حتما با انواع و اقسام #سمبوسه آشنا هستید یا حداقل آنها را دیدهاید؛ اصلیترین سمبوسه اما برای جنوب است که با نان لواش درست میشود.
@khanevadeherani
مواد لازم برای تهیه سمبوسه:
نان لواش برش خورده: ۱۲ تکه
گوشت چرخ شده: ۳۰۰ گرم
پیاز درشت: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱/۲ پیمانه
رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری
سیر له شده: ۲ حبه
تخم گشنیز نیم کوب: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز: ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
#طرز_تهیه و دستور پخت سمبوسه:
۱. پیش از هر چیز، پیازهای نگینی خرد شده را سرخ کنید در حدی که طلایی شود.
۲. گوشت چرخ شده را همراه دارچین به پیاز اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، رب گوجه، سایر ادویهها، سیر، جعفری خرد شده را در این مرحله به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با این مواد کمی سرخ شود. بعد از آماده شدن مواد داخلی، اجازه دهید تا کاملا خنک شود. (خنکشدن مواد اهمیت دارد چون زمان پیچیدن نان از خمیر شدن و وا رفتن نان و نیز روغن پس دادن جلوگیری میکند)
۳. طریقه پیچیدن سمبوسه گوشت با لواش چندان سخت نیست اما باید با احتیاط این کار را انجام دهید تا سمبوسهای ظریف داشته باشید، با کمی تمرین و حوصله به خرج دادن مطمین باشید از پس این کار هم به خوبی بر میآیید.
۴. مهمترین نکته در این مرحله این است که نان لواش باید نرم باشد تا هنگاه پیچیدن خرد نشود، پس، نانهای لواش را از درازا به شکل مستطیل برش دهید اگر احساس کردید نانها خشک هستند مقداری آب روی نانها اسپری کنید (مقدار خیلی خیلی کم) و بعد در نابلون قرار دهید تا رطوبت حاصل از آن، نان را نرم کند.
۵. یک نان برش خورده را روی سطح یا میز کارتان قرار دهید و مقداری از مواد گوشتی خنک شده را در گوشه بالایی نان بریزید و با زاویه ۹۰ درجه نان را تا بزنید تا به شکل مثلث درآید. برای اطمینان و محکم شدن کار، قبل از پیچیدن آخرین لایه نان مقداری تخم مرغ زده شده را با برس روی نان بمالید تا باعث چسبندگی شود.
۶. در روش دیگر میتوانید نانها را به شکل قیف درآورید و بعد داخل آن را با مواد پر کنید. اگر مایل هستید سمبوسه رولی داشته باشید، اول لقمههای کوچک و محکم درست کنید. بعد سمبوسه گوشت را در روغن سرخ کنید.
۷. روغن مایع را در قابلمهای متوسط بریزید تا کاملا داغ شود، مطمین شوید سمبوسهها در ظرفی که انتخاب کردهاید به خوبی در روغن غوطهور خواهند شد. برای امتحان کردن داغی روغن هم کافی است یک عدد خلال دندان را در روغن فرو ببرید اگر دور خلال دندان حباب ایجاد شد یعنی روغن به خوبی داغ شده است. همچنین برای خوشرنگ شدن پوسته نان میتوانید مقداری زردچوبه به روغن داغ شده اضافه کنید
۸. سمبوسهها را با توجه به گنجایش ظرف در روغن به خوبی سرخ کنید یعنی در حدی که طلایی شود. (اگر دوست دارید میتوانید آنها را در روغن کم هم سرخ کنید.) سمبوسههای سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی را جذب کند.
#آشپزی
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانی با آشپزیهای متفاوت👇👇👇
@khanevadeherani
ماه تا آمد که بردارد سری از سجده گاه
قصهی شــــق القمـــر بار دگر تکرار شد
شب ضربت خوردن امیرالمؤمنین علی علیه السلام در محراب مسجد کوفه تسلیت 🖤
#شب_قدر
#ماه_رمضان
#امام_علی
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_سیب_زمینی
سیبزمینی 5 عدد
پیاز 1عدد متوسط
فلفل دلمه ای 1 عدد
سیر 4 حبه
هویج 1 عدد کوچک به دلخواه
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه، آویشن به میزان لازم
سیبزمینیهارو بذارید کامل بپزن. پیاز نگینی شده رو سرخ کنید. بعدش زردچوبه اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه ای و سیر اضافه کنید و تفت بدید. بعدش هویج خیلی ریز شده و گوشت چرخکرده اضافه کنید. بعدش نمک، فلفل پاپریکا و آویشن اضافه کنید و کمی آب بریزید و ده دقیقه زمان بدید تا بپزه. بعد سیبزمینی هارو له کنید و به مخلوط اضافه کنید. در آخر جعفری ریز شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نون لواش نرم رو عمودی برش بزنید. یکی دو قاشق از مواد بردارید و روی نون بذارید. مدل پیچیدن تو ویدیو مشخصه. بعدش توی یه تابه گود یا قابلمه نصف یه روغن سرخ کردنی یک لیتری رو خالی کنید. کمی که گرم شد سمبوسه هارو بذارید تو روغن. 5، 6 دقیقه هر طرفشون سرخ بشن کافیه. طلایی بشن. بعد توی یه آبکش فلزی یا روی دستمال بذارید تا روغن اضافه شون بره.
@khanevadeherani
منبع: کانال آشپزی خاص
🥀✨🥀✨🥀✨🥀✨🥀
سلام
طاعات و عبادات تون قبول.💐✨
امشب یکی از بهترین شب های سال ، شب قدر است
شبی که هر عمل خیرش ۱۰۰۰ ثواب دارد.
شبی که فرشته ها به زمین می آیند و تقدیر ما انسانها برای سال آینده را مینویسند .
امشب شب دعا و مناجات و راز و نیاز است.
بیایید در این شب ستاره بارون✨💫
برای همدیگر دعا کنیم.🤲
و همدیگر را ببخشیم تا خدای مهربان هم ما را ببخشد.🙏
برای کودکان مظلوم غزه دعا کنیم .
یادمان نرود بالاترین دعایمان در این شب بزرگ فرج مولای مهربان مان باشد.💐✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨✨از همه شما عزیزان التماس دعا دارم
بیایید دراین شب قدر برای همدیگه دعا کنیم.. تا دعا در حق خودمون هم مستجاب بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯بر روح تمام شیعیان تیغ زدند
🖤بر مردترین مرد جهان تیغ زدند
🕯خورشیدبه سینه، ماه برسر می زد
🖤انگاربه فرق آسمان تیغ زدند
🖤ایام ضربت خوردن امیرالمومنین
علی علیه السلام تسلیت باد.🏴
#شب_قدر
#ماه_رمضان
#امام_زمان
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای روز نوزدهم ماه رمضان
🔹 اَللّهُمَّ وَفِّرْ فِیهِ حَظِّی مِنْ بَرَکاتِهِ وَ سَهِّلْ سَبِیلِی إِلَی خَیرَاتِهِ وَ لا تَحْرِمْنِی قَبُولَ حَسَنَاتِهِ یا هَادِیا إِلَی الْحَقِّ الْمُبِینِ.
🔸 خدایا در این ماه بهرهام را از برکتهایش کامل گردان و راهم را به سوی نیکیهایش هموار نما و از پذیرفتن خوبیهایش محرومم مساز، ای هدایت کننده به سوی حقیقت آشکار.
#شب_قدر
#ماه_رمضان
#امام_زمان
@khanevadeherani
#خورش_بادمجان_مجلسی
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
بادمجان۸ عدد قلمی
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی (اختیاری)۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی
مرحله اول
برای تهیه خورشت بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای یا کامل درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم و آنها را کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را رنده می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
@khanevadeherani
مرحله سوم
حالا مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه گوشت خورشتی را به صورت تکه های کوچک خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.
