🌼
*#مطبخ*
*#طرز تهیه کتلت قارچ با آرد سیب زمینی* 🍄
مواد لازم:👇
گوشت چرخ کرده: 250گرم
قارچ: 350گرم
تخم مرغ: 2عدد
پياز: 1عدد
سير: 1حبه
پنير سفيد: 60گرم
آرد سيب زميني: 3 قاشق سوپخوري
آرد سوخاري: 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه: به ميزان لازم
🌮طرز تهیه: 👇
قارچ ها و پنير را با دستگاه مخلوط کرده و يا رنده کنيد.
پياز و سير را هم رنده و باگوشت مخلوط کنيد.سپس تمام مواد را با هم خوب مخلوط کنيد.در تابه اي روغن ريخته و قالب هاي فلزي را در آن قرار دهيد و از مواد 2 قاشق در هر قالب ريخته و روي آن را صاف کنيد.
سپس قالب هارا برداشته و صبر کنيد تا کتلت ها سرخ شوند و در نهايت آنها را با سبزيجات تازه و آب پز تزيين کنيد.
@khanom_kocholoo
*#ترفند*
*من زعفرون دم کنید و توی ظرف یخ بریزید و فریز کنید تا یخ بزنه ... همیشه* *زعفرون اماده دارید ... بد رنگ نمیشه... بوش عوض نمیشه...بدطعم نمیشه*
😊👌
*@khanom_kocholoo
هر لذتی که ...
لذت دیدار تــو ؛
نمی شود
سلام حضرت دلبــر ....
#سلام
#امام_زمان
🍃@khanom_kocholoo*✿࿐ྀུ༅✿ ࿐ྀུ༅✿*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور_نیم_ساعته🥒🥒
.
حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید🥒
🍃@khanom_kocholoo
*✿࿐ྀུ༅✿ ࿐ྀུ༅✿*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه متفاوت و جذاب😍😋
مواد لازم :
تخم مرغ
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
کالباس
ادویهها :
فلفل سیاه
پاپریکا
آویشن
نمک
🍞🍞🍞
🍃@khanom_kocholoo
*✿࿐ྀུ༅✿ ࿐ྀུ༅✿*
🌼
*#مطبخ*
*##طرز تهیه سس رنچ* 🍚
خودم سس رنچ را خیلی دوست دارم خواستم دستورشو شما هم یاد بگیرید که در کنار انواع سالاد ها کلم بروکلی، هویچ، کرفس میتونید همراه با چیپس سیب زمینی یا بال مرغ کبابی سرو کنید، حتی میتوانید برای سرو در کنار پیتزا و همبرگر هم استفاده کنید.
مواد لازم برای ۳ نفر👇
سس مایونز: ۱/۲ پیمانه
خامه ترش یا ماست یونانی:۱/۴پیمانه
پیازچه خرد شده: ۲ قاشق
شوید خشک:۱/۲ قاشق
پودر سیر و پودر پیاز: ۱/۲ پیمانه
نمک:۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل: ۱/۸ قاشق چایخوری
باترمیلک: ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه👇
در یک کاسه خامه ترش، سس مایونز و همه ادویه ها و مواد را با هم مخلوط کنید.
باترمیلک را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
سس را برای ۲ ساعت درون یخچال بگذارید و بعد با غذای مورد نظر سرو کنید.
نوش جان❤️
@khanom_kocholoo
پلوشوشتری
مواد لازم:
پیاز سفید ۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی ۲۵۰ گرم
پودرسیر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
سینه مرغ ۲ عدد
شوید یک دسته یا ۵۰ گرم
زعفران دم شده به مقدار لازم
برنج ۴۰۰ گرم
❇️مواد ته دیگ :
آرد ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم شده ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ لیوان
🍛🍛
@khanom_kocholoo
🍃
*✿࿐ྀུ༅✿ ࿐ྀུ༅✿*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه صبح ها بدون صبحونه نرو سر کار😍
🍪🍪🍪
مواد لازم:
موز ۳ عدد
تخم مرغ ۳عدد
شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
جو دوسر ۴ الی ۴/۵ فنجون (بسته به غلظت مواد)
شیر ۳/۴ فنجون
بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۵ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ،موز را به کنید و تخم مرغ ها و سیره انگور را اضافه کنید و هم بزنید
2. جو دوسر و بکینگپودر و دارچین را اضافه کرده و در آخر شیر را اضافه و هم بزنید
۳۰-۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بپزید
🍃@khanom_kocholoo
*✿࿐ྀུ༅✿ ࿐ྀུ༅✿*
کوکوسبزی_مجلسی
من خودم از عاشقان کوکو هستم و بنظرم این مدل کوکوسبزی خیلی خوش بافتو خوش عطرو طعم بود🙌🏻
مواد لازم
سبزی کوکو نیم کیلو(جعفری،شوید،تره،گشنیز)
گردو پنج عدد
تخم مرغ پنج عدد
زرشک دو قاشق
آرد گندم یک قاشق سرپر
ادویه ها شامل پودر سیر و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر پیاز و پاپریکا دودی
*✿
@khanom_kocholoo
༅✿ ࿐ྀུ༅✿*
*#مطبخ*
*طرز تهیه ویفر بیسکوییتی*
مواد لازم👇
آب : ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
شکلات تخته ای: ۲۵۰ گرم
بيسکوئيت پتی پور وانیلی: ۳ بسته( معادل ۳۰۰ گرم)
نان بستنی: ۲ ورق
کره نرم شده: ۱۰۰ گرم
مغز پسته یا گردو: ۱ پیمانه
طرز تهیه👇
ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید، سپس از روی حرارت برداشته؛ از داغی که افتاد شکلات خرد شده و کره نرم شده را بهش اضافه میکنیم، مواد رو با همزن میزنیم تا سس شکلاتی ما یکدست شود.
حالا بيسکوئيت ها را به قطعات درشت خرد میکنیم سس شکلات و مغز پسته را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم.
در یک قالب یا سینی مستطیل شکل ابتدا یک ورق نان بستنی قرار میدهیم و مواد را به طور یکنواخت روش پهن میکنیم و بعد یک لایه نان بستنی دیگه روش قرار میدهیم، بعد یک جسم سنگین روی مواد گذاشته و ۲۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم سپس به اندازه دلخواه برش میدهیم.
@khanom_kocholoo
*#ژله*
*برای این ژله باید یه نایلون فریز بردارین و داخلشو چرب کنید.بعد نایلونتونو* *داخل به ظرف گود که دیواره داره قرار بدین و ژله الوئه ورا توش بریزین بعد که* *ژله خودشو گرفت به ارومی نایلونو ازش جدا کنید.برای ماهی ها هم از پاستیل* *استفاده شده*
@khanom_kocholoo
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
⊱♥️━━━━━━━━━♥️⊱
*#زندگی_بی_دغدغه*
*چشماتو ببند و تصور کن، از مدرسه خسته و گرسنه تو راه خونهای، تو کوچه* *بوی کتلت پیچیده، خدا خدا میکنی این بو از خونه خودتون باشه.*
*میرسی خونه و بله! مامان لبخند میزنه و میگه تا دست و روتو بشوری غذا* *آماده میشه. طاقت نمیاری و میری کنار گاز شاید یه تیکه کتلت کوچیک* *نصیبت بشه. مامان صبورانه کتلت ها رو با دستش شکل میده. با خودت فکر* *میکنی شاید هیچوقت نتونی کتلت درست کنی چون امکان نداره بتونی تا این* *حد دستت رو به روغن داغ نزدیک کنی. اون تیکه کوچیکه که مخصوص خودته* *رو از مامان میگیری و میگی: راستی مامان خانوممون گفت از شنبه به جای* *مداد با خودکار مشقاتونو بنویسین.*
ظهرتون بخیر🥰🥰
@khanom_kocholoo
*#مطبخ*
*#طرز تهیه کیک اسفناج*
*یک کیک بینهایت خوش بافت و خوش طعم* 😋
مواد لازم👇
آرد : ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
ماست: ۱/۲ پیمانه
برگ اسفناج: ۱ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودرهل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه👇
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر، وانیل و پودرهل درون یک کاسه میریزیم و با دور تند همزن ۷ دقیقه میزنیم تا کرمی و کشدار شود.
برگ اسفناج را میشوییم درون آبکش قرارمیدهیم تا آب اضافی آن خارج شود و به همراه ماست و روغن مایع درون غذاساز میریزیم و میکس میکنیم تا پوره شود.
آرد را به همراه بکینگ پودر ۳ مرتبه الک میکنیم، مخلوط اسفناج را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و با دور تند همزن ۱۰ ثانیه میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
آرد را طی ۳ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا پف کیک نخوابد.
یک قالب مناسب انتخاب میکنیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم، فر را روی ۱۸۰ درجه قرار میدهیم و اجازه میدهیم کاملا گرم شود و مایه کیک را روی قالب ریخته و چندبار قالب را به سطح کار میکوبیم.
در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه اجازه میدهیم پخته شود و بعد با خلال تست میکنیم.
*#نوش جان*
@khanom_kocholoo
*#خونه_تکونی*
*#با یک شمع یک عایق درست کنید.* 👇
به دلیل وجود رطوبت درزهای کاشی محل تجمع آلودگی می باشد.
و از آنجا که با مرور زمان کاشی ها شفافیت خود را از دست می دهند و با هیچ شوینده ای پاک نمی شوند و مثل روز اول سفید نمی باشند. معمولا جرم و میکروب های جمع شده در درز کاشی ها به رنگ زرد است. برای خلاصی از این آلودگی ها و سفید شدن کاشی ها روش زیر را امتحان کنید.
در ابتدا یک شمع بیرنگ نیاز داریم، شمع را بر روی درز کشیده و تغییر را در همان لحظه اول مشاهده می کنیم. مالیدن شمع بر روی درزها علاوه بر این که مانع از تجمع آلودگی ها می شود باعث زیبایی و سفید شدن درز های زرد رنگ می گردد. این کار از نفوذ آب جلوگیری می کند.
@khanom_kocholoo
چـقدر زیـباســت...
کســی را" دوسـت" بـداریـــم
نـه از رویِ نــیاز
نـه از رویِ اجـبار
و نه از رویِ تنـهایــــی ،
فقـط بـــــرای اینـــــکه.
ارزشِ دوسـت داشـتن دارد.
╭┈────@khanom_kocholoo─
🌄
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه گاز پاک کن نخر✨
#بانوان_هنرمند👩🍳
✾@khanom_kocholoo
*✿࿐ྀུ༅✿ ࿐ྀུ༅✿*
*#مطبخ*
🌸 *#طرز تهیه کماچ*
مواد لازم :👇
▫️ارد گندم سبوس دار 3 لیوان
▫️شیر ولرم 1 لیوان
▫️خمیر مایه فوری 1 ق غ
▫️شکر 1 ق غ
▫️نمک 1 ق م
▫️فلفل سیاه ۱ ق چ
▫️روغن مایع1 سوم لیوان
▫️پیاز ۱ عدد متوسط
▫️سیاه دانه ۱ ق غ
▫️زیره سبز ۱ ق غ
▫️تخم گشنیز ۱ ق غ
▫️سبزی خشک تره به میزان دلخواه
▫️زردچوبه ۱ ق غ
🥟طرز تهیه :👇
خمیر مایه رو با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید و استراحت بدید تا پف بکنه .
پیاز رو داخل روغن مایع سرخ کنید
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه ، سیاه دانه و.... بشورید و اضافه کنید به روغن
همه مواد رو با همدیگه مخلوط کنید و خمیر و ورز بدید تا چسبندگیش از بین بره
اگر خیلی چسب داشت به مقدار کمی ارد بزنید .
داخل یه کاسه بزرگ رو چرب کنید و خمیر رو یک ساعت یه جای گرم استراحت بدید
بعد از یک ساعت که خمیر حجیم شد به سایز دلخواه چونه بگیرید و داخل یه قالب بزارید
و یا همه خمیر رو توی یه قالب مستطیلی یکدست پهن کنید
روی خمیر رو میتونید با مواد دلخواه پوشش بدید ( کنچد ، گردو ، سبزی ، خرما و... )
در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت نیم ساعت بپزید تا کمی روی خمیر برشته بشه
بعد از سرد شدن برش بزنید و داخل یه کیسه نان نگهداری کنید.
@khanom_kocholoo