
🔹 با دستگیری هوشمندانه مؤسس آمدنیوز، پروژه ضد انقلاب در نیمه راه ناکام ماند، و اقدام اطلاعاتی سپاه، ماندگار شد، اما آیا این پایان ماجراست؟
🔸 اگر مولفه های کار آمدنیوز را بر 4 محور «1/پوشش کار روزنامه نگاری»، «2/عملیات پیچیده جنگ روانی» ، «3/درز برخی طلاعات از داخل» و «4/ضعف رسانه های داخلی» استوار باشد، هر 4 محور از سوی ضدانقلاب و عناصر خودفروخته شان قابل بازیابی و زمینه برای تکرار امدنیوزهای جدید مهیاست:
1️⃣ با دستگیری یک عنصر خودفروخته، فعالیت ضدانقلاب خائن، پایان نمی یابد؛
2️⃣ به تعبیر رهبر معظم انقلاب، جنگ نرم رسانه ای و عملیات روانی، بزرگترین خطر فعلی نظام، همچنان پاربرجاست؛
3️⃣ هرچقدر هم عناصر داخلی همکار با #زم دستگیر شوند، باز هم ممکن است عناصری خودفروخته هوس درز اطلاعات به خارج را داشته باشند؛
4️⃣ متاسفانه هنوز هیچ کانال تلگرامی انقلابی نتوانسته تعداد ممبرهایش را به عدد اعضای کانال تلگرام آمدنیوز نزدیک کند تا جریان سازی را از دست امثال #زم و اربابان اش بگیرد.
✅ چه باید کرد؟
در کنار ابزار «سخت افزاری» مانند کار اطلاعاتی نهادهای امنیتی، باید کار «نرم افزاری» کرد؛ لازم است یک یا دو رسانه انقلابی چنان نبض افکار عمومی را به دست بگیرند که حتی با ظهور آمدنیوز های جدید، مردم عادی رغبتی به آنها نداشته باشند.
🔻این مهم تنها و تنها با تکیه بر همان عنصر بالا قابل تحقق است، جمعی از متعهدترین و حرفه ای ترین روزنامه نگاران انقلابی همراه با متخصصین جنگ روانی میتوانند به راحتی عرصه رسانه ای را از دست ایران ستیزان وابسته به غرب خارج کنند تا دیگر کالای آمدنیوز ها خریداری نداشته باشد.
💢 مطمئنا افراد حرفه ای و کاربلدی که آماده جهاد رسانه ای فی سبیل الله باشند نیز آماده شرکت در این جبهه فرهنگی هستند و تنها یک «یاعلی» نیاز است. آیا مسئولان حاضرند مانند 8سال دفاع مقدس، باردیگر به جوانان این عرصه اعتماد کنند ؟
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
💥 #تـــوجــــه 💥 #تـــوجــــه
🛑درپـۍبیانات #سیدناآیتاللهخامنهاۍ
بهترینڪانالنهجالبلاغهافتتاحشد😍
•[ http://eitaa.com/joinchat/1660682246C56a0eaa819
🔷اگهمیخواۍحرف #رهبرمون
زمیـننمونهبســمالله😍
•[ http://eitaa.com/joinchat/1660682246C56a0eaa819
#فقطبهعشقعلےنهجالبلاغهمیخونم
•[ http://eitaa.com/joinchat/1660682246C56a0eaa819
🌸| یاعلۍڪلیڪڪنید😁👆👆
خیابان انقلاب
🔴 دعوایی که هست
✍️ #یاسر_جلالی
🔹دعوا بر سر توجه به خواست مردم و مسئله مهمی به نام پیشرفت و اراده برای پیش بردن امور کشور است در مقابل رها کردن امور و ندیدن ظرفیتهای داخلی و تقابل با خواست عمومی و دل به صرف مذاکره بستن و معطل کردن کشور.
🔸برخی معتقدند که راه نجات فقط مذاکره با خارجیهاست و باید مستمراً از منافع عمومی چشم پوشید و از حق مردم در پیش رفتن و بهبود وضعیت زندگیشان گذشت تا بالاخره در روز موعود، وزن امتیازهای داده شده و فرصتهای ازدسترفته، چشم طرف مذاکره را بگیرد. اینها معتقدند که فردای آن روز فرضی، جهش بزرگی رخ خواهد داد و بهیکباره کشور به توسعه آنی خواهد رسید.
