5.#دیابت و #قند_خون
تحقیقات نشان داده که رژیم غذایی حاوی فیبر بالا به #کاهش سطح قند خون کمک کرده و خطر ابتلا به #دیابت نوع 2 را کاهش می دهد؛ کینوا حاوی مقادیر بالای فیبر است و مصرف آن به ویژه در افرادی که در مرحله ی پیش دیابت هستند، خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.
بوتیرات موجود در کینوا دارای خواص ضد التهابی است و با کاهش مقاومت به انسولین به درمان دیابت کمک می کند.
6. #لاغری و #کاهش وزن
#پروتئین و #فیبر بالای موجود در #کینوا به #کاهش_اشتها کمک کرده و با جلوگیری از #پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.
همچنین مقادیر بالای #فیبر موجود در کینوا به #پاک سازی و #سم زدایی #روده ها کمک کرده و با دفع #چربی های اضافه، باعث لاغری و کاهش چربی #شکم می شود.
#منگنز موجود در کینوا با اثر بر روی آنزیم های گوارشی به بهبود هضم غذا کمک کرده و باعث لاغری و کاهش وزن می شود.
───• ❀ •───
10. #قلب
#منیزیم موجود در کینوا با کاهش فشار خون بالا، خطر ابتلا به بیماری های #قلبی و #عروقی را کاهش می دهد.
مقادیر بالای #آنتی_اکسیدان های موجود در کینوا به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک کرده و باعث سلامت #قلب می شود.
#فیبر موجود در کینوا با کاهش کلسترول خون، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش می دهد.
11. #معده و #دستگاه_گوارش
فیبر موجود در کینوا به بهبود #هضم غذا کمک کرده و باعث سلامتی دستگاه گوارش می شود.
گلوتامیک اسید موجود در کینوا در معده به گلوتامین تبدیل شده و به سلامت #مخاط معده کمک می کند.
───• ❀
12. #یبوست
مقادیر بالای فیبر موجود در کینوا به بهبود حرکات روده کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان #یبوست می شود.
───• ❀ ❀ •───
15. منبع خوب #پروتئین
کینوا حاوی مقادیر بالای #پروتئین و 9 آمینو اسید ضروری (#آمینو اسید هایی که بدن نمی تواند تولید کند) بوده و به همین دلیل به عنوان یکی از بهترین و غنی ترین منابع پروتئین گیاهی برای گیاهخوران و افراد وگن محسوب می شود.
لیزین موجود در کینوا به سنتز پروتئین کمک کرده و خطر ابتلا به کمبود پروتئین در بدن را کاهش می دهد.
───• ❀
18. #پوکی_استخوان
مقادیر بالای #منیزیم، #منگنز و #فسفر موجود در کینوا به تقویت #استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به #پوکی_استخوان را کاهش می دهد.
───• ❀