فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نقاشی #قدس برای ماست، رنگها و نوشتن به زبان عربی | رسم #القدس_لنا_للاطفال
#نقاشی
#روز_قدس
#فلسطین
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز بیست و پنجم #ماه_رمضان
#استوری
❇️ اللّهُمَّ اجعَلنِی فِیهِ مُحِبّا لِأَولِیائِک
🔶 خدایا مرا در این ماه دلبسته دوستانت
❇️ و مُعَادِیا لِأَعدَائِک
🔶 و دشمن دشمنانت قرار ده
❇️ مستَنّا بِسُنَّةِ خَاتَمِ أَنبِیائِک
🔶 و آراسته به راه و روش خاتم پیامبرانت گردان
❇️ یا عَاصِمَ قُلُوبِ النَّبِیینَ
🔶 ای نگهدارنده دلهای پیامبران
🎙 با نوای قاسم موسوی قهار
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani
#حدیث_نبوی
🌷پیامبـر اکرم (صلی الله علیه وآله):
اگر بنده ارزش #ماه_رمضان را بداند
آرزو مىکند که
سراسر سال #رمضان باشد...
📚 بحار الأنوار ۹۶/۳۴۶/۱۲
#ماه_مبارک_رمضان
#بهار_قرآن
@khanevadehedani
@shohadaes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه #شیرینی دانمارکی😍
#شیرینی
#شیرینی_دانمارکی
#شیرینی_خونگی
برای دیدن آموزش های بیشتر کانال ما رو دنبال کنید👇
@khanevadeherani
شله زرد را با خیلی چیزها میشود #تزیین کرد ، اما معروف ترینش با دارچین است. شما میتوانید از گل محمدی ( غنچه گل یا پودر گل ) ، خلال بادام ، خلال پسته ، پودر گردو ، کنجد ، پودر نارگیل یا شکلات های تزیینی یا حتی گل های طبیعی استفاده کنید.
@khanevadeherani
تزیین شله زرد با شابلوناز راحت ترین روش های تزیین شله زرد بخصوص برای نذری است . چون وقتی قرار است یک عالمه ظرف نذری را تزیین کنیم، وقتی برای ریزه کاری ها نمیماند . اینجور وقت ها شابلون ها بخصوص شابلون هایی با اسم ائمه مثل شابلون “یا حسین” ، “یا اباالفضل” ، “یا علی” ، “یا محمد” و یا “فاطمه” برای هیأت ها ، روضه ها ، و نذری ها در مناسبت های مختلف مورد نیاز است که باید از فروشگاه های عرضه وسایل قنادی تهیه کنید.
@khanevadeherani
میتوانید از انواع قالب ها مثل قالب ژله ، قالب های شیرینی پزی و کیک پزی و حتی ظرف های اردو خوری به عنوان قالب شله زرد استفاده کنید ، اما همانطور که میدانید برای قالبی شدن ژله باید آن را غلیظ تر کرده و از پودر ژلاتین هم استفاده کنید.
برعکس هیات ها و جلسات روضه بهتر است از ظروف تک نفره مثل کاسه ها و لیوان هایمخصوص برای تزیین شله زرد استفاده کنید ، برای سفره های دور همی افطار بد نیست به ایده هایی مثل شله زرد قالبی یا دیزاین شله زرد در یک ظرف زیبا فکر کنید که دست و بال شما را در هنر نمایی بیشتر باز میگذارند.
#ماه_رمضان
🌷اول خودتون رو انتخاب کنید...
برای مشاوره ازدواج میاد و میگه:
یکی اومده خواستگاریم؛ شغلش فلان و خانوادهاش اینچنین و تیپ و ترکیبش آنچنان و عقایدش اینه و اونه و ...
منتظره که منم نظرمو بگم. من هم میگم:
خودت چجوری هستی و دنبال چی میگردی؟
اگه معنویت جزو زندگی اونه، تو هم همینی؟
اگه دغدغه اصلی زندگیش کار فرهنگیه، تو هم همینی؟
اگه تو زندگیش پول حرف اول و آخرو میزنه، تو زندگی تو چه چیزی حرف اول و آخرو میزنه؟
اگه جلب نظر مردم واسش مهمه، واسه تو هم مهمه؟
و...
⬅️ مشکل اصلی خیلی از دخترها و پسرها اینه که قبل از #انتخاب_همسر ، «خودشون» رو انتخاب نکردن...
[استاد عباسی]
#قبل_از_ازدواج
@khanevadeherani
Shab17Ramazan1397[03].mp3
20.07M
📿 #مناجات
🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
بخش دوازدهم
🎤حاج میثم مطیعی
🤲التماس دعا
بخش دوازدهم از دعای ابوحمزه ثمالی
با نوای میثم مطیعی
@khanevadeherani
وَ مَا لِي لاَ أَبْكِي وَ لاَ أَدْرِي إلَي مَايَكُونُ مَصِيرِي و مرا چه شده كه گريه نكنم، و حال آنكه نميدانم بازگشت من به جانب چه خواهد بود،
وَ أَرَي نَفْسِي تُخَادِعُنِي وَ أَيَّامِيتُخَاتِلُنِي وَ قَدْ خَفَقَتْ عِنْدَ (فَوْقَ)رَأْسِي أَجْنِحَهُ الْمَوْتِ من نفسم را مي نگرم كه با من نيرنگ مي بازد، وروزگار را مشاهده مي كنم كه مرا مي فريبد، و حال آنكه بالهاي مرگ بالاي سرم به حركت درآمده،
فَمَا لِي لاَ أَبْكِي أَبْكي لِخُرُوجِنَفْسِي أَبْكِي لِظُلْمَهِ قَبْرِي أَبْكِيلِضِيقِ لَحْدِي أَبْكِي لِسُؤَالِ مُنْكَرٍ وَنَكِيرٍ إِيَّايَ پس مرا چه شده كه گريه نكنم، گريه مي كنم براي بيرون رفتن جان از بدنم، گريه مي كنم براي تاريكي قبرم، گريه مي كنم براي تنگي لحدم، گريه مي كنم براي پرسش دو فرشته قبر منكر و نكير از من،
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani
#آبگوشت_سنتی
گوشت 200 گرم (با استخوان باشه بهتره از سردست و گردن میتونید استفاده کنید)
ترخون مقدار لازم
پیاز یک عدد
نخود نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان( میتونید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید یا از ترکیب هر دو که خوب خیلی بهتره)
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی یک عدد متوسط یا دو تا کوچیک
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
حبوبات رو 24 ساعت بزارید خیس بخورد و هر 8 ساعت آبش رو عوض کنید
برای 5 تا6 نفر کافیه و البته بستگی به خورنده داره
گوشت رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه با دو سه قاشق روغن تفت بدهید تا پیازها حالت لعابی پیدا کنه
مرتب هم بزنید تا پیازها نسوزد وگرنه آبگوشت بد رنگ میشود
حالا رب رو اضافه کنید و تفت کوچیک بدهید
گوجه ها رو که ریز خرد کردید اضافه کنید و تفت بدهید
وقتی گوجه ها حسابی تفت خوردند حبوبات رو اضافه کنید
با کاسه آبگوشت خوری، آب که حتما آبجوش باشه رو به تعداد نفرات پر اب کنید و بریزید توی قابلمه
سیب زمینی رو هم اضافه کنید
اگه داخل زودپز میپزید که خودتون دیگه ببینید زودپزتون چقدر زمان میخواد ولی اگه داخل قابلمه درست کردید 4 تا 5 ساعت زمان لازمه که آبگوشت جا بیافته با حرارت ملایم و اگه تو این زمان آب لازم داشت آب جوش استفاده کنید
لحظه آخر پخت چند لحظه حرارت رو زیاد کنید که یه قل حسابی بزنه
در آخر حرارت رو خاموش کنید و به دلخواه فلفل سیاه، ترخون و دارچین بپاشید روی آبگوشت
نکته:
این مدل آبگوشت پایه و اصل آبگوشت سنتی هست
حالا دیگه بعضی لیمو عمانی میاندازند بعضی کشک میریزند داخلش، بعضی لبو @khanevadeherani
این روش رو اگه با حوصله درست کنید به قدری خوشمزه است که نیاز به هیچی نداره و باور کنید حتی بدون گوشت فقط با چند تکه قلم هم که درست کنید فوق العاده طعم دلچسبی داره
@khanevadeherani
هدایت شده از شهدایی
تندخوانیجزء 25۩معتزآقائی.mp3
4.05M
📖 تندخوانی قرآن کریم
🔖 جزء بیست و پنجم
🎙 استاد معتز آقایی
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@shohadaes
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبرجوجه🧐😋
🔺 چندتا نکته در مورد اکبر جوجه :
۱-حتما از جوجه ۸۰۰ تا ۱ کیلو استفاده کنیدچون بافتش خیلی نرم تره
۲-روغن وکره رو با دست و دل بازی بریزید بزارید توروغن غوطه ور با شعله کم دم بکشه
۳-با همون اب نمک بوی زهم مرغ از بین میره اصلا نگران نباشد!
اگر هم زمان نداشتین با نمک مرغتون روحسابی ماساژ بدین
۴-تو دستور پخت اصلیاکبر جوجه زعفرون نیست ومیتونید حذفش کنید
🐥چیزایی که لازم داریم:
۱ دونه جوجه ۸۰۰ تا ۱ کیلو
روغن به مقدار لازم که تو ویدیو دیدین
۲۰۰ گرم کره حیوانی(گیاهی نباشه)
۲ ق.غ نمک
۱ لیتر اب
۱ ق.غ زعفرون غلیظ
🌻 | ❥ @khanevadeherani
برای سس اکبرجوجه
رب انار رو روی شعله ملایم بزارین
و آب کم کم بهش اضافه کنید تا نسبتا رقیق شود و دو الی سه قاشق غذاخوری مغز کوبیده گردو هم به سس اضافه کرده
معتز آقایی - تحدیر(تندخوانی) جزء 26 قرآن باصدای استاد معتز آقایی.mp3
4.48M
#تلاوت_نور
🔹جزء ۲۶قرآن کریم 🔹
🔷امام صادق (ع)
💠هر جوان مؤمنى كه در
جوانى قرآن تلاوت كند، قرآن
با گوشت و خونش مىآميزد
و خداوند عزّوجلّ او را با
فرشتگان بزرگوار و نيك قرار
مىدهد و قرآن نگهبان او در
روز قيامت، خواهد بود.
💠ثواب تلاوت امروز را
تقدیم می کنیم به ارواح
پاک و طیبه ی شهدا،
مخصوصا شهدای مظلوم
مدافع وطن و امنیت...
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🔻دعای روز بیست و ششم #ماه_مبارک_رمضان.🌙
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸اَللّهُمَّ اجْعَلْ سَعْیی فِیهِ مَشْکورا وَ ذَنْبِی فِیهِ مَغْفُورا وَ عَمَلِی فِیهِ مَقْبُولا وَ عَیبِی
فِیهِ مَسْتُورا یا أَسْمَعَ السَّامِعِینَ
🔹خدایا کوششم را در این ماه مورد سپاس، گناهم را آمرزیده، عملم را پذیرفته، و عیبم را پوشیده دار، ای شنواترین شنوایان
#ماه_رمضان
🎯🕊
@khanevadeherani
Shab18Ramazan1397[03].mp3
23.75M
📿 #مناجات
#ماه_رمضان
🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
بخش سیزدهم
🎤حاج میثم مطیعی
به رسم هرروز بخش سیزدهم دعای ابوحمزه با نوای دلنشین میثم مطیعی تقدیم میشود التماس دعا
🌾🌹🌾
يَا مَوْلاَيَ بِذِكْرِكَ عَاشَ قَلْبِي وَ بِمُنَاجَاتِكَ بَرَّدْتُ ألَمَ الْخَوْفِ عَنِّي فَيَا مَوْلاَيَ وَ يَا مُؤَمَّلِي وَ يَا مُنْتَهَي سُؤْلِي
اي مولاي من دلم به ياد تو زندگي كرد، و با مناجات با تو آتش هراس را بر خود سرد نمودم، اي مولايم و اي آرزويم و اي نهايت خواسته ام،
فَرِّقْ بَيْنِي وَ بَيْنَ ذَنْبِيَ الْمَانِعِ لِي مِنْ لُزُومِ طَاعَتِكَ
ميان من و گناهم جدايي انداز، گناهي كه بازدارنده من از ملازمت طاعت توست،
فَإِنَّمَا أَسْأَلُكَ لِقَدِيمِ الرَّجَاءِ فِيكَ وَ عَظِيمِ الطَّمَعِ مِنْكَ الَّذِي أَوْجَبْتَهُ عَلَي نَفْسِكَ مِنَ الرَّأْفَهِ وَ الرَّحْمَهِ
تنها از تو درخواست مي كنم، به خاطر اميد ديرينه به تو، و بزرگي طمع از تو، كه از مهر و رحمت بر خود واجب كرده اي،
فَالأَْمْرُ لَكَ وَحْدَكَ لاَ شَرِيكَ لَكَ وَ الْخَلْقُ كُلُّهُمْ عِيَالُكَ وَ فِي قَبْضَتِكَ
پس فرمان توراست، يگانه اي و شريكي نداري، و همه خلق جيره خوار تو، و در دست قدرت تواند،
🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani
🤲التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی🌸🍃
✨خداوندا ...
🌸حال که منت نهادی و در بامدادی دگر
💫 بیدارم ساختی،
🌸و جانی دوباره ام بخشیدی،
💫تا ببینم ، بشنوم ، بگویم و بدانم ،
🌸باز منت گذار و یاریم ده تا ببینم تمام
💫زیبائی ها و خوبی ها را.
🌸بشنوم فریاد سکوت بی پناهان را
💫و بر زبان برانم آنچه تو را خشنود می سازد
✨خدایا ...
🌸برای خوب شدن و خوب ماندن
💫اراده کرده ام
🌸پس یاریم ده تا همانی باشم
💫که تو میخواهی ...
🌸آمین ...🙏
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani 🌸🍃
🌷سلام
🌷صبح زیباتون بخیر
بیست و شش روز
طاعات عبادات و بندگیتون
مورد قبول حق تعالی
روزتون
سرشار از معجزه الهی
امیدواریم
زندگیتون پراز برکت
لحظه هاتون پرازموفقیت
وعاقبت تون ختم بخیر باشه
🌷در پناه لطف خدا
🌷دوشنبه تون پر خیر و برکت
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani
#نکات مهم در تهیه یک #شله_زرد
@khanevadeherani
۱- بهتره از برنج ایرانی استفاده کنید نه برنج خارجی، چون برنج های خارجی همون طور که اطلاع دارید توانایی عجیب غریبی در خمیر نشدن دارند و ما برای شله زرد برعکس پلو که دوست داریم دون در بیاد ترجیح میدهیم دونه های برنج پیدا نباشند.
۲- برای مقرون به صرفه در آمدن شله زرد بخصوص اگه برای تعداد زیاد و نذری تهیه میکنید استفاده از برنج ایرانی نیم دونه ست که قیمت کمتری نسبت به تمام دونه داره ولی همون طعم و بو و کیفیت رو داره .
۳- بجز نکته اول یکی دیگه از عیوب برنج خارجی برای شله زرد بوی نچندان مطلوبشه . پس اگه مجبور شدید از برنج خارجی استفاده کنید حداقل ۲۴ ساعت برنج رو بخیسونید و چند بار در این مدت آبش رو عوض کنید .
۴- اگر دونه های زعفران رو مستقیما در شله زرد بریزید اون رنگی مطلوب رو نمیده . پس اول حسابی توی هاون زعفران رو بسابید بعد دم بذاریدش تا حسابی رنگ پس بده و شله زردتون خوش رنگ بشه .
۵- کلا در مورد برنج هر چی ریز تر باشه بهتره اگه مقدار شله زردتون خیلی زیاد نبود بعد یه روز که برنج رو خیسوندید با دستاتون ورزش بدید که خرد بشه و حسابی لعاب بندازه .
۶- اگر به جای برنج نیم دونه از برنج کامل استفاده کردید باید مقدار آب بیشتری برای پخت استفاده کنید . (مثلا نسبت ۶به یک با برنج)
۷- در مورد دم کردن زعفران، بعد از سابیدن زعفران به جای دم گذاشتنش با آب جوش، یک قالب یخ روش قرار بدید و بذارید کنار خودش به مرور آب میشه وباعث میشه زعفران ساییده شده حسابی رنگ بدهد
۸- اگه نمیخواید غذاتون مثل بعضی از شله زرد ها که دونه های سفید برنج توش دیده میشه باشه باید اول زعفران رو اضافه کنید بعد شکر رو چون وقتی شکر رو اضافه میکنید شکر یک لعابی به غذا میده که مانع از رنگ گرفتن درست برنج میشه . پس اول زعفران بعد شکر .
۹- باید به غلظت مناسب برسه نه خیلی شل نه خیلی سفت . ولی مطمئنا در هر حال دوست ندارید شله زردتون آب بندازه، بعد از این که شله زردتون کارش تموم شد یه شعله پخش کن بذارید زیرش و شعله رو خیلی خیلی کم کنید درش رو بذارید تا مقدار باقی مونده آبش هم کشیده بشه
۱۰-پودر هل رنگش سیاهه ممکنه اگه زیاد بریزید رنگ شله زردتون رو سیاه کنه اونوقت خدای نکرده مردم فکر میکنن شله زردتون ته گرفته .پس بجای ریختن مستقیم پودر، این کارو بکنید که پودر هل رو بریزید تو یه دستمال تمیز تمیز ،بعد گره بزنید و بذارید توی لیوان و آب جوش بریزید توش بعد از دو ساعت در بیارید و فشارش بدید و بذارید ته نشین کنه بعد این آب رو بجای خود پودر هل به شله زرد اضافه کنید .
۱۱-راه دیگه برای اضافه کردن هل اینه که مثل وقتی هل رو میشکنید و میندازید تو چای ، چند تا دونه هل رو بشکنید و با آب جوش نیم ساعت دم کنید و دم کرده هل رو بجای خود به شله زرد اضافه کنید.
۱۲- و اما بادام، چند ساعت قبل بادام های پوست کنده و خلال شده رو بریزد تو گلاب خیس بخوره و نرم بشه علاوه بر نرم شدن اینطوری عطر و طعم هم میگیره بادامتون . بعد هر وقت موقع اضافه کردن گلاب شله زرد شد بادام و گلاب رو دوتایی با هم اضافه کنید .
۱۳-بعد از اضافه کردن شکر شله زرد دیگه بیشتر نمی پزه پس هر وقت به نظرتون پخت برنج کافی بود، شکر رو اضافه کنید ( بعضیا دوست دارند برنج له له بپزه بعضیا دوست دارند یکم دون باشه این به میل و سلیقه خودتون بستگی داره )
۱۴- بعد از اضافه کردن شکر یککم آب میندازه غذا، پس اگه حس میکنید شله زردتون آب میخواد اول شکر بریزید اگه بازم آب لازم داشت اون موقع شکر هم اضافه کنید.پس اگه مثلا میخواید شله زردتون تا یه حدی غلیظ باشه بذارید بیشتر از اون حد غلیظ بشه بعد که شکر رو ریختید خود به خود یکم آب میندازه و میشه همون که شما میخواستید.
۱۵- یه نکته دیگه در مورد شکر اینه که بعضیا شله زرد و کلا شیرینی جات رو پر شکر دوست دارن بعضیا کم شکر . اگه برای خودتون شله زرد می پزید که هیچ ولی اگه شله زردتون نذریه تو این مورد میانه رو بگیرید که همه دوست داشته باشن.
۱۶- بعد از اضافه کردن شکر خطر ته گرفتن بیشتر میشه پس بعد از ریختن شکر باید دائما مثلحلیم همش بزنید که ته نگیره .
۱۷- معموله که شله زرد یککم شل باشه مثل آش بعد بریزین تو کاسه و تزیینش کنین ولی بعضیا دوست دارند مثل یه جور دسر حسابی غلیظ بشه بعد تو یه ظرف بریزن بذارن سرد بشه وقتی فرم ظرف رو گرفت برش گردونن و تزیینش کنن . که اگه حالت دوم رو دوست دارید باید یکم غلیظ تر و کم آب تر بپزید شله زردتون رو .
۱۸- یه فوت کوزه گری این که همه دوست دارن شله زرد حسابی زرد باشه . و این از امتیازات یه شله زرد محسوب میشه ولی برای صرفه جویی و این که لازم نباشه کلی زعفران استفاده کنیم اجازه داریم کمی زردچوبه اضافه کنیم که نتیجه هم روی طعم و هم ظاهر غذا تاثیر مثبتی داره. فقط حواستون باشه زیاده روی نکنید.
@khanevadeherani
۱۸- یه فوت کوزه گری این که همه دوست دارن شله زرد حسابی زرد باشه . و این از امتیازات یه شله زرد محسوب میشه ولی برای صرفه جویی و این که لازم نباشه کلی زعفران استفاده کنیم اجازه داریم کمی زردچوبه اضافه کنیم که نتیجه هم روی طعم و هم ظاهر غذا تاثیر مثبتی داره. فقط حواستون باشه زیاده روی نکنید.
۱۹- در مورد اضافه کردن زرد چوبه این روش خوبه که وقتی برنج نیم پز شد زردچوبه رو باکمی کره تفت میدیم که بوش گرفته بشه ( چون ما اینجا فقط زردی زردچوبه رو میخوایم نه طعمش رو ) بعد به برنج اضافه میکنیم .بعدش هم زعفران و آخر سر شکر.
۲۰ – بعد از مرحله بالا برنج تقریبا یک ساعته خوب میپزه مگر این که برنج خارجی باشه یا خیسش نکرده باشید که خوب زمان بیشتری میخواد هر وقت دیدید آب کمه بهش آب اضافه کنید.کلا هر چی اون اول برنج بیشتر خیس بخوره نتیجه کار هم ظاهرش هم طعمش بهتر میشه .
۲۱- اگه شله زردتون رو تو قابلمه روحی پختید حواستون باشه با قاشق فلزی هم نزنید که سیاه بشه از قاشق چوبی استفاده کنید.
۲۲- مثل همه غذاهای دیگه موقع اضافه کردن گلاب آخر غذاست که بویش حفظ بشه و از بین نره همینطور هل و غیره .
۲۳- نذری تون با یه نیت خوب و یاد رفتگان بپزید . غذایی که با عشق پخته بشه حتما لذیذ تره .
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋کاردستی🦋
#رحل قرآن
کودک ونوجوان
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#افطار_مقوی
#معجون
#آشپزی
این معجون برای کم خونی و ضعف بدنی و نیز برای باز کردن روزه گزینه ی خوبیه
یه چیزی شبیه کاچی، بسیار مقوی و خوشمزه 😋
✍️ مواد لازم
آب یک لیوان
شیر یک لیوان
آرد نصف لیوان
شیره خرما یک استکان
کره 50 گرم
میتونید از گردو برای تزیین استفاده کنید
@khanevadeherani