*#زندگی_بی_دغدغه*
*چشماتو ببند و تصور کن، از مدرسه خسته و گرسنه تو راه خونهای، تو کوچه* *بوی کتلت پیچیده، خدا خدا میکنی این بو از خونه خودتون باشه.*
*میرسی خونه و بله! مامان لبخند میزنه و میگه تا دست و روتو بشوری غذا* *آماده میشه. طاقت نمیاری و میری کنار گاز شاید یه تیکه کتلت کوچیک* *نصیبت بشه. مامان صبورانه کتلت ها رو با دستش شکل میده. با خودت فکر* *میکنی شاید هیچوقت نتونی کتلت درست کنی چون امکان نداره بتونی تا این* *حد دستت رو به روغن داغ نزدیک کنی. اون تیکه کوچیکه که مخصوص خودته* *رو از مامان میگیری و میگی: راستی مامان خانوممون گفت از شنبه به جای* *مداد با خودکار مشقاتونو بنویسین.*
ظهرتون بخیر🥰🥰
@khanom_kocholoo
*#مطبخ*
*#طرز تهیه کیک اسفناج*
*یک کیک بینهایت خوش بافت و خوش طعم* 😋
مواد لازم👇
آرد : ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
ماست: ۱/۲ پیمانه
برگ اسفناج: ۱ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودرهل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه👇
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر، وانیل و پودرهل درون یک کاسه میریزیم و با دور تند همزن ۷ دقیقه میزنیم تا کرمی و کشدار شود.
برگ اسفناج را میشوییم درون آبکش قرارمیدهیم تا آب اضافی آن خارج شود و به همراه ماست و روغن مایع درون غذاساز میریزیم و میکس میکنیم تا پوره شود.
آرد را به همراه بکینگ پودر ۳ مرتبه الک میکنیم، مخلوط اسفناج را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و با دور تند همزن ۱۰ ثانیه میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
آرد را طی ۳ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا پف کیک نخوابد.
یک قالب مناسب انتخاب میکنیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم، فر را روی ۱۸۰ درجه قرار میدهیم و اجازه میدهیم کاملا گرم شود و مایه کیک را روی قالب ریخته و چندبار قالب را به سطح کار میکوبیم.
در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه اجازه میدهیم پخته شود و بعد با خلال تست میکنیم.
*#نوش جان*
@khanom_kocholoo
*#خونه_تکونی*
*#با یک شمع یک عایق درست کنید.* 👇
به دلیل وجود رطوبت درزهای کاشی محل تجمع آلودگی می باشد.
و از آنجا که با مرور زمان کاشی ها شفافیت خود را از دست می دهند و با هیچ شوینده ای پاک نمی شوند و مثل روز اول سفید نمی باشند. معمولا جرم و میکروب های جمع شده در درز کاشی ها به رنگ زرد است. برای خلاصی از این آلودگی ها و سفید شدن کاشی ها روش زیر را امتحان کنید.
در ابتدا یک شمع بیرنگ نیاز داریم، شمع را بر روی درز کشیده و تغییر را در همان لحظه اول مشاهده می کنیم. مالیدن شمع بر روی درزها علاوه بر این که مانع از تجمع آلودگی ها می شود باعث زیبایی و سفید شدن درز های زرد رنگ می گردد. این کار از نفوذ آب جلوگیری می کند.
@khanom_kocholoo
چـقدر زیـباســت...
کســی را" دوسـت" بـداریـــم
نـه از رویِ نــیاز
نـه از رویِ اجـبار
و نه از رویِ تنـهایــــی ،
فقـط بـــــرای اینـــــکه.
ارزشِ دوسـت داشـتن دارد.
╭┈────@khanom_kocholoo─
🌄
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه گاز پاک کن نخر✨
#بانوان_هنرمند👩🍳
✾@khanom_kocholoo
*✿࿐ྀུ༅✿ ࿐ྀུ༅✿*
*#مطبخ*
🌸 *#طرز تهیه کماچ*
مواد لازم :👇
▫️ارد گندم سبوس دار 3 لیوان
▫️شیر ولرم 1 لیوان
▫️خمیر مایه فوری 1 ق غ
▫️شکر 1 ق غ
▫️نمک 1 ق م
▫️فلفل سیاه ۱ ق چ
▫️روغن مایع1 سوم لیوان
▫️پیاز ۱ عدد متوسط
▫️سیاه دانه ۱ ق غ
▫️زیره سبز ۱ ق غ
▫️تخم گشنیز ۱ ق غ
▫️سبزی خشک تره به میزان دلخواه
▫️زردچوبه ۱ ق غ
🥟طرز تهیه :👇
خمیر مایه رو با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید و استراحت بدید تا پف بکنه .
پیاز رو داخل روغن مایع سرخ کنید
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه ، سیاه دانه و.... بشورید و اضافه کنید به روغن
همه مواد رو با همدیگه مخلوط کنید و خمیر و ورز بدید تا چسبندگیش از بین بره
اگر خیلی چسب داشت به مقدار کمی ارد بزنید .
داخل یه کاسه بزرگ رو چرب کنید و خمیر رو یک ساعت یه جای گرم استراحت بدید
بعد از یک ساعت که خمیر حجیم شد به سایز دلخواه چونه بگیرید و داخل یه قالب بزارید
و یا همه خمیر رو توی یه قالب مستطیلی یکدست پهن کنید
روی خمیر رو میتونید با مواد دلخواه پوشش بدید ( کنچد ، گردو ، سبزی ، خرما و... )
در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت نیم ساعت بپزید تا کمی روی خمیر برشته بشه
بعد از سرد شدن برش بزنید و داخل یه کیسه نان نگهداری کنید.
@khanom_kocholoo
🍃🍃🍃💕🍃🍃🍃
*#شوهرتون رو به خود وابسته کنید* ❤️
👈اگر مردی از سمت همسرش شاد شود، نسبت به آن زن احساس وابستگی شدیدی پیدا میکند👌
👈به نحوی که دیگر نمیتواند نبودن آن زن را در ذهن خود مجسم نماید. برایش جشن تولد بگیرید
در جمع از او تمجید کنید،❤️
👈برای خانوادهاش احترام قائل شوید،
غذای مورد علاقهاش را بپزید
و خلاصه به هر ترفندی که شده خوشحالش کنید❤️❤️
"خوشحال کردن او مساوی است با
وابسته کردنش نسبت به خودتان "😊👍
@khanom_kocholoo
*خدای مهربانم توراسپاس بخاطر*
*روزی دیگروآغازی نو*
*و یک برکت دیگر*
*وفرصت دیگر برای زندگی...*
*#"خدایا شکرت"*
❖@khanom_kocholoo
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
*
⊱♥️━━━━━━━━━♥️⊱
#نکات_آشپزی👩🍳
ترفندهای درست کردن قورمه سبزی
خورشت قورمه سبزی یکی از معروفترین غذاهای ایرانیان محسوب میشود. برای پخت آن نکات اساسی وجود دارد اول اینکه سبزی استفاده شده در خورشت بهتر است خشک نباشد و خوب سرخ شده باشد البته باید دقت کرد که سبزی در هنگام سرخ شدن نسوزد. قورمه سبزی بهتر است به آرامی روی شعله اجاق گاز پخته شود تا به روغن بیفتد
@khanom_kocholoo
🌼🌸🌼🌸🌼
*یه ایده خوب واسه نگهداری کامواها داخل شیشه های بدون استفاده* 👌😊
🎀 🌸 🎀
@khanom_kocholoo
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
*
⊱♥️━━━━━━━━━♥️⊱
*قانون طبیعته ...*
*بذرهای عشق و*
*امید و شادی رو*
*بکار و منتظر باش*
*که دهها برابرش*
*بهت برگرده*
*سلام روز بخیر دوست من*
@khanom_kocholoo
*#این وسیله ها رو با سرکه تمیز کنید*
سینک آشپزخانه
🪣 محلول آب و سرکه رو روی سینک اسپری و با یک پارچه تمیزش کنید.
اجاقگاز چرب
🪣 مقداری سرکه و آب رو روی اجاقگاز اسپری کنید؛ اجازه بدید ۱۰ دقیقه بمونه، بعد با اسکاچ اونو پاک کنید.
قابلمه استیل
🪣 ته قابلمه سیاه شده رو سرکه اسپری کنید و بعد با اسکاچ و مایع ظرفشویی تمیز کنید.
چایساز و کتری
🪣 آب و سرکه رو به نسبت مساوی داخل کتری بریزید و کتری یا چایساز رو روشن کنید و اجازه بدید چند دقیقه بجوشه.
یخچال و فریزر
🪣 محلول سرکه رو روی نقاط چرب و کثیف اسپری و بعد از ۳-۲ دقیقه با یک پارچه تمیز کنید.
