#فرنی_نارگیلی 🍨 😋
▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری
▫️شکر 3 قاشق غذا خوری
▫️شیر 3 لیوان
▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری
▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی
▫️گلاب 1/2 لیوان
▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده
اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنیدشیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلوچه_خرمایی
#نان_خرمایی
مواد لازم :
تخم مرغ دو عدد (دو سفیده و یه زرده برای داخل خمیر و یه ذرده برای رومال)
خمیر مایه یک ق غ
شکر سه ق غ
آب یا شیر ولرم یک لیوان
نمک یک ق چ
روغن مایع نصف لیوان
آرد قنادی حدودا 4 لیوان
خرما 30 عدد
پودر دارچین دو ق چ
روغن مایع برای مواد میانی دو ق چ
طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه و یک ق شکر و آب یا شیر ولرم رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد. تخم مرغ ، باقی مونده شکر و نمک و روغن مایع رو با هم مخلوط می کنیم بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و مخلوط میکنیم و بعد آرد الک شده رو در چند مرحله به مواد اضافه کنیم آرد رو باید کم کم اضافه کنید تا جاییکه یه خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط تا استراحت کنه.
برای مواد میانی هسته خرما رو بگیرید بهش پودر دارچین و روغن مایع اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کف دستتون رو کمی چرب کنید و از خرما تو دستتون گلوله کنید. بعد از استراحت خمیر پفشو بگیرید و به چونه های مساوی تقسیم کنید من بعضی چونه ها رو حدودا 60گرم گرفتم و بعضی چونه ها رو حدودا 40گرم ، هر چونه رو کف دستتون کمی پهن کنید خرما وسطش بذارید و دوباره خمیر رو جمع کنید و بهش طرح بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و بعد رومال(یه زرده + کمی زعفرون دم کرده + یک ق چ روغن مایع) بزنید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه یک ربع بپزید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#باقلوا
مواد لازم خمیر:
تخم مرغ یک عدد
ماست نصف پ
شیر نصف پ
روغن مایع نصف پ
سرکه انگور یک ق م
آرد چهار الی چهار و نیم پ
نشاسته ذرت برای باز کردن خمیر
کره:350 گرم
ابتدا برای شربت باقلوا سه لیوان آب رو با سه لیوان شکر و زعفران میزاریم بجوشه و بعد ده دقیقه نصف پ گلاب رو اضافه کرده و خاموش میکنیم
من برای مغزی باقلوا از گردو و بادام استفاده کردم و یک ق چ خوری هم پودر هل و دو ق غ شکربه مغزی زدم
داخل کاسه ای همه ی مواد خمیر رو بجز آرد ریخته و هم میزنیم ،سپس آرد رو هم کم کم اضافه کرده و با دست ورز میدیم تا خمیر نسبتا نرم و لطیفی بدست بیاد من از ظرف مستطیلی شکل استفاده کردم خمیر رو با وردنه پهن کرده سه ورق رو توی ظرف مورد نظر که قبلا چرب شده گذاشته و از مواد مغزی روش می ریزیم و ادامه میدیم تا آخر، سپس مطابق عکس برش زده و با زرده تخم مرغ و کمی زعفران رومال کرده و روش روغن رو ریخته و داخل فر از قبل گرم شده گذاشته با دمای 180 درجه و به مدت سی دقیقه میزاریم و به محض خارج کردن از فر شربت رو روش می ریزیم و صبر می کنیم تا خنک بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دهین_ابوعلی
#حلوا_عراقی حلوای خوشمزه و معروف نجف است. در بازار قدیم شهر نجف (سوق نجف) در عراق که قدم بزنید امکان ندارد چشمتان به سینی های بزرگ و هوس برانگیز این حلوا نخورد و همه دوست دارند دهین ابوعلی بخورند. ابوعلی که حلوا دهین او از همه معروف تر بوده، حالا از دنیا رفته ولی عده زیادی هستند که هنوز در بازار نجف دهین درست میکنند و میفروشند و خیلی از آنها شاگردهای همان ابوعلی معروف هستند.
این حلوا طعم و عطر عالی داره و خیلی خوشمزه و مقوی هست😋😋 بخصوص اگر با روغن حیوانی درست بشه پس بریم سراغ دستور🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️
مواد لازم:
شکر 3 پیمانه
آرد 3 پیمانه
پودر نارگیل چرب ۱ پیمانه
شیر پرچرب نصف پیمانه
شیره خرما یاانگور نصف پیمانه
روغن حیوانی یا مایع 1 پیمانه
وانیل یا پودر هل(دلخواه)
طرز تهیه:
ابتدا شیر+شکر+روغن حیوانی+شیره خرما رو در ظرفی قرار میدهیم و پودرهل رو اضافه می کنیم و با همزن میزنیم تا شکر حل شود آرد را کم کم اضافه میکنیم و باید غلظت حلوا مانند غلظت فرنی باشد (اگر غلظتش زیاد باشه حلوامون خشک و سفت میشه) با یک قاشق کف ظرف ودیواره ها رو با روغن حیوانی یا جامد چرب کنید(سعی کنید کف ظرفتون رو با روغن حیوانی چرب کنید حلواتون خیلی خوشمزه میشه). نیمی از پودر نارگیل راکف ظرف و دیواره های ظرف بپاشید.
نصف مایه حلوا رو در ظرف می ریزیم و چند گردو(کاملا اختیاری) روی آن قرار می دهیم بعد باقی مایه حلوا رو اضافه می کنیم
در دمای 150 درجه در فر بمدت نیم ساعت تا 40 قرار میدهیم پودر نارگیل که کم کم تغییر رنگ داد از کناره های ظرف... کمی هم گریل را روشن میکنیم برای طلایی شدن نارگیل های روش... تا داغه روش کمی اب اسپری کنید و زمانیکه از دما افتاد داخل ظرف در دار نگهداری کنید.
حلوا تا داغه خیلی شل هست بزارید خوب خنک شود سپس به راحتی برش میخورد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شله_زرد_قالبی
برنج ۳ پیمانه
آب ۲۰ پیمانه
شکر ۶پیمانه
خلال بادام ۲۰۰ گرم
کره ۶۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران غلیظ دم شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
۳پیمانه برنج رو با بیست پیمانه آب شب قبل خیس میکنیم فردای اون روز برنج رو با همون آب روی شعله گاز قرار میدهیم درب قابله رو میگذاریم اصلا نباید برنج رو هم بزنید.۸۰ درصد آب برنج که تبخیر شدمیتونیم شروع به هم زدن کنیم و دیگه درب قابلمه رو نمیگذاریم.
اگه بخواهید قالبی درست کنید باید تا جایی که میشه آب تبخیر شده و مواد تقریبا خمیر مانند بشه بعد شکر رو اضافه کنید هم بزنید وقتی شکر حل شد خلال بادام رو که یک ساعت با گلاب خیس خورده اضافه کنید و بعد زعفران و سپس پودر هل رو بریزید.
کمی هم بزنید و کره را افزوده و وقتی حل شد گلاب را اضافه کنید .
شعله رو خیلی کم کنید شعله پخش کن بگذارید و دم کنی هم بگذارید تا۲۰ الی ۳۰ دقیقه دم بکشه.
قالب سیلیکونی را کمی چرب کرده شله زرد داغ را درآن بریزید وقتی در دمای محیط خنک شد به مدت ۱۲ساعت در یخچال قرار دهید و بعد به راحتی از قالب جدا کنید.