مرحله چهارم
پس از اینکه گوشت کمی سرخ شد و تغییر رنگ داد، ۵ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم
مرحله پنجم
در این مرحله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و درون یک لیوان آب جوش می ریزیم تا تلخی شان گرفته شود، سپس بادمجان را آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم.
مرحله ششم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا به صورت یکدست سرخ شوند. در ادامه بادمجان ها را کنار می گذاریم
مرحله هفتم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و در همان روغن باقیمانده از بادمجان ها سرخ می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم
مرحله هشتم
رب گوجه فرنگی را باید به طور کامل سرخ کنیم تا رنگ آب باز شده و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی سرخ شده را به خورش اضافه می کنیم.
مرحله نهم
حالا ۳۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم، سپس لیمو عمانی ها را به همراه مقداری نمک و ادویه به خورش اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش جا افتاد، در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش، بادمجان ها را به خورش اضافه می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله صبر می کنیم تا بادمجان ها طعم خورش را جذب کنند، سپس خورش را درون ظرف مناسب کشیده و به همراه برنج سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری غوره و سیب زمینی سرخ کرده نیز به خورش اضافه کنیم.
Aqayi_Tahdir_Joz-19_119575.mp3
4.02M
هدیه محضر امام #علی علیه السلام و شهدای عملیات رمضان
امام رضا علیه السلام:
«هرکس در ماه رمضان،یک آیه از
کتاب خدا بخواند،مثل کسی است
که در غیر آن ختم قرآن کرده باشد».
📎قرائت جزء «۱۹» قرآن کریم
👈به شیوه تندخوانی (تحدیر)
🎙️قاری : استاد معتز آقایی
#شب_قدر
#ماه_رمضان
#امام_زمان
@shohadaes
جز20.mp3
3.95M
جز 20
🔊صوت جزء بیست بصورت تندخواني(با صداي استاد معتز آقائي)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اميد آنكه توفيق بهره مندي از آيات الهي ،رزق معنوي ما در اين ماه پربركت باشد.
🔳در آستانه ی فرا رسیدن
دومین شب قدر... و ایام
شهادت مولا علی (ع)...
ثواب تلاوت آیات الهی را
تقدیم می کنیم به روح
بلندمرتبه ی شهید محراب
امیرالمومنین (ع) و ارواح
پاک و طیبه ی شهیدان
از صدر اسلام تاکنون...
التماس دعا
#شب_قدر
#ماه_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان🌸🍃
🍃🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺🍃
🍃🌹اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّکینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین🌹🍃
🍃🌷خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت وببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازل کننده آرامش در دلهاى مؤمنان🌷🌸
#شب_قدر
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #رهبر_انقلاب: دو شب از شبهای قدر باقی است، اینها را قدر بدانید. بنده هم از همهی شما عزیزانی که میشنوید و میبینید، التماس دعا دارم.
_________
🔸سال نو مؤمن از شب قدر آغاز میشود
ماه رمضان با روزهاش، با ذکر و دعا و ثنای الهی در آن، با تلاوت قرآن، با حسنات فراوان دیگر که انسان مؤمن از آن برخوردار میشود، دل را نورانی میکند، زنگارها را از دل و جان انسان میزداید.
درحقیقت از شب قدر، انسان مؤمن روزهدار، سال نوی را آغاز میکند. در شب قدر تقدیر او در دوران سال برای او ازسوی کاتبان الهی نوشته میشود. انسان وارد یک سال نو، مرحلۀ نو و درواقع یک حیات نو و ولادت نو میشود.
#امام_علی
#شب_قدر
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
Shab11Ramazan1397[03].mp3
25.45M
به رسم هر روز یک فقره از دعای ابوحمزه هدیه به شما 🌹🌹
بخش نهم از دعای ابوحمزه ثمالی با نوای میثم مطیعی
اَللَّهُمَّ إِنِّي كُلَّمَا قُلْتُ قَدْ تَهَيَّأْتُ وَتَعَبَّأْتُ وَ قُمْتُ لِلصَّلاَهِ بَيْنَ يَدَيْكَ خدايا هرگاه گفتم مهيا و آماده شدم و در پيشگاهتبه نماز ايستادم
وَ نَاجَيْتُكَ ألْقَيْتَ عَلَيَّ نُعَاساً إِذَا أَنَاصَلَّيْتُ وَ سَلَبْتَنِي مُنَاجَاتَكَ إِذَا أَنَانَاجَيْتُ و با تو راز گفتم، چرتي بر من افكندي، آنگاه كه واردنماز شدم، و حال راز گفتن را از من گرفتي آنگاه كه باتو رازونياز كردم،
مَا لِي كُلَّمَا قُلْتُ قَدْ صَلَحَتْسَرِيرَتِي وَ قَرُبَ مِنْ مَجَالِسِالتَّوَّابِينَ مَجْلِسِي مرا چه شده؟ هرگاه گفتم نهانم شايسته شد، وجايگاهم به جايگاه توبه كنندگان نزديك گشته
عَرَضَتْ لِي بَلِيَّهٌ أَزَالَتْ قَدَمِي وَحَالَتْ بَيْنِي وَ بَيْنَ خِدْمَتِكَ برايم گرفتاري پيش آمد، بر اثر آن گرفتاري پايم لغزيد،و ميان من و خدمت به تو مانع شد
💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹
#امام_علی
#شب_قدر
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
یکی از راه هایی که در عکس هایی که پیدا کردم حسابی نظرم را جلب کرد این است که قبل از شروع کار کشک را با زردچوبه و نعناع داغ یا حتی رنگ غذا به چند رنگ درآورید و بعد شروع کنید به طراحی روی آش.
قبل از تزیینبگذارید آش کمی سرد شود و به اصطلاح روی آن ببندد اینطوری کار خیلی ساده تر میشود، کشک و پیاز داغ در آش غرق نمیشوند.
یک راه، قبل از کشیدن آش چند تایی نخود و لوبیای پخته – که وا نرفته باشند – انتخاب کنید و با آنها روی آش گل و نقش و نگار بکشید . طرح بدی نیست .
یک راه خیلی خیلی ساده هم اگر حال و حوصله نقاشی ندارید همان گذاشتن ردیف به ردیف پیاز داغ و نعناع داغ و کشک و غیره است همین تفاوت رنگ در کنار رنگ سبز خوشرنگ آش حساب خودنمایی خواهد کرد.
یک راه ساده دیگر این است که به ترتیب و تا آنجایی که میتوانید چند دایره درون آش با نعنا داغ و کشک بکشید بعد با یک خلال دندان از روی شعاع دایره خط های آرامی از داخل به خارج بکشید اینطوری طرحی زیبا شبیه گل خواهید داشت این روش را یک بار هم که شده حتما امتحان کنید معرکه خواهد بود.
یک ایده تکراری ولی هیشه زیبا کشیدن گل روی آش است به این ترتیب که با قیف یا قاشق به دقت یک گل چند برگ بزرگ روی آش بکشید و هر کدام از گبرگ ها را به وسیله موادی مثل پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ و … پر کنید . به همین راحتی و زیبایی.
#امام_علی
#شب_قدر
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
#سالاد
#سفره_ارایی
💞فوروارد کن برا خانومهای هنرمند
#ماه_رمضان
•-----✾•🍏🍉🍏•✾-----•
@khanevadeherani
♡~~~~~~~~~~~~♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶#انیمیشن
🏴🕯ضربت خوردن و شهادت #امام_علی_علیه_السلام🕊🌷
•┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈•
✍✍آیدی کانال ما👇
@khanevadeherani
•┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈•
مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
ران یا سینه مرغ۲ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
زرشک۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین۱ تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه #مرغ_لا_پلو_با_زرشک
مرحله اول
برای تهیه مرغ لاپلوی مجلسی ابتدا برنج را داخل یک کاسه حاوی آب ولرم و ۱ قاشق چایخوری نمک می ریزیم و اجازه می دهیم نسبت به نوع برنج خیس بخورد. اگر برنج شما تازه است، ۳۰ دقیقه خیساندن برنج کافی است.
مرحله دوم
اما اگر برنج کهنه است باید مدت بیشتری خیسانده شود. در حین خیسانده برنج، مرغ را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس چوب دارچین را به همراه ۲ لیوان آب می افزاییم.
طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده زعفرانی با طعم عالی
مرحله چهارم
حالا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم، تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. در ادامه حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله پنجم
@khanevadeherani
پس از گذشت ۳۰ دقیقه باید نصف فنجان از آب مرغ درون قابلمه باقیمانده باشد. آب مرغ را صاف می کنیم و کنار می گذاریمف سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس تکه های گوشت مرغ را در روغن سرخ می کنیم.
مرحله ششم
در حین سرخ کردن گوشت مرغ نصف زعفران دم کرده را اضافه می کنیم تا مرغ ها خوشرنگ تر شوند. در ادامه یک تابه کوچک روی حرارت قرار داده و کره را اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا کره به طور کامل ذوب شود.
مرحله هفتم
در این مرحله زرشک و شکر را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود و زرشک براق شود، سپس تابه را از روی رحرات کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم.
مرحله هشتم
۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه می کنیم، سپس آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد، برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود. توجه داشته باشید که چون می خواهیم برنج را با مرغ به صورت ترکیبی دم بگذاریم، بهتر است برنج را زنده تر آبکشی کنیم تا پس از پخت له نشود.
مرحله دهم
در این مرحله برنج را آبکشی می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس به سلیقه خود برای ته دیگ، از سیب زمینی ورقه ای یا نان لواش استفاده می کنیم.
مرحله یازدهم
حالا مقداری از برنج آبکشی شده را روی ته دیگ می ریزیم، سپس تکه های مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه زرشک تفت داده شده را نیز اضافه می کنیم، سپس باقیمانده برنج را روی تکه های مرغ و زرشک می ریزیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله آب مرغ صاف شده را با زعفران باقیمانده روی برنج می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم. حالا حرارت را زیاد می کنیم تا درون قابلمه بخار بپیچد، سپس حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم غذا به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
مرحله سیزدهم
پس از اینکه برنج به خوبی دم کشید، تکه های مرغ را از قابلمه خارج می کنیم، سپس برنج را به خوبی ترکیب می کنیم تا زرشک در تمام نقاط برنج پخش شود. در نهایت برنج را در دیس می کشیم و به همراه مرغ زعفرانی سرو می کنیم.
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️قرآن بـه جز از وصف علي آيه ندارد
◾️ايمان بـه جز ازعشق علي پايه ندارد
◾️گفتم بروم سايه لطفش بنشينم
◾️گفتا كه علی نور بود سايه ندارد
فرارسیدن شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع) تسلیت باد🕊🥀
#امام_علی
#شب_قدر
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خامنهای:
#جمهوری_اسلامی اگر فقط همین کار را کرده باشد که روح خودباوری و روح احساس عزت و هویت را به این ملت و این کشور برگردانده باشد، سالیان سال باید شکرگزارش بود.
🇮🇷 #۱۲فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد.
#میهمان_خدا
#لبیک_یاخامنه_ای
#ایران_قوی
@khanevadeherani
@shohadaes
🌸بنام خداوند رحمان، خدای رحـیم
✨که هم قهر و هم عفو او شد عظیم
🌸امیـد همه بنـدگان ،عـفـو اوست
✨نشاید که نومید گـشتـن ز دوست
🌸خدایا با توکل به اسم اعظمت،
✨و با امید به بخشش و رحمتت،
🌸بیست و یکمین روز ماه مبارک،
رمضان را آغاز میکنیم ...
@khanevadeherani