ظروف شیشهای کدر شده
🪣 این ظروف رو چند دقیقه تو سرکه غیر رقیقشده با آب، خیس کنید و بعد اونو با مایع ظرفشویی و آب گرم بشویید.
سطل آشغال
🪣 هر بار پس از تخلیه و شستشوی سطل، مقداری سرکه رو به ته و اطراف سطل اسپری کنید.
میوه و سبزیجات
🪣 ۱-۲ قاشق مرباخوری سرکه رو تو مقداری آب بریزید و اجازه بدید میوه و سبزیجات ۱۵ دقیقه اونجا بمونه.
ترکیب رنگ برای کابینت اشپزخانه🥰❤️
💞 بانوی با سلیقه
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
*@khanom_kocholoo
⊱♥️━━━━━━━━━♥️⊱
✅ *#راهنمای خرید سبزیجات*
🥗 *#سبزی خوردن:*
*تره ـ شاهی ـ تربچه ـ ریحان ـ مرزه ـ جعفری ـ نعنا*
🥗 *کوکویی:*
*تره،اسفناج یا برگ چغندرـ گشنیزـ جعفریـ شوید*
🥗 *قورمهسبزی:*
*تره، اسفناج یا برگ چغندر،گشنیز، جعفری، شنبلیله*
🥗 *آشی:*
*تره، اسفناج یا برگ چغندر، گشنیز، جعفری*
🥗 *برای خورشت کرفس:*
*کرفس،نعنا، جعفری، کمی شنبلیله*
🥗 *برای سوپ: جعفری، گشنیز*
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
@khanom_kocholoo
⊱♥️━━━━━━━━━♥️⊱
*با شاخه های خشکیده ی درختان شکل نردبان درست کنید و ازش شاخه های* *گل مصنوعی آویزون کنید و گوشه ی اتاقتون بزارید*
@khanom_kocholoo
🌺🌺
*#یکی از راهای تشخیص ادکلن اصل یا تقلبی؛*
*کافیه تکونش بدید ، ادکلنی اصله که وقتی تکونش میدین کف ایجاد شده روش* *خیلی زود از بین بره*
*#بدانیم*
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
@khanom_kocholoo
⊱♥️━━━━━━━━━♥️⊱
*#جلوگیری از کپک زدن پنیر* 🤔
👈پنیر را در ظرف پلاستیکی محکم و بسته قرار داده و 3-4 قند در ظرف قرار دهید
👈🏻با این کار کپک ها از پنیر جدا شده و سراغ قند می آیند !
🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀
@khanom_kocholoo
⊱♥️━━━━━━━━━♥️
*#طرز تهیه خورشت آلو*
مواد لازم:👇
مرغ: ۴ تکه
آلو قرمز: ۲کیلو
پیاز: ۲ عدد
زعفرون: به مقدار لازم
شکر: ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
آب لیمو یا آب قوره: یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه: 👇
آلو ها رو بدون آب بزارین بپزه.
بعد نیم ساعت کلی آب میندازه.
حالا حرارات و بالا ببرین تا کمی از آب آلو ها کم بشه. اجازه بدین کمی از حرارت بیفته. حالا داخل آبکش و توری صاف کنید. گوشت آلو ها از صافی رد بشه و هسته و پوستش بمونه.
بعد پیاز و خرد کنید وبا زردچوبه و فلفل تفت بدید و مرغ ها رو اضافه کنید و تفت بدید و با کمی آب بزارید بپزه. در اواخر پخت، پوره ی آلو قرمز و اضافه کنید و کمی شکر و آبلیمو بزنیدو ترشی و شیرینی خورش و تنظیم کنید. در آخر یه قاشق زعفرون غلیظ اضافه کنید و تمام.
@khanom_kocholoo
*#مواد لازم برای ۴ نفر*
*برنج* ۴ پیمانه
*پیاز* ۲ عدد
*سینه مرغ* ۲ تکه
*هویج* ۵ عدد بزرگ
*کره* ۱۰۰ گرم
*زعفران دم کرده* ۲ قاشق غذاخوری
*نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی*
*زردچوبه و دارچین به مقدار کافی*
*آب لیمو ترش* ۱ قاشق غذاخوری
ابتدا باید گوشت مرغ را آماده کنیم، برای این منظور گوشت مرغ را داخل یک قابلمه کوچک قرار می دهیم و ۲ لیوان آب به همراه ۱ عدد پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ به طور کامل بپزد.پس از اینکه گوشت مرغ پخت ، اجازه می دهیم کمی خنک شود سپس آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. توصیه می شود کمی از آب مرغ را هم در این مرحله صاف کنید و برای اضافه کردن به غذا کنار بگذارید.در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز کاراملی شد، مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.در ادامه هویج ها را با رنده درشت رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا هویج ها هم سرخ شوند. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مواد اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.زعفران در رنگ و عطر این غذا تاثیر زیادی دارد و به همین دلیل توصیه می شود زعفران را غلیظ دم کنید و به غذا اضافه کنید. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب مرغ صاف شده اضافه می کنیم و با یگر مواد تفت می دهیم.زمانی که اطراف دانه های برنج کاملا نرم شد و مغز برنج سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. حالا در قابلمه مورد نظرمان کمی روغن می ریزیم. ته دیگ را به سلیقه خود با سیب زمینی یا نان لواش کف قابلمه قرار می دهیم سپس مقداری از برنج می ریزیم.حالا مقداری از مخلوط هویج و مرغ روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب لایه به لایه برنج و مخلوط مرغ و هویج را داخل قابلمه می ریزیم. لایه اخر را با برنج پر می کنیم و کره را خرد می کنیم روی سطح برنج قرار می دهیم.حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد. بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هویج پلوی ما اماده است. هویج پلو را در قابلمه مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس در دیس می کشیم و با زرشک و خلال پسته تزیین می کنیم.
*#نوش_جان*
@khanom_kocholoo
*#مطبخ*
*#طرز تهیه رولت سیب زمینی*
مواد لازم:👇
سیب زمینی متوسط : ۴ عدد (خام رنده درشت)
تخم مرغ : ۳ عدد
پنیر پیتزا : یک لیوان پر
جعفری خورد شده ریز : نصف لیوان
نمک : ۱ ق غ
فلفل سیاه : ۱ ق چ پر
گوشت چرخکرده : ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز : ۱ عدد
فلفل دلمه : قرمز : ۱ عدد
پیاز نگینی خورد شده : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمزه بمیزان لازم
طرز تهیه:👇
مواد میانی : پیاز رو با روغن تفت بدین زردچوبه را بهش اضافه کنید سپس گوشت رو اضافه کرده فلفل سیاه و قرمز بهش بزنید تفت بدین فلفل دلمه و رب را اضافه کنید و مخلوط کنید نصف لیوان آب بهش اضافه کنید بگذارید بپزه
رنده بزنید(درشت) ابشو بگیرید و در ظرفی بریزید پنیر پیتزا،تخم مرغ،جعفری،نمک و فلفل بهش اضافه کنید و با قاشق خوب مواد و مخلوط کنید کف سینی ۲۵×۳۵ رو کاغذ روغنی گذاشته و با کره چرب کنید(اگه کاغذ نسوز باشه بهتره چرب کردن نمیخواد
مواد سیب زمینی را بطور مساوی روی قالب پهن کنید و بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا رویه آن کمی طلایی بشه.(مواظب باشید خشک نشه)
از فر خارج کنید و سیب زمینی پخته شده رو با کاغذ بردارید روی سطح کار بزارید مواد گوشتی را روی سیب زمینی پهن کنید انتهای کاغذ رو بگیرید و محکم رول کنید با کاغذ به قالب برگردونید و ده دقیقه دیگر بزارید داخل فر بعد از ده دقیقه از فر در آورید پنیر پیتزا روش بریزید و دوباره بزارید داخل فر فقط گریل (بالا)روشن کنید تا روی رولت قهوه یی بشه خنک شد داخل ظرف مناسب بذارید و برش بزنید.😋
@khanom_kocholoo
*#گاهی یک زن از انبوه خستگی ها و آرزوها*
*#پناه میبرد به کنج اشپزخانه اش*
*می شوید ،هم میزند و میپزد*
*و آخر کار برای خودش یک*
*#استکان چای میریزد*
*و در کمال ناباوری حالش #خوب میشود …*
*همین قدر ساده … همین قدر عجیب ....*
@khanom_kocholoo
🍃🍃🍃💕🍃🍃🍃
*#برای_یک_بانو*
*سوال پیچ شدن، مردان را یهو عصبی میکنه*
*چرااونروز انطوری کردی ؟*
*چرافلان روزبه فلانی اینوگفتی؟*
*چرا؟ چراوچرا*
*این چراها خیلی زودتراز زنان میتواند مردان را خسته کند*
@khanom_kocholoo