eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
-498065662_1650183872.mp3
3.92M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران حج 🏷 | 📥 Khl.ink/f/50417 💻 @Khamenei_ir @khanevadeherani
🔴 تأثیر عجیب شیر مادر، در تربیت فرزند! ☑️ نام شیخ فضل الله نورى را حتماً شنیده‌اید. 😱 نوه‏ ایشان رئیس توده‏‌ای‌هاى‌ ایران بود. 🔥 ایشان پسر هرزه‏‌اى داشت كه وقتى شیخ فضل الله را دار می‌ زدند، در پاى دار، كف می‌زد و می‌رقصید! ⭕️ در زندان قبل از اعدام، كسى به ایشان گفته بود: كه شما به این خوبی،چرا پسرتان این‌ قدر هرزه شده است؟! ☑️ ایشان فرمود: می‌دانستم هرزه می‌شود، چون در نجف بودم و مادرش شیر نداشت، دادیم به زنى تا به او شیر بدهد. 🔹 بعداً فهمیدم اون زن ناصبی (یعنی دشمن اهل بیت ) هرزه‏‌اى بوده و معاذالله به امیرالمؤمنین توهین می‌كرده و فحش می‌داده است و شیرى كه این ناصبى در حلق بچه من ریخته، از این بهتر نمی‌شود! 📚 به نقل از استاد قرائتی، درس‌هایی از قرآن، ۶۷/۰۴/۱۶ @khanevadeherani
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 مواد و وسایل لازم: گوجه فرنگی ۱۰۰kg روغن ۱ kg نمک ۴۰۰ g توری سیمی با خانه های خیلی ریز نکاتی در مورد جوشانیدن رب خانگی: 1: دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای در بازار موجود است که از هر دو نوع می توانید استفاده کنید، گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. گوجه گلخانه ای گران تر است اما رب بیشتری از آن حاصل می شود. معمولا به ازای هر ۱۰۰کیلو گوجه گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلو رب بدست می آید. 2: در موقع خرید یا چیدن از زمین کشاورزی، گوجه را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه بایستی کاملا قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز یا سفید نباشد. از انتخاب گوجه های لهیده، خراب و کپک زده جدا خودداری کنید چرا که سالم نیست و طعم رب را تغییر می دهد. 3: اضافه کردن نمک برای جلوگیری از کپک زدن و خرابی رب است و افزودن روغن برای یخ نزدن در فریزر و خوش رنگ شدن رب است. 4: در بیشتر خانه های روستایی رب در فضای باز و بر روی آتش پخته می شود چون جوشانیدن رب زمان زیادی می برد و مصرف گاز خانگی بالا می رود. 5 : توری های سیمی همان توری های خانه ریزی است که بر روی پنجره های منزل برای جلوگیری از ورود حشرات نصب می شود. البته در بازار توری های مخصوص جوشاندن رب نیز به فروش می رسد. 6 : بهترین جنس دیگی که برای جوشاندن رب بکار می رود دیگ مسی است. طرز تهیه: ابتدا گوجه را بشویید. از وسط به ۲ قاچ تقسیم کنید و در دیگ بیندازید. رویش را آب بگیرد و بگذارید به جوش بیاید. گوجه به حدی بجوشد که پوست آن کنده شود. گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود. برخی از چلو صافی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود چون خانه های چلو صافی درشت است و دانه را رد می کند. در بازار دستگاههایی موجود است که آب گوجه را می گیرند و تحویل مشتری می دهند این کار جوشانیدن رب در منزل را راحت تر می کند و تهیه رب بعد از آب گرفتن، شروع می شود. آب گوجه باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شده و رب چلپ چلپ به هوا پرت شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید تا از خرابی زودهنگام رب جلوگیری شود. میزان غلیظ شدن رب بسیار مهم است اگر شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد طعم سوختگی می دهد و استفاده از آن به علت سفت بودن مشکل است. روش تشخیص زمان آماده شدن رب این است که وقتی با کفگیر در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود. رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید و خصوصا در اواخر پخت آن دقت کنید چون ممکن است ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود. بعد از غلیظ شدن رب در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تف بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و برای خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر است. رب را در تشت بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و آماده بسته بندی شود. روش نگهداری رب: روش اول: بطری های پلاستیکی نو و آک بند که به مصرف آب و نوشابه می رسد را از بازار تهیه کنید. رب سرد شده را داخل آنها بریزید و تا لبه پر کنید. درب آن را محکم ببندید. با این کار حتی چند سال این رب خراب نمی شود به خصوص اگر در یخچال نگهداری شود. روش دوم: رب را به صورت لایه های نازکی در کیسه فریزر ریخته و صاف کنید با انگشت به میزان هر وعده غذایی که نیاز دارید به صورت چهارخانه رد بیندازید و در فریزر نگهداری کنید. این کار باعث می شود که در هر وعده ای که رب نیاز دارید همان میزان را جدا کرده و از در آوردن کل پلاستیک از فریزر جلوگیری می شود. روش سوم: بطری های شیشه ای تمیز و خشک را تهیه کنید. رب را داخل آن ریخته درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. بعضی معتقدند فریزر مواد مغذی رب را از بین می برد و نگهداری در یخچال را ترجیح می دهند. تهیه رب معمولا در پایان فصل تابستان که گوجه کاملا رسیده و ارزان قیمت تر می شود انجام می شد، رب خانگی سالم و مطمئن است در صورتی که بسیاری مراکز از مواد نگهدارنده ای مثل نیترات در رب استفاده می کنند تا از خرابی و کپک زدن آن جلوگیری کنند و متاسفانه این مواد برای سلامتی بسیار مضر است. 🔔از گوجه های رسیده وکاملا قرمز استفاده کنید و گوجه هایی گه شکل بیضی دارند اصطلاحا گوجه گوشتی هستند برای تهیه رب بهترن. 🔔مواظب باشید تخم گوجه داخل رب وارد نشه چون باعث کپک زدن رب می‌شه. 🔔می‌تونید آب گوجه هارو با استفاده از دستگاه مخصوص رب گیر بگیرید و داخل قابلمه بجوشونید. این دستگاه خودش تخمه و آب گوجه رو جدا می‌کنه و کار خیلی آسونتر می‌شه. @khanevadeherani
یک راه برای محافظت از کپک زدن،اینه که روی سطح انرا پس از مصرف صاف کرده و یک لایه روغن زیتون بریزید دیگه رب گوجتون کپک نمیزنه 🔔اگه می‌خواهید رب زودتر غلیظ بشه رب رو داخل تابه های بزرگ بجوشونید. 🔔مرحله اخر رب که می‌جوشه خیلی به سمت بالا پاشیده می‌شه مواظب باشید شعله رو خیلی کم کنیدو روش یه ابکش بزارید داخل بطری و شیشه رو وقتی پر کردین روش یک قاشق روغن بریزید حتما @khanevadeherani
@khanevadeherani 👇👇 زردآلوی رسیده بدون هسته ۲۵۰ گرم شکر ۲۵۰ گرم آب ۴۰۰ گرم گلاب ۱قاشق غذا خوری زعفران (اختیاری) یک الی دو پر مراحل تهیه شربت خنک زردآلو: زردآلوها را به تکه های کوچک تقسیم می‌کنیم. ۲۰۰ گرم از شکر را با ۲۰۰ گرم آب روی حرارت می‌گذاریم به مدت نیم ساعت؛ اگر در این مدت روی آب کف جمع شد، با قاشق آن را جمع می‌کنیم. بعد از نیم ساعت زردآلوها را از خارج می‌کنیم. ۵۰ گرم باقی مانده شکر و ۲۰۰ گرم دیگر آب به شربت اضافه می‌کنیم و با حرارت تند آن را می جوشانیم تا به قوام دلخواه برسد. اگر دوست داشتین شربت خوشرنگ تر باشد، در این مرحله زعفران سایده را به شهد اضافه کنید. زمانی که شربت به قوام دلخواه رسید، گلاب را اضافه می‌کنیم. شربت را از روی حرارت بر می‌داریم و بعد از خنک شدن، داخل بطری می ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم. زمان مصرف، شهد را روی یخ ریخته و آب اضافه می‌کنیم و بعد از حل کردن شهد داخل آب میل می‌کنیم. با باقی مانده زردآلوها چه کنیم؟ زردآلوهایی که از شهد خارج کردیم رو دور نندازین! اون زردآلوهارو میشه فریز کرد و باهاش بستنی درست کرد یا کنار بستنی ریخت و نوش جان کرد. میتونید حتی بین لایه کیک بریزید و طعم زردآلو رو به کیک هاتون اضافه کنید. امیدوارم درست کنین دوست داشته باشین و لذت ببرین. نوش جان! @khanevadeherani
امام هشتممون ---- بود امام رضا رضا که مهربانه ---- افتخار ایرانه حرم او در مشهد ---- صفای خراسانه از شهر خوب مشهد ---- دور است خانه ی ما ای کاش چون پرنده ---- پر می گشودم آنجا پر می زدم به سوی ---- آن گنبد طلایی یک شعر می سرودم ---- از شوق روشنایی یک گوشه می نشستم ---- در بین آن هیاهو آرام در پناهت ---- چون بره های آهو از بند غصه و غم ---- من را تو می رهاندی با مهر بر لبانم ---- لبخند می نشاندی @khanevadeherani
🌱 اعصابتان بهم ریخته؟ -موزبخورید مشکل گوارشی دارید؟ -ریحان بخورید فشارخونتان بالاست؟ -کشمش بخورید ازسرطان معده میترسید؟ -کلم بخورید سر وصدای معده دارید؟ -ماست بخورید ‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎@khanevadeherani
✨🌺 💗پدر عزیز، پسر شما با همسر آینده‌ی خود به همان‌گونه رفتار می‌کند که شما با همسرتان برخورد می‌کنید. 💗مادر گرامی، دخترتان با همسر خویش همان‌طور صحبت کرده و رفتار خواهد کرد که شما با شوهرتان رفتار و گفتگو می‌کنید. 💗مهم‌ترین بخش زندگی که شما برای فرزندانتان تدارک می‌بینید ازدواج و خانواده است و بهترین نوع آماده‌سازی این است که کودک با پدری زندگی کند که مادرش را دوست داشته، محبت خود را به او نشان می‌دهد و با مادری به سر برد که ارزش وجودی همسرش را در خانواده و نزد کودک اعلام می‌دارد. 💗اگر شما به همسر خود محبت کنید ولی در طی روز یا هفته با همسرتان تعارض داشته و داد و بیداد کنید، هر آنچه درباره‌ی مهربانی و علاقه‌مندی بگویید در نظر فرزندتان بی‌اعتبار به حساب می‌آید. @khanevadeherani
فوروارد کنید برای خانم های هنرمنــــد💛🌵 @khanevadeherani
•⛅️♥️• ...✨ اگر گناه میکنیم نشانه این است که هنوز عاشق خدا نشدیم 😓 وگرنه: هیچ عاشقی روی حرف معشوقش حرف نمیزنه🙂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔 🍃🌼اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌼🍃 🙏التماس دعا 🙏 🌿🌼🌿🌺🌿🌼🌿🌺🌿 پنجشنبه ها چه خوشحال می شوند عزیزانی که دستشان از دنیا کوتاه است😔 و منتظر قلب پرمهرتان هستند🌹 جایشان همیشه سبز🍀 با فاتحه و صلوات و خیراتی هر چند کوچک یادآورشان باشیم🌺🙏 @khanevadeherani
4_189556650737140056.mp3
3.89M
🎤حـاج مهـــــدے سماواتـــــے ڪانال ما را بہ اشتراڪ بگذارید👇 ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣ ╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮ @khanevadeherani
جمعھ ها ؛ عطش دیدارِ تو بیشتر میشود ..! به‌هم‌زده اے،زمین و‌زمان کجاے‌جهانے‌امیدجهان...😢 🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ فِى أَرْضِهِ، 🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللّٰهِ فِى خَلْقِهِ، 🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللّٰهِ الَّذِى يَهْتَدِى بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ، 🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخائِفُ، 🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِىُّ النَّاصِحُ، 🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجاةِ، 🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ، 🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، 🌹السَّلامُ عَلَيْكَ، عَجَّلَ اللّٰهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الْأَمْرِ، 🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ، أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولَاكَ وَأُخْرَاكَ، أَتَقَرَّبُ إِلَى اللّٰهِ تَعَالَىٰ بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَأَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلَىٰ يَدَيْكَ؛ وَأَسْأَلُ اللّٰهَ أَنْ يُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَأَنْ يَجْعَلَنِى مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَالتَّابِعِينَ وَالنَّاصِرِينَ لَكَ عَلَىٰ أَعْدائِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِى جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ . يَا مَوْلاىَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ، هٰذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ، وَالْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ یک گوشه از رواقِ تو،جا داشتن بس است مارا همین امام رضا داشتن بس است...! @khanevadeherani
46.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 💫گروه سرود دانش آموزی نغمه های انتظار 🌹 (س) 🌸(ع) 💐خوش به حالمون تو ایران، دوتا کربلا داریم🌺 @khanevadeherani
🌸با توکل به اسم الله ✨روزمون را آغاز میکنیم 🌸براتون هفته ای عالی ✨پراز لطف و رحمت الهی 🌸پراز خیر و برکت و سلامتی ✨به دور از غصه و غم آرزومندیم 🌸شروع هـفته تون پرازبهترینها 🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو 🌼امروز روز شادی ست ✨روز ولادت 🌼ولی نعمت ایران ✨سلطان مهربانی 🌼امام رضاست ✨خدایا... 🌼به برکت این روز عزیز ✨شادی و خوشبختی 🌼را به خانه دوستان ✨هـدیـه کـن آمیـن 🌼🍃 @khanevadeherani
‍ سلام 😊✋ صبح زیباتون بخیر ☕️🌷 به اولین روز هفته خوش آمدین🌷 الهی در این روز عید🌷🍃 هر چی🌷🍃 خوبیه و خوشبختیه🌷🍃 خدای مهربون💖🌷🍃 براتون رقم بزنه🌷🍃 کلبه هاتون🌷🍃 از محبت گرم باشه🌷🍃 و آرامش🌷🍃 مهمون همیشگی 🌷🍃 خونه هاتون باشه🌷🍃 پيش به سوی شروع🌷🍃 يک هفته بی نظیر🌼🍃 روزتون سرشار از اميد🌷🍃 انرژی مثبت و اتفاقهای🌼🍃 خوب و شگفت انگیز 🌷🍃 نگاه خدا بدرقه راهتون🌼💖🌷 عیدتون مبارک 🌷🎊🌷 @khanevadeherani 🌷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘💚 💛🍃 🔸 " حدیــــث روز " ... پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند: مَن أحَبَّ أن يَلقَى اللّه َ ضاحِكا مُستَبشِرا فَليَتَوَلَّ عَلِيَّ ابنَ مُوسَى الرِّضا عليه السلام ؛ كسى كه دوست دارد خندان و با روى گشاده خداوند را ديدار كند ، بايد از محبّت و ولايت على بن موسى الرضّا عليه السلام بهره مند باشد . 📚بحار الأنوار ، ج ۳۶ ، ص ۲۹۶ @khanevadeherani 💛🍃صبح محشرهرکسی دنبال یاری میدود 💛🍃یارماباشداگر، شاه خراسان بهتر است 💛🍃حرف مااین است که آن آهوی نیشابور گفت 💛🍃گاه مدیونت شدن، ازدادن جان بهتر است 🎉🎊میلاد باسعادت حضرت علیه‌السلام مبارک باد 🎉 🎊 @khanevadeherani
📸 چند توصیه کاربردی از (علیه‌السلام) به شیعیان @khanevadeherani
🦋کاربرک رنگ آمیزی 🦋 @khanevadeherani یه گنبد طلایی یه آسمون صداقت پنجره های فولاد دستای استجابت یه گنبد و یه بارگاه ستاره ها دور ماه شفا می ده به مردم یه مرد خوب و آگاه زیارتش که کردی با عشق و با طهارت نشون میده به دوستاش یه عالمه کرامت نوشته های مشابه از راه دور با شادی با اون دلای کوچک همه می گیم رضا جان تولدت مبارک
مداحی_آنلاین_علم_امام_رضا_حجت_السلام_رفیعی.mp3
1.21M
🎧 پادکست | علم امام رضا(ع) 🔺حجت الاسلام رفیعی @khanevadeherani