eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹️سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب، چهارشنبه اول فروردین ۱۴۰۳ در حسینیه امام خمینی تهران 📣 باتوجه به تقارن عید نوروز و اولین روز سال نو با ایام ماه مبارک رمضان، سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب اسلامی در روز اول فروردین، در حرم مطهر رضوی در مشهد برگزار نخواهد شد و این مراسم، روز چهارشنبه اول فروردین سال ۱۴۰۳، در حسینیه امام خمینی(ره) تهران و با حضور اقشار مختلف مردم انجام می‌شود. 🗓 شایان ذکر است در سالهای ابتدایی دهه ۷۰ و مقارنه قبلی ماه مبارک رمضان با اولین روز سال و همچنین دوران همه‌گیری کرونا نیز سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی برگزار نشده بود. 💻 Farsi.Khamenei.ir
🔸🔶 دعای روز پنجم اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِينَ وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنْ عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ الْقَانِتِينَ وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنْ أَوْلِيَائِكَ الْمُقَرَّبِينَ بِرَأْفَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ خدایا مرا در این روز از استغفار کنندگان قرار ده و از بندگان صالح مطیع خود مقرّر فرما و هم در این روز مرا از دوستان مقرّب درگاه خود قرار ده به حق رافتت (مهربانیت) ای مهربانترین مهربانان 🌿 @khanevadeherani
46.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز يک وعده غذايي با يك سوپ سبك و گرم مي‌تواند دستگاه گوارش را براي خوردن غذاي اصلي آماده‌ كند؛ به خصوص در افطارهاي كه بدن ما مدت طولاني‌تري غذا دريافت نكرده است. يك كاسه كوچك سوپ براي باز كردن روزه انتخاب مناسبي است و در اين ميان، سوپ شير يكي از بهترين‌هاست که ارزش غذايي فراواني دارد. براي آشنايي بيشتر با طرز تهيه این غذاي خوشمزه با ما همراه شويد در کانال خانواده ایرانی @khanevadeherani
دنیای زیبای كودكی و سحر های ماه مبارك رمضان، دورهمی های خانوادگی كه خواب را از چشمان كودكان می ربود و آنها را هم پای بزرگتر ها، سر سفره سحری می نشاند. روزه ای با نام مستعار كله گنجشكی كه غرور و لذت همراهی با روزه داران را به ارمغان می آورد و نوپاهای هنوز به سن تكلیف نرسیده را بی تاب لحظه ناب اذان مغرب می كرد. این خاطرات برای كمتر كسی نا آشناست و هنوز هم مزه سحری هایی كه با چشمان نیمه باز فرو می دادیم و بی آنكه دلیلش را بدانیم، برای آمدن رمضان سر از پا نمی شناختیم، در خاطرات شیرین گذشته، حس می شود. وقت آن رسیده تا كودكان امروز را دریابیم. كودكانی كه به واسطه آمدن مهمان ناخوانده ویروسی، خانه نشین شدند و حالا بیشتر از هر زمان دیگری به همراهی و توجه خانواده احتیاج دارند. برای آنكه بتوانیم بهتر كودكان را با فضیلت ماه مبارك رمضان آشنا کنیم سعی می کنیم مطالبی در در کانال بارگزاری نماییم @khanevadeherani
مغناطیسی به نام رمضان ماه رمضان در ذات خود ویژگی هایی دارد كه برای كودكان جذابیت زیادی دارد. این ماه نور است و از خاصیت های نور همین موضوع است كه می تواند همه را به خودش جذب كند. بچه ها كه از ما بیناتر هستند، ماه رمضان سراسر نور و پاكی را بیشتر از هر فردی درك می كنند. این خاصیت ماه مبارك رمضان است كه همه آن را دوست دارند و در این ماه تغییراتی در احوال و رفتارشان ایجاد می شود. اگر به گذشته نگاه كنیم، ما نیز در كودكی به سفره های سحر و افطار و روزه داری علاقه نشان می دادیم. سحرهای ماه مبارك رمضان كه در آن هوای گرگ و میش، همه اعضای خانواده دور هم جمع شده و سحری میل می كردند در كنار سفره های رنگین افطار، به خاطر اینكه جمع شدن همه اعضای خانواده، برایمان جذاب بود و سعی می كردیم در آن شریك شویم. @khanevadeherani
اگر میخواهید یک تزیین فوق العاده و مجلسی برای آش‌تان انجام دهید بخصوص اگر قرار است سفر سفره افطار از آن استفاده کنید حتما ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از سرو بقیه غذاها آش یا سوپ را بکشید و کنار بگذارید تا به قول قدیمی ها رویه ببندد و یک لایه سخت تر روی سوپ یا آش شکل بگیرد که در واقع همان دفتر نقاشی شما برای نقاشی و طرح زدن و تزیین آش است . چون اگر این کار را نکنید هر چقدر هم تزیین خوب و زیبایی رو آش انجام دهید با یک تکان ساده همه زحمات شما در آش غرق میشود و ظاهر به هم ریخته و شلوغ پلوغی پیدا میکند . شما که نمیخواهید هنرتان در این زمینه خراب شود @khanevadeherani
2_144121785168518434.mp3
3.96M
🌺جزء خوانی جزء پنجم قرآن کریم 🌹تحدیر (تندخوانی قرآن کریم) 💢 استاد معتز آقایی 💢 💠 تلاوت تحدیر(تندخوانی) جزء_۵ قرآن کریم 🌷ثواب تلاوت امروز راتقدیم می کنیم به ارواح پاک و طیبه شهدای جبهه ی مقاومت،بویژه سیدالشهدای مقاومت شهید سلیمانی و یار باوفایش شهید حاج حسین پورجعفری @shohadaes @khanevadeherani
ماهی شکم پر مجلسی👇👇
ماهی شکم پر یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانی می باشد که هم در شمال و هم در جنوب کشور پخته می شود تفاوت این دو رسپی در عصاره و طعم دهنده آن است مثلا در جنوب از تمرهندی استفاده می کنند و در شمال از رب انار برای طعم دهندگی استفاده می کنند. ماهی شکم پر را می توانید با انواع ماهی ها درست کنید ماهی قزل آلا جز ماهی محبوب برای این غذا می باشند می توانید ماهی سفید نیز استفاده کنید فقط در نظر داشته باشید ماهی سفید تیغ بیشتری دارد. این غذای خوشمزه که بیشتر در شب عید و مهمونی درست می شود باید با سبزی معطر تهیه شود اگر از سبزی معطر شمالی نداشتید می توانید با گشنیز و کمی شنبلیله نیز استفاده کنید. ماهی دارای خواص زیادی از جمله افزایش سلامت مغز، کمک به جلوگیری از افسردگی و منبع غنی از ویتامین D می باشد. ماهی شکم پر را می توانید هم در فر و هم در تابه درست کنید. امروز شکم پر بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. برای تهیه ماهی شکم پر ماهی قزل آلا ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه سبزی معطر ۲۲۰ گرم گردو آسیاب شده ۳ ق غذا خوری رب انار ترش ۱ ق غذا خوری رب انار ملس ۱ ق غذا خوری انار دان شده شیرین و آلو جنگلی به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه مرغ شکم پر خانگی خوشمزه و مجلسی به صورت حرفه ای @khanevadeherani ماهی شکم پر مرحله اول : ماهی ابتدا ماهی را خوب شسته و پولک آنها را بگیرید وسط شکم ماهی یک شکاف ایجاد کنید و داخل آن را خوب بشورید سپس آن را با نمک و فلفل سیاه خوب ماساژ دهید (چون از ماهی قزل آلا استفاده شده و بوی زهم زیادی ندارد نیاز به لیموترش و زعفران نیست) ماهی مرینت شده را در یخچال قرار داده تا مزه دار شود. مرحله دوم : پیاز و سیر پیاز را شسته و نگینی ریز یا رنده بزنید و داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت دهید سپس سیرها را پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. مرحله سوم : افزودن سبزی و گردو سبزی معطر را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط ۲۰ دقیقه تفت می دهیم سپس گردوهای آسیاب شده را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیگر مجدد تفت می دهیم. مرحله چهارم : افزودن رب انار رب انار ملس و شیرین و به همراه چند عدد آلو و مقداری انار دان شده اضافه کرده و ۱/۳ لیوان آب ریخته تا رب انار رنگ باز کند سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. مرحله پنجم : شکم پر ماهی مرینت شده را از یخچال خارج کرده و داخل شکم ماهی را با مواد بالا پر کنید و با نخ بدوزید سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود سپس ماهی شکم پر را بمدت ۴۵ دقیقه خوب با حرارت کم بگذارید تا مغز پخت شود هر از چندگاهی ماهی را برگردانید تا دو طرف آن خوب سرخ شود یا می توانید ماهی را داخل ظرف پیرکس گذاشته و روش را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و داخل فر بمدت ۱۷۰ درجه بمدت ۶۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود سپس با برنج زعفرانی میل کنید. نوش جان💐💐 در تهیه ماهی شکم پر می توانید کنار ماهی شکم پر که در فر قرار می دهید انواع سبزیجات را استفاده کنید. اگر از ماهی دیگری استفاده می کنید برای مرینت کردن از پیاز و لیمو ترش استفاده کنید. اگر سبزی معطر در دسترس نبود می توانید گشنیز، شوید، جعفری و کمی شنبلیله نیز استفاده کیند.
در فر برای پخت ماهی قزل از روش های متفاوتی استفاده می شود این ماهی به دلیل پرورشی بودن از بوی کمتری برخوردار است و افرادی که ماهی دوست ندارند برای شروع ماهی قزل آلا را به آن ها پیشنهاد می کنیم.  ماهی قزل آلا1 عدد   پیاز بزرگ 1 عدد  فلفل دلمه ای بزرگ 1 عدد شوید  نمک و فلفل سیاه‌به مقدار لازم  زعفران دم کرده‌به مقدار لازم  آبلیموی تازه‌به مقدار لازم  لیموترش تازه در صورت تمایل1 عدد  برای تهیه ماهی قزل در فر، ابتدا ماهی قزل را تمیز بشویید پولک های آن را بتراشید و شکم آن را باز کنید و کاملا تمیز کنید. برای تهیه ی ماهی قزل آلا به صورت ساده این کار را انجام بدهید بعد از اینکه ماهی را شستید آن را با نمک و فلفل سیاه و زعفران و آبلیموی تازه مزه دار کنید میزان آن به خودتان بستگی دارد. از این ادویه ها داخل شکم ماهی و روی پوست آن بزنید. سپس اجازه بدهید حدود 2-3 ساعت به همین صورت باقی بماند. @khanevadeherani پس از آن داخل ظرف پیرکس را چرب کنید. کف آن پیازهای حلقه شده و فلفل دلمه ای حلقه شده و چندحلقه لیموترش تازه را بچینید و بعد ماهی را به صورت کامل روی آن ها قرار بدهید سپس فویلی روی آن بکشید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.  ظرف پیرکس را داخل فر قرار بدهید شعله ی پایینی فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه قرار بدهید هنگام پخت ماهی آب می اندازد اجازه بدهید تا با آب خودش کامل بپزد زمانی که آب آن رو به اتمام است فویل را از روی تابه بردارید و گریل روی فر را روشن کنید تا روی ماهی هم سرخ و طلایی شود. با این روش پخت ماهی قزل آلا داخل فر، ماهی سرخ نمی شود و تمام خواص ماهی باقی می ماند برای درست كردن ماهی قزل آلا در فر به صورت :👇 برای ماهی قزل آلای شکم پر در فر : ماهی قزل آلا1 عدد سبزی (گشنیز و مقدار خیلی کم شنبلیله)300 گرم خرد شده پیاز1 عدد سیر2 حبه رب انار۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه‌به مقدار لازم زردچوبه‌به مقدار لازم گردو خرد شده دو قاشق غذاخوری برای تهیه ماهی شکم پر باید به همان روش قبلی ماهی را تمیز کنید و با نمک و فلفل سیاه و زعفران و آبلیمو مزه دار کنید. در همین حین مزه دار شدن پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه ای تفت بدهید اجازه بدهید پیاز نرم و کمی طلایی شود سیرها را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا کمی طلایی شود، سبزی های خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید نمک و فلفل و زردچوبه را به آن بیافزایید و هم بزنید سپس مغز گردو و رب انار رو به مواد اضافه کرده‌ این مواد را داخل شکم ماهی قرار بدهید و با سوزنی تمیز که روی گاز گرفته اید و نخ بدوزید. اکنون تابه ای پیرکس را چرب کنید و ماهی را وسط آن قرار بدهید. روی آن فویلی بکشید و چند سوراخ روی آن بزنید و داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدهید ماهی آب می اندازند اجازه بدهید تا آب ماهی کشیده شود و خوب پخته شود زمانی که هنوز مقدار خیلی کمی آب کف آن قرار دارد فویل را بردارید و گریل رو را روشن کنید. تا روی ماهی سرخ شود و آب آن هم تمام شود بدون اینکه بسوزد. البته بدون فویل هم میشه گذاشت برای تهیه ماهی قزل آلا در فر و توستر : برای پخت ماهی قزل آلا در توستر به همان 2 روش بالا انجام بدهید با این تفاوت که دمای توستر را باید بالاتر قرار بدهید زیرا گرمای آن بیشتر است.   دقت کنید برای تهیه ی ماهی داخل فر یا توستر دمای بالا را قرار بدهید تا حدی که ظرف شما نشکند و ماهی مغز پخت شود اجازه ندهید با دمای کم و در مدت طولانی بپزد زیرا آب و چربی ماهی شما کشیده و خشک می شود. ماهی رو بدون فویل و در ظرف فر هم میشه پخت فقط قبل از پخت ماهیتابه رو چرب کنید و شکم ماهی رو بدوزید  @khanevadeherani
Shab05Ramazan1397[03].mp3
16.21M
بخش سوم از دعای ابوحمزه ثمالی با نوای میثم مطیعی 💐🌹💐🌹💐🌹💐 أَدْعُوكَ يَا سَيِّدِي بِلِسَانٍ قَدْأَخْرَسَهُ ذَنْبُهُ رَبِّ أُنَاجِيكَ بِقَلْبٍقَدْ أَوْبَقَهُ جُرْمُهُ اي آقايم تو را به زباني مي خوانم كه گناهش او راناگويا نموده، و با دلي با تو مناجات مي كنم كهجرمش او را هلاك ساخته، أَدْعُوكَ يَا رَبِّ رَاهِباً رَاغِباً رَاجِياًخَائِفاً إِذَا رَأَيْتُ مَوْلاَيَ ذُنُوبِيفَزِعْتُ تو را مي خوانم اي پروردگارم در حال هراس و اشتياقو اميد و بيم، مولاي من هرگاه گناهانم را مي بينم بيتاب مي گردم، وَ إِذَا رَأَيْتُ كَرَمَكَ طَمِعْتُفَإِنْ عَفَوْتَ فَخَيْرُ رَاحِمٍ وَإِنْ عَذَّبْتَ فَغَيْرُ ظَالِمٍ و هرگاه كرمت را مشاهده مي كنم، به طمع مي افتم،پس اگر از من درگذري بهترين رحم كننده اي، و اگرعذاب كني ستم نكرده اي، حُجَّتِي يَا اَللَّهُ فِي جُرْأَتِي عَلَيمَسْئَلَتِكَ مَعَ إِتْيَانِي مَا تَكْرَهُجُودُكَ وَ كَرَمُكَ خدايا حجّت من در گستاخي بر درخواست از تو، باارتكاب آنچه از آن كراهت داري جود و كرم توست وَ عُدَّتِي فِي شِدَّتِي مَعَ قِلَّهِ حَيَائِيرَأْفَتُكَ وَ رَحْمَتُكَ ، و ذخيره ام در سختيها با كمي حيا همانا رأفت ورحمت توست 🌹ثواب انتقال این دعای زیبا را هدیه میکنیم برای سلامتی آقا امام زمان عج وروح اموات 🌹🤲 شما هم انتشار دهید و ثواب آن را هدیه کنید به اموات که دستشان از دنیا کوتاه است🤲🌹 💐🌹💐 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خدایا ✨سرآغاز صبحم را 🌸با یاد و نام تو میگشای ✨پنجره های قلبم 🌸را خالصانه و عاشقانه ✨بسویت باز میکنم 🌸تانسیم رحمتت به آن بوزد ✨ناپاکیهای آنرا بزداید 🌸نوری از محبت ✨و عشق تو 🌸به قلبم به ارمغان بیاورد 🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو ‍ نیایش صبحگاهی 🌸🍃 🌸 خدایا 🌷نزدیک عیده 🌸آمده ایم به درگهت دعا کنیم 🌷برای همه بندگانت 🌸رزق و روزیشان را آنقدر زیاد کن 🌷که محتاج خلق نشوند 🌸بیماری و کسالت را از وجودشان 🌷دور کن تا با آسایش زندگی کنند 🌸گناهان و خطایشان ببخش 🌷و لبخند رضایتت را به آنها هدیه کنی 🌸تا طعم شیرین خوشبختی را بچشند 🌸آمیـــن @khanevadeherani سـ🌸ـلام روزتون پراز خیر و برکت 💐 🗓 امروز  یکشنبه ☀️ ۲۷ اسفند ١۴٠٢ ه. ش 🌙 ۶ رمضان ١۴۴۵ ه.ق 🌲 ۱۷ مارس ٢٠٢۴ ميلادی 🌸طلوع صبح‌گاهتون 🍃به شادابی گل‌های زیبا 🌸روزتون به زیبایی شکوفه‌ها 🍃بارش بوسه های خداوند پای 🌸تمام آرزوهای قشنگتون 🌸صبح یکشنبه تون گلبارون @khanevadeherani 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠دعای روز ششم ماه مبارک رمضان اللَّهُمَّ لاتَخْذُلْنِي فِيْهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ، وَلا تَضْرِبْنِي بِسِياطِ نَقْمَتِكَ، وَ زَحْزِحْنِيِ فِيْهِ مِنْ مُوجِباتِ سَخَطِكَ، بِمَنِّكَ وَ أَيادِيكَ يا مُنْتَهى رَغْبَةِ الرَّاغِبِينَ. «خدایا در این ماه به خاطر دست زدن به نافرمانیت خوارم مساز، و تازیانه‌های عذابت را بر من مزن، و از موجبات خشمت دورم بدار با منت و بخششت بر من ببخشای‌، ای نهایت آرزوی آرزومندان.» @khanevadeherani @shohadaes
joz6.mp3
4.06M
ان شاء الله هر روز تلاوت تحدیر (تند خوانی) یک جزء از قرآن کریم به محضرتان تقدیم خواهد شد. قطعا ارسال به سایر گروهها و سهیم شدن در تلاوت قرآن صدقه جاریه ای برای همگان خواهد بود. التماس دعا تلاوت جزء 6 💐به نیت: ظهور وسلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) طول عمر مقام معظم رهبری، شفای بیماران اسلام وشادی ارواح طيبه شهداء ودر گذشتگان مؤمنین و مؤمنات با صدای استاد معتز آقایی @khanevadeherani @shohadaes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفت سین آرزوهای امسال🌷 🌸سایه پدر و مادر بر سرتون 💖سلامتی جسم و جانتون ☘سرسبـزی خونه هاتون ♥️سخاوت دل ‌هاتون 🌷سرنوشت زیبا در تقدیرتون 💐سبد سنبل تو نگاهتون 🍎سیب لبخند همیشه رو لباتون پیشاپیش نوروز ۱۴۰۳ مبارک 🎊🌸 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش عباسعلی 👇👇👇
معروفترین آش محلی و سنتی استان کرمانشاه است که چند سال است در جشنواره غذاهای محلی ایران رتبه اول را کسب کرده است. در ماه مبارک رمضان مردم برای تهیه آن ساعت ها در صف انتظار هستند. راز آش محلی کرمانشاه اصیل در کشدار بودن آن است که لعاب جا افتاده آن مانند پنیر پیتزا کش آمده و واقعا درست کردن آن کار هر کسی نمی باشد و احتیاج به حوصله فراوان دارد. آش عباسعلی کرمانشاهی ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﻏﻼﺕ، ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ است. ﻧﺨﻮﺩ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﯿﺘﯽ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ: ۱/۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺑﺮﻧﺞ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻋﺪﺱ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺩﻧﺪﻩ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﯼ: ۳۰۰ ﮔﺮﻡ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ: ۵ ﻋﺪﺩ ﺳﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﯿﺮ ﺩﺍﻍ: ۱۰ ﺣﺒﻪ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺩﺍﻍ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺁﺏ ﺁن رﺍ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻩ، ﺑﺎﻫﻢ ﺑﭙﺰﯾﺪ. به یاد داشته باشید که برای تشخیص میزان پخت حبوبات چند عدد از آن‌ها را بین دو انگشت فشار دهید. هنگامی که به ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﻭ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻟﻪ ﺷﻮند ﻭ ﺳﻔﺖ ﻧﺒﺎشند علامت کافی بودن پختشان است. ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ، ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﮔﻨﺪﻡ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ بپزید ﻭ ﺩﺭ ﺍﻭﺍﺳﻂ ﭘﺨﺖ، ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﺍﺿﺎﻓﻪ کنید ﺗﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﭙﺰﻧﺪ، ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ و، ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺁﺵ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﺪ. ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻨﺪﻡ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﺎﻣﺸﺨﺺ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ. ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺑﻪ ﺁﺵ کرمانشاهی عباسعلی ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻨﺪ ﺟﻮﺵ ﮐﻪ ﺯﺩ ﻭ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ ﻣﺰﻩ ﺩﺍﺭﺗﺮ ﺷﺪ، ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ، ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ بیش‌تر ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﭼﻮﻥ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺁن رﺍ ﮐﻤﺘﺮ کنید ﯾﺎ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید. ﺁﺵ عباس علی کرمانشاه را ﺩﺭ ﻇﺮﻑ مناسبی بکشید و با ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ، ﺳﯿﺮ ﺩﺍﻍ ﻭ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺩﺍﻍ هم محتویات ظرف را تزئین کنید هم ﺳﻔﺮﻩ خود ﺭﺍ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ. نوش جون❣️ @khanevadeherani نکته:ﺍﯾﻦ ﺁﺵ ﺑﻪ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮔﻮﺷﺖ ﮐﺸﺪﺍﺭ می‌شود ﻭ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﺰﻩ ﺗﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ.