eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری شیر ولرم 1 پیمانه شکر 1 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پر آرد 3 پیمانه ( تا جایی که خمیر بدست نچسبه) ابتدا خمیر مایه و شیر ولرم وشکر را مخلوط کنید و ده دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد.روغن را باتخم مرغ و نمک مخلوط کنید با چنگال بزنید. شیر عمل آمده را با روغن وتخم مرغ را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید خمیر چسبنده است پس کم کم آرد اضافه کنید تا لطیف و  یکدست بشه حالا خمیر را در کاسه ورز دهید ورز دادن و کوبیدن خمیر خیلی مهمه توی پف کردن خمیر خیلی تاثیر داره و بعد توی کاسه کمی چرب شده استراحت بدین حدود یک ساعت فقط بزارین جایی که نسبتا گرم باشه. 🌺مواد گوشتی👇 پیاز رو سرخ کنید گوشت چرخ کرده رو تف بدید و حالا هر ادویه که دوست دارید بریزید و فلفل دلمه ای و..... هر چیزی که دوست دارید میتونید اضافه کنید و بعد خاموش کنید. کف سینی  فرتونو یا چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. بعد خمیر رو روی میز کارتون پهن کنید با قالب مخصوص پیراشکی یا به صورت بافت در بیارید  یا هر جور که مایلید آماده کنید شکل پیراشکی متفاوته و کاملا سلیقه ای هستش.  وسطش مواد گوشتی بریزید و خمیر رو ببندید و بزارید ده تا یک ربع دوباره استراحت کنه. برای رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ با چنگال بزنید و با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و رومال کنید . حالا در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانیکه بپزه ( دما و زمان پخت با توجه به فرتون هم در نظر بگیرین) میتونید پیراشکی هارو  داخل ردغن داغ سرخ هم بکنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
گوشت گوسفند....،311 گرم گندم پوست کند.....1/5 پیمانه برنج ...،،،نصف پیمانه عدس.....نصف پیمانه نخود......نصف پیمانه لوبیا چیتی.....نصف پیمانه لوبیا سفید....،نصف پیمانه پیاز درشت برای پیاز داغ .....5 عدد سیر برای سیر داغ .....11 حبه نعناع خشک برای نعناع داغ  نمک ، فلفل سیاه و قرمز و  زردچوبه                  به میزان لازم   طرز تهیه: ابتدا باید حبوبات را از یک روز قبل با آب گرم خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شوند. بعد حبوبات را با مقداری آب و کمی نمک  بپزید. بهتر است عدس را جداگانه هم خیس دهید و هم بپزید چون زمان پخت عدس با سایر حبوبات فرق دارد. برنج را هم از یکی دو ساعت  ساعت قبل تر بشویید و خیس دهید.گندم را هم خیس دهید و بعد بپزید . در اواسط پخت گندم  برنج را هم به آن اضافه کنید تا بپزند. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و کمی فلفل و زردچوبه بپزید و در اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.بعد از پخته شدن استخوان هایش را جدا کنید و به صورت ریش ریش خرد کنید. بعد از اینکه همه مواد پختنی جدا گانه پخته شدند آنها را در یک قابلمه بزرگ تر بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و کمی نمک و فلفل  و زردچوبه هم به آنها اضافه کنید تا مواد کنار هم بجوشند و آش کم کم جا بیفتتد. طوری که دانه های برنج و گندم در آن پیدا نباشد.هر چند وقت یکبار هم آن را هم بزنید تا ته نگیرد. بخاطر ریش ریش بودن گوشت در این آش ، این آش کشدار است. در اواخر پخت آش پیاز داغ را هم داخل آش بریزید فقط مقداری آز آن را نگه دارید تا با آن آش را هنگام سرو کردن تزیین کنید.بعد از اینکه آش چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید و روغن حیوانی را به آن اضافه کنید .اگر هم از طعم روغن حیوانی خوشتان نمی آید از روغن زیتون استفاده کنید. نعناع و سیر را هم جدا گانه در کمی روغن تفت دهید و برای تزیین آش استفاده کنید. این آش هر چقد تند تر باشد خوشمزه تر است. در نهایت آش را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم کیک ؛ آرد ۱۷۵ گرم بکینگ پودر   یک قاشق چایخوری تخم مرغ  ۶ عدد روغن مایع   دو قاشق غذا خوری وانیل  نصف قاشق چایخوری نسکافه  یک قاشق چایخوری آبجوش  ۲ قاشق غذاخوری شکر  ۱۵۰ گرم زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید . سفیده ها رو با همزن بزنید تا کمی فرم بگیره بعد نیمی از شکر رو اضافه کنید و بزنید تا کاملا فرم بگیره .  زرده های تخم مرغ رو به همراه مابقی شکر و وانیل با همزن بزنید تا کاملا رنگش روشن و کشدار بشه، نسکافه رو با آبجوش مخلوط کنید و وقتی خنک شد به مخلوط زرده ها اضافه کنید، روغن مایع رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید . سفیده ها و مواد خشک ( آرد و بکینگ پودر الک شده ) رو کم کم و به تناوب به مواد اضافه کنید ( ابتدا کمی سفیده اضافه و مخلوط کنید و سپس کمی از مواد خشک و به همین ترتیب ادامه بدید تا همه مواد تموم بشه و ترکیب مواد بشه ) زیاد هم نزنید که پف مواد نخوابه . مواد رو تو قالب ۲۳ سانت که کفش کاغذ روغنی گذاشتید  بریزید و بزارید تو فر ۱۸۰ درجه تا وقتی کاملا پخته بشه.  برای فیلینگ: یک کیلو گرم خامه قنادی دو قاشق غذاخوری  نسکافه دو قاشق غذاخوری آب آب و نسکافه رو باهم مخلوط کردم و قبل از اینکه خامه رو فرم بدم بهش اضافه کردم . بعد هم شروع کردم به فرم دادن خامه تا وقتی کاملا فرم گرفت ‌ برای فیلینگ هم حدود ۵۰ گرم خلال بادام تست کردم ( برای تست کردن مغز مورد نظرتون رو داخل تابه رو حرارت تفت بدید تا بو داده بشه ) ✅خوب ببینید برای پودر کردن کیک رویه، شما میتونید کلا همین رسپی اصلی رو که سه لایه برش میزنید ، یک لایه رو پودر کنید واسه تزیین . یا میتونید اصلا تزیینش رو تغییر بدید و پودر کیک نزنید . اما اگه میخواین مثل من کیک پودر شده به کیک بزنید من یه کیک دو تخم مرغی پختم و بعد از پخت و خنک شدن داخل غذاساز پودرش کردم . رسپی کیک دو تخم مرغی 👇 تخم مرغ  ۲ عدد آرد  نصف پیمانه + یک چهارم پیمانه بکینگ پودر   نصف قاشق چایخوری نسکافه   یک قاشق چایخوری روغن   ۱/۸ پیمانه آب  ۱/۸ پیمانه شکر  نصف پیمانه تخم مرغ و شکر رو بزنید حدود ۵ دقیقه تا حجم بگیره .  بعد نسکافه رو به آب اضافه و مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید . روغن مایع رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . آرد و بکینگ رو هم که الک کردید به مواد اضافه و با همزن دستی به آرومی مخلوط کنید . داخل قالب ۱۷ تا ۲۰ سانت بپزید فر ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ یک ﻛﻴﻠﻮ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ﺩﻭﻳﺴﺖ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﮔﺮﻡ ﺳﻴﺮ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﭘﻨﺞ ﺗﺎ ﺩﻭﻧﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺩﻭ ﻋﺪﺩ (که من نزدم) ﻧﻤﻚ و ﻓﻠﻔﻞ و ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪاﺭ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻪ ﻣﻘﺪاﺭ ﻻﺯم بادمجان ها را روی آتش کباب کنید ( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست آن بسوزد ) گوجه فرنگی ها را ﻫﻢ ﻛﺒﺎﺑﻲ ﻛﺮﺩﻩ پوست بگیرید و اﻳﻦ ﺩﻭ ﻣﻮاﺩ ﺭا ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﻛﻮﺏ ﻟﻪ ﻛﻨﻴﺪ ... ﺣﺎﻝ سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید,درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن روخ کنید سپس گوجه فرنگی و بادمجان های ﻛﻮﺑﻴﺪﻩ شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد. تخم مرغ این غذا یا باید جداگانه نیمرو شده و به آن اضافه شود و یا در مرکز ماهیتابه نیمرو آماده شده سپس به بقیه غذا مخلوط شود. نکات قابل ذکر؛ اﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻳﻦ ﺑﺪﻭﻥ ﮔﻮﺟﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻭ ﺣﺬﻑ ﻛﻨﻴﻦ ﻭﺑﻠﻌﻜﺲ... 🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧 🍩@tamerangincaman🍩 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟 🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
🍤 🍤 مواد لازم: میگو ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد بزرگ نمک، فلفل سیاه و قرمز و زعفران به میزان لازم مواد بنیه: تخم مرغ یک عدد دلستر ساده نصف لیوان شیر ولرم یک سوم لیوان خمیر مایه یک ق چ آرد به میزان لازم (حدود ۲/۳ لیوان) بکینگ پودر ۱/۲ ق چ روغن برای سرخ کردن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا میگوهای پاک شده و رگ گیری شده را با پیاز و ادویه ها مخلوط کرده دو سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشن. خمیر مایه را با شیر ولرم مخلوط کرده کنار بزارید (لازم نیست عمل بیاد همینکه خمیر مایه مرطوب بشه کافیه) سفیده را پنج الی شش دقیقه با دور تند بزنید تا کاملا فرم بگیره وقتی کاسه را بر میگردونید نریزه، زرده و دلستر را با همزن بزنید. خمیر مایه و سفیده را به مواد زرده اضافه کنید اروم هم‌بزنید بکینگ پودر را هم اضافه کرده سپس آرد را کم‌کم و قاشق اضافه کنید تا خمیر به غلظت ماست برسه روی ظرف را سلفون بکشید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید. بعد از یک ساعت میگوها را از مواد مرینت خارج کرده و به بنیه اضافه کنید داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید. همین روش را با فیله یا سینه مرغ با حلقه های پیاز و تیکه های سوسیس و ... . سس مايونز ٨ ق س خيارشور كوچك رنده شده يا ساطوری دو عدد سس خردل ١ ق س نمك و فلفل سياه به ميزان لازم جعفري ساطوری شده دو ق س  آب ليمو تازه ۴ ق س  سیر یک حبه رنده شده تخم مرغ آب پز رنده شده یک عدد در صورت تمایل متونید همه مواد را داخل میکسر ریخته یا با گوشت کوب برقی میکس کنید تا خوب مخلوط شوند. نوش جان 🌸 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ 5 عدد شکر 4 الی 5 ق غ وانیل یه پاکت خامه قنادی 500 گرم بستنی وانیلی دو عدد تکی کمپوت آناناس 10 حلقه پودر ژلاتین 2 ق غ سر پر نصف لیوان آب گردو به مقدار لازم اول سفیده و زرده  رو جدا میکنیم سفیده رو با همزن میزنیم تا پف کنه طوری که وقتی ظرف رو برمیگردونیم چیزی نریزه بعد میزاریم داخل یخچال پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و هم میزنیم روی بخار کتری بنماری میکنیم زرده رو با وانیل و شکر هم میزنیم حدود ده دقیقه تا کرم رنگ و کشدار بشه روی بخار کتری میزاریم تا از خامی دربیاد خامه قنادی رو فرم میدیم و بستنی وانیلی رو مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم سپس مخلوط زرده و شکر رو اضافه و با همزن دستی هم میزنیم نیازی به همزن برقی نیست بعد ژلاتین شفاف که از داغی افتاده رو اضافه میکنیم و آخر سر سفیده که اول کار فرم داده بودیم و گذاشته بودیم یخچال آروم آروم اضافه و مخلوط میکنیم تا پفش نخوابه و آناناس خرد شده و گردو و پسته یا هر مغزیجات دیگه رو داخل مواد میریزیم و تمام کف قالب سیلیکونی نیازی نیست چرب کنید ولی چرب کنید راحت تر از قالب درمیاد کف قالب رو آناناس میچینیم و مواد رو داخل قالب منتقل  میکنیم و میره به مدت یک روز داخل فریزر نکته 1: میتونین به جای خامه قنادی از خامه صبحانه استفاده کنید و یکم مقدار شکر رو بیشتر کنید نکته 2: تو دستور اصلی این دسر زرده تخم‌مرغ هست ولی اگه دوست ندارین میتونین حذفش کنین  نگران نباشین که تخم مرغ خام مونده به هیچ وجه اینطور نیست زرده حرارت میبینه سفیده هم یک روز داخل فریزر میمونه .  👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شامی ترش 🔺چیا میخوایم: گوشت چرخشده : ۲۰۰ گرم پیاز : ۱ دونه متوسط 🔺آب پیاز رو حتما بگیرین و بعد به گوشت اضافه کنین🔺 سیر: دو حبه سبزی معطر : چوچاق و گشنیز (من چوچاق نداشتم، جعفری و گشنیز اضافه کردم) 🔺ادویه ها: نمک فلفل زردچوبه و سماق 🔺برای سس: رب گوجه :  ۱ ق غذاخوری آب نارنج آب: نصف لیوان نمک و فلفل 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پن کیک پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید. مواد لازم آرد الک شده        ۱ پیمانه بیکینگ پودر         ۱/۲ قاشق غذا خوری شکر         ۲قاشق سوپخوری شیر گرم        ۱ پیمانه کره ذوب شده         ۱/۳پیمانه تخم مرغ (زرده)          1عدد وانیل‏          ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و  بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم. تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود. مایه را که ریختیم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ  سه عدد آرد دو و یک چهارم پیمانه بکینگ پودر سه ق مربا خوری پر ماست یک و نیم پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه اسفناج صد گرم پیازچه خرد شده صد گرم ذرت پخته شده ۵۰ گرم سینه مرغ پخته شده یک پیمانه نمک و فلفل و آویشن  به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مرغ را ابتدا با پیاز و نمک و فلفل و برگ بو بپزید و بعد از پخت آن را خرد کنید . اسفناج را بعد از شستشو درون قابلمه بدون آب بپزید تا نرم شود و بعد با چاقو ساطوری کنید. پیازچه را بعد از شستشو با قیچی ریز کنید و ذرت هم آب پز باشد . برای خمیر تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و با همزن برقی  کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و کمی حجیم شود . سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر  را روی مواد الک کنید تا مواد حالت خمیری پیدا کند و از آخر نمک و فلفل آویشن را به مواد اضافه کنید. سپس مواد را به سه قسمت جداگانه تقسیم کنید.به یک قسمت اسفناج پخته شده و به یک قسمت پیازچه خرد شده و به یک قسمت ذرت پخته شده اضافه کنید . می توانید مرغ خرد شده  را به مواد مافین اضافه کنید و یا اینکه مرغ را مابین خمیر قرار دهید . کمی از مواد را داخل کپسولها بریزید و مرغ را روی خمیر بریزید و دوباره مواد خمیری را بریزید تا سه چهارم قالب پر شود و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت  بیست دقیقه قرار دهید. با یک خلال امتحان کنید اگر مواد به خلال نچسبید آماده هست.  بیش از اندازه داخل فر قرار ندهید تا باعث خشک شدن  مافین شود. بعد از پخت کمی پنیر پیتزا روی مافین بریزید و دوباره درون فر قرار دهید و شعله گریل فر را روشن کنید تا پنیر طلایی شود. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم : شیر ولرم یک لیوان دسته دار فرانسوی آب ولرم نصف لیوان یه ق غ خ شکر یه ق غ خ پودر خمیر مایه یک چهارم لیوان روغن مایه یه ق چ خ نمک تقریبا ۵ لیوان آرد الک شده پنجاه گرم کره ی آب شده یا کمی روغن برای بین خمیر مواد برای رومال یه زرده ی تخم مرغ نصف ق غ خ خامه همه ی مواد باهم غیر از ارد باهم مخلوط میکنیم آرد کم کم به مواد الک میکنیم و اول با همزن دستی بعد هم با کمک دست موادو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد خمیر توی ظرف چرب شده میزلریم روش میپوشونیم تو جای گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت میدیم بعد پف خمیر با کمی ورز دادن میگیریم و به چونه هایی کمی کوچکتر از نارنگی تقسیم میکنیم تو کلیپ مشخصه بعد خمیر پهن میکنیم روش کره ی آب شده یا روغن مایع فرچه میکنی خمیر تا زده دوباره روش کره میزنیم و دوباره مثل کلیپ تا میکنیم یک ربع استراحت میدیم بعد روش با زرده ی تخم مرغ و خامه رومال میکنیم روش کنجد میپاچیم بعد داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت میزاریم.موقع سرو هم داخلش هر چیزی دوست داشتین بزارین من مخلوط پنیر خامه ای و سس بین یکی از لایه ها زدم بعد کاهو. ژانبون گوجه و خیار گذاشتم. امیدوارم شماهم درست کنین و خوشتون بیاد😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
قارچ 350 گرم فيله مرغ 250 گرم شيریک و نیم پيمانه پاستا پنه 250 گرم خامه 100 گرم اسفناج 150 گرم کره 50 گرم سير 4 حبه پنير پارمزان 100 گرم نمک و فلفل به اندزه کافى اول قارچ ها رو باکمى کره تفت ميديم و از تابه خارج ميکنيم و تو همون تابه با مقدارى کره و سير فيله هاى مزه دار شده رو یک ربع تفت ميديم تا فيله ها پخته بشن و بعد از تابه خارج ميکنیم. بعد از فيله ها ما بقى سير رو با باقى کره در همون تابه تفت ميديم واسفناج رو ميريزيم و صبر ميکنيم تا اسفناج ها بپزن اسفناج هاکه پختن شير رو اضافه ميكنيم وقتى شير گرم شد خامه که به دماى محيط رسيده رو اضافه ميكنيم وقتى خامه داخل شير حل شد پنير پارمزان رو اضافه کرده و هم ميزنيم تا سس مون يکدست بشه بعد هم مرغ و قارچ رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم تا بجوشه و در آخر پاستامون که در ابجوش و نمک پخته شده رو اضافه ميكنيم و بعد از 10 دقيقه خاموش ميکنيم و تمام🥰 این یه غذای فوق العاده خوشمزه و راحته با پروتین بالا و رژیمیه که درست میکنم و گفتم اینجا برای شما هم بزارم که اگه رژیم دارید و دوست دارید یه غذای سالم و پروتینی داشته باشید از دستش ندید😍 فیله مرغ مزه دار شده (حتما چهارساعت فیله رو مزه دار کنید) رو با بیفتک کوب باز کردم و روی فیله ها پنیر فتا و اسفناج نیم پز شده گذاشتم و رول کردم و داخل فر به مدت نیم ساعت پخته شد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
نان شيرمال آرد:٤/٥ تا ٥ پيمانه نمك : يك دوم ق چ شكر: يك دوم پيمانه بهبود دهنده :٣ گرم يا يك ق چ تخم مرغ : به دماى محيط رسيده يك عدد آب : حدود ٣٠٠ ميلي ليتر (يك پيمانه معادل ٢٤٠ ميلي ليتر ) كره: به دماى محيط رسيده ٣٢ گرم يا معادل ٣ ق غ مخمر: یک قاشق غذاخوری هل:به دلخواه نوك ق چ مواد رو مال: يك عدد تخم مرغ كامل كه به دماى محيط رسيده و يك ق چ خامه و يه كوچولو زعفران و يه كوچولو وانيل يا هل ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزم زده تا تخم مرغ از لختگی در بیاد. آرد بهبود دهنده و هل را الک کرده.  مخمر را با یک قاشق  شکر و یک پیمانه آب ولرم( مقداری از آب  دستور رو بردارین یعنی ۲۴۰ میلی لیتر) به عمل بیارین. و بعد به آرد اضافه کرده و مواد تخم مرغتون رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .اگه دیدید احتیاج به آب داره کمی دیگر آب اضافه کنید.حواستون باشه کره هم باید اضافه کنید.پس بیش از حد آب اضافه نکنید که شل بشه و با اضافه شدن کره هم‌شل تر بشه...کره را اضافه کرده و خوب ورز بدید تا خمیر یکدستی بدست بیاد.ده دقیقه خوب ورز بدید .و ده دقیقه استراحت بدید. و بعد چونه گیری کنید و دوباره ده دقیقه استراحت دهید.و بعد  خمیر را به اشکال گوناگون در بیاورین و در ورق نسوز بگذارین روی سینی فرتون‌.و یک نایلون که چرب کردین بزارین روی خمیر ها تا استراحت کند یک ساعت...برای رمالش هم یک عدد تخم مرغ و کمی خامه وانیل و زعفرون  استفاده کردم.خوب مخلوط کردم و با قلمو روی خمیر آرام کشیدم.البته بعد از یک ساعت استراحت.بعد در فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع تا بیست دقیقه  بزارین.عالی میشه.میتونید توی خمیرتون هم کشمش بزنید.نان شیرمال کشمشی درست کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