فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی غوره
(فصلشه حتما درست کن😋)
خیلی اسونه درست کردنش و ۱۰ الی ۱۵ روزه امادس
غوره های تپلی روو دون کنید بشورید و بزارید خشک شه ، بریزید داخل بطری ، ۳ قاشق غ خ نمک و در اخر آب جوشیده سرد شده 😎 درشو ببندید بزارید یه گوشه بمونه ۱۰ تا ۱۵ روز دیگه نوش جان کنید.
#ترشی_غوره
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یک تخم مرغی
مواد لازم.......
تخم مرغ درشت یک عدد
شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان
روغن نصف لیوان
شیریک لیوان
آرددولیوان سرصاف
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه.......
تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید
قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید
مناسب برای تغدیه بچه ها ست
#کیک_یک_تخم_مرغی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نارگیلی 🍍🍍🍍
#کیک_نارگیلی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا آلفردو
پاستا پنه ۵۰۰ گرم، سینه مرغ 1 عدد، شیر 2 لیوان، پنیر پارمسان 1 لیوان پر، خامه 1/3 لیوان، قارچ 1 بسته، سیر 5 حبه، روغن زیتون 3ق غ، آرد 2ق غ، نمک، فلفل، جوز هندی،آویشن
🔴مرغ و نواری برش بزن قارچ و خورد کن با حرارت بالا بزار ابش کشیده بشه، سیر و رنده کن با روغن زیتون تفت بده مرغ و اضافه کن با حرارت بالا تفت بده به ترتیب شیر خامه ارد قارچ ادویه نصف پنیر و بریز داخلش بزار ده دقیقه رو حرارت کم باشه،پاستا رو یک ربع بپز ابکش کن و باهم ترکیب کن. نصف پنیر و بریز روی پاستا
#پاستا_آلفردو
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته تبریزی 🧆
#کوفته_تبریزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ حصیری
#ته_ديگ_حصيري
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شله_زرد
براتون دستور یه شله زرد عالی آوردیم الان هم که #ماه_رمضان هست میتونید به راحتی با این دستور شله زرد درست کنید 😍😊
بریم برای دستورش 😍😋
✅مواد لازم: 👇
✨برنج نیمدونه معطر ۲ لیوان
✨شکر ۴ لیوان
✨آب ۱۶ لیوان
✨ کره ۵۰ گرم
✨ زعفران دم کرده غلیظ نصف لیوان
✨ خلال بادام نصف لیوان
✨ عصاره هل یا عرق هل به مقدار دلخواه
✨نمـک یک قاشق چـ
✨ دارچین و خلال پسته برای تزیین
❌ این مقدارمواد به طور متوسط برای ۱۰ نفر مناسبه
✅اصولاً برای شله زرد مجلسی باید مقدار شکر دو برابر برنج باشه و همچنین به ازای هر یک لیوان برنج ۸ لیوان آب لازمه .
✅ تا وقتی برنج کاملاً شکفته و شفته نشده شکر اضافه نکنید.
✅ حتماً زعفران قبل از شکر به برنج اضافه بشه.
✅حتماً آخر پخت حـدود ۲۰ دقیقه با شعله ی کم دم بزارید اینطوری دیگه شله زردتون آب نمیـندازه .
✅اون یه کوچولو نمک بـرای تقویت مزهها لازمه.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش رشته نذری
✅مواد لازم برای ۱۰۰ نفر
نخود: اکیلو
لوبیا چیتی: ۲کیلو
عدس:۳کیلو
سبزی آش: ۱۰ کیلو
پیاز داغ: ۱کیلو
سیر داغ: نیم کیلو
رشته آشی: ۷کیلو
آرد: ۳۰۰ گرم
نعنا داغ: نیم کیلو
نمک ،فلفل ، زردچوبه، روغن و کشک
#آش_رشته_نذری
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا
چند مدل تزیین حلوا با ماسوره
#حلوا_نذری
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد نذری
یک کیلو برنج مخصوص آشی
ده لیتر یا ده برابر برنج آب سرد
سه کیلو شکر
صد گرم خلال بادوم
یک مثقال زعفرون دختر پیج
یک لیوان گلاب
نصف لیوان عرق هل
برا داشتن یه شله زرد خوشمزه و مجلسی حتماً باید بذارین برنج در حدی بپزه که وقتی بین دو انگشت له میکنی اثری از برنج نمونه
نذارید شله زرد در آخرای پخت خیلی کم آب بشه چون بعد خنک شدن سفت و کته ای میشه و جالب نمیشه
اگه نیاز بود حتماً آبجوش اضافه کنید و بذارید چند تا قل بزنه بعد خاموش کرده و دمکنی بذارید
#شله_زرد_نذری
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین🖤
عاشورای حسینی تسلیت باد 🖤🖤
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی 🍫🍫🍫
#کیک_شکلاتی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرصع پلو
موادلازم:
🌈سینه مرغ۲عدد
🌈هویج رنده شده۱عدد
🌈زرشک به مقدار دلخواه
🌈کشمش پلویی به مقدار دلخواه
🌈خلال پسته به مقدار دلخواه
🌈خلال بادام به مقدار دلخواه
🌈زعفران به مقدار نیاز
🌈برنج برای ۲نفر۲/۵پیمانه
🌈ادویه،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پودرزنجبیل،پودر پابریکا،زرچوبه
🌈روغن زیتون
✅نکته یک: مقدار هرکدوم ازمواد بسته به ذائقتون میتونه کم یازیاد بشه یاحتی هرکدوم رو دوسندارین میتونین حذف کنین
✅نکته۲:اگه سختتون هست مرغ رول کنید میتونید به تکه های مربعی کوچک برش بدید کارتون راحت ترمیشه زمان برای پخت مرغ حدود۱ الی۱/۵ساعت باحرارت ملایم
✅نکته۳:خلال پسته وبادام رو حدود۱۵دقیقه با ۲ق غ گلاب خیس بدید وبعد توی کره تفت بدید ولی زیاد تفت ندید که سفت نشه👌
#مرصع_پلو
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی
#کوکو_سیب_زمینی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچولوک یا موشتک یزدی
مواد لازم
پودر نان خشک یزدی: ۲۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد متوسط
پیازچه:۴ تا ۵ شاخه
ریحان:۵۰ گرم
تره:۷۰ گرم
گوجه فرنگی:۲ عدد
گردو پودر شده: ۳ عدد
پنیر خامه ای:۲۰۰ گرم
نمک ، فلفل و زیره:به مقدار لازم
طرز تهیه
نان خشک یزدی رو پودر کنید و پیاز ، پیازچه ، ریحان و ترخون و گوجه فرنگی رو خرد کنید و با پنیر خامهای مخلوط کرده و نمک ، فلفل سیاه و زیره بزنید
و در پودر نان خشک بغلتانید
#صبحانه
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه مقوی
لوبیا سفید+گوجه فرنگی+تخم مرغ آبپز+کشک+سبزی+روغن_زیتون
#صبحانه_مقوی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه شکلاتی
مواد لازم :🔻
تخم مرغ 🥚یک عدد
کره 🧈صد گرم
شیر 🥛یکلیوان
آرد 🥡دو لیوان
پودر کاکائو سه ق غ
بکینگ پودر دو و نیم ق چ
وانیل نوک ق چ
شکر 🍚نصف لیوان
مواد کرم میانی
خامه صبحانه دویست گرم
پودر نارگیل سه ق غ
پودر قند یک ق غ
پ.ن:من برای بینشون فقط از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کردم
باقی نکات توی فیلم ذکر شده
#لقمه
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه بادمجان سوخاریبا پنیر موزارلا و پارمزان ڪه بعنوان پیش غذاے مهمانیها فوق العاده مورد استقبال خواهد بود
مواد لازم:
2 یا 3 عدد بادنجان با پوست. نازک ورقه شده
مقدارے ریحان خرد شده و ڪمے نمک
400 گرم پنیر ریڪوتا
1 پیمانه پنیر موزارلا
1/2 پیمانه پارمزان
4 عدد تخم مرغ
مقدارے آرد سفید و آرد سوخارے
طرز تهیه:
ورقه هاے بادمجان را در سینے چیده, نمک مے پاشید به هر دو سمت و میگذارید 30 دقیقه بماند. ریحان, پنیرها, یک تخم مرغ و نمک (اگه لازمه) رو خوب مخلوط میڪنید.
با دستمال, رطوبت بادمجان ها را گرفته و یک ساعت در فریزر قرار میدهید.. بعد از یک ساعت, وسط یک برش بادمجان ڪمے مخلوط پنیر مے گذارید, ورقه بعدے رو روے آن قرار مے دهید. وقتے همه آماده شدند مجددا 15 دفیقه در فریزر گذاشته و در همان حین, سه طرف از آرد, تخم مرغهاے بهم زده, آرد سوخارے حاضر ڪرده. لقمه هاے بادمجان را اول در آرد, بعد در تخم مرغ و در پودر سوخارے مے غلطونید, دوباره در تخم مرع و سوخارے تا پوشش ضخیمترے داشته باشید.
در ظرفے ڪه گود اما ڪوچک باشد در روغن سرخ ڪرده و یا در سینے فر چیده با دماے 180 تا وقتے ترد و ڪریسپے شود مے پزید.
#لقمه
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زردآلو
مواد لازم
آرد:۲پیمانه
شکر:۱پیمانه
روغن مایع:1/2پیمانه
ماست شیرین:1/2پیمانه
تخم مرغ:۳عدد
بکینگ پودر:۱/۲ق چ
وانیل:۱/۳ق چ
زرد آلو رسیده و شیرین:به مقدار لازم
آخر گریل بزنید تا روش طلایی بشه
در آخر بزارید کیک خنک مخلوط عسلو آب رو با براش رو کیک بزنید
مواد کلا باید دمای محیط برسه
دمای توستر:۱۵۰
فرگازی:۱۸۰درجه
مدت پخت:40_35
#کیک_زردآلو
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور ترد و خوشمزه
من برای تهیه این خیار شور از بطری استفاده می کنم چون داخل بطری خیلی بهتر می مونه.
آب نمک رو از قبل آماده می کنم به این صورت که هفده پیمانه آب،یک پیمانه نمک،یک پیمانه سرکه ،رو حرارت چندجوش می دم و می زارم سرد بشه.
برای هر بطری یک کیلو خیار خیلی ریز،چند شاخه شوید و ترخون،یه شاخه نعنا،دو تا برگ درخت انگور باچند دونه نخود برای تردشدن و دو حبه سیر ،دو عدد فلفل .(اگه خیلی تند دوست دارید میتونید بیشتر فلفل بریزید)
همه مواد شسته و بزارید کامل خشک بشه (هیچ آبی نداشته )باشه و بعد داخل بطری بریزید و آب نمک جوشیده و سرد شده رو اضافه کنید و درب بطری رو محکم ببندید .
خیار شور ها بعد از سه هفته آماده هستند ولی ترجیحا چهل روز بعد درشون را باز کنید کاملا جاافتاده تر میشن
.
برای استفاده درب بطری رو باز کنید آب خیارشور رو داخل یه ظرف بریزید و بعد بطری رو از بالا یه برش بزنید و خیارشورها رو به آب داخل ظرف اضافه کنیدو به این صورت به راحتی خیار شورها رو از بطری بیرون بیارید و استفاده کنید و مابقی رو داخل ظرف در دار با همون آب بزارید یخچال تا تموم بشه
#خیار_شور
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