#پاناکوتا_سه_رنگ
🌿مواد لازم :
۳ لیوان شیر
۹ ق.غ شکر
۳ ق.غ سرپر پودر ژلاتین
۱۵۰ گرم خامه صبحانه
نصف لیوان آب سرد
یه ق.م پودر کاکائو
دو تیکه شکلات
یه بسته کافی میکس
یکم وانیل
🌿طرز تهیه:
🍬اول شیر و شکر روبا هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر کاملا حل بشه
🍬نصف لیوان آب سرد رو بریزید روی پودر ژلاتین هم بزنید تا اسفنجی بشه و بعد بزارید روی بخار کتری هم بزنید تا بنماری بشه ،خامه صبحانه رو هم روی بخار کتری بذارید تا نرم بشه
🍬چند قاشق از شیر داغ رویه خامه نرم شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و در آخر ژلاتین یکدست شده رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید
🍬در این مرحله مواد شیری رو به سه قیمت تقسیم کنید و به یکیش کمی وانیل اضافه کنید
🍬به قسمت پاناکوتا شکلاتی یه قاشق مربا خوری پودر کاکائو و دو تکه شکلات تخته ای اضافه کنید (شیر داغ باشه تا شکلات حل شه)
🍬برای قسمت نسکافه ای هم یه بسته کافی میکس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه
حتما اجازه بدین تا مواد خنک بشه
در آخر دسر رو ۷ الی ۸ ساعت بزارید تویخچال تاخوب خودشوبگیره
این رسپی نذرظهورامام زمان(عج)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شربت_ژله_ای
مواد لازم:
پودر ژله ۱بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد ۲ لیوان
تخم شربتی ۱ قاشق غذاخوری
خاکشیر ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش کمی برای خیساندن تخم شربتی و خاکشیر
شکر ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
یخ و آب مقداری برای روان کردن شربت
طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید.روی حرارت کتری(حرارت غیر مستقیم )بزارید تا ذرات ژله حل بشه.سپس دو لیوان آب سرد اضافه کنید و مخلوط کنید.سپس به مدت یک ساعت در فریزر بزارید تا ژله خودش رو بگیره. بعد یک ساعت ،با قاشق ،ژله بسته شده را بهم بزنید تا خرد شود.
تخم شربتی و خاکشیر را با مقداری آب جوش به مدت یک ساعت بخیسانید.
ته سه تا لیوان ،خاکشیر خیسانده بریزید.داخل هر لیوان، یک قاشق غذاخوری شکر بریزید.داخل هر لیوان،یک قاشق غذاخوری گلاب بریزید.تخم شربتی خیسانده را با ژله خرد شده ،مخلوط کنید.سپس داخل لیوان ها را پر کنید. البته مقداری از سر لیوان خالی باشد.یک تکه یخ داخل هر لیوان بریزید.مقداری آب داخل هر لیوان بریزید تا شربت روان شود.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
ســـلام صبح زیبـاتون بخیر🌸🍃
به اولین روز فصل تابستان 🌸🍃
خـوش آمـدید
امیدوارم
با به پایان رسیدن بهار🌸🍃
تمام یاس و نا امیدی ها
هم به پایان رسیده باشه
و فصل تابستان شـروع 🌸🍃
بـهتـریـن روزهـا براتـون باشـه....🌸🍃
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شعریه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شعریه
#دسر_عربی
رشته شعریه .... یک بسته
شیرعسلی ... ۲۰۰ گرم ، نصف قوطی
کره ... ۵۰ گرم
گلاب ... دو قاشق
پودر هل ... یه قاشق چای خوری
زعفران .... یه قاشق
رشته را خورد و ریز کرده .
ماهی تابه را روی حرارت کم میزاریم کره را اضافه می کنیم تقریبا آب شد رشته را اضافه می کرده تفت میدیم رنگش تغییر کنه . بعد گلاب ، هل ، زعفران تفت میدیم ، بعد شیرعسلی را اضافه و مخلوط کرده باز تفت می دیم مواد قشنگ به خورد هم بروند .
موادمون تا داغ هستش داخل قالب ها میریزیم با پشت قاشق صاف می کنیم .
چند ساعتی میره یخچال ،خوب ببنده .