اگر قالبی نخواستید شله زرد كه آماده شد در ظرف سرو بریزید.اگه قالبی نمیخواهید در مرحله اول کمی مواد شل تر باشه بعد شکر رو بریزید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رول_گوشت_مرغ
برای تهیه این رولهای خوشمزه سینه مرغ رو نواری برش دادم بانمک فلفل زعفران وپودرسیر مزه دار کردم و چند ساعت بهش استراحت دادم ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده وآب گرفته به همراه نمک فلفل سیاه سماق و ادویه ترکیب کردم و خوب ورز دادم اگه گوشتتون انسجام نداشت یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از استراحت گوشت چرخ کرده رو قلقلی کنید و مرغهای نواری رو دور گوشت بچرخونید و بعد با خلال دندون فیکس کنید می تونید رولهارو داخل روغن سرخ کنید یا مثل من داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک گاتوشا(شکلاتی)
روغن مایع1پ
شکرریز1پ
شیر1/2پ
پودرکاکائو1/2پ
تخم مرغ2عدد
آردسفید1پ
بکینگ پودر2ق.چ
نمک یک پنس
وانیل مقداری
درصورت تمایل نسکافه1ق.س
البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید
طرزتهیه:
ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملأباشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بشه تقریبأ4تا5ق.غ ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم وتوقالب میریزیم وتوفر180درجه که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بدین .
این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بستنی_یخی
چه خوبه تو این هوا خودت بستنی میوه ایی یخی رو بتونی سه سوته و راحت و بسیار خوشمزه رو آماده کنی.
بستنی یخی با طالبی
ابتدا یک عدد طالبی متوسط را پوست کنده و قاچ کنید به همراه ۳قاشق غذا خوری شیر عسل و دو قاشق غذاخوری خامه را با هم میکس کرده و در قالب ریخته و بعد در فریزحدود ۸ساعت گذاشته تا یخ بزنه.
چون طالبی خودش آب داره نیازی نیست شیر یا آب اضافه کنید.
میتوانید به جای قالب از لیوان یکبار مصرف یا کپسول کاغذی کاپ کیک استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید به جای شیر عسل از شکر استفاده کنید و زیاد و کم بودن شیرینی بستگی به ذائقه خودتون داره.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رولت_خامه_ای
تخم مرغ ۴عدد
شکر نصف پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
آب جوش ۴قاشق سوپخوری
عسل ۱قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
خامه به مقدار دلخواه
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن هم بزنید تا حجم سفیده ها دو برابر شود بعد ۲قاشق از شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا سفیده ها فرم بگیرن طوری باشه که وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. در ظرف دیگری زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر رو با همزن مخلوط کنید بعد آب جوش را به همراه عسل را کم کم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کرم رنگ شود.
بعد آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید و در انتها سفیده تخم مرغ رو در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود و در سینی که از قبل کاغذ روغنی گذاشته ریخته و با کاردک یا پالت مواد را پخش کرده و در فر به مدت ده دقیقه با حرارت پایین و دو دقیقه گریل رو روشن کرده و بعد بلافاصله یه پارچه روی نان رولت گذاشته و اجازه میدهیم تاخنک شود و بعد از قالب جدا کرده و با همون پارچه یا حوله رول میکنیم نیم ساعت بهش زمان میدیم و بعد نان رولت را باز کرده و سطح آن را خامه فرم گرفته گذاشته و رول میکنیم وحدود یک ساعت در یخچال قرار داده و سرو میکنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فالوده
مواد لازم:
شکر یک لیوان
آب ۲ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
رشته فالوده یک بسته
شربت آلبالو، آبلیمو درصورت تمایل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شربت و درست کنید آب+شکر+گلاب را روی حرارت گذاشته هم بزنید تا دونه های شکر کامل حل شوند نیاز به جوشیدن نیست داخل ظرف ریخته با دربسته ده دوازده ساعت داخل فریزر گذاشته تا کامل یخ بزند و بافت یخمکی پیدا کند.(من یک روز قبل این کار و انجام دادم دیگه فیلم نگرفتم)
آب را جوش آورده و رشته های فالوده را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.
سپس داخل آبکش ریخته به ظرف آب و یخ انتقال داده ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا کاملا خنک بشن مجدد آبکش کنید اجازه دهید کاملا آب اضافیش خارج بشه و خشک بشه
در کاسه ی مناسبی مقداری رشته سپس کمی شربت یخ زده ریخته و هم بزنید تا رشته ها مات شوند.
فالوده آماده است با همراه شربت آلبالو و کمی آبلیمو سرو کنید.
نوش جان🌸
رشته فالوده را از لوازم قنادیها تهیه کنید. برای من برند میکلا بود.
دقت کنید نودل برنج مناسب فالوده نیست و کلا با رشته مخصوص فالوده فرق میکنه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خاگینه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خاگینه
اول شهد رو آماده میکنیم ،به این صورت:
یک لیوان شکر
نصف لیوان آب
کمی گلاب
زعفران
میزاریم رو شعله زیاد تا کمی بجوشه که قوام بیاد . حالا میزاریم کناری تا خنک شه
مواد لازم برای خاگینه:
3تا تخم مرغ
4قاشق ماست
4 قاشق آرد
1 قاشق پر چایخوری پکینگ پودر
نوک قاشق وانیل
در صورت دلخواه کمی زعفران آب شده ی غلیظ
همه رو باهم قاطی میکنم . با همزن دستی
داخل تابه نسوز که با کمی روغن چرب شده،سرخ میکنم.
وقتی دو طرف سرخ شد...برش میزنم . داخل تابه حتما باید باشه...بعد شیره رو میریزم روش کمی میجوشه مثلا 3 یا 4 دقیقه...
خاموش میکنم داخل ظرف دیگه ای سرو میکنم.من معمولا از شیره ی انگور استفاده میکنم به جای شهد.اینبار هم بعد از پخت کامل شهد نریختم داخل ظرف سرو گذاشتم و با شکلات صبحانه تزئین کردم. از عسل هم میتونید استفاده کنید.
داخل مواد اولیتون مغزیجات خورد شده هم بریزید عالی میشه. برای صبحانه یا عصرانه همراه چایی فوق العادست
نوش جان😊
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#چیز_کیک_یخچالی
بیسکویت ساقه طلایی…..۱۰ عدد
کره….۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه…..۱بسته
خامه……۲۰۰ گرم
شیر عسلی……۱قوطی
ژلاتین …..۳ قاشق غذاخوری
اب…..نصف لیوان
طرز تهیه؛
بیسکویت داخل خرد کن بریزید تا کامل پودر بشه.بعد کره اب شده را بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کیسه فریزر یا دولایه سلفون بکشید.مخلوط بیسکویت و کره را بریزد.
خوب فشردش کنید،داخل یخچال بزارید.تا کره سفت بشه.
داخل یه ظرف پنیر،خامه،شیر عسلی را مخلوط کنید،با همزن بزنید.ژلاتین روی اب سرد بریزد،روی بخار کنری بزارید تا یکدست بشه.بعد بزارید خنک بشه به مواد اضافه کنید.
قالب از یخچال در بیارید.روی مواد بیسکویتی من تک تک چیدم.شما هم میدونید اینکار به دلخواه انجام بدید.(بهتره از شکلاتی استفاده کنید که مغز کاراملی نداشته باشه)مواد پنیری رو روش بریزد داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره.
بعد برش بزنید با شکلات تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
خمیر_جادویی
مواد لازم
آرد حدودا 4 لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره
من خمیر رو به اندازه گردو درشت برداشتم باز کردم مواد گوشتی گذاشتم توش وخمیر رو جمع کردم وتو کاغذ های کیک یزدی وقالب گذاشتم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوردن_بلو
یه غذای اوکراینی خیلی خوشمزه هست.حتما پیشنهاد می کنم درست کنید.😜
سینه مرغ.....۲عدد
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم
ژامبون گوشت....۲ورق
ارد سفید،ارد سوخاری،تخم مرغ
نمک و فلفل،آویشن،پاپریکا
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان کنید.قسمت فیله را خارج کنید.سینه مرغ از وسط باز کرده.بین دوکیسه فریزر با بیفتک کوب ،بکوبید تا نازک شود.از ادویه دلخواه روی مرغ زده.تا کاملا مزه دار بشه.روی سینه پنیر و ژامبون گذاشته ،سینه را از دو طرف جمع کرده و رول می کنیم.می تونید خلال دندون بزنیم تا کامل سفت و فیکس بشه.سپس داخل تخم مرغ بعد ارد مجدد تخم مرغ در انتها داخل ارد سوخاری می غلطونیم.سپس در داخل روغن داغ سرخ می کنیم.