eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑📷 ۱۰ نشانه‌ای که می‌گوید کمبود ویتامین دارید @khanevadeherani
هدایت شده از شهدایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭شهیدی که لحظاتی قبل از شهادتش با خون خود امضا کرد که ما (شهدا) جلوی کسانی حجابشون رو رعایت نکنن میگیریم @shohadaes
مواد لازم: نعناع500 گرم، آب6 پیمانه، آب لیموی تازه2 ق غ، پوست لیموبه مقدار دلخواه، شکر1 کیلو گرم همه ساله با آمدن فصل گرما انواع شربت ها را با انواع میوه ها و سبزیجات می توان درست کرد که شربت نعنا ی خوشمزه رواج بیشتری پیدا می کند که برای تقویت دستگاه گوارش و معده بسیار مفید است. شربت نعناع یک گزینه ی عالی برای نوشیدن و رفع تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان هنگام افطار و سحری می باشد که طرف داران زیادی بین روزه داران دارد. شربت نعنا یکی از پر خاصیت ترین شربت ها هست که در فصل گرما با بسیاری از بیماری های گوارشی مبارزه می کند مثل انواع بیماری عفونی و هم چنین اسهال و تهوع که برای درمان آن ها مناسب است. @khanevadeherani مرحله اول ابتدا یک سوم نعناع را کنار گذاشته و باقی نعناع ها را از ساقه هایش جدا می کنیم و در واقع سبزی نعناع را پاک کرده و 30 دقیقه در ظرف حاوی آب خیس کرده و سپس خیلی تمیز شسته و در آبکش مناسبی ریخته بعد آن را روی تخته آشپز خانه خرد کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم. و در ادامه دو پیمانه از آب را اضافه می کنیم بعد ظرف را روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را خیلی ملایم کرده و ظرف را روی شعله پخش کن قرار داده تا حالت دم کشیدن صورت بگیرد 20 دقیقه زمان برای این کار کافی است. این کار باعث می شود برگ های نعناع خیلی خوب طعم و مزه خود را به آب پس دهند. مرحله دوم پوست لیمو را تمیز شسته و با رنده سیر آن را رنده کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته و آماده کنار می گذاریم. مرحله سوم حال در ظرف مناسب دیگری دو پیمانه آب را ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرده شکر را اضافه نموده و هم می زنیم تا در آب جوش حل شود. مرحله چهارم پوست لیمو را که رنده کرده بودیم را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شهد ما طعم طبیعی لیمو را به خود بگیرد. مرحله پنجم حال آب لیموی تازه را اضافه می کنیم و هم می زنیم (اگر ما بخواهیم شربت نعناع را برای مدتی در یخچال نگه داریم استفاده از آب لیمو مانع از شکرک زدن شربت نعناع می شود). مرحله ششم در ادامه آن یک سوم نعناع را که کنار گذاشته بودیم را خیلی تمیز شسته و در ظرف مناسبی ریخته و دو پیمانه آب باقی مانده را اضافه می کنیم و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا بجوشد وقتی شروع به جوشیدن کرد درب ظرف را گذاشته و شعله را ملایم کرده تا 20 دقیقه در همین حالت بماند تا خوب مزه و طعم و عطر نعناع با ساقه هایش به آب جوش پس دهد. مرحله هفتم حال در داخل پارچ آب تمیزی شهد آماده شده را می ریزیم بعد آب جوشیده برگ نعناع های خرد شده را با استفاده از یک صافی عبور داده و در داخل پارچ به شهد اضافه می کنیم و در آخر هم چنین آب جوشیده نعناع با ساقه هایش را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم. اگر شربت نعناع داغ بود 30 دقیقه پارچ را کنار گذاشته تا از حرارت آن کاسته شود سپس بعد یخچال به مدت یک ساعت بگذارید بماند تا خنک شود. بعد شربت نعناع را هنگام میل کردن در داخل لیوان ریخته چند عدد یخ خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا دلچسب تر و گواراتر شود بعد میل کنید. نوش ... جان ... @khanevadeherani چند نکته: می توانید در مرحله آخر کمی گلاب به شربت نعناع اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شربت نعنای زنجبیلی درست کنید همراه برگ نعناع های خرد شده به اندازه دو برش نازک از زنجبیل تازه را به آب جوش از همان ابتدا اضافه می کنیم. و یا می توانید به اندازه یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل به آب جوش که روی حرارت ملایم است اضافه نموده تا دم بکشد بعد از 30 دقیقه دم کشیدن آب آن را از صافی عبور داده بعد به شهد اضافه کرده و شهد را هم بزنید تا مخلوط شود.
زائر کوچولو دلش می خواست بچه ها بره زیارت امام رضا تو صحن خوب و باصفا بشینه نگاه کنه آدما رو ببینه ببینه گنبد طلایی رنگ و این همه گلدسته های قشنگ و امام رضا با وفا و مهربون سقاخونه اش چه با صفاست خداجون کبوترا رو سقف سقاخونه دونه می خورن همیشه شادمونه کبوترا چه خوشگل و قشنگن خاکستری ، سفید و مشکی رنگن هر کی میاد اونجا یه نذری داره واسه ی اونا گندم و دون میاره رضا یا امام رضا مولا مولا رضا یا امام رضا مولا مولا زائر کوچولو دلش می خواست بچه ها بره زیارت امام رضا بشینه اونجا و دعا بخونه برای امام زمان که مهربونه برای مادر و برای پدر برای خواهر برای برادر زائر کوچولو می خواست مثل بزرگا دعا بخونه زیر گنبد طلا بگه سلام آقا امام رضا امام مهربون ما بچه ها من اومدم مهمونتم یا رضا از دل و جون قربونتم یا رضا از راه دوری اومدم آقا جون تا که بگم دوست دارم فراوون رضا یا امام رضا مولا مولا رضا یا امام رضا مولا مولا زائرکوچولو می خواست تو صحن بشینه تا پنجره ی فولاد و ببینه دعا کنه تا حاجتاش روا شه لباش مثل غنچه بخند واشه تا نماز بخونه تو ایوون طلا همش بگه رضا رضا یا رضا میگن توی اون حرم باصفا بوی گل و گلاب میاد بچه ها هر کسی که اونجا می ره شاد می شه باغ دلش قشنگ و آباد می شه هوای قلب اون بهاری می شه غصه ها از دلش فراری می شه توی دلای ما خدا نوشته که این حرم یه قبله از بهشته رضا یا امام رضا مولا مولا رضا یا امام رضا مولا مولا @khanevadeherani
فوروارد کنید برای خانم های هنرمنــــد💛🌵 @khanevadeherani
کودکانی که با دیگر بچه‌ها بازی می‌کنند، هویت خود را بهتر کشف می‌کنند. آن‌ها از طریق بازی کردن نقش‌های متنوع بزرگسالان، مقررات اجتماعی و معیارهایی تنظیم کردن رفتار را می‌آموزند. کودک باید یاد بگیرد که به قواعد بازی، حتی زمانی که ‌دلش چیزی دیگری میخواهد پایبند باشد. @khanevadeherani
دل گشتہ بی قرار تو یا صاحب الزمان سخٺ اسٺ انتظار تو یا صاحب الزمان عمرے سٺ در مسیر نگاهٺ نشستہ اند عشاق جان نثار تو یا صاحب الزمان 💚 💚 @khanevadeherani
💌 روز و شب فکر من این است بیایم حَرمت دعوتم کن به فدای تو و لطف و کَرمت... @khanevadeherani
-498065662_1650183872.mp3
3.92M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران حج 🏷 | 📥 Khl.ink/f/50417 💻 @Khamenei_ir @khanevadeherani
🔴 تأثیر عجیب شیر مادر، در تربیت فرزند! ☑️ نام شیخ فضل الله نورى را حتماً شنیده‌اید. 😱 نوه‏ ایشان رئیس توده‏‌ای‌هاى‌ ایران بود. 🔥 ایشان پسر هرزه‏‌اى داشت كه وقتى شیخ فضل الله را دار می‌ زدند، در پاى دار، كف می‌زد و می‌رقصید! ⭕️ در زندان قبل از اعدام، كسى به ایشان گفته بود: كه شما به این خوبی،چرا پسرتان این‌ قدر هرزه شده است؟! ☑️ ایشان فرمود: می‌دانستم هرزه می‌شود، چون در نجف بودم و مادرش شیر نداشت، دادیم به زنى تا به او شیر بدهد. 🔹 بعداً فهمیدم اون زن ناصبی (یعنی دشمن اهل بیت ) هرزه‏‌اى بوده و معاذالله به امیرالمؤمنین توهین می‌كرده و فحش می‌داده است و شیرى كه این ناصبى در حلق بچه من ریخته، از این بهتر نمی‌شود! 📚 به نقل از استاد قرائتی، درس‌هایی از قرآن، ۶۷/۰۴/۱۶ @khanevadeherani
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 مواد و وسایل لازم: گوجه فرنگی ۱۰۰kg روغن ۱ kg نمک ۴۰۰ g توری سیمی با خانه های خیلی ریز نکاتی در مورد جوشانیدن رب خانگی: 1: دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای در بازار موجود است که از هر دو نوع می توانید استفاده کنید، گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. گوجه گلخانه ای گران تر است اما رب بیشتری از آن حاصل می شود. معمولا به ازای هر ۱۰۰کیلو گوجه گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلو رب بدست می آید. 2: در موقع خرید یا چیدن از زمین کشاورزی، گوجه را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه بایستی کاملا قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز یا سفید نباشد. از انتخاب گوجه های لهیده، خراب و کپک زده جدا خودداری کنید چرا که سالم نیست و طعم رب را تغییر می دهد. 3: اضافه کردن نمک برای جلوگیری از کپک زدن و خرابی رب است و افزودن روغن برای یخ نزدن در فریزر و خوش رنگ شدن رب است. 4: در بیشتر خانه های روستایی رب در فضای باز و بر روی آتش پخته می شود چون جوشانیدن رب زمان زیادی می برد و مصرف گاز خانگی بالا می رود. 5 : توری های سیمی همان توری های خانه ریزی است که بر روی پنجره های منزل برای جلوگیری از ورود حشرات نصب می شود. البته در بازار توری های مخصوص جوشاندن رب نیز به فروش می رسد. 6 : بهترین جنس دیگی که برای جوشاندن رب بکار می رود دیگ مسی است. طرز تهیه: ابتدا گوجه را بشویید. از وسط به ۲ قاچ تقسیم کنید و در دیگ بیندازید. رویش را آب بگیرد و بگذارید به جوش بیاید. گوجه به حدی بجوشد که پوست آن کنده شود. گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود. برخی از چلو صافی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود چون خانه های چلو صافی درشت است و دانه را رد می کند. در بازار دستگاههایی موجود است که آب گوجه را می گیرند و تحویل مشتری می دهند این کار جوشانیدن رب در منزل را راحت تر می کند و تهیه رب بعد از آب گرفتن، شروع می شود. آب گوجه باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شده و رب چلپ چلپ به هوا پرت شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید تا از خرابی زودهنگام رب جلوگیری شود. میزان غلیظ شدن رب بسیار مهم است اگر شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد طعم سوختگی می دهد و استفاده از آن به علت سفت بودن مشکل است. روش تشخیص زمان آماده شدن رب این است که وقتی با کفگیر در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود. رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید و خصوصا در اواخر پخت آن دقت کنید چون ممکن است ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود. بعد از غلیظ شدن رب در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تف بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و برای خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر است. رب را در تشت بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و آماده بسته بندی شود. روش نگهداری رب: روش اول: بطری های پلاستیکی نو و آک بند که به مصرف آب و نوشابه می رسد را از بازار تهیه کنید. رب سرد شده را داخل آنها بریزید و تا لبه پر کنید. درب آن را محکم ببندید. با این کار حتی چند سال این رب خراب نمی شود به خصوص اگر در یخچال نگهداری شود. روش دوم: رب را به صورت لایه های نازکی در کیسه فریزر ریخته و صاف کنید با انگشت به میزان هر وعده غذایی که نیاز دارید به صورت چهارخانه رد بیندازید و در فریزر نگهداری کنید. این کار باعث می شود که در هر وعده ای که رب نیاز دارید همان میزان را جدا کرده و از در آوردن کل پلاستیک از فریزر جلوگیری می شود. روش سوم: بطری های شیشه ای تمیز و خشک را تهیه کنید. رب را داخل آن ریخته درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. بعضی معتقدند فریزر مواد مغذی رب را از بین می برد و نگهداری در یخچال را ترجیح می دهند. تهیه رب معمولا در پایان فصل تابستان که گوجه کاملا رسیده و ارزان قیمت تر می شود انجام می شد، رب خانگی سالم و مطمئن است در صورتی که بسیاری مراکز از مواد نگهدارنده ای مثل نیترات در رب استفاده می کنند تا از خرابی و کپک زدن آن جلوگیری کنند و متاسفانه این مواد برای سلامتی بسیار مضر است. 🔔از گوجه های رسیده وکاملا قرمز استفاده کنید و گوجه هایی گه شکل بیضی دارند اصطلاحا گوجه گوشتی هستند برای تهیه رب بهترن. 🔔مواظب باشید تخم گوجه داخل رب وارد نشه چون باعث کپک زدن رب می‌شه. 🔔می‌تونید آب گوجه هارو با استفاده از دستگاه مخصوص رب گیر بگیرید و داخل قابلمه بجوشونید. این دستگاه خودش تخمه و آب گوجه رو جدا می‌کنه و کار خیلی آسونتر می‌شه. @khanevadeherani
یک راه برای محافظت از کپک زدن،اینه که روی سطح انرا پس از مصرف صاف کرده و یک لایه روغن زیتون بریزید دیگه رب گوجتون کپک نمیزنه 🔔اگه می‌خواهید رب زودتر غلیظ بشه رب رو داخل تابه های بزرگ بجوشونید. 🔔مرحله اخر رب که می‌جوشه خیلی به سمت بالا پاشیده می‌شه مواظب باشید شعله رو خیلی کم کنیدو روش یه ابکش بزارید داخل بطری و شیشه رو وقتی پر کردین روش یک قاشق روغن بریزید حتما @khanevadeherani
@khanevadeherani 👇👇 زردآلوی رسیده بدون هسته ۲۵۰ گرم شکر ۲۵۰ گرم آب ۴۰۰ گرم گلاب ۱قاشق غذا خوری زعفران (اختیاری) یک الی دو پر مراحل تهیه شربت خنک زردآلو: زردآلوها را به تکه های کوچک تقسیم می‌کنیم. ۲۰۰ گرم از شکر را با ۲۰۰ گرم آب روی حرارت می‌گذاریم به مدت نیم ساعت؛ اگر در این مدت روی آب کف جمع شد، با قاشق آن را جمع می‌کنیم. بعد از نیم ساعت زردآلوها را از خارج می‌کنیم. ۵۰ گرم باقی مانده شکر و ۲۰۰ گرم دیگر آب به شربت اضافه می‌کنیم و با حرارت تند آن را می جوشانیم تا به قوام دلخواه برسد. اگر دوست داشتین شربت خوشرنگ تر باشد، در این مرحله زعفران سایده را به شهد اضافه کنید. زمانی که شربت به قوام دلخواه رسید، گلاب را اضافه می‌کنیم. شربت را از روی حرارت بر می‌داریم و بعد از خنک شدن، داخل بطری می ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم. زمان مصرف، شهد را روی یخ ریخته و آب اضافه می‌کنیم و بعد از حل کردن شهد داخل آب میل می‌کنیم. با باقی مانده زردآلوها چه کنیم؟ زردآلوهایی که از شهد خارج کردیم رو دور نندازین! اون زردآلوهارو میشه فریز کرد و باهاش بستنی درست کرد یا کنار بستنی ریخت و نوش جان کرد. میتونید حتی بین لایه کیک بریزید و طعم زردآلو رو به کیک هاتون اضافه کنید. امیدوارم درست کنین دوست داشته باشین و لذت ببرین. نوش جان! @khanevadeherani
امام هشتممون ---- بود امام رضا رضا که مهربانه ---- افتخار ایرانه حرم او در مشهد ---- صفای خراسانه از شهر خوب مشهد ---- دور است خانه ی ما ای کاش چون پرنده ---- پر می گشودم آنجا پر می زدم به سوی ---- آن گنبد طلایی یک شعر می سرودم ---- از شوق روشنایی یک گوشه می نشستم ---- در بین آن هیاهو آرام در پناهت ---- چون بره های آهو از بند غصه و غم ---- من را تو می رهاندی با مهر بر لبانم ---- لبخند می نشاندی @khanevadeherani
🌱 اعصابتان بهم ریخته؟ -موزبخورید مشکل گوارشی دارید؟ -ریحان بخورید فشارخونتان بالاست؟ -کشمش بخورید ازسرطان معده میترسید؟ -کلم بخورید سر وصدای معده دارید؟ -ماست بخورید ‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎@khanevadeherani
✨🌺 💗پدر عزیز، پسر شما با همسر آینده‌ی خود به همان‌گونه رفتار می‌کند که شما با همسرتان برخورد می‌کنید. 💗مادر گرامی، دخترتان با همسر خویش همان‌طور صحبت کرده و رفتار خواهد کرد که شما با شوهرتان رفتار و گفتگو می‌کنید. 💗مهم‌ترین بخش زندگی که شما برای فرزندانتان تدارک می‌بینید ازدواج و خانواده است و بهترین نوع آماده‌سازی این است که کودک با پدری زندگی کند که مادرش را دوست داشته، محبت خود را به او نشان می‌دهد و با مادری به سر برد که ارزش وجودی همسرش را در خانواده و نزد کودک اعلام می‌دارد. 💗اگر شما به همسر خود محبت کنید ولی در طی روز یا هفته با همسرتان تعارض داشته و داد و بیداد کنید، هر آنچه درباره‌ی مهربانی و علاقه‌مندی بگویید در نظر فرزندتان بی‌اعتبار به حساب می‌آید. @khanevadeherani
فوروارد کنید برای خانم های هنرمنــــد💛🌵 @khanevadeherani
•⛅️♥️• ...✨ اگر گناه میکنیم نشانه این است که هنوز عاشق خدا نشدیم 😓 وگرنه: هیچ عاشقی روی حرف معشوقش حرف نمیزنه🙂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔 🍃🌼اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌼🍃 🙏التماس دعا 🙏 🌿🌼🌿🌺🌿🌼🌿🌺🌿 پنجشنبه ها چه خوشحال می شوند عزیزانی که دستشان از دنیا کوتاه است😔 و منتظر قلب پرمهرتان هستند🌹 جایشان همیشه سبز🍀 با فاتحه و صلوات و خیراتی هر چند کوچک یادآورشان باشیم🌺🙏 @khanevadeherani