#کیک_کشمشی
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۲ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
کشمش ۱/۲پیمانه
گردو خرد شده ۱/۲پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک ۱/۸ ق چ
بکینگ پودر یک ق م
.
مواد به دمای محیط رسانده شود .
آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید .
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت ده دقیقه زده تا کشدار و روشن شود .
ماست و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید .
آرد الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه و با لیسک مواد را در یک جهت مخلوط کنید.
کشمش و گردو را با یک ق غ آرد مخلوط کنید تا از ته نشین شدن کشمش و گردو به ته کیک جلوگیری شود.
می توانید گردو را حذف کنید .
قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید و حدود سه چهارم مواد از خمیر کیک را درون قالب بریزید .
کشمش و گردوها را به بقیه خمیر اضافه و درون قالب بریزید .
قالب را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه طبقه وسط قرار دهید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوکو_لوبیا_سبز
لوبیا سبز پخته شده یک لیوان
هویج پخته شده یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
سیب زمینی متوسط یک عدد
پیاز یک عدد
تخم مرغ دو عدد
آرد دو ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
.
.
لوبیا سبز را خرد کنید و هویج را نگینی خرد کنید با کمی آب روی حرارت بگذارید تا یک ربع بپزد و سپس آبکش کنید تا آبش برود و کنار بگذارید تا سرد شود .
پیاز را خلالی و سیب زمینی را نگینی خرد کنید و جداگانه در کمی روغن سرخ کنید و سپس کنار بگذارید.
سپس لوبیا سبز و هویج و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده و تخم مرغ و آرد و نمک و زردچوبه و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل تابه بریزید تا کمی داغ شود و سپس مواد کوکو را داخل تابه بریزید.
وقتی سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#لازانیا
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرم
پیاز:یک عدد
فلفل دلمه ای :یک عدد
قارچ :دویست گرم
لازانیا :نه تا ده ورقه
شیر:یک لیوان
کره :۵۰ گرم
آرد:دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا :مقداری
پنیر ورقه ای: ۵ ورقه
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیا و آویشن پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد میکنیم و تفت میدیم وگوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و خوب سرخ شده ادویه ها رو میریزیم و بعد فلفل دلمه نگینی خرد شده میریزیم کمی تفت خورد بعد قارچ خرد شده میریزیم خوب تفت میدیم تا آب قارچ کاملا تبخیر بشه و بعد رب گوجه فرنگی میریزیم وقتی بوی خامی رب از بین رفت مایه گوشت و قارچ آماده هست میریم سراغ سس بشامل .
کره که روی حرارت ذوب شد آرد اضافه میکنیم کمی تفت میدیم وشیر رو میریزیم خوب مخلوط میکنیم تا غلظت فرنی رو پیدا کنه و در انتها نمک و فلفل میریزیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
ورقه لازانیا که توی آبجوش بمدت هفت تا هشت دقیقه جوشید از آب خارج میکنیم و بعد آب سرد روش میگیریم وی ورقه لازانیا رو تخته پهن میکنیم و روش با قاشق سس بشامل پخش میکنیم و بعد مایه گوشت وقارچ میریزیم و کمی هم پنیر پیتزا میریزیم و از ی طرف رول میکنیم کف ظرف سس بشامل میریزیم وبعد رول لازانیا داخل ظرف میچینیم وروش با پنیر پیتزا یا مثل من با پنیر ورقه ای میپوشونیم و با گوجه تزیین میکنیم و داخل فر و یا مایکروفر یا حتی روی گاز باحرارت ملایم میذاریم تا پنیر آب بشه واگر پنیر پیتزا باشه طلایی بشه و تمااااام.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#كيك_هويج
#كيك_کافی_شاپی
موادلازم ؛
ارد. ٣٠٠ گرم (٢ ليوان پر)
تخم مرغ ٤ عدد
شكرقهوه اي ٢٠٠ گرم،،،شكرسفيد١٠٠ گرم
روغن مايع ١ ليوان
بكين پودر١ ق م. جوش شيرين 👈🏻١/٢ ق م
نمك يك هشتم ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
گردو خرد شده ١٠٠ گرم
پوره ي اناناس ١٠٠ گرم (بدون اب)
هويج رنده شده٢٠٠ گرم (٣ عددهويج
ادويه ها👈🏻دارچين ٢ ق چ، جوزهندي ١/٤ ق چ زنچبيل ١/٢ ق چ
براي فراستينگ 👇🏻👇🏻
پنيرخامه اي ١٠٠ گرم،خامه ي فرم گرفته ٢٠٠ گرم،اب پرتقال ٣ قاشق پودرقند چندقاشق
طرزتهيه ؛
ارد،روسه بارالك كنين وبعدموادخشك رواضافه وباقاشق مخلوط كنين.
فرروي دماي ١٨٠ گازي ويا١٦٠ برقي روشن
تخم مرغ ،شكرقهوه اي،شكرسفيدرو٥ دقيقه باهمزن بزنين تاسفيدوپفكي بشه،سپس روغن مايع وپوره ي ميوه رواضافه و٢٠ ثانيه مخلوط كنين،اردوهويج روبه تناوب بامايع كيك مخلوط كنين،اولي كمي ازاردرورومايع الك ومخلوط كنين،بعدنصف هويج رواضافه ومخلوط كنين،دوباره مابقي اردوگردو،اضافه ومخلوط وبعدمابقي هويج رواضافه ومخلوط كنين.
درنهايت يك دورباهمزن بزنين تامواديكدست بشه وگلوله اي ازاردنمونه ،مايع كيك روداخل قالب ٢٠ در٣٠ وياقالب گرد٢٣ تا٢٥ بريزين وبذارين داخل فر،به مدت ٤٠ دقيقه تاخلال تميزولي مرطوب،(داخل كيك مرطوبه)
طبق كليپ فراستينگ پنيري رواماده
وروي كيك بذا رين ،نوش جان 💐💐💐
نكته ؛ بجاي اناناس ميتونين يك عددسيب روپوره كنين ،لطفا حذف نكنين.
درموردفراستينك 👈🏻ميتونين مقدارپنيروبيشتروخامه روكمتربزنين.
ادويه هاروبه دلخواه ميتونين،كم وزيادكنين.
من براي فراستينگ فقط پنيرخامه اي وخامه روزدم،مابقي روحذف كردم.
بجاي جوش شيرين ميتونين،دوبرابربكين پودربزنين
براي پوره 👈🏻١٠٠ گرم ،٣ تاحلقه كمپوت اناناس روباگوشكوب برقي له كردم واستفاده كردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
💜 کوکودورنگ
ابتدا... ۵ عدد سیب زمینی متوسط رو بذارید بپزه . بعد از پخت پوستش بگیرید و رنده کنید. از حرارت که افتاد ۳ عدد تخممرغ _فلفل و زردچوبه و نمک_ من شوید و مرزه خشک هم ریختم .شما می تونید پیازچه یا جعفری و یا گشنیز بریزید یا اصن هیچی نریزید) مواد رو مخلوط کنید و کنار بذارید. . کوکوسبزی سبزی کوکو ۵۰۰ گرم (البته بستگی به حجم تابه تون داره. این مقدار سبزی برای تابه با قطر ۲۵ سانت کافیه) تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد_ آرد یک ق غذا _ زرشک و گردو( اختیاری)_ نمک و فلفل و زردچوبه ونصف ق چایخوری بکینگ پودر. همه مواد کوکو سبزی رو مخلوط کنید چند دقیقه خوب هم بزنید. کف تابه روغن ریخته و مواد رو بریزید و صاف کنید یک دقیقه اول حرارت متوسط رو به بالا باشه و در تابه رو بذارید تا پف کنه و خودش و بگیره. حالا مایه کوکوسیب زمینی رو آرام روی کوکوسبزی بریزید و صاف کنید حدود یک ق روغن روی کوکو بریزید و آرام با پشت قاشق پخش کنید. حدود ۵ دقیقه بعد در تابه رو با دمکنی بذارید تا کوکو مغز پخت بشه. اگر دوست داشتید روی کوکوسیب زمینی هم طلایی بشه ، داخل بشقاب برگردونید و دوباره به تابه منتقل کنید. _ تابه باید نچسب باشه _ دیواره های تابه رو چرب کنید . .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بیسکوئیت_حلوا
مواد لازم بیسکوئیت 👇
کره مارگارین : ۱۵۰ گرم
پودر قند با پودر شکر : نصف پیمانه
وانیل : ۱/۴ قچ
پودر هل : ۱/۲ قچ
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : ۲ تا ۲/۵ پیمانه
پودر کاکائو : ۱ قغسرپر
مواد لازم حلوا زعفرونی 👇
شکر : ۲/۵ تا ۳ پیمانه
آب : ۳ پیمانه
گلاب : ۱ پیمانه
عرق هل : ۲ قغ یا ۲ عدد هل
زعفران دم شده : ۲ قغ
آرد : ۳ پیمانه
روغن : ۱/۵ پیمانه
کره : ۱۰۰ گرم
🔺برای بیسکوئیت ها میتونید به جای کره از روغن نیمه جامد هم میتونید استفاده کنید فقط اول روی بخار کتری بنماری کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه بعد استفاده کنید
🔺هرچی خمیر بیسکوئیت داخل یخچال بیشتر بمونه موقع کاتر زدن راحترید بعد ازینکه خمیرهای بیسکوئیت رو داخل سینی فر گذاشتید اول به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یخچال بزارید و بعد داخل فر بزارید اینجوری بیسکوئیت شکل خودشو بهتر حفظ میکنه 😍♥️☘️🌼🙏
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خوراک_مرغ
💜مواد لازم:
سینه یا ران مرغ 5 تکه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 3 تا 4 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، پودر زیره سبز ، پودر تخم گشنیز ، پودر پاپریکای ساده یا دودی به میزان لازم
💜ادویه های استفاده شده کاملا بنا به سلیقه شما قابل تغییر هستند
آب 1 و نیم تا 2 لیوان
💜مقدار آب بسته به تعداد تکه های مرغ داره یا اینکه از چه قسمتی از مرغ استفاده میکنید...ران مرغ آب بیشتر و سینه مرغ آب کمتری برای پخت لازم داره
پیاز خلالی شده 1 عدد بزرگ
سیر 2 تا 3 حبه ورقه شده
هویج و فلفل دلمه و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
📝اگر فر ندارید میتونید تمام مراحل رو در تابه روی گاز انجام بدید و حتما زیر تابه شعله پخش کن بذارید
📝من معمولا با دمای 200 درجه به مدت حدودا 1 و نیم تا 2 ساعت بسته به سایز تکه های مرغ، خوراک را در فر میپزم
📝برای فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر تنظیم شود
📝حتما بین پخت ظرف را از فر دربیارید و از سس روی تکه های مرغ بریزید تا ضمن مغز پخت شدن تکه های مرغ خوشرنگ بشن
📝اگه خواستید گوجه گیلاسی استفاده کنید حتما اواسط پخت گوجه ها رو در ظرف بریزید تا له نشن
📝من سیب زمینی رو به صورت تنوری و جداگانه پختم و کنار مرغ ها سرو کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_شیرازی
❌نكات كيك شيرازي❌
نكته ي مهم اينه كه توقالبا روحتما يك ق روغن مايع وياكره ي ذوب شده بريزين.
ديواره ،نيازبه چرب كردن ندارد.
#كيك_شيرازي
موادلازم ؛
ارد. ٣٤٠ گرم (٢ ليوان پرو ١/٣ ليوان
تخم مرغ درشت ٤ عدد(يا ٥ عدد كوچك)
ماست. ٢٠٠ گرم
روغن مايع. ٢٠٠ گرم (١٨٠ گرم زدم)
شكر ٢٠٠ گرم
بكين پودر.١/٥ ق چ ،،،،جوش شيرين ١/٢ ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
طرزتهيه ؛
شكر،تخم مرغ،وانيل ونمك رو١٠ دقيقه باهمزن بزنين تاسفيدوپفكي بشه
فرگازي ٢٠٠ويا فربرقي ١٨٠ درجه روشن شود.
دورهمزن روكم كنين،سپس ماست ،اضافه ومخلوط،روغن مايع اضافه ومخلوط،بكين پودروجوش شيرين اضافه ومخلوط بشه.
اردسه بارالك شده روتوچندمرحله،اضافه وبادوركم همزن مخلوط كنين.موادروداخل قيف بريزين وياباقاشق داخل قالب كاپ كيك كه بايك ق چ روغن مايع پرشده بريزين،وبذارين داخل فرداغ به مدت ٢٠ تا٢٥ دقيقه،پخت راانجام بدين.
بعدازخنك شدن كيك،كيك روازفالب خارج وروي كيك روشربت داغ بريزين.
نوش جان 🌹🌹
براي تهيه ي شربت ،دوليوان شكرودوليوان اب روروي حرارت بذارين،نيم ساعت ريزجوش بزنه،كمي زعفران وگلاب هم اضافه كنين.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
دستور شیرینی کرکی (بهشتی )فاطی پز.◀️◀️موادلازم ..روغن صاف خونگی و روغن صاف قنادی باهم ۲۸۰گرم یا ۱۴قاشق ..پودرقند ۲۴۰گرم یا ۲۴قاشق سرخالی ....اردنول ۱۷ قاشق سر پر و روغن مایع ۴قاشق اگه خمیر سفت بود یکم بیشتر ...تخم خرفه مقداری ..رنگ ژله ای هم به دلخواه ...وانیل قاشق چایخوری ...پودر هل یا جوهر هل مقداری ⬅️طرزتهیه ◀️◀️◀️ابتدا پودر قندو روغن و وانیل و باهمزن انقدر هم میزنیم تابه خورد هم بروند و سبک و پوک بشود شبیه خامه زده شده بشود بعد جوهر هل و اضافه کرده و هم میزنیم بعد اردو کم کم اضافه کرده و روغن مایع و هم اضافه میکنیم موادو دونصف کرده به هرکدام رنگ مورد نظر و اضافه میکنیم باماسوره ام وان داخل سینی توستر ماسوره میزنیم باتخم خرفه تزیین میکنیم وبه مدت ۱۲دقیقه طبقه وسط توستر بادمای ۱۶۰درجه پخت میکنیم بعدازپخت به مدت ۱ساعت میگذاریم خنک شود بعد ازکاغذ روغنی جدا میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_سوسیس
مواد لازم
آرد یک و یک چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
روغن نصف لیوان
نمک یک قاشق چایخوری
شیر یک لیوان
فلفل دلمه ای یک عدد
سوسیس 300 گرم
جعفری به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ را با همزن میزنیم تا کمی سفید رنگ شود و سپس شیر و روغن را به آن اضافه میکنیم و در ادامه آرد الک شده به همراه بکینگ پودر و نمک را به مواد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا گلوله آرد ها باز شود در ادامه سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی و جعفری را اضافه میکنیم و بعد از اینکه کاملا در مایع مواد مخلوط شدند آن را در قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته و پف کند سپس از قالب خارج میکنیم تا خنک شود
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ترفند
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 👌
▫️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
▫️پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
▫️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
▫️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آش_بلغور_خراسانی
مواد لازم برای 4 نفر
نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه
نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری
شوید نصف پیمانه خشک
نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرگ
سیر به دلخواه
نمک فلفل
زردچوبه این غذا یکم بیشتره
دوغ محلی ترش دو پیمانه
حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس)
حبوبات از شب قبل بخیسونید
و روز بعد جداگانه بپزید
پیاز من درشت سرخ کردم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره
بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه
و تا اب آش کشیده بشه این آش باید غلیظ باشه بعد از مطمعن شدن غلظتش دوغی که داشتیم میزاریم روی حرارت و مدام با یک قاشق هم نیزنید والا دوغ بریده بریده میشه بعد از اینکه کمی داغ شد داخل آش میریزیم و هم میزنیم حالا اش شما رقیقتر میشه و باز مدام هم بزنید تا جوش بیاد و بعد از روی اجاق گاز بردارید تو ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعنا تزیین کنید
نوش جان💖
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کباب_لبنانی
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده واب گرفته همراه با نمک و فلفل و زردچوبه وسماق وپودر سیر و۲ق غ آرد سوخاری با آرد نان خانگی و۲قاشق غ جعفری خرد شده یا سبزی معطر مخلوط کرده و خوب ورز دادم. نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم و بعد توی تابه مقدار کم روغن ریخته و مواد رو به سیخ های کوچک زده و داخل تابه با دربسته گذاشتم. گاهی پشت و رو کردم. تا پخته بشه. به دلخواه با برنج یا نان سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_سه_رنگ
#حلوا_بوتیکی
مواد لازم:
آرد سه صفر قنادی ۶ لیوان فرانسه
روغن جامد یک و نیم لیوان
زعفران غلیظ به میزان لازم
پودر پسته ۱ فنجان ورنگ خوراکی سبز
پودر قند یک و نیم لیوان
زنجبیل ۱ق غ
پودرهل ۱ق غ
دستور تهیه:
اول آرد رو حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم در تابه تفت دادم تا بوی خامیش بره بعد الک کردم و روغن رو اضافه کردم و پنج دقیقه رو حرارت تفت دادم و گذاشتم کنار تا یکم از حرارت بیوفته وبعد پودر قند و پودر هل رو اضافه کردم به سه قسمت تقسیم کردم به یکیش پودر پسته به یکیش زعفران و قسمت ساده رو هم زنجبیل زدم داخل ظرف مستطیل به شکل سه طبقه قرار دادم و طبق فیلم برش زدم دو ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تو ظرف مورد نظر چیدم.
.
نکته : روغن فقط باید جامد باشه مایع نمیشه یا میتونید نصف روغن جامد نصف کره بزنید
زنجبیل چون من زیاد تند دوست ندارم برا همین یه ق زدم شما میتونید دو ق اضافه کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر