فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش،هودت کثیف نمیشه🤌
#ترفند_خانه_داری
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
#سلامتی
عدس پلو میکروبهای چسبنده دهان و دندان را از بین برده و ریشه دندان را تقویت میکند ، همچنین تاثیر قابل توجهی در درمان «کمخونی» دارد ، عدس به تنهایی لاغر کننده است.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کانال کاملا زنونه ویژه باسلیقه ها
👩🦰🧑🏻👱♀👩🏻🦱😍 هرچیزی که #زن_ایرانی بهش نیاز داره 😍 #خانه داری🏡 و خانم خونه 🏠بودن #مهارت ♨️ میخواد✌️ 🌸با این #کانال به هیچ کانال دیگه ای نیاز نداری چون همه چیز #اینجاست 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb تو این گرونی ترفندهای اینجا به کارت میاد 🤩🥳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#ساندویچ چیکن متفاوت و خوشمزه😋😋
#آشپزی
#ساندویچ_چیکن
#چیکن
#ساندویچ_مرغ
#فستفود
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری᭄🏡
اگه کابینت جا نداره،کاسه ها رو اینطوری بچین
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟سینگ ظرفشویی رو بااین روش سریع باز کن
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩اسموتی هندوانه🍉
هندوانه یخ زده ۶۰۰ گرم (۱ کاسه بزرگ شیرین)
توت فرنگی یخ زده ۲۵۰ گرم
نصف لیمو سنگی
عسل ۱ ق غ
تخم شربتی ۱ ق چ
1️⃣هندوانه ها و توت فدنگی هارو رو خرد کن ۲-۳ ساعت بذار فریزر (تخم هندوانه هارو جدا کن)
2️⃣بعد بریزشون تو میکسر و آب نصف لیمو سنگی و عسل و تخم شربتی که ۳دقیقه خیس کردی (تو نصف استکان آب) اضافه کن و میکس کن و اگه دوس داشتی شیرینیش بیشتر باشه ۱ ق عسل بیشتر بریز.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه مقوی برای بچهها🥰
مواد لازم :
پنیر
خیار
گردوی خرد شده
ساقه پیازچه
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🥘خورش قلیه مرغ🥘
🍗مواد اولیه:
گشنیز 750 گرم
شنبلیله 250 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 5 حبه
آب مرغ 1 و 1/3 لیوان
تمرهندی 150 گرم
فیله مرغ مزه دار شده 500 گرم
روغن 1 پیمانه
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
🧆🧆🧆🧆🧆
🥘روش تهیه:
سبزی قلیه یا همان گشنیز و شنبلیله را ساطوری و ریز کنید، سپس در یک قابلمه متوسط آنها را با مقداری روغن سرخ کنید.( تقریبا نصف میزانی که سبزیهای قورمه سبزی را سرخ می کنید.)
در تابه کوچک جداگانه پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید.
تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری و نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید.
فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو استراحت دهید و مزه دار کنید. اگر دوست داشتید می توانید فیله ها را مکبی خرد کنید. حال فیله ها را با مقداری روغن تفت دهید.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#قورمه سبزی مجلسی خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#قورمه_سبزی
#سبزی
#خونگی #مجلسی
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#بستنی حصیری خونگی فوق العاده خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#بستنی_حصیری
#بستنی_خونگی
#بستنی_نونی
#حصیری #خونگی
#نونی
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی
#رشته_پلو
#آشپزی
اول از همه مرغ رو بشورین و تکه کنید
داخل یه تابه نچسب مرغ ها رو بچینید، یه قاشق کره، نمک و #ادویه_مرغ بزنید و دوتا دونه برگ بو روی مرغ ها بزارین
در تابه رو ببندین و حرارت کم کنید تا مرغ آب بندازه
حالا باید صبر کنید تا داخل آب خودش و کره بپزه
مرتب چک کنید و هر زمان آب مرغ کشیده شد در حد یک استکان آب اضافه کنید
دوباره در تابه رو بزارین و صبر کنید تا آب کامل کشیده بشه
مرغ ها رو پشت و رو کنید و مجدد یه استکان آب بریزین تا طرف دیگه هم بپزه و برشته بشه
.
داخل #ادویه پودر پیاز هست به همین دلیل دیگه پیاز اضافه نمیکنم
وقتی پیاز اضافه بشه، موقع سرخ شدن پیازها زودتر از مرغ سرخ میشه و تا مرغ میخواد برشته بشه، پیازها سوخته
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
برای رشته پلو هم، رشته ها رو داخل کره تا طلایی شدن تفت بدین بعد برنج و آب و نمک اضافه کنید و به حالت کته دم کنید
.
اگر میخواین آبکش کنید، موقعی که برنج در حال جوش خوردن هست رشته ها رو اضافه کنید
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_کاپوچینو🍮
مزه این دسر بی نظیره
هم راحت درست میشه هم بی نهایت خوشمزس
برای درست کردن این دسر نیاز داریم به:
پودر ژلاتین(با کمی آب سرد بنماریش میکنم)
یک لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۵۰گرم پنیر خامه ای
۱بسته پودر کاپوچینو
وانیل
اول ژلاتین میذاریم بنماری شه میریم سراغ شیر و شکر و پودر کاپوچینو همه رو باهم مخلوط میکنیم ومیذاریم رو حرارت که گرم شه فقط نباید بجوشه
بعدش ژلاتین بنماری بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم نصف پنیر ویلی هم میزنیم تا از هم باز شه و یکم از مخلوط شیر بهش اضافه میکنیم تا یکم رقیق شه و به بقیه مواد اضافه میکنیم به ظرف مورد نظر انتقالش میدیم بهتره ۱۲ساعت تو یخچال باشه تا کامل خودشو بگیره نوش جان
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ناپلئونی خفن و خامه ای 😍😋
خمير هزارلا
خامه قنادى
پودر قند
پودر پسته
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
#ترشی_غوره
ابتدا غوره را دانه می کنیم یا با قیچی به صورت خوشه های کوچک می بریم. غوره را شسته و اجازه می دهیم کاملا خشک شود.
غوره را در شیشه ریخته و سرکه و نمک را اضافه می کنیم. غوره ها باید در سرکه غوطه ور باشد.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🟢اگر دور چشمتان چروک دارد , روغن کرچک را یک شب روی پوست مالیده و تا صبح بگذارید بماند. صبح آن را بشویید ,
👀 این کار چروک دور چشم را از بین میبرد.
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab