eitaa logo
خانواده ایرانی
408 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ۴ نفر لپه ۲۵۰ g پیاز متوسط ۲ عدد لیمو عمانی ۴ عدد روغن مایع به اندازه کافی سیب زمینی درشت ۲ عدد گوشت خورشتی ۴۰۰ g زعفران دم کرده ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۳ ق غ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی @khanevadeherani 1_ آماده سازی لپه برای تهیه خورش قیمه مجلسی بهتر است حدود ۲ ساعت قبل از شروع, لپه ها را در یک کاسه آب بخیسانید و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب شان را تعویض کنید و برای اینکه بوی بد لپه از بین برود بهتر است لپه ها را داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و چندتا جوش که خورد کف روی آن را بگیرد و آبکش کنید. 2_برای شروع آشپزی پیازها را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از شستشو به صورت قیمه ای خرد کنید. 3_در این مرحله گوشت را به قابلمه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن لپه ها را اضافه کنید و با دیگر مواد تفت دهید. در این مرحله تفت دادن مواد را تا زمانی که گوشت و لپه سرخ شوند باید ادامه دهید. 4_ زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد رب را به همراه مقداری فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رب سرخ شود. این کار علاوه بر اینکه بوی خامی رب را می گیرد باعث می شود خورش رنگ بهتری در پایان پخت داشته باشد. ۵_پس از اینکه رب را به خوبی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه به طور کامل بپزند. در این مرحله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱ ساعت در یک لیوان آب قرار دهید. 6_این کار باعث می شود تلخی لیمو گرفته شود و طعم خورش را تلخ نکند یا می توانید لیموعمانی ها را وسط به دو نیم کرده و هسته لیمو را جدا کنید . پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختن لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری نمک و فلفل سیاه هم به خورش اضافه نمایید 7_حالا باید خورش را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا به آرامی جا بیفتد. پس از اینکه خورش تقریبا آماده شد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید کمی دارچین هم به خورش اضافه کنید. دارچین باعث می شود طعم خورش شبیه به طعم خورش های نذری شود. پس از اضافه کردن زعفران خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در مرحله پایانی باید سیب زمینی را آماده کنید. برای این منظور سیب زمینی ها را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها پاک شود. 8_در این مرحله سیب زمینی ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. اجازه دهید روغن به حد کافی داغ شود سپس سیب زمینی ها را درون روغن سرخ کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردید آنها را کنار بگذارید تا خورش کاملا آماده شود. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید. در پایان خورش قیمه را با برنج سرو کنید. @khanevadeherani
پخت خورش قیمه @khanevadeherani برای اینکه طعم خورش قیمه شبیه به خورش های نذری شود باید در مراحل پایانی پخت کمی دارچین ( برای ۴ نفر نصف قاشق مرباخوری دارچین یا یک چوب دارچین ) به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر پودر دارچین را در مراحل ابتدایی پخت خورش به آن اضافه کنید باعث کدر شدن رنگ خورش می شود. البته اگر می خواهید در مراحل اولیه پخت خورش قیمه دارچین را اضافه کنید می توانید از چوب دارچین استفاده کنید. با انجام این کار طعم دارچین کاملا وارد خورش می شود و روی رنگ خورش نیز تاثیر منفی نمی گذارد. همانطور که می دانید تلخ شدن خورش قیمه تنها یک دلیل دارد و آن هم لیمو عمانی است. به هیچ وجه لیمو عمانی را در اوایل پخت به خورش اضافه نکنید. ضمن اینکه با ترفند در آب قرار دادن لیمو عمانی می توانید تلخی لیموعمانی ها را تا حد زیادی بگیرید. در صورتی که خورش قیمه شما تلخ شده است می توانید با اضافه کردن سیب زمینی تلخی آنرا تا حد زیادی بگیرید. برای این منظور نسبت به اندازه خورش خود سیب زمینی آبپز کنید و سپس سیب زمینی آبپز شده را کاملا له کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید. مراحل پخت خورش با گوشت قرمز و مرغ تفاوتی ندارد. خورش قیمه با گوشت مرغ هم طعم بسیار خوبی دارد. رنگ دهنده های خورش قیمه رب گوجه فرنگی و زعفران هستند. هر چه بیشتر در خورش خود زعفران استفاده کنید خورش خوشرنگ تر می شود. در خورش های نذری مقداری زیادی زعفران استفاده می شود و به همین دلیل خیلی خوشرنگ می شوند. نکته دیگر در مورد رنگ خورش قیمه ، تفت دادن رب گوجه فرنگی است ، در صورتی که رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید هم روی طعم خورش تاثیر مثبت می گذارد ، هم باعث خوشرنگ تر شدن رنگ خورش می شود. بهتر از لیموعمانی استفاده کنید استفاده مستقیم از لیموترش باعث می شود رنگ خورش را از بین ببرد. بهترین ظرف برای پخت خورش های سنتی مسی و روحی می باشد. از نکات مهم تهیه خورش جا افتاده پخت آرام با شعله ملایم است. افزودن کمی گلاب طعم و مزه بسیار خوبی به قیمه می دهد. تفت دادن لپه با گوشت باعث می شود در هنگام پختن له نشود. بهتر است از گوشت سردست گوسفند استفاده کنید اما بعضی ها طبق ذائقه از گوشت گوساله نیز استفاده می کنند. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️بنده ای، خدا را گفت: 🌼اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای 🌷پس چرا دعا کنم؟ 🌼خداوند فرمود: 🌷شاید نوشته باشم 🌼هر چه دعا کرد🌷 🌷در این شب عزیز 🌼 🌷امضای خدا پای 🌼تمام آرزوهاتون🙏 @khanevadeherani
🌺بنام خدای سمیع و بصیر ✨خطاپوش بخشنده بی نظیر 🌺بنام خدای علیم و حکیم ✨رحیم و بسیط و شریف و نعیم 🌺بنام خداوند وجد و سرور ✨پدیدآور عشق و احساس و شور 🌺سلام صبح بخیر ✨هفته تون مملو از شادی و مهر 🌺بسم الله الرحمن الرحیم الهـــی به امیــــد تـــو 🌺 @khanevadeherani 🌺🍃
Shab17Ramazan1397[03].mp3
20.07M
📿 🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی بخش دوازدهم 🎤حاج میثم مطیعی 🤲التماس دعا بخش دوازدهم از دعای ابوحمزه ثمالی با نوای میثم مطیعی @khanevadeherani وَ مَا لِي لاَ أَبْكِي وَ لاَ أَدْرِي إلَي مَايَكُونُ مَصِيرِي و مرا چه شده كه گريه نكنم، و حال آنكه نميدانم بازگشت من به جانب چه خواهد بود، وَ أَرَي نَفْسِي تُخَادِعُنِي وَ أَيَّامِيتُخَاتِلُنِي وَ قَدْ خَفَقَتْ عِنْدَ (فَوْقَ)رَأْسِي أَجْنِحَهُ الْمَوْتِ من نفسم را مي نگرم كه با من نيرنگ مي بازد، وروزگار را مشاهده مي كنم كه مرا مي فريبد، و حال آنكه بالهاي مرگ بالاي سرم به حركت درآمده، فَمَا لِي لاَ أَبْكِي أَبْكي لِخُرُوجِنَفْسِي أَبْكِي لِظُلْمَهِ قَبْرِي أَبْكِيلِضِيقِ لَحْدِي أَبْكِي لِسُؤَالِ مُنْكَرٍ وَنَكِيرٍ إِيَّايَ پس مرا چه شده كه گريه نكنم، گريه مي كنم براي بيرون رفتن جان از بدنم، گريه مي كنم براي تاريكي قبرم، گريه مي كنم براي تنگي لحدم، گريه مي كنم براي پرسش دو فرشته قبر منكر و نكير از من، @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز بیست و پنجم ❇️ اللّهُمَّ اجعَلنِی فِیهِ مُحِبّا لِأَولِیائِک 🔶 خدایا مرا در این ماه دلبسته دوستانت ❇️ و مُعَادِیا لِأَعدَائِک 🔶 و دشمن دشمنانت قرار ده ❇️ مستَنّا بِسُنَّةِ خَاتَمِ أَنبِیائِک 🔶 و آراسته به راه و روش خاتم پیامبرانت گردان ❇️ یا عَاصِمَ قُلُوبِ النَّبِیینَ 🔶 ای نگهدارنده دلهای پیامبران 🎙 با نوای قاسم موسوی قهار •┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈• @khanevadeherani
سلام 🌸💫چهارشنبه تون پر از بهترینها ⚪️💫الهی که امروزتون 🌸💫پر از انرژی مثبت ؛ شادی و ⚪️💫موفقیت و آرامش 🌸💫زندگیتون پراز باران برکت ⚪️💫دلتون پراز نغمه‌های خوش زندگی 🌸💫و زندگيتون پراز شکوفه‌های ⚪️💫سلامتی وتندرستی 🌸💫نگاه خدا همراه لحظه‌هاتون 💙💫در ایـن روز زیـبـای بهاری 💫ازخـدای مـهـربـان بـراتـون 💙💫پــاکــی، گــرمــی 💫دوسـتـی، صـداقـت 💙💫آرامـش، صـمـیـمـیـت 💫وسـعــت و بــرکــت 💙💫گـذشـت و بـخـشـش 💫دانـایـی و عـشــق 💙💫و روزی بـخـیـر و آرام 💫درکـنـار عـزیـزانـتـون خواستاریم 💙💫چـهـارشـنـبـه تـون زیـبـا و شـاد @khanevadeherani 🌸🍃
14010206_42700_1281k.mp3
20.45M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان. ۱۴۰۱/۲/۶ 🌙 @Khamenei_ir @khanevadeherani
🌷پیامبـر اکرم (صلی الله علیه وآله): اگر بنده ارزش را بداند آرزو مى‌کند که سراسر سال باشد... ‌‌ 📚 بحار الأنوار ۹۶/۳۴۶/۱۲ @khanevadehedani @shohadaes
شله زرد را با خیلی چیزها میشود کرد ، اما معروف ترینش با دارچین است. شما میتوانید از گل محمدی ( غنچه گل یا پودر گل ) ، خلال بادام ، خلال پسته ، پودر گردو ، کنجد ، پودر نارگیل یا شکلات های تزیینی یا حتی گل های طبیعی استفاده کنید. @khanevadeherani تزیین شله زرد با شابلون‌از راحت ترین روش های تزیین شله زرد بخصوص برای نذری است . چون وقتی قرار است یک عالمه ظرف نذری را تزیین کنیم، وقتی برای ریزه کاری ها نمیماند . اینجور وقت ها شابلون ها بخصوص شابلون هایی با اسم ائمه مثل شابلون “یا حسین” ، “یا اباالفضل” ، “یا علی” ، “یا محمد” و یا “فاطمه” برای هیأت ها ، روضه ها ، و نذری ها در مناسبت های مختلف مورد نیاز است که باید از فروشگاه های عرضه وسایل قنادی تهیه کنید. @khanevadeherani میتوانید از انواع قالب ها مثل قالب ژله ، قالب های شیرینی پزی و کیک پزی و حتی ظرف های اردو خوری به عنوان قالب شله زرد استفاده کنید ، اما همانطور که میدانید برای قالبی شدن ژله باید آن را غلیظ تر کرده و از پودر ژلاتین هم استفاده کنید. برعکس هیات ها و جلسات روضه بهتر است از ظروف تک نفره مثل کاسه ها و لیوان های‌مخصوص برای تزیین شله زرد استفاده کنید ، برای سفره های دور همی افطار بد نیست به ایده هایی مثل شله زرد قالبی یا دیزاین شله زرد در یک ظرف زیبا فکر کنید که دست و بال شما را در هنر نمایی بیشتر باز میگذارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید افغانستانی در دفاع از ایران! 🔹ماجرای رجب‌علی غلامی شهید افغانستانی که در دوران دفاع مقدس به‌خاطر باز کردن معبر مین بر روی سیم‌های خاردار خوابید تا رزمنده‌ها بتوانند عبور کنند و در آخر با شلیک نیروهای عراقی به شهادت رسید.🕊 @khanevadeherani
🌷اول خودتون رو انتخاب کنید... برای مشاوره ازدواج میاد و میگه: یکی اومده خواستگاریم؛ شغلش فلان و خانواده‌اش اینچنین و تیپ و ترکیبش آنچنان و عقایدش اینه و اونه و ... منتظره که منم نظرمو بگم. من هم میگم: خودت چجوری هستی و دنبال چی می‌گردی؟ اگه معنویت جزو زندگی اونه، تو هم همینی؟ اگه دغدغه اصلی زندگیش کار فرهنگیه، تو هم همینی؟ اگه تو زندگیش پول حرف اول و آخرو میزنه، تو زندگی تو چه چیزی حرف اول و آخرو میزنه؟ اگه جلب نظر مردم واسش مهمه، واسه تو هم مهمه؟ و... ⬅️ مشکل اصلی خیلی از دخترها و پسرها اینه که قبل از ، «خودشون» رو انتخاب نکردن... [استاد عباسی] @khanevadeherani
وقتی از ازدواج صحبت به میون میاد، دلایل مختلفی رو میشه، که یا قابل حلن یا کمی زمان می‌بره... اما یک مانع هست... که می‌بینن اما تلاشی برای حل کردنش ندارند. برای خیلیا هم بسیار بزرگی هست...😔 اینه که میشه اصلی ازدواج یعنی: ازاین مانع عبور کنیم تا زندگی راحتتری داشته باشیم... @khanevadeherani
نوشیدنی های قبل صبحانه از نظر طبی کدامند؟🔍 🏵 🍷افزایش سوخت ساز بدن 🏵 🍷چربی سوزی 🏵 🍷درمان فوری کبد چرب 🏵 🍷درمان فوری چاقی 🏵 _سیب 🍷درمان فوری جوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻دعای روز بیست و ششم .🌙 بسم الله الرحمن الرحیم 🔸اَللّهُمَّ اجْعَلْ سَعْیی فِیهِ مَشْکورا وَ ذَنْبِی فِیهِ مَغْفُورا وَ عَمَلِی فِیهِ مَقْبُولا وَ عَیبِی فِیهِ مَسْتُورا یا أَسْمَعَ السَّامِعِینَ 🔹خدایا کوششم را در این ماه مورد سپاس، گناهم را آمرزیده، عملم را پذیرفته، و عیبم را پوشیده دار، ای شنواترین شنوایان 🎯🕊 @khanevadeherani
Shab18Ramazan1397[03].mp3
23.75M
📿 🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی بخش سیزدهم 🎤حاج میثم مطیعی به رسم هرروز بخش سیزدهم دعای ابوحمزه با نوای دلنشین میثم مطیعی تقدیم میشود التماس دعا 🌾🌹🌾 يَا مَوْلاَيَ بِذِكْرِكَ عَاشَ قَلْبِي وَ بِمُنَاجَاتِكَ بَرَّدْتُ ألَمَ الْخَوْفِ عَنِّي فَيَا مَوْلاَيَ وَ يَا مُؤَمَّلِي وَ يَا مُنْتَهَي سُؤْلِي اي مولاي من دلم به ياد تو زندگي كرد، و با مناجات با تو آتش هراس را بر خود سرد نمودم، اي مولايم و اي آرزويم و اي نهايت خواسته ام، فَرِّقْ بَيْنِي وَ بَيْنَ ذَنْبِيَ الْمَانِعِ لِي مِنْ لُزُومِ طَاعَتِكَ ميان من و گناهم جدايي انداز، گناهي كه بازدارنده من از ملازمت طاعت توست، فَإِنَّمَا أَسْأَلُكَ لِقَدِيمِ الرَّجَاءِ فِيكَ وَ عَظِيمِ الطَّمَعِ مِنْكَ الَّذِي أَوْجَبْتَهُ عَلَي نَفْسِكَ مِنَ الرَّأْفَهِ وَ الرَّحْمَهِ تنها از تو درخواست مي كنم، به خاطر اميد ديرينه به تو، و بزرگي طمع از تو، كه از مهر و رحمت بر خود واجب كرده اي، فَالأَْمْرُ لَكَ وَحْدَكَ لاَ شَرِيكَ لَكَ وَ الْخَلْقُ كُلُّهُمْ عِيَالُكَ وَ فِي قَبْضَتِكَ پس فرمان توراست، يگانه اي و شريكي نداري، و همه خلق جيره خوار تو، و در دست قدرت تواند، 🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹 @khanevadeherani 🤲التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی🌸🍃 ✨خداوندا ... 🌸حال که منت نهادی و در بامدادی دگر 💫 بیدارم ساختی، 🌸و جانی دوباره ام بخشیدی، 💫تا ببینم ، بشنوم ، بگویم و بدانم ، 🌸باز منت گذار و یاریم ده تا ببینم تمام 💫زیبائی ها و خوبی ها را. 🌸بشنوم فریاد سکوت بی پناهان را 💫و بر زبان برانم آنچه تو را خشنود می سازد ✨خدایا ... 🌸برای خوب شدن و خوب ماندن 💫اراده کرده ام 🌸پس یاریم ده تا همانی باشم 💫که تو میخواهی ... 🌸آمین ...🙏 @khanevadeherani 🌸🍃
🌷سلام 🌷صبح زیباتون بخیر بیست و شش روز طاعات عبادات و بندگیتون مورد قبول حق تعالی روزتون سرشار از معجزه الهی امیدواریم زندگیتون پراز برکت لحظه هاتون پرازموفقیت وعاقبت تون ختم بخیر باشه 🌷در پناه لطف خدا 🌷پنج‌شنبه تون پر خیر و برکت @khanevadeherani
چند نکته مهم برای پخت شله زرد @khanevadeherani 👇👇👇