🔻نظر دیگری هم وجود دارد که معتقد است در تاریخ جمهوری اسلامی و در تاریخ ایران هر بار به جای اتکا به داشتهها و ظرفیتها و جوانان خودمان به آمریکا اتکا کردیم، منافع ملی کشور در خطر قرار گرفت. اینظر میگوید که لازم نیست از دوره مصدق مثال بزنیم و همین مثال برجام گویا است؛ همان ناموجودی که هیچ تغییری در جهت بهبود شرایط مردم ایجاد نکرد. تجربه برجام نشان داد که نباید ایران به کسانی که اعتمادی به آنها ندارد، امتیازی بدهد.
🔹برجام درس خوبی بود که اگر بدون گرفتن تضمینهای جدی، امتیازی داده شد، آنها هرگز به تعهد خود عمل نخواهند کرد. مردم هم با این نظر همراهاند و معتقدند که صرفاً بر اساس اعتماد به غربیها نباید امتیازی به آنها داد. برجام نشان داد که حتی قطعنامه و سند سازمان ملل هم تضمین نیست.
🔸ملت ایران قطعاً اهل مذاکره و گفتوگو است؛ نه باج دادن. مذاکره و ایستادگی در مقابل هم نیستند در کنار هماند. میشود مذاکره کرد و بر حق اصرار و ایستادگی کرد و حق را گرفت. مردم میپرسند این چه مذاکرهای است که غربیها میخواهند تمامی مطالبات آنان انجام شود؟ مردم زیر بار زور رفتن و قربانی شدن را قبول ندارند. مردم ما کجا اجازه میدهند باج بدهیم یا بدون دقت امتیاز بدهیم؟ یعنی درواقع دعوا بر سر بیتدبیری و تعطیل کردن عقل و قوای کارشناسی است.
🔻مردم بر این باورند که تنها وقتی میتوانیم مقابل زورگوییهای آمریکا بایستیم و حتی آمریکا را مجبور به عقبنشینی و پذیرفتن خواستههای خود کنیم که قدرتمند شده باشیم. این قدرت با تکیه بر دانش و سرمایه داخلی ایجاد میشود. با اتکاء به ظرفیتهای خود و با استفاده از توان مدیریتی جوانان است که میتوان تمامی نیازها و مقدمات لازم برای پیشرفت را فراهم کرد. این هدف ارزشمند، با برنامهریزی، مدیریت صحیح و جلوگیری از فساد قابل تحقق است.
🔹مردم اسلام را مانع پیشرفت نمیدانند و اتفاقاً از ما انتظار دارند که تلاش کنیم قوانین کشور بر اساس اصول و تعالیم اسلامی تنظیم شود ولی ارزیابی آنها این است که در وضعیت فعلی قوانین کشور آنچنانکه باید، اینگونه نیست و در این چهلویک سال تنها تا حدودی توانستهایم قوانین کشور را با موازین دین مبین اسلام تطبیق دهیم.
✅ اگر از مردم سؤال کنید، اغلب معتقدند که بیست سال دیگر جمهوری اسلامی بسیار قدرتمندتر از امروز خواهد بود. در حالی که تلقی مردم این است که نه تنها کشورهایی که از آمریکا تبعیت میکنند، بلکه خود آمریکا نیز رو به افول است و بیست سال دیگر آرایش قدرت همانند امروز نخواهد بود. این مسئله در حرفها و بحثهای خود غربیها هم به صورت متواتر هست. صحبتهای اخیر رئیسجمهور فرانسه که عزیز معتقدین به مذاکره بینهایت است، نمونه قابل تأملی محسوب میشود.
💢 در پایان باید از یک دغدغه مهم مردم نیز سخن گفت. به دلیل توجه نکردن به سرمایههای کشور و دانش و مدیریت جوانها و بحث فساد و نیز اعتماد بیجا و بیحدوحصر به بیگانه از سوی برخی از مسئولین کشور، مردم نگراناند که ایران به جایی که شایسته آن است نرسد. نیمی از مردم نگران علاقه فرزندانشان به ایران و وضعیت زندگی آنان هستند. این نگرانی را باید به رسمیت شناخت و راه آن همانگونه که پیشتر گفته شد، میدان دادن به دانش و توان و امید جوانهاست. این را باید فهمید.
📌پ.ن: تکتک گزارههای گفته شده در متن را میشود در معرض همهپرسی قرار داد؛ اما پیشنهاد ما این است که در گام اول، خروجی پیمایشهای اجتماعی انجام شده در مراکز معتبر افکارسنجی مرور شود.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 دهها پله پائینتر از «هیچ»!
✍️ #حسین_شریعتمداری در روزنامه #کیهان نوشت:
🔹 «پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیاست یا تقابل»؟! این پرسشی بود که دیروز آقای روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران مطرح کردند و در پاسخ به این پرسش، گفتند: «۴۱ سال است ما هنوز به جواب روشن و قاطع در کشور نرسیدیم. یک عده میگویند تعامل سازنده باید داشت و عدهای دیگر عنوان میکنند که باید به سمت تقابل مستمر و دائم برویم»! جناب رئیسجمهور توضیح ندادند که چه کسانی خواهان «تقابل مستمر و دائم» در سیاست خارجی هستند؟!
🔸جمهوری اسلامی ایران به گواهی اسناد موجود از آغاز شکلگیری تاکنون خواستار تعامل سازنده با دیگر کشورها بوده است و تنها رژیم اشغالگر قدس را به دلیل آنکه یک رژیم جعلی است، قابل تعامل نمیدانسته و نمیداند و آمریکا را به این علت که اولاً خواستار براندازی جمهوری اسلامی است و ثانیاً به علت آنکه آشکارا، تسلیم ایران را در مقابل خواستههای استعماری و استکباری خود دنبال میکند، درخور و شایسته تعامل نمیداند. حالا باید از آقای روحانی پرسید، اگر منظورتان از تعامل در سیاست خارجی، تعامل با اسرائیل و آمریکا نیست، پس منظورتان چیست؟! و چه کسانی را میتوانید آدرس بدهید که به قول شما در پی تقابل «مستمر و دائم» با سایر کشورها هستند؟! بعید است که منظور آقای روحانی تعامل با رژیم اشغالگر قدس باشد که اگر باشد!... نه! حتماً نیست!
🔻و اما، اگر منظورشان تعامل با آمریکا باشد -که به احتمال بسیار زیاد چنین است!- باید گفت؛
1️⃣ مگر طی چند سال گذشته با موضوع برنامه هستهای کشورمان با آمریکا به گفتوگو ننشستید؟ و در پارهای از موارد، دل ندادید و قلوه نگرفتید؟ تا آنجا که امضای جان کری را تضمین دانستید و بعد از توافق هستهای، این توافق را فتحالفتوح نامیدید و در پی آب و صابون بودید تا صورت منتقدان را بشویید و آنان را از خجالت بیرون بیاورید؟! خب، نتیجه چه بود؟ اگر بفرمایید نتیجه«هیچ» بود! جفا کرده و از بیان واقعیت دور شدهاید، چرا که صنعت هستهای کشور را از بین بردید، دهها امتیاز نقد به حریف دادید، بسیاری از امکانات و ظرفیتهای کشور را هزینه کردید، به جای لغو تحریمها که هدف اصلی مذاکره بود، تحریمهای فراوان دیگری را هم به ملت تحمیل کردید و... بنابراین آنچه به دست آوردید فقط «هیچ» نبود! بلکه دهها پله پائینتر از هیچ بود. کاش به جای سخنرانیهای بیسند درباره دستاوردهای تخیلی برجام، یکبار و فقط یک بار به یکی از دستاوردهای برجام اشاره میکردید! در آن صورت، حتماً به جای آنکه بفرمایید «برجام، کوهی بود که بر سر مخالفان داخلی خراب شد»! میفرمودید «برجام، کوهی بود که بر سر ملت و نظام خراب شد»!
2️⃣ جناب آقای روحانی! مگر حضرتعالی نبودید که میفرمودید؛ مگر کشورها دیوانهاند که بخواهند با آمریکا مذاکره کنند؟ ما که دیوانه نیستیم! هستیم؟!
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 اینجا بهانهها به اتمام میرسد
✍️ #مهدی_فضائلی
🔹 درباره اربعین زیاد گفته شده و شنیده ایم اما هم تکرارش لازم است و هم ناگفتهها و ناشنیده هایش همچنان بیشمار.
بسیار دیده و شنیده ایم که در این بزرگترین اجتماع بشری تاریخ،سن موضوعیتی ندارد و از اطفال چند روزه تا پیرمردها و پیرزن های نود ساله حضور دارند.
🔸جنسیت هم موضوعیتی ندارد و چه بسیار بانوانی که جلوتر از مردان حرکت می کنند و حتی مشوق مردانشان هستند.
سلامت جسمی نیز اینجا رخت میبندد و کم نیستند معلولان و بیمارانی که به رغم بیماری ها و معلولیت های شدید این راه را طی می کنند.
ملیت و قومیت و نژاد و مذهب نیز در مراسم باشکوه اربعین موضوعیتی ندارد هر چند غلبه با شیعیان است و مردم با کرامت عراق.
◀️ سواد و طبقه اجتماعی و امثال این ویژگی ها که قبل و بعد از اربعین تعیین کننده هستند در این اجتماع رنگ می بازد و مثلا" تاجر یا استاد دانشگاهی یا مهندس راه و ساختمان هایی را میبینی که به کارهایی ظاهرا" پست از قبیل تمیز کردن کفش زائران، شستن سرویس های بهداشتی و روغن مالیدن به پای زائران مشغولند و آنرا افتخار و توفیقی برای خود می دانند و به آن مباهات می کنند!
🔻از همه این اتفاقات و صدها برابرش که مجربین این راه سراغ دارند می خواهم دو نکته را استفاده کنم.
1️⃣ نخست اینکه در این اجتماع بی مانند همه قیدها و هویت ها در یک نقطه ذوب می شوند و آن "حسین" است.
اینجا فقط یک هویت برجسته و هویداست و آن هویت "حسینی" بودن است.
#الحسین-یجمعنا یعنی همه این واقعیت ها.
شاید یکی از نقطه اتصالات اربعین با تمدن نوین اسلامی نیز همین به حاشیه رفتن هویت ها در برابر عظمت و شکوه هویتی بزرگتر باشد!
2️⃣ نکته دوم هم به پایان رسیدن تمام بهانه هاست!
اربعین جایی برای هیچ بهانه ای باقی نمی گذارد.فقیر یا غنی، سالم یا بیمار و معلول، زن یا مرد، پیر یا جوان، شهری یا روستایی، مسلمان یا غیر مسلمان یا هر چیز دیگری اینجا معنی و مفهوم ندارد و این از ویژگیهای خود عاشورا و نهضت حسین بن علی علیه السلام ریشه گرفته است.
✅ در ادامه نهضتی که رهبر و مقتدایش طفل شش ماهه تا پیرمردهایی چون حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه را قربانی کرده است و اصحابش از غلام سیاه ظاهرا" بد بو تا جوان مسیحی خوش آب و رنگتازه مسلمان شده خود را فدا کرده اند و برادر و فرزند را تقدیم کرده و سرانجام هم خواهری به عظمت زینب سلام الله علیها و دیگر زنان و کودکان و فرزند انش را به اسارت برده اند کدام بهانه می تواند عرض اندام کند؟!
💢 آری اینجا یعنی اربعین، تمام بهانه ها به اتمام می رسد...
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین یادداشتهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 شما دروغ مي گوييد!
✍🏻سید #مجید_حسینی
🔺همه آنها كه میگوييد استاديوم مهم است، فقر و تبعيض هم مهم است! پس بايد هر دو را پي گيري كنيم!..
🔹شما دروغ میگوييد، چون حالا هم براي زنان سوخته كرمانشاه هشتگ نميزنيد، باز هم كودكان كار را كه تجاوز میبينند، نمي بينيد، باز هم براي انكه مافياي مسكن هر روز اجاره نشين ها را بدبختتر میكند، كمپين نمي زنيد! باز هم مافياي كنكور روح بچه هاي مردم را مي بلعد و كسي دلش نميسوزد!
🔺 چرا كه رسانه ها، سلبيريتي ها، صاحبان بوقهاي ايسنتاگرام، ويدئو سازان كانالهاي تلگرام ميليوني و.... اصلا مساله شان، فقر و فساد و تبعيض نيست؛ فقط گاهي دل شان براي فقرا مي سوزد، با منت پولي جمع مي كنند، تا بروند جلوي دوربين بين زلزله زده ها توزيع كنند؛ اگر زندگي شان به اين فقر و تبعيض ربطي داشت، اونوقت ميديديد كه چطور مملكت را مي لرزاندند!
💢امروز ما خيابانگرد میخواهيم، كسي كه در متن زندگي كردهاي كرمانشاه، بچه هاي بلوچستان، فقرا تربت جام و صالح اباد، سيل زدگان كوت عبدالله، اجاره نشين هاي شهر قدس و بهارستان و كرج و محمد اباد، و... باشد؛ اگر كسي با آنها هم سرنوشت بود، دروغ نمي گويد، وگرنه اين افكار عمومي رياكار، چهار هزار زن را فرستاد ورزشگاه، چهار ميليون زن تحقير شده از فقر را تا نانوايي نخواهد فرستاد؛ اين دروغ گويي هم نيست؛ اين رياكاريست! عدالت ريا تبعيض
#من_يك_خياباني_ام
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴کمال ها و صادق ها
✍🏻 #محسن_مهدیان
🔹موقع رفتن به سالن، راهنما با تعجب گفت: آقا شما متوجه هستید؟ این فیلم مثبت 12 است! گفتم انشالله مشکلی نیست.
یعنی چاره ای نداشتم غیر این بگویم. بلیط گرفته و از قبل به بچه ها وعده داده بودم.
🔺از "نیمروز" که فارغ شدیم از بچه ها که هرسه زیر ۱۲سال اند درباره فیلم سوال کردم. بجز آخری که ۲ساله است و خدا را شکر اول فیلم خوابید، نظر بقیه جالب بود.
🔹...خلاصه هرچقدر وقت صرف می کردم تا از زیر و زبر جنایات نفاق بگویم به این اندازه موثر نبود. هم تشکیلات نفاق و هم امتداد نفاق تا امروز و مرز نفوذ.
این اندازه تاثیر انتظار نداشتم...
🔺اما برای خودم شخصیت "کمال" و "صادق" قابل اعتنا بود.
🔹کمال و صادق هر دو مابه ازای امروزی دارند. کمال آدمی است اهل تکلیف. آدمی که به ظاهر تکلیفش جلوتر از حقش است. اما عمق این تکلیف گرایی قابل اعتنا بود. کمال شخصیتی متعصب و انقلابی دارد، اما فیلم ساز با زیرکی و رندی نشان میدهد، این تکلیف گرایی صرفا ایدئولوژیک نیست و ایدئولوژی او پشت سر شخصیت فردی و علقه های شخصی اش قرار دارد.
🔺چه آنکه وقتی فهمید صادق، اهل رفاقت نیست، حاضر نشد ماجرای منافق شدن خواهرش را بگوید و چه آنجا که وقتی بحث خواهرش ناموسی شد، بر ارزش اطلاعاتی عباس زری باف چشم پوشید و از سرعصبانیت او را می کشد و چه آنجا که در نهایت تاب نمی آورد ماشه بر خواهرش بفشارد.
🔹اما صادق نیز شخصیتی امروزی دارد. شخصیتی حداقلی و متوقف به ساختار؛ صادق نماد یک تکنوکرات اطلاعاتی و امنیتی است که اگر اشتباه کند و چند نفر را به کشتن دهد، هزینه اش را گردن ساختار میاندازد و وقتی با اشتباه دیگران مواجه میشود حاضر نیست فراتر از ساختار آدم ها را تحلیل کند.
🔺من از کمال آدم هایی را می فهمم که ظاهرا ایدئولوژیک اند اما تعصب شان بیشتر ناشی از شخصیت خلقی و علقه های فردی و سلیقه ای شان است و از صادق نه یک فرد که یک ساختار را می فهمم.
💢فیلم دیدنی است. از آندست فیلم ها که تا ساعت ها بلکه روزها مخاطب را درگیر می کند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴باور کن که لختی!
✍🏻 #داود_مدرسی_یان
🔰داستان معروف و تکراری لباس نامرئی پادشاه را حتماً شنیده اید؛ هانس کریستین آندرسون، داستان نویس معروف دانمارکی که داستان های جذابی برای کودکان نوشته، در کتاب «لباس جدید پادشاه» داستان بسیار جذابی را می نویسد که مضمون آن بدین شرح است:
🔺پادشاهی بود اهل تجمل و اشرافی گری؛ دوست می داشت نسبت به همه پادشاهان دیگر، جلیل تر و جمیل تر باشد. همین نقطه ضعف او باعث شد تا دو نفر شیاد و زیرک نزد او بیایند و حرص و ولع او را برای دوختِ لباسی بسیار ظریف و زیبا و البته نامرئی از جنس طلا و جواهر شعله ور کنند.
🔺آنان مدعی شدند که می توانند لباسی از طلا برای پادشاه بدوزند که تاکنون هیچ پادشاهی بر تن نکرده باشد. لباسی که فقط چشمان پاک و نجیب میتوانند آن را رؤیت کنند.
🔺پادشاه پذیرفت و درب خزانه طلا و جواهرات را بروی آنان گشود؛ روزها و شب ها این دو شیاد مأمور دوخت بهترین لباس برای پادشاه از طلا و جواهرات دربار شدند.
🔺وزرا و چاکران و نوکران هر وقت که به کارگاه خیاطی می رفتند لباس نمی یافتند به جز حرکاتِ دست و سوزن بدون نخِ این دو نفر که در هوا می پیچید! اما از ترس اینکه متهم به ناپاکی و نانجیبی نشوند وقتی به محضر پادشاه می رسیدند از زیبایی این لباس تعریف می کردند.
🔺سرانجام روز موعود رسید؛ این دو شیاد اول دستمزد طلا و جواهرات خود را گرفتند و لباس نامرئی را به تن پادشاه کردند اما پادشاه لباسی نمی دید! پادشاه هم از سر ترس که متهم به نانجیبی نشود به دروغ می گفت: به به چه لباسی! وزیر وزرا، خادمین، نوکران، چاکران، مریدان و زنان حرمسرا هم همه از ظرافت و رنگ و لعاب و طرح لباس می گفتند!
🔺پادشاه تصمیم گرفت با لباس نامرئی بین مردمان حاضر شود؛ شهر به شهر بچرخد و تفاخر کند به لباس نداشته! سرانجام پادشاه لخت و عور را بر تخت و بر دوش غلامان گذاشتند؛ جارچی جار می زد که هرکس نانجیب و ناپاک باشد لباس پادشاه را نمی بیند! مردم بیچاره هم باور کرده اما از ترس این اتهام لب نگشودند.
🔺در همین حین بود که جمعی از کودکان شروع کردند به تمسخر و خنده و با انگشت اشاره، پادشاه را به یکدیگر نشان می دادند که پادشاه لخت است و لباس ندارد! آبرو ریخته و شیادان گریخته؛ مریدان هم گریبان چاک کردندی و سر به بیابان تافتندی!
🔹قصه امروز ما بسیار شبیه این داستان است. جمعی مدعی شدند زبان دنیا را بلدند؛ می توانند با خنده و باز کردن دهان به اندازه یک گز، تحریم ها را رفع کنند؛ روز و شب رفتند و آمدند. از ژنو گرفته تا وین و لوزان؛ از 92 تا 94 دوسال کشور را تعطیل کردند تا #برجام امضا شد. مجدد از 94 کشور را به امید برجام، رها کردند. بیش از 60 درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل گذاشتند، صنعت هسته ای را پلمپ کرده، بودجه دفاعی و موشکی را کاهش داده اما افاقه نکرد و سهم ایران از برجام، «تقریباً هیچ» بود.
🔹سرانجام آمریکا وقتی به تمام امتیازاتش رسید و نوبت به تعهداتش که شد از برجام بدون کمترین هزینه ای خارج شد؛ تحریم ها و تهدیدها بیشتر و بیشتر شد و حالا ما مانده ایم و ترس از خروج از برجام!
🔹رئیس جمهور مملکت ما اما هنوز برای حفظ آبروی خود و دولتش، شهر به شهر، جلسه به جلسه از فواید نداشته و افتخارات نداشته برجام می گوید! وی هفته اخیر در جلسه با دانشجویان می گوید: «فقط حقوقدان ها و سیاستمداران می فهمند برجام یعنی چه!».
🔹آقای برادر؛ باور کن که لختی و این برجام نامرئی، لباس مناسبی برای شما نیست! اگر فایده و سود داشته باشد امروز همه ملت می توانند ببینند نه اینکه بگوئی فقط حقوقدان و سیاستمدار میتوانند ببینند! چرا با لجبازی خود را شایسته ناسزای مردم می کنی؟
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 پیوند اربعین حسینی (ع)، قیام خمینی (ره) و پیروزی انقلاب اسلامی
🔺 بازخوانی قیام ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) از نقطهنظر اربعین
✍🏻 #محمدمهدی_سلامی_پوریان در #اندیشکده_برهان نوشت
🔹 تاکنون ابعاد و لایههای گوناگونی از علل پیروزی انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته؛ اما یکی از لایههای جالبتوجه در این میان، پیوند تاریخی و مفهومیِ نهضت امام خمینی (ره) با مفهوم «اربعین» و اصطلاحاً نهضت «چهلّمهای سیاسی» است.
🔸 ناگفته پیداست که انقلاب اسلامی، پیوند درهمتنیده و گستردهای با مکتب تشیع داشته و یکی از مهمترین بنمایههای این انقلاب، همانا نهضت عاشورا بوده است. در این میان، یکی از مؤلفههای مهم نهضت حسینی (ع) که در روند روبهپیروزیِ انقلاب سهم بهسزایی داشت، الهام از ماجرای اربعین حسینی (ع) بود.
🔹 مقدمتاً باید گفت که در مکتب اسلام و لسان قرآن، عدد چهل و مفهوم اربعین، از مفاهیم قابل توجه محسوب میشود و دارای مصادیقِ بسیاری است: كمال عقل در چهل سالگى، آثار چهل روز اخلاص، آثار حفظ چهل حديث، دعا براى چهل مؤمن، عدم پذيرش نماز شرابخوار تا چهل روز، تکمیل وعدهی الهیِ موسی (ع) در کوه طور از سی روز به چهل روز، استحباب زيارت اربعين و... اما در میان این مصادیق، آن مصداقی که بیش از همه دارای ابعادِ سیاسی و اجتماعی بوده و مکتب تشیع به واسطه آن توانسته به بزرگترین توفیقات دست یابد، همانا اربعین شهادت سیدالشهدا (ع) است.
لذا اگرچه مفهوم «چهل»، با بسیاری مقولات دینی گره خورده، اما گره خوردن آن با چهلمین روز شهادت سیدالشهدا (ع)، پررنگتر از مصادیق دیگر است.
🔸 همین گرهخوردگی و درهمتنیدگیِ فراوان است که سبب شد انقلاب اسلامی مردم ایران بتواند از اربعینِ سیدالشهدا (ع) الهام گرفته و گرامیداشت چهلمین روزِ شهادت عدهای از مؤمنین را به عنوان ابزاری قدرتمند در جهت تحقق پیروزی نهایی نهضت علیه طاغوت به کار گیرد.
🔰 این به کارگیری مفهومی، در چند مقطع حساس قابل رهگیری است:
1️⃣ قیام ۲۹بهمن مردم تبریز در سال 1356؛ به مثابه اربعینِ قیام ۱۹دی مردم قم
2️⃣ قیام 8 فرودین مردم یزد در سال 1357؛ به مثابه اربعینِ 29 بهمن مردم تبریز
🔸 در واقع ملت ایران با الهام از «نهضت اربعینیه» و بزرگداشت شهدای خود در چهلمین روز از شهادتشان، در تلاش بود تا نام و یاد و هدف شهدای قم و تبریز را به عنوان نمادی از حقطلبی زنده نگه دارد؛ ماجرایی که مشابه آن در سال 61هجری و با هدف زنده نگه داشتن نهضت عاشورا، به طلایهداری امام سجاد (ع) و معاونتِ زینب کبری (س) صورت گرفت و پیام نهضت حسینی را با صدایی رسا به گوش همگان رساند. آری! با الهام از این روند بود که فریاد مظلومیت و حقطلبی ملت ایران، اربعین به اربعین، به گوش جهانیان رسید و در نهایت منجر به فروریختن پایههای طاغوت در این کشور گردید.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f