از قالب جدا کرده و تزیین می کنیم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آش_دوغ
🔴 مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر :
دوغ ۲ لیتر
نخود یک لیوان دسته دار فرانسوی
برنج نصف پیمانه ( ترجیحا نیم دانه باشه )
تخم مرغ یک عدد
سبزی اش ( تره و گشنیز ) ۳۰۰ گرم اگر میخواهید سبزی اش کمتر باشه ۲۵۰ گرم بریزید
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر ۴ تا ۵ حبه ( رنده شده )
نعنا و پیاز داغ برای تزیین به میزان لازم
🔴 طرز تهیه :
نخود رو از شب قبل خیس کرده و چند بار ابش رو عوض کرده بزارید خوب بپزه ( کنار بزارید ) حالا برنج رو بشورین و ابش رو خالی کنید درون یک قابلمه ای ریخته تخم مرغ رو بهش اضافه کرده خوب هم بزنید ❌ حتما می پرسید تخم مرغ برای چی ؟ برای جلوگیری از بریده شدن دوغ ❌ بعد اضافه کردن تخم مرغ دوغ رو اضافه کرده حالا قابلمه را روی حرارت گاز گذاشته مدام هم زده تا زمانی که دوغ به جوش بیاد تا زمان به جوش امدن مدام هم بزنید وقتی جوشید دیگه هم زدن نیاز نیست حالا نخود پخته و سبزی که از قبل شستیم و خرد کردیم رو اضافه کرده ( سبزی رایج این اش همین دو مدل سبزی هست بعضی مناطق سبزی دیگه هم اضافه میکنن ) حالا نمک و فلفل و سیر رنده شده رو اضافه کرده خوب هم زده با شعله ملایم میزاریم اش تا خوب جا بیفته ( حدود یک ساعت )
نکات :
❌ اگر دوغ ترش دوست دارید می تونید از دوغ محلی استفاده کنید ❌
❌ می تونید کوفته قلقلی درست کنید و روش بریزید ❌
❌ غلظت اش کاملا دلبخواهی هست اگه ابکی دوست دارید زودتر بر دارید و اگر مثل من سفت تر دوست دارید بزارید خوب جا بیفته بعد اماده شدن با هر چیزی که دوست دارید تزیینش کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فسنجان
200گرم مغزگردورادوبارازچرخ گوشت ردکردم_تقریبا شبیه به حلواشد_
یک عددپیازمتوسط راریزریزخردکردم_می تونین رنده ریزهم بزنین_بایک قاشق روغن کمی تفت دادم ،مقداری زردچوبه هم اضافه کردم،سپس مرغ رابه پیازاضافه کردم وگذاشتم مرغ کمی سرخ وطلایی بشه_مقدارمرغ هم بستگی به خودتون داره_
گردوهای چرخ شده رابا2لیوان اب سردحل کردم وپس ازسرخ شدن مرغ روی اون ریختم وحرارت رادرابتدا کمی زیادکردم تا خورش به جوش بیاد،وقتی شروع به جوشیدن کردیک لیوان ابسرددیگه بهش اضافه کردم وزیرحرارت راکم کردم واجازه دادم تاخورش باحرارت ملایم جابیفته وروغن بگیره،
حدودسه ساعت زمان می بره تاخورش جاافتاده بشه،هرازگاهی به خورش سرزدم ویک تکه یخ به همراه کمی اب سردبهش اضافه کردم این کارباعث واردشدن شوک به خورش وپس دادن روغن گردوهامیشه،
یک ساعت اخرپخت درحدود تقریبا نصف لیوان رب انارترش ویک ق غ شکرونمک رااضافه کردم وگذاشتم تاخورش غلیظ ترشد،دست اخرهم کمی زعفرون ریختم.
🔴رنگ خورش بسته به میزان رب اناری هست که بریزین ودوست داشته باشین 🔴
🔴می تونین مرغ راپس از خوب سرخ کردن وطلایی شدن، یک ساعت اخربه خورش اضافه کنید یااینکه جدابپزیدودست اخربه خورش اضافه کنیداین سلیقه ای هست ،ولی من، ازهمان ابتدامرغ راهم اضافه کردم.
*ترش وشیرین وملس بودن خورش هم دست خودتونه شکرورب اناراکمتریابیشتربریزید.
*تقریبا هربیست عددگردوی پوست نگرفته 100گرم مغزگردومیشه.
🔴این میزان ازمواد تقریبا برای هفت یا هشت نفر کافیست 🔴
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_خامه
حلوا_خامه
جزء خوشمزه ترین حلواهاست
۴۰۰گرم آرد(۳+ ۱/۵ پیمانه)
۲۸۰ گرم شکر(معادل ۱+ ۱/۳ تا ۱/۲ پیمانه)
۱۰۰ گرم کره
۱۵۰ گرم خامه ی صبحانه
۱۸۰ میلی لیتر روغن مایع (تقریبا ۱ پیمانه)
۱ و ۱٫۲ لیوان آب
۵ تا ۶ ق غ زعفران حل شده
۱/۴ پیمانه گلاب
۱/۴ ق چ هل
ابتدا شهدِ حلوا رو درست میکنیم، برای درست کردنِ شهد،آب و شکر رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر حل شود، خب شهد ما آماده هست حرارت رو خاموش میکنیم و اون رو کنار میذاریم.
حالا در ظرفی آردمون رو الک میکنیم و کنار میذاریم
حالا در تابه ای روغن مایع و کره رو ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم، هم میزنیم کمی که با هم مخلوط شدند،خامه را افزوده و مخلوط میکنیم
آردِ الک شده را به یکباره به موادِ تابه اضافه و سریع هم میزنیم تا مخلوط شوند.بهتر این است با پشت قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهیم تا گلوله های آرد کاملا باز شوند، سپس حرارت را ملایم کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا آرد در مخلوطِ کره و روغن و خامه به خوبی سرخ شود (من آرد رو ۱۵ دقیقه سرخ کردم)
وقتی بوی آرد سرخ شده بلند شد و کمی رنگ آن برگشت، شهد حلوا را همراه زعفران اضافه کرده و مدام هم میزنیم و سپس گلاب و هل را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که حلوا از ظرف جدا شود و بعد گهواره میکنیم.
من اول اردم رو تفت دادم و وقتی به رنگ دلخواهم دراومد و سرخ شد روغن و کره رو اضافه کردم و بقیه مراحل
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی
#کروسان
2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند)
🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌸صبحتان با گل خورشید
🌱هم آغوش باد
🌸درد و غم از دل و
🌱از سینه فراموش باد
🌸صبح امید
🌱بخندد به گل روی کسی
🌸که او به شادی کسی
🌱یکسره در جوش باد
┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥧 #کیک_یزدی و دیگر هیچ😋😋
تو این پست به شما آموزش میدم خودتون چطور،تو خونه،کیک یزدی درست کنید که هم بافت عالی داشته باشه هم گنبدی باشه.
📌مواد لازم:
آرد یک پیمانه سر پر
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
عسل یک قاشق سوپخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک پنس
📌نکات مهم:
✔️حتما مرحله هم زدن تخم مرغ و شکر ده دقیقه باشه تا کامل حجم بگیره
✔️می تونید گلاب و حذف کنید و اگر حذف نکردید همزمان با اضافه کردن شیر و روغن و ... اضافه کنید.
✔️عسل و حذف نکنید، چونکه عسل باعث میشه کیک یزدی تون خوشرنگ
بشه.
✔️زمان پخت تقریبی هست، روی کیک ها طلایی بشه کافیه.
✔️اگر فر گازی دارید رو آخرین دما تنظیم کنید و سینی رو طبقه بالا بزارید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک_آلبالو
طعم این ترشک بی نظیره🤩پس حتما درستش کن که محشره😍👌
مواد لازم
آلبالو ۱کیلو
آب نصف لیوان فرانسوی
رب انار ۷قاشق غذاخوری پر(میتونید اگه دوس دارید یکی دو قاشق هم بیشتر بریزید)
نمک ۱قاشق مرباخوری( کم کم بریزید و مزه کنید که شور نشه)
آلبالوهارو با اب روی حرارت بذارید
وقتی جوش اومد رب انار و نمک رو اضافه کنید
کف روش رو مدام بگیرید
به غلظت دلخواه که رسید خاموش کنید
نیاز نیست خیلی زیاد بذارید غلیظ بشه🥰
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
برای درست کردن سمبوسه پیتزایی هم میتونید از خمیر مخصوص استفاده کنید و هم نون لواش. من نون لواش رو به ابعاد هشت در بیست و چهار سانت برش زدم و با مواد پیتزا که تو پست قبلی گفتم پرکردم. اگه پنیر رو بیشتر بریزید بیشتر کش میاد ولی اگه بیش از حد باشه ممکنه بزنه بیرون و تو روغن پخش بشه. تا حدودی میشه از بیرون زدن پنیر جلوگیری کرد اول اینکه خوب بپیچیدش و دوم هم بذارید روغن کامل داغ بشه و بعدش رو حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سریع سرخ کنید چون هرچی زمان تو روغن موندنش بیشتر باشه هم احتمال بیرون زدن پنیر بیشتره و هم روغن بیشتری جذبش میشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کمپوت_گیلاس 😍😋
با این روش در شیشه رو پلمپ کن
و مدت طولانی کمپوت روتو کابینت نگه دار😯
با هر میوه ای که تو خونه دارید میتونید کمپوت درس کنید اینقد خوشمزه میشه که نگم براتون حتما امتحانش کنید😋
به ازای ۲ لیوان آب نصف لیوان شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید بعد از اینکه آب جوش اومد یکی دو تا قُل خورد و شکر حل شد زیرش رو خاموش کنید. لازم نیست قوام بیاد
بزارید کنار تا خنک بشه
از گیلاسهای تازه و سالم استفاده کنید و اونها رو داخل شیشه بریزید، شیشه رو تکون بدید تا جای بیشتری باز بشه
مخلوط آب و شکر که خنک شد بریزید روی گیلاسها تا روی گیلاس رو بپوشونه
تاکید میکنم حتماً باید آب روی گیلاس رو بپوشونه
در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید
شیشه رو داخل قابلمه بزارید و تا ۲/۳ ارتفاع شیشه آب بریزید
قابلمه رو روی حرارت بزارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از ۲۰ دقیقه حرارت رو خاموش کنید
صبر کنید از حرارت بیفته بعد از قابلمه خارج کنید
اگه میخواید مدت طولانی کمپوت رو نگه دارید چند ساعت شیشه رو وارونه بزارید اگه صدای پیسسسسس شنیدید یعنی داخلش هوا هست و بهتره زود مصرف بشه
کمپوت تا زمانیکه پلمپ هست و هنوز باز نشده میتونید توی کابینت نگه دارید وقتی درش رو باز کردید بزارید توی یخچال
این کمپوت خیلی خیلی خوشمزه ست
با هر میوه ای که دوست دارید به این روش میتونید کمپوت درست کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین زیبا و جالب با فلفل
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_لاپلو
۲۵۰تا سیصد گرم گوشت چرخکرده با یک عدد پیاز رنده شده اب گرفته و نمک و فلفل حسابی ورز
کف تابه کره بماید اول گوشت تفت بدید
بعد تو همون تابه با کمی روغن گوجه ها رو سرخ کنید
کف قابلمه یا قالب
اول روغن
برنج زعفرونی ،گوشت ،گوجه ،سماق و در اخر برنج سفید روش هم کره
تا دم بکشه.
گوشت باید وسط قرار بگیره و کوچیکتر باشه چون اونطوری دورش به دیواره میخوره و میسوزه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌺 ســـلام
🌸صبح زیباتون بخیر
🌺امیدوارم
🌸روزی تون افزون
🌺 وجودتون شادی آفرین
🌸دستاتون روزی رسون
🌺آرزوهاتون دست یافتنی
🌸و تنتون سالم وسلامت باشه
🌺صبح شنبه تون پر از بهترینها
┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
😍 فطیر مغزدار پنبه ای اونم بدون فـــــر😍
✅ مواد لازم فطیر مغزدار
♦آرد نان یا قنادی۴ پیمانه
♦ روغن مایع۱/۳ پیمانه ( ۱۳۰ گرم)
♦ شیر ولرم ۱ پیمانه( ۲۴۰ گرم)
♦شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
♦ زردچوبه ۱/۲ ق چ
♦ زنجبیل ۱ ق چ
♦ نمک ۱/۲ ق چ
♦ خمیر مایه ۱/۲ ق غ + ۱/۲ پیمانه آب ولرم + ۱ ق غ شکر= جهت عمل آوری
✅ مواد رومال
♦زرده تخم مرغ ۱ عدد
♦ شیر ۲ ق غ
♦زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ
✅ مواد میانی فطیر
♦ روغن مایع نصف پیمانه(۱۱۰ گرم)
♦ آرد ۱پیمانه( ۱۲۵ گرم)
♦زردچوبه نصف ق چ
♦شکر در صورت دلخواه ۲ق غ
✅ ابتدا مخمر فوری رو با شکر و آب حل کرده و میذاریم یه گوشه نیمه گرم تا عمل بیاد
✅آرد رو الک کرده و بهش مواد خشک یعنی ادویه و نمک و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم. مایعات ( روغن مایع پخت و پز و شیر ولرم و زعفران دم کرده) و خمیر مایه به عمل آمده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
✅۱۵دقیقه خمیر رو ورز میدیم
✅ کف یه کاسه رو چرب میکنیم و خمیر رو توش قرار میدیم روش نایلون و دستمال میذاریم و یک جای نیمه گرم قرار میدیم تا یک ساعت استراحت کنه و ور بیاد
✅میریم سراغ اماده کردن رومال
✅ همه مواد رو شامل زعفران + شیر + وانیل + زرده تخم مرغ با چنگال مخلوط کرده و داخل یخچال میذاریم
✅ طرز تهیه مواد میانی فطیر :
✅ آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه+ روغن مایع + زردچوبه رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا به روغن بیوفته
✅ خمیر که ور اومد به چونه هایی با وزن مساوی تقسیم میکنیم
✅ با وردنه یا دست پهن میکنیم از مغزی فطیر داخل خمیر بذارید و لبه ها رو خووووب فیکس کنید که باز نشه
✅ روی خمیر رومال زده و چند تا سوراخ ایجاد کنید و روش با هر قالبی که دوست دارید طرح بدید.
✅و با مواد رومال و کنجد تزئین میکنیم
✅و داخل فر دست ساز از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰دقیقه قرار میدیم
❌دمای توستر۱۵۰
فر برقی ۱۶۰
فر گازی ۱۸۰
قبل یک ربع گرم کنید
به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه بپزید😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_آلبالو
🛑ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن
دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر