#سی_روز_سی_گفتار 6⃣
🔰 اگر بخواهیم #استغفار -این نعمت الهی- را بهدست بیاوریم، دو خصلت را باید از خودمان دور کنیم: یکی #غفلت و دیگری #غرور.
1⃣ #غفلت، یعنی انسان بهکلّی متوجّه و متنبّه نباشد که گناهی از او سر میزند؛ مثل بعضی از مردم. حالا عرض نمیکنم بسیاری -کار به کم و زیادش ندارم- ممکن است در بعضی از جوامع، کمتر باشند. به هر حال، این نوع آدمها در دنیا و در میان افراد انسانها هستند که غافلند و گناه میکنند؛ بدون این که متوجّه باشند خلافی از آنها سر میزند. #دروغ میگوید، #توطئه میکند، #غیبت میکند، ضرر میرساند، شرّ میرساند، ویرانی درست میکند، قتل مرتکب میشود، برای انسانهای گوناگون و بیگناه پاپوش درست میکند، در افقهای دورتر و در سطح وسیعتر، برای ملتها خوابهای وحشتناک میبیند، مردم را گمراه میکند، اصلاً متنبّه هم نیست که این کارهای خلاف را انجام میدهد. اگر کسی به او بگوید که گناه میکنی، ممکن است از روی بیخیالی، قهقههای هم بزند و تمسخر کند: گناه؟ چه گناهی!
🔻 انسانِ غافل هرگز به فکر استغفار نمیافتد. اصلاً به یادش نمیآید که گناه میکند. غرق در گناه است؛ مست و خواب است و واقعاً مثل آدمی است که در خواب حرکتی انجام میدهد.
2⃣ مانع دوم، #غرور است. اندک کار کوچکی که انسان انجام میدهد، مغرور میشود. در تعبیرات دعا و روایت داریم که «الإغترار باللَّه». در دعای چهلوششم #صحیفه_سجّادیه که روزهای جمعه خوانده میشود، عبارتی وجود دارد که خیلی تکاندهنده است. میفرماید: «و الشّقاء الأشقی لمن اغترّ بک»؛ بالاترین شقاوتها، متعلّق به کسی است که به تو مغرور شود.
🔻 امام سجّاد در دعای دیگری به خدا عرض میکند: «فامّا أنت یا الهی فاهل أن لایغترّ بک الصدّیقون». ببینید واقعاً چه بیان و چه معرفتی در این دعا وجود دارد! راه، این است. ایشان میفرماید، #صدّیقین هم که مقام بالایی از مقام بندگی انسانها را دارند، باید مغرور نشوند به اینکه ما راه خدا را درست رفتیم و دیگر احتیاج به کار و تلاش نداریم. نخیر؛ «ان لایغترّ بک الصدّیقون». این هم مانع استغفار است. اگر غفلت نبود، «اغترار باللَّه» هم نبود، خودفریبی و خودشگفتی هم نبود، آنوقت انسان استغفار میکند.
🔻 عزیزان من! #ماه_رمضان را برای استغفار مغتنم بشمارید و از خدای متعال طلب مغفرت کنید. ملت ما با این روحیه فداکاری، با این استقامتی که نشان داده، با این کار بزرگی که کرده است، با جوانان نورانی و خوبی که دارد (این جوانان با این تعداد، غیر از جامعه ما، قطعاً در هیچ جای عالم وجود ندارد) با این زنان و مردان و مادران و فداکاریهای گوناگونی که از این مردم سرزده است، استعداد پیشرفت زیادی در زمینههای مادّی و معنوی، دنیایی و اخروی دارد. این ملت، با استغفار، رحمت الهی را بهسوی خود جلب کند.
🗓 خطبههای نماز جمعه تهران؛ ۱۳۷۵/۱۰/۲۸
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
c4da3bf721b64b23a6441b840d79e9a4.pdf
2.52M
✅ رفیق روزهای بندگی
🔸کتابچه خلاصه مباحث کتاب «آداب انس با قرآن کریم»
🔻تنظیم در ٣٠ نکته (در ١٢٠ صفحه. هر نکته ٣ صفحه و یک صفحه عنوان نکته)
🔻 مناسب مطالعه در ٣٠ روز ماه مبارک رمضان
💠 بخشی از کتاب:
«قرآن کریم حقیقتی زنده و با شعور است که با مخاطب خویش ارتباط برقرار می کند. اساساً انس با قرآن زمانی معنای حقیقی خود را پیدا می کند که انسان قرآن را زنده و با شعور بداند و بیابد.
شاید باور این مسئله برای ما کمی سخت باشد؛ اما همین قرآنی که در محضر او قرار داریم و آن را به دست می گیریم و تلاوت می کنیم، موجودی حیّ و زنده است که با انسانی که همدم اوست و با او حشر و نشر دارد، رفیق می شود. با این ملاحظه که کلمات و الفاظ ظاهری که ما به صورت مکتوب مشاهده می کنیم، به منزله بدن برای آن حقیقت زنده است و آن حقیقت زنده است که این کلمات و جملات را زنده نگه داشته است.»
🔰 لینک خرید کتاب آداب انس با قرآن کریم:
🌐 tamhis.ir/product/کتاب-آداب-انس-با-قرآن/
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#نشر_حداکثری
⏰ #جلسه_دوم،#امشب منتشر میشود...
✅ دوره آموزشی #جهاد_تبیین
"در اندیشه حضرت آیت الله العظمی خامنهای"
(تدریس کتاب جهاد تبیین)
🎙 با تدریس استاد #صلح_میرزایی
📝 همراه با ارائه #مدرک_پایاندوره به شرکت کنندگان
🎁 و اهداء #هدایای نفرات برتر
🔺 این جلسات #روزهای_زوج در کانال خانه طلاب جوان منتشر خواهد شد.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
49.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #جهاد_تبیین
🔊 #جلسه_دوم
⏳ زمان: ۲۷ دقیقه
🎙 استاد صلحمیرزایی
❓مفاهیم مرتبط و متشابه با جهاد تبیین
❓مخاطب فرمان جدید رهبر انقلاب به جهاد تبیین
❓ دلیل صدور فرمان جدید جهاد تبیین
❓اهمیت و جایگاه جهاد تبیین
❓تبیین، نقطع شروع دعوت انبیاء
❓ائمه علیهمالسّلام مجاهدین اصلی جهاد تبیین
🔺 عزیزانی که این جلسات رو گوش داده و هر جلسه را #تقریرنویسی کرده و برای ادمین ارسال کنند، در پایان به تقریرات برتر هدایایی از طرف خانه طلاب تقدیم میگردد.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#سی_روز_سی_گفتار 7⃣
✅ فضیلتهای ماه رمضان در صحیفه سجادیه
▫️ در باب #ماه_رمضان، چند جمله از دعای چهل و چهارم «#صحیفه_سجادیه» که مربوط به همین ماه است، انتخاب کردهام و إنشاءاللَّه همین چند جمله را برای شما ترجمه میکنم.
▫️ اما قبل از آن، خواهش میکنم عزیزان من، بهخصوص جوانان، با صحیفه سجّادیه اُنس بگیرند؛ زیرا همهچیز در این کتابِ ظاهراً دعا و باطناً همهچیز، وجود دارد.
▫️ #امام_سجّاد علیهالصّلاة و السّلام در این دعا هم مثل بقیه دعاهای صحیفه سجادیه، با اینکه در مقام دعا و تضرّع است و با خدای متعال حرف میزند اما سخن گفتنش کأنّهُ از یک روال استدلالی و ترتیب مطلب بر دلیل و معلول بر علّت، پیروی میکند. اغلبِ دعاهای صحیفه سجادیه -تا آنجا که بنده سیر کردهام- همین حالت را دارد. همهچیز مرتّب و چیده شده است. مثل این است که یک نفر در مقابل مستمعی نشسته و با او بهصورت استدلالی و منطقی حرف میزند. همان نالههای عاشقانه هم که در صحیفه سجّادیه آمده است، همین حالت را دارد.
▫️ امام در اوّل دعای مورد اشاره میفرماید: «ألحمدللَّه الّذی جعلنا من أهله»؛ «ما را اهل حمد قرار داد.» ما از نعم الهی غافل نیستیم و او را حمد و شکر میکنیم. او راههایی در مقابل ما باز کرده است که به حمدش برسیم. همچنین غایات و راههایی معین فرموده و ما را در این راهها به رفتن واداشته است.
▫️ بعد میرسد به این جمله: «والحمدللَّه الذی جعل من تلک السّبل شهره شهر رمضان»؛ «حمد خدای را که یکی از این راههایی که ما را به او، به کمال و به بصیرت نسبت به معدن عظمت میرساند، همین ماه رمضان است.» امام تعبیر میکند به «شَهره»؛ یعنی «شهر خودش». شهر خدا را یکی از این راهها قرار داد. خیلی پرمعناست. اگر فکر کنیم، همه ماهها ماه خدا و مال خداست؛ وقتی که مالک همه وجود، بخشی از وجود را معین میکند و آن را به خود نسبت خاص میدهد، معلوم میشود نسبت به این بخش، توجّه و عنایت ویژهای دارد. یکی از این بخشها همین «#شهراللَّه» است؛ شهر خدا، ماه خدا. خودِ این نسبت، در فضیلت ماه رمضان کافی است.
🗓 خطبههای نماز جمعه؛ ۱۳۷۳/۱۱/۱۳
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ درخواست یادداشت جهت شماره ۱۷ دو ماهنامه خط
🌀 موضوع کلی: حوزه و گفتمان سازی دولت اسلامی
📝 ریز موضوعات:
1️⃣ نسبت و جایگاه گفتمان سازی در پیشبرد حرکت انقلاب
2⃣آسیب شناسی عملکرد حوزه در گفتمان سازی دولت اسلامی
3⃣بررسی ظرفیت رسانه های نوین در تبلیغ و گفتمان سازی دولت اسلامی توسط طلاب
♦️ شرایط نگارش:
1️⃣ یادداشت حداکثر ۱۵۰۰ کلمه و حداقل ۸۰۰ کلمه باشد.
2️⃣ حداقل ۵۰ درصد یادداشت تولیدی نویسنده باشد.
3️⃣ یادداشت در قالب ورد و با ذکر نام و نام خانوادگی و شهر محل سکونت به آیدی دبیر پرونده ارسال شود.
4️⃣ مهلت ارسال یادداشت تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۱۰ می باشد.
🔰 مزایا:
1⃣ دریافت حق التحریر
2⃣برخورداری از مشاوره و راهنمایی دبیر پرونده از ابتدا تا انتهای نگارش یادداشت.
📲 آیدی دبیر این پرونده: 🔻🔻
🌐 @Sarbazyaser
🌐 کانال نشریه علمی_فرهنگی خط
@KHAT_NASHRIYE
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
💠 اهتمام آیت الله ناصری به قرائت قرآن
🔻 یکی از رفقا که کار زیادی هم ندارد میگفت: من در طول هفته کار و مشغله خیلی مختصری دارم؛ ولی در طول هفته هر چه میخواهم یک جزء قرآن را دو جزء کنم نمیتوانم.
🔻 ولی ابوی ما [آیتالله حاج شیخ محمد ناصری] با آن کثرت مشغله، روزی چند نماز جماعت و چند منبر و جوابگویی به مسائل مردم و امور دیگر، در طول ماه مبارک رمضان روزی شش جزء قرآن میخواند.
🗓 به نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
#قرآن
#آیتالله_ناصری
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
🆔 @Khanetolab
39.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #جهاد_تبیین
🔊 #جلسه_سوم
⏳ زمان: ۲۳ دقیقه
🎙 استاد: صلحمیرزایی
❓اهمیت جهاد تبیین
- عملیاتی شدن ارزشها و آرمانها
- مقابله با فتنهها
- مطالبهگری و کمک به حلّ مشکلات
❓مؤسّس جهاد تبیین: حضرت زینب س
❓الگوهای جهاد تبیین
- انبیاء الهی ص
- حضرت امیر و ائمه ع
- عمّاریاسر
- حضرت امام ره و مبارزان انقلابی
- امام خامنهای
- طلاب و روحانیون دوران مبارزات
- شهید مطهری و علامه مصباح
❓جهاد تبیین یک امر پیوسته و همیشگی
🔺 عزیزانی که این جلسات رو گوش داده و هر جلسه را #تقریرنویسی کرده و برای ادمین ارسال کنند، در پایان به تقریرات برتر هدایایی از طرف خانه طلاب تقدیم میگردد.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
هدایت شده از نشریه خط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣#نشر_حداکثری
✳️شماره جدید✳️ #نشریه_خط منتشر شد
📢#دشمن_در_حوزه📢
🔻استراتژی دشمن در حوزه؛ ایجاد شبکه روحانیهای میانه رو!
📕 ویژه نامه بررسی مسئله نفوذ دشمن در حوزه علمیه
🎙 با آثار و گفتگوهایی:
🔻 از اساتید:
عابدی/ملکی/عزت زمانی/پناهیان/سیدحمید روحانی/مقدمی/کاظم زاده/عالم زاده نوری/سیدعلی موسوی/مهدیان
🌀خرید با تخفیف ویژه برای طلاب سراسر کشور:
👈👈🏻👈🏼«۳۵ هزار تومان»
🔻از طریق:
@gohari_67 // ۰۹۱۶۹۵۸۹۸۹۲
🌐 کانال نشریه علمی_فرهنگی خط
@KHAT_NASHRIYE
#سی_روز_سی_گفتار 8⃣
✅ بهترین دعا
🔰 من تأکید کنم بر روی #استغفار؛ استغفار از گناهان، استغفار از خطاها، استغفار از لغزشها؛ چه گناهان کوچک، چه گناهان بزرگ. این خیلی مهم است که در این ماه، ما خودمان را، دلمان را از زنگارها پاک کنیم؛ خودمان را از آلودگیها مصفا کنیم، شستشو بدهیم؛ و این با استغفار امکانپذیر است.
🔰 لذا در روایات متعددی دارد که بهترین دعاها یا در رأس دعاها، استغفار است؛ طلب مغفرت از پروردگار. برای همه هم استغفار هست. پیغمبر اکرم هم -آن انسان والا- استغفار میکرد. حالا استغفار امثال ما از نوعی از گناهان است؛ این گناهان متعارف و معمولی و گرایشهای حیوانی در وجود ما و همین گناهانِ به تعبیری میگوئیم گناهان چارواداری؛ گناههای آشکار و واضح.
🔰 بعضیها استغفارشان از چنین گناهانی نیست؛ از ترک اولی است. بعضی ترک اولی هم نمیکنند؛ اما استغفار میکنند؛ که این استغفار از قصور ذاتی و طبیعی انسانِ ممکن در قبال عظمت ذات مقدس پروردگار است؛ استغفار از عدم معرفت کامل که این مال اولیاء و مال بزرگان است.
🔰 ما باید از گناهانمان استغفار کنیم. فایده بزرگ استغفار این است که ما را از غفلت نسبت به خود خارج میکند. ما گاهی در مورد خودمان دچار اشتباه میشویم. وقتی به فکر استغفار میافتیم، گناهان، خطاها، خیرهسریها، پیروی از هوای نفس که کردیم، تجاوز از حدود که انجام دادیم، ظلمی که به نفس خودمان کردیم، ظلمی که به دیگران کردیم، جلوی چشم ما زنده میشود و به یادمان میآید که چه کردهایم؛ آنوقت دچار غرور، دچار نخوت، دچار غفلت نسبت به خود نمیشویم. اولین فایده استغفار این است. بعد هم خدای متعال وعده فرموده است که آن کسی که استغفار کند، یعنی بهعنوان یک دعای حقیقی از خدای متعال حقیقتاً آمرزش بطلبد و از گناه پشیمان باشد، «لوجد اللَّه توّاباً رحیماً»؛ خدای متعال توبهپذیر است. این استغفار، بازگشت به سوی پروردگار است؛ پشت کردن به خطاها و گناهان است و خداوند میپذیرد؛ اگر استغفار، استغفار حقیقی باشد.ق
🔰 توجه کنید که همینطور آدم به زبان بگوید: استغفراللَّه، استغفراللَّه، استغفراللَّه اما حواسش این طرف و آن طرف باشد، این فایدهای ندارد؛ این استغفار نیست. استغفار یک دعاست، یک خواستن است؛ باید انسان حقیقتاً از خدا بخواهد و مغفرت الهی و گذشت پروردگار را بطلبد: من این گناه را کردهام؛ پروردگارا! به من رحم کن، از این گناه من بگذر. اینطور استغفار کردنی نسبت به هر یک از گناهان، مسلماً غفران الهی را پشت سر خواهد داشت؛ خدای متعال این باب را باز فرموده است.
🗓 خطبههای نماز جمعه تهران؛ ۱۳۸۶/۰۶/۲۳
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چراغ_راه
#پیشنهاد_دانلود
🔸 حتی تو #جدا_شدن هامون با هم دست میدیم، یعنی ما تو جدائیهامون، تو تفرقههامون وحدته، ما اینیم؟
🗓 استاد علی صفایی حائری
#ماه_رمضان
#درس_اخلاق
#معرفت_نفس
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#یادداشت
✅ فرمول جذابیت
❓فکر کردن راجع به جذابیت و مورد توجه گرفتن ته دل همه مارا یک قلقلکی میدهد. دوست داریم انسان های کاریزماتیک باشیم و نگاه ها را به سمت خود بکشیم. فارغ از اینکه این احساس نیاز چقدر واقعی است، شما را دعوت میکنم به خواندن فرمول اصلی جذابیت.
🔥 ۱. ممکن است بگویید راز جذابیت #پول است. کسی که پولدار شد حتما مورد توجه همه است. باید عرض کنم که کاملا درست است. اما این خصوصیتِ پول است و نه شما. اگر پولی نبود شما هم ارزشی ندارید. و اگر پولدار باشید بازهم از ته دل از جذابیتتان راضی نخواهید بود. فکرش هم مشمئز کننده است که به خاطر پول به شما توجه کنند.
🔥 ۲. #زیبایی_چهره هم جذاب است. از پول بهتر است چون مربوط به خودتان است. اما زیبایی یک نعمت خدادادی است و نظر شما در شکل گیری چهرهتان نقشی ندارد. البته ممکن است بتوان زیبایی تصنعی و ساختگی برای خود دست و پا کرد. اما هیچ یک از زیبایی های خدادادی و ساختگی دوام ندارند. از پنجاه سالگی به بعد باید به دست به دامن عمل های زیبایی متعدد شوید و در نهایت این گذر ایام و پیری است که موفق میشود.
🔥 ۳. #استعداد یا مهارت خاص هم جذابیت آور است. از دو مورد اول بهتر است چرا که اصالت دارد و اتصالش به ما واضح است. هرکسی میتواند داشته باشد و زائل شدنی نیست. اما دو نقص جدی دارد. یکی اینکه همه مهارت ها و استعداد ها برای همه جذاب نیستند و دیگر اینکه با مرگ ما زائل میشود. بله بعد از مرگ هم میتوان جذاب بود.
از این قبیل موارد مثل قدرت، شهرت، اختراع یا کشف بزرگ و... میتوان شمرد که همگی دارای نقص های جدی در محبوبیت هستند. ما به دنبال عمیقترین و فراگیرترین نوع جذابیتی هستیم که تا ابد باقی بماند...
✅ #عمیقترین و فراگیرترین دوست داشتنیِ همه مردم جهان موجودی است به نام #الله. یکایک افراد بشر به عمق ناپیدایی به این موجود علاقه مندند و این سرشت و فطرتی است که در جانمان نهاده شده. قرب حقیقی به این منبع لایزال جذابیت، شما را به طرز وحشتناکی تا ابد جذاب خواهد کرد چرا که خود وعده داده:
"إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا"
«همانا آنان که به خدا ایمان آوردند و نیکوکار شدند خدای رحمان آنها را (در نظر خلق و حق) محبوب میگرداند»(مریم/۹۶)
🔰 خدایش بیامرزد مرد محبوب خدا و خلق، #حاج_قاسم عزیز را..
✍ نویسنده: #علی_محمدیراد
@ghalayan
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#اطلاعیه
▫️ قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در شبهای ماه مبارک رمضان
🔹 سخنرانان:
- حجتالاسلام مهدوینیا
- حجتالاسلام ملکی
🔹 مداحان:
- سیرلانی
- احمدی
🔹 مکان: مسجد مدرسه معصومیه قم.
#سی_روز_سی_گفتار 9⃣
✅ تکبّر مانع تکامل
▫️ یکی از صفاتی که مانع راه کمال انسانی است و در قرآن به عبارات گوناگون و در جاهای فراوان و همچنین در روایات و فرمایشهای ائمه علیهمالسلام نسبت به آن صفت پرهیز داده شدهایم و برحذر داشته شدهایم، صفت #تکبر و #خودبزرگبینی است. این صفت برای پیشرفت انسان در مدارج معنوی، چیز بسیار خطرناکی است.
▫️ یکی از خصوصیات تکبر، این است که انسان خودش را از دیگران بزرگتر ببیند. معنای تکبر این نیست؛ این یکی از خصوصیات تکبر است. این چیز خیلی خطرناک و عجیبی است. انسان وقتی آیات قرآن را ملاحظه میکند، میبیند روی این صفت -که با اسمهای گوناگونی هم از آن یاد شده: استعلا، علوّ، استکبار، تکبر- خیلی تکیه شده و انسان مؤمن که در راه خدا حرکت میکند، از این خصوصیت خیلی برحذر داشته شده است.
▫️ #شب_قدر را کسی به دعا و مناجات و گریه و توجه به خدا و نماز و استغفار و امثال اینها بگذراند، بعد فردای آن روز، وقتی که در بین جمع میآید و مردم را در خیابانها مشغول کار خودشان میبیند، در دل خود بگوید:
❗️ای بیچارهها! شما دیشب در چه حالی بودید، ما چه حالی داشتیم؛ شما غافل بودید! یعنی خود را از دیگران بالاتر حساب کند و اینچنین بپندارد. هرکدام از اینها باشد، برای پیشرفت تکاملی انسان، سم قاتل است.
▫️ امثال ما افراد معمولی، دچار تکبرهای عامیانه هستیم. آن کسانی که در درجات معنوی سیر میکنند و مقامات بالاتری را میبینند، آنها هم در هر رتبه و شأنی که باشند، ممکن است دچار تکبر و اعجاب به نفس و خودبزرگبینی بشوند که برای آنها خطر عظیمی است. این برای هر کسی در هر مرتبهای خطر است.
▫️ همه مفاسد عالم، زیر سر منیتهای افراد بشر است. همه ظلمها، همهی تبعیضها، همه جنگها و خونریزیها، همه قتلهای نابهحقی که در دنیا اتفاق میافتد، همه کارهایی که زندگی را بر بشر تلخ میکند و انسان را از سعادت خود دور مینماید، زیر سر این منیت و فرعون درونیای است که در باطن من و شماست.
🗓 سخنرانی در دیدار با مردم در روز بیستوسوم ماه مبارک رمضان؛ ۱۳۶۹/۰۱/۳۰
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#نشر_حداکثری
⏰ #جلسه_چهارم،#امشب منتشر میشود...
✅ دوره آموزشی #جهاد_تبیین
"در اندیشه حضرت آیت الله العظمی خامنهای"
(تدریس کتاب جهاد تبیین)
🎙 با تدریس استاد #صلح_میرزایی
📝 همراه با ارائه #مدرک_پایاندوره به شرکت کنندگان
🎁 و اهداء #هدایای نفرات برتر
🔺 این جلسات #روزهای_زوج در کانال خانه طلاب جوان منتشر خواهد شد.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
42.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #جهاد_تبیین
🔊 #جلسه_چهارم
⏳ زمان: ۲۷ دقیقه
🎙 استاد: صلحمیرزایی
❓معنا و حیطه جهاد تبیین؟ آیا صرفا بیان دستاوردهای انقلاب است؟
❓بیان آسیبها و نقاط ضعف، چه ارتباطی با جهاد تبیین دارد؟
❓اصول و الزامات جهاد تبیین
- اصول و الزامات اخلاقی
- اصول و الزامات محتوایی
❓نقشه کلان حرکت انقلاب
🔺 عزیزانی که این جلسات رو گوش داده و هر جلسه را #تقریرنویسی کرده و برای ادمین ارسال کنند، در پایان به تقریرات برتر هدایایی از طرف خانه طلاب تقدیم میگردد.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
متن تیتر زده شده پیام و سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب.pdf
405.3K
✅ متن عنوانبندی شده بیانات امام خامنهای
💠 متن پیام نوروزی؛ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
💠 متن بیانات نوروزی؛ ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
#بیانات
#رهبر_معظم_انقلاب
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#معرفی_کانال
کانال "پژوهشیار"
آموزشِ پژوهش بهصورت آسان و کاربردی
✅کلیه خدمات و تولیدات، #صلواتی (رایگان)
https://eitaa.com/joinchat/2092630054C3037bd818b
خانه طلاب جوان
#یادداشت #جهاد_تبیین 1⃣2⃣ ✅ تولد نظمی نوین در جهان؛ #جهاد_تبیین، شرط موفّقیّت 🔰 رهبر انقلاب در پ
#جهاد_تبیین 2⃣2⃣
🔻 وقتی #خواص اهل لغزش شوند و #جریان_نفوذ، نفوذ کند، در بدنه مدیریتی و ساختار جامعه، شبهههای زیادی پیدا میشود. زمان #امام_حسن(ع) در اصل اینکه اصل ولایت امام حسن مشروع هست یا نیست، در اینکه اساسا آیا مرجعیت فقهی و سیاسی برای اهلبیت(ع) است، تردید میشد. ولایت در غربت قرار گرفته بود و مردم از #جهاد خسته شده بودند.
🔻 #دنیاگرایی رواج پیدا کرده بود به طوری که امام حسن(ع) میفرمودند: زمانی که در #جنگ_صفین و در کنار پدر من با آنها میجنگیدید، دنیا پشت سر بود و آخرت جلو بود. یعنی اولویت اول برای شما تأمین سعادت اخروی بود اما الان دنیا اولویت اول شما شده و آخرت اولویت دوم شما شده است و این در جامعه مشکل ایجاد میکند.
🔻 نگاهها بین #امام_جامعه و بخش قابل توجهی از مأمومین متفاوت شد. زمان امام حسن(ع) نیز همین حالت ایجاد شد. یک گسلی بین نگرش امام حسن(ع) به وقایع و حوادث و جامعه ایجاد شد. امام حسن(ع) میفرمود راه نجات اینجا #مقاومت در برابر #استکبار است نه مذاکره ذلیلانه و تحویل دادن حکومت به آنها، باید مقاومت کنیم و مانند پدرم بجنگیم اما عده دیگری میگفتند مقاومت جواب نمیدهد و باید کنار آمد.
🔻 هر جامعهای که مبتلا به این مشکلات شود و #گسل_نگرشی بین امام و نگاه امام و تحلیل امام از زمان و مأمورین و پیروان ایجاد شود، در این وضعیت مهمترین سلاح #مبارزه #جهاد_تبیین است.
🔻 برای اینکه جامعه را از توهم و اشتباه خارج کرد، راهحل مهم آن، جهاد تبیین است. بنابراین جهاد تبیین یک #جنگ_نرم است. چون ما نمیتوانیم با برادران مسلمان خود در جامعه، جنگ سخت کنیم، باید آنها را هدایت کنیم. امام حسن(ع) امام جامعه است و باید آنها را هدایت کند. راه هدایت جهاد تبیین است.
🗓 استاد #جواد_سلیمانی؛ "پژوهشگر تاریخ اسلام"
💠 متن کامل این گفتگو:
🌐 yun.ir/c582lf
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
📢سلسله نشستهای #ایران_آینده
❇️پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی برگزار میکند:
💡#خط_فاصله
(بررسی واقع نمایی تجربیات نزدیک به مرگ)
⏰سه شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۱
ساعت ۱۶:۳۰الی۱۸:۳۰
📌لینک نشست وبیناری
🌐https://www.skyroom.online/ch/pajooh/neshast
#زندگی_پس_از_زندگی
#ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
#سی_روز_سی_گفتار 🔟
❓اینکه میگویند #ماه_رمضان، #ماه_ضیافت الهی است و سفره ضیافت الهی پهن است، محتویات این سفره چه چیزهایی است؟
🔰 محتویات این سفره که من و شما باید از آن استفاده کنیم، یکیاش #روزه است؛ یکیاش #فضیلت_قرآن است -قرآن را گذاشتند در این سفره با فضیلتِ زیاد، بیش از ایام دیگر؛ و به ما گفتند که تلاوت قرآن کنید- یکیاش همین #دعا هایی است که میخوانیم؛ «یا علی و یا عظیم»، دعای افتتاح، دعای ابوحمزه؛ اینها همان مائدههایی است که سر این سفره گذاشته شده.
🔰 بعضی هستند که وقتی از کنار سفره رد میشوند، اینقدر حواسشان پرت است و متوجه جاهای دیگرند که اصلاً سفره را نمیبینند. داریم کسانی را که اصلاً سفره ماه رمضان را نمیبینند؛ یادشان نیست که ماه رمضانی آمد و رفت.
🔰 بعضی هستند که سفره را میبینند اما بهخاطر همان سرگرمیها و اشتغال، وقت ندارند سر این سفره بنشینند؛ میخواهند سراغ یک سرگرمی بروند؛ کار دیگری دارند -دنبال دکان، دنبال کار، دنبال دنیا، دنبال شهوات- مجال اینکه سر این سفره بنشینند و از آن بهره ببرند، ندارند.
🔰 بعضی دیگر هم هستند که نه، سر سفره مینشینند، سفره را میبینند، قدرش را هم میدانند؛ لیکن آدمهای خیلی قانعیاند؛ به کم قناعت میکنند؛ لقمهای برمیدارند و میروند؛ نمینشینند پای سفره، خودشان را بهرهمند و سیراب کنند و از آنچه در سفره هست خود را محظوظ کنند؛ لقمه مختصری برمیدارند و میروند.
🔰 بعضی هستند که احساس بیمیلی میکنند؛ یعنی اشتهایشان تحریک نمیشود؛ بهخاطر اینکه غذای پوچِ بیهودهای را خوردهاند و پای سفره ضیافتی که رنگین و جذاب و مقوی است، اصلاً اشتها ندارند.
🔰 بعضی هم هستند که نه، در حد اشتها -که اشتهاشان هم زیاد است- از این سفره استفاده میکنند و واقعاً سیر نمیشوند؛ چون مائده، مائده معنوی است.
🗓 سخنرانی در دیدار اعضای هیأت دولت؛ ۱۳۸۴/۰۷/۱۷
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
47.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #جهاد_تبیین
🔊 #جلسه_پنجم
⏳ زمان: ۲۶ دقیقه
🎙 استاد: صلحمیرزایی
❓اصول و الزامات جهاد تبیین
- اصول و الزامات مهارتی
° التزام و پایبندی به قانون
° اقدام بهنگام
° هنرمندانه بودن
° مداومت در تکرار
° پرهیز از هوچیگری
° بهرهمندی از بستر فضای مجازی
° نوآوری در شیوه بیان
° بهرهگیری درست از عنصر عاطفه
❓مهمترین موضوعات نیازمند تبیین
- مبانی و معارف دین
- اصول اساسی انقلاب
- مسائل مهم انقلاب
- واقعیتها
- مسائل جاری انقلاب و کشور
❓ مسئله فوری امروز: روایت درست واقعیّتها
🔺 عزیزانی که این جلسات رو گوش داده و هر جلسه را #تقریرنویسی کرده و برای ادمین ارسال کنند، در پایان به تقریرات برتر هدایایی از طرف خانه طلاب تقدیم میگردد.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#سی_روز_سی_گفتار 1⃣1⃣
✅ شرایط چهارگانه استجابت دعا
❓چه دعایی باید بکنیم که دنبال آن، اجابت باشد. گاهی انسان چیزی را از خدا میخواهد و به حسب ظاهر احساس میکند که این خواسته برآورده نشد.
1⃣ شرط مهم اجابت دعا این است که دعا به #معنای_حقیقی کلمه و با شرایط خود انجام بگیرد. اولین شرط دعا این است که با دلِ باطراوت و بیآلایش درخواست شود؛ مثل دل جوانها؛ لذا دعای جوانان اقبال و احتمال اجابت را بیش از همه دارد. دعای آنها از هر دعایی میتواند به استجابت نزدیکتر باشد.
2⃣ یکی دیگر از شرایط دعای مستجاب این است که انسان دعا را با #معرفت انجام دهد؛ یعنی بداند که این دعا و این درخواست از کسی است که قدرت دارد همه آنچه را که انسان میخواهد، برای او انجام دهد؛ یعنی به اثر دعا باور داشته باشد.
🔸 به امام صادق علیهالصّلاةوالسّلام عرض شد که: «ندعوا فلا یستجاب لنا»؛ دعا میکنیم اما اثر اجابت را نمیبینیم؛ فرمود: «لأنّکم تدعون من لا تعرفونه»؛ بیمعرفت دعا میکنید. در روایتی درباره معرفت در دعا نقل شده است که: «یعلمون أنّی أقدر علی أن اعطیهم ما یسألونی»؛ به قدرت اجابت پروردگار باور داشته باشند.
🔸 در دعا همت بلند داشته باشید؛ درخواستهای بزرگ بکنید؛ سعادت دنیا و آخرت را بخواهید و نگویید اینها بزرگ است، اینها زیاد است؛ نه، برای خدای متعال اینها چیزی نیست. عمده این است که شما به معنای حقیقی کلمه و با همین شرایط، طلب کنید؛ خدای متعال این طلب را اجابت خواهد کرد. گاهی هم انسان نمیداند کاری که انجام گرفت، اجابت دعای او بوده؛ خود انسان غافل است.
3⃣ یکی دیگر از شرایط دعا، #اجتناب_از_گناه و #توبه است. این شبها هم شبهای توبه است. همه دچار گناه و تخلف هستیم. تخلفها کوچک و بزرگ دارد. از خدای متعال باید عذرخواهی و استغفار و طلب بخشش و توبه کنیم و به سوی خدا برگردیم. عزم ما باید این باشد که از ما گناه سر نزند.
4⃣ یکی دیگر از شرایط استجابت دعا، #حضور_قلب و خشوع است. همانطور که عرض کردیم، معنای دعا این است که شما با خدا حرف بزنید؛ خدا را در مقابل خود احساس کنید و حاضر و ناظر بدانید. اینکه انسان همینطور طبق عادت چیزی را بر زبان بیاورد و مطالبهای را ذکر کند -خدایا ما را بیامرز، خدایا پدر و مادر ما را بیامرز- بدون اینکه در دل خود حقیقتاً حالت طلبی را احساس کند، این دعا نیست؛ لقلقه لسان است. «لا یقبل اللَّه عزّوجل دعاء قلب لاه»؛ دل غافل و بیتوجه و سربههوا اگر دعا کند، خدای متعال دعایش را قبول نمیکند. دلهای آلوده و غرق در تمنیات و شهوات نفسانی -که اصلاً غافلند- چگونه دعا خواهند کرد؟ چه توقعی است که اگر انسان اینطور دعا کرد، مستجاب شود؟
🗓 خطبههای نماز جمعه تهران؛ ۱۳۸۴/۰۷/۲۹
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ برشی از کتاب #جهاد_تبیین
در اندیشهی #آیت_الله_خامنه_ای
▫️ من از سابق مکرّر گفتهام که اگر ملّتی #قدرت_تحلیل خودش را از دست بدهد، فریب و شکست خواهد خورد. اصحاب امام حسن، قدرت تحلیل نداشتند؛ نمیتوانستند بفهمند که قضیّه چیست و چه دارد میگذرد. اصحاب امیرالمؤمنین، آنهایی که دل او را خون کردند، همه مغرض نبودند؛ امّا خیلی از آنها مثل #خوارج - قدرت تحليل نداشتند. قدرت تحلیل خوارج ضعیف بود. یک آدم ناباب، یک آدم بدجنس، یک آدم زباندار پیدا میشد و مردم را به یک طرف میکشاند؛ شاخص را گم میکردند. در جادّه، همیشه باید شاخص مورد نظر باشد.
▫️ اگر #شاخص را گم کردید، زود اشتباه میکنید. امیرالمؤمنین میفرمود: و لا يحمل هذا العلم إلا أهل البصر و البر؛ اوّل، بصیرت، هوشمندی، بینایی، قدرت فهم و تحلیل، و بعد صبر و مقاومت و ایستادگی. از آنچه که پیش میآید، انسان زود دلش آب نشود. راه حق، راه دشواری است.
🗓 گفتار سوم کتاب
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#یادداشت
#پیشنهاد_مطالعه
⏳ زمان مطالعه: "۰۱:۳۰ (یک دقیقه و سی ثانیه)
⁉️ فرق میکند چه کسی رهبر باشد!
🔻 لطیفهای است تکراری اما نغز، از کسی پرسیدند چطور چپ کردی؟ گفت جاده پیچید، من پیچیدم، جاده پیچید، من پیچیدم، جاده پیچید، من نپیچیدم و تماااام
🔻 حالا حکایت #انسان_ایرانی است. آنجا که داشت جادهی پیشرفت جهانی میپیچید، ماشین انسان ایرانی نپیچید و به ته دره سقوط کرد. کِی؟ شروع #انقلاب_صنعتی در مغرب زمین. چطور؟ دقیقا همان زمانی که انقلاب صنعتی داشت اوج میگرفت، #صفویه افول کرد. و چه شد؟ #ایران تبدیل شد به پاساژ #فروش محصولات پر زرق و برق خارجی و مخصوصا انگلیسی.
🔻 اوژن فلاندن در سفرنامهی خود (۱۸۴۰) مینویسد: «از کارخانجات نساجی و اسلحهسازی و زربفت و مخمل ایران که روزگاری به تمام مشرقزمین صادر میشد، خبری نیست و همه نابود شدهاند. محصولات ایران از بین رفته و بهویژه همجواری با #انگلستان نتیجهی شومی بخشیده است... در سراسر ایران بهزحمت میتوان پارچهای را یافت که علامت سلطنتی انگلستان را نداشته باشد.»
🔻 بعدش چه شد؟ انسان ایرانی، به دلیل بیلیاقتی حاکمان و سیاستمداران وقت، هم از «علم» روز عقب افتاد، هم از «اقتصاد». و ما در این دویست و اندی سال، همیشه تمنای ترقی را به دل داشتیم و حسرت پیشرفت #انسان_غربی را به سر. ما همیشه از غرب عقب بودیم و در عصر قجری و #پهلوی، اوضاع بدتر هم شد. نه تنها عقب افتادیم، که تحقیر هم شدیم و سیاستمدار پهلوی زد توی سر ما و گفت ایرانیجماعت، عرضهی درست کردن یک لولهنگ هم ندارد.
🔻 #انقلاب اما اوضاع را تغییر داد. حالا رهبری روی کار است که حداقل در ۱۵ سال اخیر دو گفتمان را سفت و محکم سردست گرفته: «#پیشرفت_علمی» و «#مقاومسازی_اقتصاد». و امسال، که امتزاج این دو با هم است.
🔻 چرا تولید؟ برای آنکه برای #پیشرفت اقتصادی، دو راه کلی بیشتر وجود ندارد:
- یا «الگوی مبتنی بر واردات» ، که نتیجه میشود همان که در این دویست سال بر ما رفت.
- یا «الگوی مبتنی بر صادرات»، که راهش تمرکز بر تولید داخلی و تقویت آن است. یعنی همان کاری که از انگلیس و #آلمان کردند تا #ژاپن و #چین و #کره.
🔻 چرا دانشبنیان؟ برای آنکه حداقل دو خصوصیت دارد
- یکی آنکه لبهی علم روز دنیا است و ما این بار، همآهنگ با علم جهانی به پیش میرویم
- و دو اینکه «تحریمناپذیر» است. آن هم در شرایطی که دشمن، تولید و توان اقتصاد سنتی ما را نشانه رفته است. صنایع دانشبنیان اما از خاصیت ضدتحریمی بالاتری برخوردارند، که شرح آن، خود قصهی مفصلی دارد و مجالی دیگر.
✍️ نویسنده: محمد پورغلامی
#رهبر_انقلاب #تحریم #مذاکره
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f