بهتره بدونین که احساسات کودک دوساله روی خوابش تاثیر میذاره! دنیای واقعی کودک دو ساله بیشتر از این که یک دنیای منطقی باشه یک دنیای هیجانانگیز است و همین باعث میشه نسبت به اطراف بیتفاوت نباشه و برای خوابیدن مقاومت کنه.
کودک دوساله دوست داره از موقعیتها یا تغییرات زندگی شما سردر بیاره، از نظر اون در دنیا هر اتفاقی که بیوفته بخاطر اونه! مثلاً اگر مامان و بابا دعوا کنن فکر میکنه اون مقصره و همین فکر میتونه خوابش رو بهم بریزه. یا گم شدن عروسکش ممکنه اون رو نیمههای شب از خواب بیدار کنه.
کودک دوساله شما نمیتونه دنیا رو از دید شما ببینه. گاهی نصف شب شما رو صدا میکنه و انتظار داره شما پیشش برین، اون متوجه این نیست که ممکنه با این کارش شما رو از خواب بیدار کنه. اون فقط میدونه که شما رو میخواد، همین!
کودک دو ساله مثل یک نوجوان از مرحلهی رشدی خاصی میگذره که در اون خواستههاش برای خودش قابل کنترل نیست.
منبع: کتاب راههای درمان بیخوابی نوزادان و کودکان نوپا به زبان آدمیزاد.
*♥️♥️*****
بنام خداوندی که داشتن او جبران همه نداشته هاست
میستایمش ، چون لایق ستایش است . . .
*♥️♥️***** @khanevadeherani
سـ🌸ـلام
روزتون پراز خیر و برکت 🌸
🗓 امروز چهارشنبه
☀️ ۱۷ مرداد ١۴٠۳ ه. ش
🌙 ۲ صفر ١۴۴۶ ه.ق
🌲 ۷ آگوست ٢٠٢۴ ميلادی
💖چهارشنبه تون عـالی
🌸دلتـون پـراز طراوت
💖دستتون پـراز سخاوت
🌸شـادیتون بی نهایـت
💖زندگیتون پـراز بـرکت
🌸و روزو روزگارتـون
💖پـراز شـادی و بروفق مراد
🌸چهارشنبه تون زیبـا و پراز موفقیت
@khanevadeherani 🌸🍃
هر گاه با دیگرانید خود را خط بزنید و هر وقت با خدایید دیگران را . . .
*****♥️♥️*****
سلام ارباب
صبحم بنامتان
اول صبح به سمت حرمت
رو کردم
دست برسینه سلامی به تودادم
ارباب
سر صبحی شده وبازدلم
دلتنگ شده
السلام ای سبب سینه تنگم
اربابم
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ♥️
💚السَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
💚 @khanevadeherani
التماس دعا یعنی چه؟
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﻮسی ﻓﺮﻣﻮﺩ : ﺑﺎ ﺯﺑﺎنی ﺩﻋﺎ ﻛﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی ﺗﺎ ﺩﻋﺎﻳﺖ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ ﺷﻮﺩ !
ﻣﻮسی ﻋﺮﺽ ﻛﺮﺩ : ﭼﮕﻮﻧﻪ؟
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ : ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺑﮕﻮ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺩﻋﺎﻛﻨﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی !!
التماس دعا
········♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️········ @khanevadeherani
خورش مسما بادمجان یکی از خورشهای ساده و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مسما بادمجان در ادامه با کانال خانواده ایرانی در ایتا همراه باشید. @khanevadeherani
خانواده ایرانی
مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ ۲ تکه بزرگ
گوجه فرنگی ۲ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
پیاز نگینی ۱ عدد
غوره نصف پیمانه
بادمجان قلمی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذا خوری
طرز تهیه خورش مسما بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خورش مسمای بادمجان در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم. قسمت سر آن را جدا نمی کنیم. سپس به کم یک چاقو برش کوچکی به صورت عمودی روی بدنه بادمجان ایجاد می کنیم. مرحله دوم
حالا بادمجان ها را به مدت ۱ ساعت در آب نمک غلیظ قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود. سپس با آب گرم شسته و خشک می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله سوم
سپس بادمجان ها را در روغن سرخ می کنیم. بادمجان ها را از تابه خارج کرده و تکه های مرغ را در همان تابه به همراه کمی نمک و زردچوبه سرخ می کنیم تا همه قسمت های گوشت مرغ طلایی و برشته شود. مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود.
مرحله پنجم
حالا ادویه ها را به پیاز ها اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. سپس ۳ پیمانه آب جوش را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا سس بجوش آید. مرحله ششم
در این مرحله میزان نمک سس را تست می کنیم. حالا تکه های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کرده و ۲ ساعت با حرارت کم اجازه می دهیم تا خورش جا بیفتد و در این حین دو سه مرتبه مرغ ها را پشت و رو می کنیم. مرحله هفتم
زمانی که تکه های گوشت مرغ کاملا پخته شدند و خورش به روغن افتاد، بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی و غوره ها را به تابه اضافه کرده و در این مرحله می توان کمی آب غوره هم به خورش اضافه کرد.
مرحله هشتم
گوجه ها را هم شسته و درسته، به خورش اضافه می کنیم و سپس ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا همه مواد با هم بپزند و طعم ها به خورد هم برود. سپس خورش را درون ظرف مناسب می کشیم و همراه با برنج زعفرانی سرو می کنیم @khanevadeherani
چرا زیارت، چرا پیاده و چرا اربعین
امام صادق عليه السلام فرمودند:
🌸«مَنْ أَتَی قَبرَ الْحُسَینِ علیه السلام مَاشِیاً کتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ أَلْفَ سَیئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ....»
🌸هرکه پیاده به زیارت امام حسین علیه السلام برود، خداوند به هر قدمی❗️ که بر میدارد هزار حسنه برایش مینویسد و هزار گناه از او محو میکند و رتبهاش را هزار درجه بالا میبرد...
📗منبع: کامل الزیارات(قرن۴ هجری)، باب ۴۹، حدیث۴
👌و یکی از مهمترین زمانهای زیارت، اربعین است که حدیث و زیارتنامه خاص دارد.
📣 استفاده از روبیکا در عراق کاملا رایگان شد
🔸استفاده از روبیکا در عراق کاملا رایگان خواهد بود و هزینه اینترنت رومینگ استفاده از این اپلیکیشن در عراق را خود روبیکا پرداخت می کند
🔸لذا تمامی مصارف نت در تماس صوتی و تصویری و پیام رسان و روبینوی این اپلیکیشن با اینترنت رایگان بوده و از کاربران هیچگونه هزینه ای دریافت نمی شود
🔸فقط لازم است پیش از خروج از کشور رومینگ سیم کارت خود و همچنین گزینه رومینگ دیتا در گوشی تلفن همراه خود را فعال نمایید
لازم به ذکر است این کار راباید حتما قبل از خروج از مرز انجام دهید
و همچنین در شعاع چندید کیلومتری مرز خط تلفن خود علی الخصوص خطوط دائمی را خاموش کنین تا هزینه اضافی برای شما اعمال نشود
فعال سازی رومینگ همراه اول
*10*29#
فعال سازی رومینگ ایرانسل
*111*1#
@khanevadeherani
بسم الله الرحمن الرحیم قالَ رَسُولُ اللّهِ صلّى اللّه علیه و آله :
اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤ منینَ لا تَبْرَدُ اَبَداً.
پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله فرمود :
براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود .
منبع : ( کتاب جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
#محرم
#اربعین
@khanevadeherani
········♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️········
بنده ای خدا را گفت:
اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا دعا کنم؟
خداوند فرمود:
شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد
········♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️········ الهی
به رقیه سه ساله
بهترین احوال
بهترین روزی
بهترین تقدیر
بهترین عاقبت
بهترین عزاداری و
بهترین زندگی نصیبتون بشه
التماس دعا @khanevadeherani
معرفی غذاهای نذری محرم و صفر
نذری دادن از آدابی است که از دیرباز در میان ایرانیان رواج داشته و به خصوص در مراسم سوگواری بزرگان مذهبی نظیر تاسوعا و عاشورا مردم اعتقاد فراوانی به طبخ غذایی خاص و پخش کردن آن در میان اطرافیان از همسایگان گرفته تا خانواده های نیازمند دارند.
@khanevadeherani
پختن غذای نذری در ماه محرم یا ماه صفر یکی از سنتهای زیبا و پسندیده مسلمانان و به خصوص مردم ایران در ایام محرم و صفر است.
در این ایام، افراد به صورت گروهی در هیئتها و مساجد و حتی حیاط منازل به پخت غذای نذری مشغول میشوند. پخت غذای نذری به صورت دسته جمعی یکی از زیباییهای این ایام است که این وظیفه سخت و مهم معمولا به عهده مردان خانواده و یا آشپزهای ماهر و باتجربه است.
اما بعد از پخت غذا یا آش و … نوبت به زنان خوشذوق و هنرمند ایرانی میرسد که با خلاقیت و ظرافت، به تزیین غذای نذری مشغول میشوند تا آنچه با زحمت و با نیت پاک تهیه شده، با بهترین شکل ممکن به دست عزادران حسینی برسد.
گرمسار و ته چین گوشت
محال است کسی ایام عزاداری را در گرمسار گذرانده باشد و با هیجان فراوان از نذری ویژه این منطقه یعنی ته چین گوشت صحبت نکند.
ویژگی ته چین گرمساری این است که گوشت خام در میان برنج آبکش شده پخته میشود و لایه زیرین غذا در دیگ برنج که تمام عصاره گوشت را به خود میگیرد، تبدیل به لذیذترین قسمت غذا میشود. در لابهلای تهچین گرمساری کشمش هم میریزند.
گرمساریها معمولا در ایام عزاداری محرم درب خانههایشان را برای همه کسانی که میخواهند در مجلس عزاداری شرکت کنند باز میگذارند بنابراین بدون دعوت همه میتوانند در این مراسم شرکت کنند و نذری بگیرند.
#اربعین #امام_حسین @khanevadeherani 👇
مواد لازم
برای ۱۲ نفر
@khanevadeherani
۱۰ پیمانه برنج
یک کیلوگرم گوشت تازه گوسفندی (سردست، دنده یا ماهیچه)
۲ عدد پیاز بزرگ پوست کنده و نگینی خردشده
فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا به مقدار لازم
زعفران دمکرده غلیظ به مقدار لازم
نصف ق چ زردچوبه
یک ق چ دارچین برای تفت کشمش
نمک به مقدار لازم
۲ لیوان فرانسوی کشمش
خلال پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای ادویه مخصوص ته چین گرمساری
یک ق م پودر گوجه خشک
یک ق م گرده غوره
یک ق م گرده لیمو
یک ق م فلفل
یک ق م پودر زیره
یک ق چ دارچین
طرز تهیه ۱. آمادهسازی گوشت: گوشت را بهصورت ورقههای نازک برش بزنید و تقسیم کنید. سپس آن را برای مزهدار کردن در ادویه پلویی مخصوص ته چین، کمی فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و ۲ عدد پیاز خرد شده بزرگ بخوابانید. با دستانتان گوشت را در این مواد بچرخانید تا تمام قسمتهای آن به ادویه آغشته شوند. گوشت را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملا مزهدار شود.
۲. برنج و کشمش را بهصورت جداگانه خیس کنید.
۳. در یک قابلمه مناسب آب بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس برنج را در آن بریزید. برنج را کمی دون بردارید و آبکش کنید.
۴. کف قابلمه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس کف قابلمه نان بچینید و نصف برنج آبکش شده را روی نانها بریزید. گوشت مزهدارشده را بههمراه مواد داخل آن، روی برنج بریزید. زعفران دمکرده غلیظ، ادویه پلویی و نمک را به گوشتها اضافه کنید.
@khanevadeherani
۵. یک لایه دیگر برنج را روی گوشتها بریزید. اجازه دهید تا ته چین روی شعله متوسط گاز حسابی بخار کند. سپس شعله گاز را کم کنید تا ته چین دم بکشد و گوشتها مغزپخت و نرم شوند. برای دم کشیدن بهتر ته چین گرمساری، بهتر است نصف فنجان آب جوش روی برنج بریزید. زمان دم کشیدن ته چین گرمساری، ۳ تا ۴ ساعت است.
#آشپزی
۶. در همین حین، کشمشها را با کمی روغن حیوانی یا کره در یک ماهیتابه تفت دهید. سپس یک قاشق چایخوری دارچین و نصف قاشق چایخوری زردچوبه را به آنها اضافه کنید.
#اربعین
۷. کشمشهای سرخ شده را در یک ساعت پایانی پخت ته چین، روی برنج بریزید.
۸. ته چین را در دیس برگردانید و با خلال پسته و بادام تفت داده شده تزئین کنید.
#نکات_مهم کشمش باید حدود یک ساعت خیس بخورد.
مدت زمان خیس خوردن برنج به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از طبخ برنج مورد نظرتان دارید، بستگی دارد.
شما میتوانید یک عدد پیاز متوسط را در ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمشها را در آن بریزید و سرخ کنید. در ادامه در یک ساعت پایانی پخت، مخلوط پیاز و کشمش را به ته چین بیفزایید.
گوشت این نسخه از ته چین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود.
شما میتوانید از آلوی خیس خورده هم برای مزهدار کردن گوشت استفاده کنید.
برخی افراد با گوشت گاو این غذا را درست میکنند، اما گوشت گاو پس از پخت، تیرهرنگ میشود.
شما میتوانید بهجای گوشت قرمز از مرغ استفاده کنید، البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو در کره یا روغن تفت دهید.
برخی افراد از سیر و دنبه هم در طبخ ته چین استفاده میکنند. به این ترتیب که سیر و دنبه را روی گوشت در لای برنج میریزند تا همراه با گوشت بپزند.
بهتر است ته چین را در قابلمه بهشکل مخروط دربیاورید، زیرا زمان پخت طولانی است و اطراف پلو خشک میشود.
بهتر است از شعله پخشکن برای دم کردن ته چین استفاده کنید.
اگر گوجه خشک دارید چند عدد روی برنج بگذارید تا همراه با آن دم بکشد.
@khanevadeherani
شکر پلو یک غذای خوشمزه و اصیل شیرازی است که در شیراز برای نذری های محرم و صفر پخش این غذا مرسوم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه و ساده به روش رستورانی در ادامه با ماهمراه باشید.
👇👇
@khanevadeherani
شکر پلو
مواد لازم برای ۶ نفر
برنج یک کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
گلاب یک پیمانه
خلال پوست پرتقال به مقدار لازم
خلال بادام و پسته به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار کافی
#طرز_تهیه
مرحله اول
برای درست کردن شکر پلو شیرازی در ابتدا برنج را پاک می کنیم و می شوییم سپس برای حدود ۴ ساعت در آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم در این فاصله خلال ها را اماده می کنیم.
مرحله دوم
یک لیوان آب را داخل یک قابلمه می ریزیم و مقداری شکر به آن می افزاییم سپس آن را روی حرارت اجاق گاز با شعله متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس خلال پرتقال یا نارنج را داخل ظرف دیگری که آب جوش شده می ریزیم.
مرحله سوم
خلال ها را آبکش می کنیم این کار را برای سه بار انجام می دهیم تا تلخی خلال پوست پرتقال را بگیریم سپس خلال آبکش شده را برای ۵ دقیقه در ظرف آب و شکر می ریزیم و می جوشانیم تا شیرین شود.
مرحله چهارم
در ادامه خلال را از ظرف آب و شکر خارج می کنیم و کنار می گذاریم و خلال بادام و پسته را در کمی گلاب برای ۳۰ دقیقه می خیسانیم تا مقداری نرم شوند و عطر و بوی گلاب را به خود بگیرند.
مرحله پنجم
سپس خلال بادام و پسته را آبکش می کنیم و به خلال پرتقال اضافه می کنیم و خلال ها را در مقداری روغن تفت می دهیم حرارت را روی متوسط بگذارید تا خلال ها نسوزد و برای تزیین شکر پلو کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در ادامه برای شهد شکر پلو شکر را در قابلمه ای با دو لیوان آب و گلاب برای حدود ۵ دقیقه می جوشانیم تا غلیظ شود و مانند شیره غلظت داشته باشد، زعفران سابیده شده را با آب جوش مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه زعفران را به شکر می افزاییم و دو قاشق روغن اضافه کرده و شهد را کنار می گذاریم در این مرحله قابلمه ای که تا نیمه پر از آب شده را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.
مرحله هشتم
آب برنج را خالی می کنیم و برنج خیسانده شده را به آب جوش می افزاییم مقداری زردچوبه به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا حدود ۱۰ دقیقه برنج در آب جوش بپزد و دانه های آن کمی نرم شود.
مرحله نهم
وقتی دانه ها کمی نرم شد ولی مغز آن سفت بود زمان آبکش کردن آن است کف قابلمه برنج روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس ته دیگ نان یا سیب زمینی بچینید و برنج را داخل قابلمه بریزید.
مرحله دهم
درب قابلمه را قرار داده و صبر می کنیم تا برای ۲۰ دقیقه برنج دم بکشد قبل از دم کشیدن کامل برنج آن را به آرامی به کمک یک کفگیر داخل آبکش می ریزیم زیر آبکش سینی می گذاریم.
مرحله یازدهم
نصف شهد را روی برنج می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم دوباره برنج را داخل قابلمه می ریزیم و دم می گذاریم بعد از ۲۰ دقیقه بقیه شهد را به اضافه شهدی که داخل سینی ریخته بود روی برنج می ریزیم.
مرحله دوازدهم
در این زمان حرارت زیر برنج ملایم باشد بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از ریختن شهد غذا آماده است این غذا را با خورش قیمه سیب زمینی و سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان.
@khanevadeherani #آشپزی
تزیین غذا
با خلال بادام و پسته و خلال پرتقال یا نارنج روی شکر پلو را تزیین کنید و در کنار قیمه سرو نمایید.
35.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ
🔉 قطعه《قدم قدم ، موکبارو میگردم》
🎙با نوای: #حاج_سید_مجید_بنی_فاطمه
✏️شاعر: محسن رضوانی
🔘 همراه زیر نویس عربی و انگلیسی
◾️#اربعین
@khanevadeherani
سلام وقتتون بخیر
حرم امیرالمومنین علیه السلام دعاگوی همگی هستیم خدا خودتون و عزیزانتون رو عاقبت بخیر کنه ان شالله نسل و ذرّیه شما رو از محبّین مولا امیرالمومنین علیه السلام قرار دهد
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 فیلم کامل | بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۶/۴
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
50.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
💻 Farsi.khamenei.ir