بستنی سنتی زعفرانی
موادلازم:
شیر پرچرب ارگانیک یا محلی ۴ لیوان (معادل ۱ کیلو)
شکر یک و یک سوم لیوان
نشاسته ذرت ۳/۵ قاشق غذاخوری
پودر ثعلب ۱ ق غ سرخالی
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب طبیعی یک سوم لیوان
وانیل نصف ق چ
نمک نوک ق چ
خامه قنادی نصف لیوان
طرز تهیه:
پودر ثعلب را همیشه با شکر مخلوط می کنیم و با قاشق ترکیب می کنیم (تا پودر ثعلب در شیر گلوله نشود) سپس نشاسته ذرت و نمک را به شکر اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم.
مواد بالا را درون شیر ولرم میریزیم و با ویسک هم می زنیم
مواد را تا آنجا هم می زنیم که غلظت فرنی روان پیدا کند.
زعفران آب شده و گلاب را به شیر گرم افزوده و بعد از دو دور هم زدن برمیداریم تا کمی خنک شود مایع بستنی را در ظرف ریخته و یک شب در یخچال بماند . در ظرف را محکم نزارید که تبخیر مواد انجام بشه و عرق نکنه.
فردا صبح مواد را با همزن ۵ دقیقه بزنید تا هوادهی شود و حجم بگیره
حالا خامه فرم گرفته را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد مایع بستنی را داخل ظرف دربسته در فریزر بگذارید.
بعد از یکی دو ساعت که گذشت دوباره از فریزر خارج کرده و با همزن یا قاشق حسابی هوادهی میکنیم.
این مرحله را ۵ بار دیگه و هر ۴۵ دقیقه یکبار تکرار کنید در یخی نشدن بستنی خیلی موثره
بعد اخرین مرحله بستنی در فریزر یک شب بماند تا سفت شود.
✅نکته:
نمک نقش اساسی در یخ نزدن بستنی دارد.حتما در بستنی بریزید و از مواد اولیه حذف نشود.
❌❌تذکر: هوادهی بستنی بسیار مهم است و بافت بستنی را بهتر میکند و باعث میشود کریستالهای یخ در بستنی تشکیل نشود.
❌❌❌نکته: برای درست کردن بستنی زعفرانی کاکائویی و وانیلی
آن مقدار گلاب گفته شده دستور را اضافه نکنید بلکه:
مواد را به سه قسمت تقسیم کنید
به یک قسمت دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
و قسمت دیگر نصف قاشق چای خوری وانیل
و به قسمت سوم به زعفران دم شده و گلاب اضافه کنید.
مراحل سه لایه کردن بستنی
✅نکات یخی نشدن بستنی:
✔هوادهی را خوب انجام بدین.برای من در پایان ۶ بار هوادهی حجم بستنی دوبرابر شده بود .
✔ثعلب را از لوازم قنادی معتبر و تازه تهیه کنید اگه ثعلب درجه یک و تازه نباشد بستنی یخی شده و کشدار نمیشود
از ثعلب کهنه استفاده نشود.
✔بهترین شیر برای بستنی شیر 10% چربی هست و متاسفانه پرچرب ترین شیرهای پاستوریزه نمیتونن این چربی رو تامین کنن...و اگه شیر چرب نباشه بستنی حالت یخی پیدا میکنه...
🔴خامه قنادی چربی مناسب به بستنی میده و با هم زدن ،هوادهی انجام میشه ،درنتیجه بستنی شما حالت یخی پیدا نمیکنه،چربی خامه اجازه نمیده
مبتونید تا یک لیوان ام خامه قنادی بریزید.
✔شب بستنی رو درست کنید بزارید یخچال تا صبح
بعد فردا صبح اول مایع بستنی را با همزن ۵دقیقه خوب بزنید
بعد به ظرف استیل انتقال بدین وبگذارید فریز
بعد ۵۰دقیقه بیارین بیرون داخل ظرف همزن بریزید وحدود۲تا۳دقیقه خوب بزنید تا حجم بگیره.
دوباره بره فریز
سری دوم بعد ۴۰دقیقه دوباره بیارید بیرون و مثل قبل تکرار همزدن و انتقال به فدیزر
مرحله سوم بعد ۳۰ دقیقه هم همینطور
این مراحل تا۶بار تکرار شد و حجم مایع بستنی اولیه ام دوبرابر شد
هربار که میره فریزر نزارین دور ظرف یخ بزنه
🔴 اگر میخواهید داخل بستنی خامه های تکه تکه داشته باشید :
سینی مناسب که لبه دار باشد را انتخاب کنید و بر روی آن خامه صبحانه را با قطر ۲ تا ۳ میلیمتر با کف قاشق پهن کنید و سپس سینی را در داخل فریزر قرار بدهید تا خامه یخ بزند. بعد انرا تکه تکه کنید و بعد از مرحله آخر هوا دهی با بستنی ترکیب کنید
برای اینکه خامه بهتر در فریزر یخ بزند بهتر است از خامه کم چرب استفاده کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سماق_پلو
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده کمی آبگرفته
سماق ،نمک ، فلفل ، زردچوبه
یک قاشق آرد نخودچی
یک قاشق ریحون خشک در صورت تمایل
زعفران
همه رو با هم مخلوط کردم و حسابی ورز دادم و قلقلی کردم و یکساعت گذاشتم داخل یخچال
بعد از یکساعت داخل تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم
برنج رو آبکش کردم، تهدیگ سیب زمینی رو ته قابلمه گذاشتم و یک لایه برنج ریختم و قلقلی ها رو
روی برنج گذاشتم و سماق هم روش پاشیدم
زعفران دم کشیده هم روی برنج لایه لایه ریختم
دوباره یک لایه برنج روی قلقلی ها ریختم و دوباره سماق پاشیدم و روی برنج چند تا کره نگینی گذاشتم و یکم هم آب ریختم دور برنج و دم گذاشتم خیلی خوشمزه میشه، با گوجه کبابی یا سرخ کرده عالی میشه اگه تاحالا امتحان نکردی حتما امتحان کن ✌️😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#جوجه_کباب
#جوجه_کباب_ایتالیایی
#جوجه_تابه_ای
#جوجه_ایتالیایی
1 عدد سینه مرغ
3 ق غ روغن زیتون
3 ق غ سرکه سیب
2 حبه سیر رنده شده
3 ق چ پونه کوهی یا آویشن
3 ق چ ریحان خشک یا تازه
کمی فلفل قرمز
3 ق غ پنیر موزارلا(من نریختم)
ابتدا تمام مواد رو با هم ترکیب کرده و بعد در غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا به صورت یک سس سبز رنگ در بیاد...بعد تکه های مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم و برای چند ساعت در یخچال استراحت میدیم تا مزه ی مواد به خورد جوجه ها بره...در این زمان میتونید جوجه های آماده رو در فر، باربیکیو و یا داخل تابه به صورت آبپز، بپزید.🌸من توی تابه درست کردم ویه کوچولو موقع پخت زعفرانم روش ریختم.😊
🌸برای پخت جوجه تابه ای حرارتو کم کنید ودر تابه رو نذارید چون آب میندازه ورنگ مرغ بد میشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
قارچ سوخاری فاطی پز⬅️موادلازم ◀️◀️قارچ نیم کیلو ...اردسفید ۴قاشق ..ماست پرچرب غلیظ ۴قاشق ..اب نصف لیوان ..بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری ..ادویه هم زرچوبه ..پودر تخم گشنیز ..پودر زیره ..فلفل سیاه ..پاپریکا ..گلپر ..پودرسیر و نمک ..اردسوخاری ...که من خودم درست کردم ..یه نان ساندویچ و گذاشتم فریز بعد ۱روز که کاملا سفت شد ازفریزر دراوردم و رنده درشت زدم وداخل سینی پهن کردم داخل جای اسپره رنگ زرد خوراکی واب قاطی کردم وروی نون های رنده شده اسپره کردم وگذاشتم داخل توستر به مدت نیم ساعت باکمترین دما خشک بشه ...طرز تهیه قارچ سوخاری◀️◀️◀️ابتدا قارچ هارو خوب میشوریم سعی میکنیم ازقارچ های کوچیکتر استفاده کنیم بعد اجازه میدیم روی کهنه نخی تاخوب خشک بشه ...دراین فاصله..اردو اب و ماست و قاطی میکنیم بعد بکینگ پودرواضافه میکنیم و هم میزنیم وبعد بقیه ادویه هارو اضاف کرده ونمک هم هراندازه که دوست دارین اضافه میکنیم نیم ساعت موادو استراحت میدیم بعد قارچها رو داخل مواد میزنیم به ظرف اردسوخاری منتقل میکنیم که کاملا به ارد اغشته بشه بعد داخل روغن داغ میندازیم و شعله رو کم میکنیم تاکاملا مغز پخت بشه ..اگه ارد سوخاری نداشتین میتونید داخل ارد معمولی بزنید وسرخ کنید ...بعد پخت یکم اویشن روی قارچ ها بریزید و باسس تند سرو کنید🤗
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گروه_آشپزی #خوشمزه_های_ناب
💓دورهمی #سرآشپزهای #باتجربه
💗هنرنمایی #کدبانوهای #باسلیقه
💖توی این گروه همه از #تجربه هاشون و فوت و فن های #آشپزی میگن
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
کلی #ایده آشپزی و #غذاهای جدید و #تزئینات متنوع و راحت هم هر روز توی #گروه گذاشته میشه
🍔🍕🍰🧆🌮🍛🥗🍝🎂🍮🥧🥪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایی نرو که مسیر تو را می برد،
بلکه در عوض جایی برو که مسیری وجود ندارد
و ردّی از خود باقی بگذار...
❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎
درود!
پگاه بهاري تان
سرشار از عشق و صلح و بركت...
🕊🌸🍀🕊🌸🍀🕊🍀🌸
#پیراشکی
خمیر مایه یک ق غذا
شکر یک ق مربا
آب ولرم یک سوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
نمک نصف ق مربا
آرد حدود سه الی چهار لیوان( در حدی که خمیر به دست نچسبه)
مواد میانی
چرخ کرده ، پیاز ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی آبپز و رنده شده، قارچ، ادویه و نمک
.
آب ، خمیرمایه و شکر رو داخل ظرف کوچیک هم بزنید و کنار بذارید تا حجیم بشه.
شیر ، تخم مرغ و روغن مایع رو داخل ظرف گودی مخلوط کنید . خمیر مایع عمل اومده رو اضافهکنید و هم بزنید، آرد الک شده و نمک رو کم کم اضافهکنید و تا در نهایت خمیر نچسبی داشته باشید. خوب ورز بدید. سلفون بکشید یک ساعت بذارید استراحت کنه.
مواد میانی رو امادهکنید.
خمیر رو به ضخامت دو میلی پهن کنید و طبق عکس یا هر شکلی که دوست داشتید ، به خمیر فرم بدید. ده دقیقه استراحت داده و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیده
مواد خمیر
آرد دو و نیم پیمانه
آب ولرم نصف لیوان
شیر ولرم نصف لیوان لیوان
سفیده تخم مرغ یک عدد (تخممرغ قابل حذفه. من چون زرده رو رومال میکنم ، از سفیده برای خمیر استفاده کردم)
روغن مایع یا کره آب شده ۴ ق غذا
پودر خمیر مایه یک ق غذا
شکر یک ق چ
نمک نصف ق چ
.
مواد داخل پیده
گوشت چرخ کرده
پیاز یک عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز یک عدد
فلفل کاپیا
گوجه فرنگی دو عدد
رب گوجه یک ق
روغن
نمک ، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا
.
خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنید و یه درپوش بذارید تا عمل بیاد.
داخل ظرفی بزرگ تخم مرغ ، شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید. خمیر مایه عمل آمده و نمک رو اضافه کرده و هم بزنید . آرد و الک کرده و کم کم اضافه کنید تا خمیر نچسبی بدست بیاد. ورز بدید و با سفلون بپوشونید و یک ساعت استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه.
همه مواد داخل پیده رو چرخ کنید یا با غذاساز میکس کنید . ادویه ها رو اضافه کنید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید . وقتی آب انداخت ، آبش رو بگیرید.
خمیر آماده شده رو به سه چونه تقسیمکنید.
روی کاغذ روغنی ، با وردنه به شکل بیضی باز کنید. مواد گوشتی رو با قاشق روی خمیر ، یه لایه نازک بریزید. خمیر و از کناره ها به داخل تا کنید. با یک عدد زرده تخم مرغ رومال کرده و کنجد بپاشید . روی سینی فر بذارید .
داخل فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید . دو دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه.
یکی از پیده ها رو با مواد پیتزا درست کردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_کشمشی
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۲ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
کشمش ۱/۲پیمانه
گردو خرد شده ۱/۲پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک ۱/۸ ق چ
بکینگ پودر یک ق م
.
مواد به دمای محیط رسانده شود .
آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید .
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت ده دقیقه زده تا کشدار و روشن شود .
ماست و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید .
آرد الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه و با لیسک مواد را در یک جهت مخلوط کنید.
کشمش و گردو را با یک ق غ آرد مخلوط کنید تا از ته نشین شدن کشمش و گردو به ته کیک جلوگیری شود.
می توانید گردو را حذف کنید .
قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید و حدود سه چهارم مواد از خمیر کیک را درون قالب بریزید .
کشمش و گردوها را به بقیه خمیر اضافه و درون قالب بریزید .
قالب را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه طبقه وسط قرار دهید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوکو_لوبیا_سبز
لوبیا سبز پخته شده یک لیوان
هویج پخته شده یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
سیب زمینی متوسط یک عدد
پیاز یک عدد
تخم مرغ دو عدد
آرد دو ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
.
.
لوبیا سبز را خرد کنید و هویج را نگینی خرد کنید با کمی آب روی حرارت بگذارید تا یک ربع بپزد و سپس آبکش کنید تا آبش برود و کنار بگذارید تا سرد شود .
پیاز را خلالی و سیب زمینی را نگینی خرد کنید و جداگانه در کمی روغن سرخ کنید و سپس کنار بگذارید.
سپس لوبیا سبز و هویج و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده و تخم مرغ و آرد و نمک و زردچوبه و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل تابه بریزید تا کمی داغ شود و سپس مواد کوکو را داخل تابه بریزید.
وقتی سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#لازانیا
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرم
پیاز:یک عدد
فلفل دلمه ای :یک عدد
قارچ :دویست گرم
لازانیا :نه تا ده ورقه
شیر:یک لیوان
کره :۵۰ گرم
آرد:دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا :مقداری
پنیر ورقه ای: ۵ ورقه
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیا و آویشن پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد میکنیم و تفت میدیم وگوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و خوب سرخ شده ادویه ها رو میریزیم و بعد فلفل دلمه نگینی خرد شده میریزیم کمی تفت خورد بعد قارچ خرد شده میریزیم خوب تفت میدیم تا آب قارچ کاملا تبخیر بشه و بعد رب گوجه فرنگی میریزیم وقتی بوی خامی رب از بین رفت مایه گوشت و قارچ آماده هست میریم سراغ سس بشامل .
کره که روی حرارت ذوب شد آرد اضافه میکنیم کمی تفت میدیم وشیر رو میریزیم خوب مخلوط میکنیم تا غلظت فرنی رو پیدا کنه و در انتها نمک و فلفل میریزیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
ورقه لازانیا که توی آبجوش بمدت هفت تا هشت دقیقه جوشید از آب خارج میکنیم و بعد آب سرد روش میگیریم وی ورقه لازانیا رو تخته پهن میکنیم و روش با قاشق سس بشامل پخش میکنیم و بعد مایه گوشت وقارچ میریزیم و کمی هم پنیر پیتزا میریزیم و از ی طرف رول میکنیم کف ظرف سس بشامل میریزیم وبعد رول لازانیا داخل ظرف میچینیم وروش با پنیر پیتزا یا مثل من با پنیر ورقه ای میپوشونیم و با گوجه تزیین میکنیم و داخل فر و یا مایکروفر یا حتی روی گاز باحرارت ملایم میذاریم تا پنیر آب بشه واگر پنیر پیتزا باشه طلایی بشه و تمااااام.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#كيك_هويج
#كيك_کافی_شاپی
موادلازم ؛
ارد. ٣٠٠ گرم (٢ ليوان پر)
تخم مرغ ٤ عدد
شكرقهوه اي ٢٠٠ گرم،،،شكرسفيد١٠٠ گرم
روغن مايع ١ ليوان
بكين پودر١ ق م. جوش شيرين 👈🏻١/٢ ق م
نمك يك هشتم ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
گردو خرد شده ١٠٠ گرم
پوره ي اناناس ١٠٠ گرم (بدون اب)
هويج رنده شده٢٠٠ گرم (٣ عددهويج
ادويه ها👈🏻دارچين ٢ ق چ، جوزهندي ١/٤ ق چ زنچبيل ١/٢ ق چ
براي فراستينگ 👇🏻👇🏻
پنيرخامه اي ١٠٠ گرم،خامه ي فرم گرفته ٢٠٠ گرم،اب پرتقال ٣ قاشق پودرقند چندقاشق
طرزتهيه ؛
ارد،روسه بارالك كنين وبعدموادخشك رواضافه وباقاشق مخلوط كنين.
فرروي دماي ١٨٠ گازي ويا١٦٠ برقي روشن
تخم مرغ ،شكرقهوه اي،شكرسفيدرو٥ دقيقه باهمزن بزنين تاسفيدوپفكي بشه،سپس روغن مايع وپوره ي ميوه رواضافه و٢٠ ثانيه مخلوط كنين،اردوهويج روبه تناوب بامايع كيك مخلوط كنين،اولي كمي ازاردرورومايع الك ومخلوط كنين،بعدنصف هويج رواضافه ومخلوط كنين،دوباره مابقي اردوگردو،اضافه ومخلوط وبعدمابقي هويج رواضافه ومخلوط كنين.
درنهايت يك دورباهمزن بزنين تامواديكدست بشه وگلوله اي ازاردنمونه ،مايع كيك روداخل قالب ٢٠ در٣٠ وياقالب گرد٢٣ تا٢٥ بريزين وبذارين داخل فر،به مدت ٤٠ دقيقه تاخلال تميزولي مرطوب،(داخل كيك مرطوبه)
طبق كليپ فراستينگ پنيري رواماده
وروي كيك بذا رين ،نوش جان 💐💐💐
نكته ؛ بجاي اناناس ميتونين يك عددسيب روپوره كنين ،لطفا حذف نكنين.
درموردفراستينك 👈🏻ميتونين مقدارپنيروبيشتروخامه روكمتربزنين.
ادويه هاروبه دلخواه ميتونين،كم وزيادكنين.
من براي فراستينگ فقط پنيرخامه اي وخامه روزدم،مابقي روحذف كردم.
بجاي جوش شيرين ميتونين،دوبرابربكين پودربزنين
براي پوره 👈🏻١٠٠ گرم ،٣ تاحلقه كمپوت اناناس روباگوشكوب برقي له كردم واستفاده كردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
💜 کوکودورنگ
ابتدا... ۵ عدد سیب زمینی متوسط رو بذارید بپزه . بعد از پخت پوستش بگیرید و رنده کنید. از حرارت که افتاد ۳ عدد تخممرغ _فلفل و زردچوبه و نمک_ من شوید و مرزه خشک هم ریختم .شما می تونید پیازچه یا جعفری و یا گشنیز بریزید یا اصن هیچی نریزید) مواد رو مخلوط کنید و کنار بذارید. . کوکوسبزی سبزی کوکو ۵۰۰ گرم (البته بستگی به حجم تابه تون داره. این مقدار سبزی برای تابه با قطر ۲۵ سانت کافیه) تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد_ آرد یک ق غذا _ زرشک و گردو( اختیاری)_ نمک و فلفل و زردچوبه ونصف ق چایخوری بکینگ پودر. همه مواد کوکو سبزی رو مخلوط کنید چند دقیقه خوب هم بزنید. کف تابه روغن ریخته و مواد رو بریزید و صاف کنید یک دقیقه اول حرارت متوسط رو به بالا باشه و در تابه رو بذارید تا پف کنه و خودش و بگیره. حالا مایه کوکوسیب زمینی رو آرام روی کوکوسبزی بریزید و صاف کنید حدود یک ق روغن روی کوکو بریزید و آرام با پشت قاشق پخش کنید. حدود ۵ دقیقه بعد در تابه رو با دمکنی بذارید تا کوکو مغز پخت بشه. اگر دوست داشتید روی کوکوسیب زمینی هم طلایی بشه ، داخل بشقاب برگردونید و دوباره به تابه منتقل کنید. _ تابه باید نچسب باشه _ دیواره های تابه رو چرب کنید . .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر