#احکام_شرعی
💠 حجةالاسلام و المسلمین محمدحسین فلاحزاده عضو دفتر استفتائات رهبر معظّم انقلاب:
ما روز گذشته جلسات متعددی با حضور پزشکان فوق تخصص در بسیاری از زمینهها و دستاندرکاران در امور رسیدگی به پایش سلامت و مبارزه با کرونا داشتیم. آنگونه که پزشکان بیان میکنند، روزهداری تأثیری در ابتلا به کرونا در افراد سالم ندارد.
📚/www.tasnimnews.com
🔗جامعه الاحکام
#حدیث
❤️بهترین عمل نزد خداوند
🔸#پیامبر اکرم(ص) فرمود:
اِعلَموا اَنَّ خَیرَ اَعمالِکم عند مَلیکِکُم و اَزکاها و اَرفَعَها فی دَرَجاتِکم و خیرَ ما طَلَعَت علیه الشمس ذِکر الله سبحانه و تعالی.
🔹بهترین اعمال و پاکیزه ترین اعمال نزد خدای متعال ، آن عملی که بیش از همه ی اعمال ، درجات انسان را نزد او بالاتر می برد و بهترین چیزی که در میان اعمال بشری ، آفتاب بر او تابیده است ، یاد خدای سبحان و تعالی است.
📚حدیث اندرز ص ۱۹
📲 @Maaref_dini
#حدیث
🔸فَعَنِ الصّادِقِ عَلَيهِ السَّلامُ، اَنَّه مَن لَم يُغفَر لَه في شَهرِ رَمَضانَ لَم يُغفَر لَه اِليَ قابِلٍ اِلاّ اَن يَشهَدَ عَرَفَهَ.
🔹از #امام_صادق (ع) روايت شده است: هركه در ماه رمضان مورد مغفرت قرار نگيرد ، تا سال آينده مورد آمرزش قرار نمي گيرد ، مگر آنكه براي آمرزيده شدن در عرفه حاضر شود.
📚مفاتیح الجنان
📲 @Maaref_dini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ|تولد ماه... با اجرای صابر خراسانی
🌺 التماس دعا 🌺
📲 @Maaref_dini
💠 معیشت پرهیزکارانه 💠
🔰حرکت بدون بصیرت
نقطه مقابل تقوا، غفلت و بی توجهی و حرکت بدون بصیرت است. خدا، ناهوشیاری مومن را در امور زندگی نمی پسندد. مومن باید در همه امور زندگی، چشم باز و دل بیدار داشته باشد. این چشم باز و دل بیدار و هوشیار در همه امور زندگی، برای انسان مومن این اثر و فایده را دارد که متوجه باشد،کاری که میکند، برخلاف خواست خدا و طریقه و ممشای دین نباشد.
▪️خطبه های نماز جمعه تهران ۶۹/۰۱/۱۰
📲 @Maaref_dini
#تفسیر_آیات
📖 یعرفونه کما یعرفون ابناءهم (انعام/۲۰)
👈کسانی که به آنها کتاب دادیم ، پیامبر را می شناسند ، همانگونه که فرزندان خود را می شناسند.
▪️مسئله تولد و بعثت و رسالت پیامبر اکرم و حتی صفات و ویژگی های حضرت ، برای کسانی از دین یهودیت اطلاع داشتند ، مسئله ای یقینی و ضروری بود.
▪️سیوطی در تفسیر خود از ابن عباس روایت کند :
از (عبدالله بن سلام) درباره این آیه سوال شد که یهود چگونه آخرین پیامبر را همچون فرزندان خود می شناسند و این شناخت چگونه است؟
(عبدالله سلام) گفت : به راستی که وقتی پیامبر را دیدم شناختم ، همانگونه که پسرم را به هنگامی که با کودکان بازی می کرد ، دیدم و شناختم. و من شناختم به محمد (ص) از شناختم به فرزند خود بیشتر است.
سائل پرسید چگونه؟
عبدالله گفت: زیرا او رسول بر حق خداست و خداوند او را در کتاب ما توصیف فرموده.
▪️در طبقات ابن سعد از ابن عباس روایت کند:
یهودیان بنی قریضه و بنی نضیر و فدک و خیبر ، صفات پیامبر و هجرت او به مدینه را پیش از بعثت می دانستند و هنگامی که رسول خدا به دنیا آمد ، علماء یهود گفتند: احمد در این شب به دنیا آمد ، چون ستاره ی آن طلوع کرد و هنگامی که به نبوّت مبعوث گردید ، گفتند: احمد به نبوت رسید ، چون آن ستاره ای که با نبوتش طلوع می کند ، طلوع کرد. آنها او را می شناختند و به او اقرار داشتند و صفاتش را بر می شمردند ولی حسادت و سرکشی آن کرد که نباید... .
▪️در روایتی از ابن عباس آمده است که :
رسول خدا (ص) به یهود خیبر نوشت: بسم الله الرحمن الرحیم . از محمد ، رسول الله ، صاحب موسی و برادر او که تصدیق کننده آنی است که موسی(ع) آورده. آگاه باشید که خداوند به شما اهل تورات در کتاب خودتان فرموده : محمد رسول الله و الّذین آمنوا معه اشدّاء علی الکفار رحماء بینهم... . و شما آن را در کتاب خود می یابید.
📚نقش عایشه در اسلام ج۴ ص ۴۲۷ الی ۳۱۳
🔗برای پیگیری بیشتر : ( @Allameaskari )
📲 @Maaref_dini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عمر داره میشه تباه..... خدایا ببخش
📲 @Maaref_dini
#تاریخ
❌روایات منتقله چیست ⁉️
علمای ما ، از زمان شیخ صدوق دو گونه رفتار با احادیث می کردند :
رفتار با احادیث فقهی و رفتار با احادیث غیر فقهی.
فقها با احادیث فقهی رفتار خاصی داشتند. فقهایی ما مانند : آیت الله بروجردی و آیت الله خویی ، در احادیث فقهی ، سندا و از جهت متن ، تحقیقاتی کرده اند که بشر ، بیش از آن نمی تواند بکند❗️ولی متاسفانه در غیر احادیث فقهی ، تحقیق کافی نشده است‼️
⚠️به عنوان نمونه ؛ شیخ طوسی داستان 《افک》را نقل می کند و می گوید درباره عایشه است و آیات قرآن درباره تبرئه عایشه نازل شده است.
این مطلب ، از کتاب تبیان ، شیخ طوسی به مجمع البیان رفته و... و به تفسیر ابوالفتوح رازی و.... به تفسیر گازر، و.....
😱درصورتی که آیات 《افک》 در تبرئه ( ماریه ) نازل شده است.( افکی ) که عایشه و دار و دسته اش به او زدند.
🔻یکسری روایات هست که از کتب اهل سنت به کتابهای ما ، مخصوصا به تبیان ، شیخ طوسی و.... منتقل شده تا مثلا به منتهی الآمال حاج شیخ عباس قمی رسیده است.من نام این روایات را 《روایات منتقله》گذاشتم.
🔗برای پیگیری بیشتر : ( @Allameaskari )
📲 @Maaref_dini
#اعتقادات
💢 فرق سنت و عترت در چیست⁉️
✅ جواب :
درآغاز بررسی مختصری میکنیم از اینکه سوال از کجا نشات می گیرد و سپس به پاسخ تفاوت بین عترت وسنت می پردازیم.
مقدمه:
یکی از احادیث مشهور و معروف و متواتر که از محدثان و دانشمندان مکتب اهل بیت (ع) و مکتب خلفا (اهل سنت) نقل شده است ، حدیث ثقلین است .
در این حدیث پیامبر اکرم (ص) فرمودند :
«إنّي تارك فيكم الثقلين كتاب اللّه و عترتي لن تضلّوا ما إن تمسّكتم بهما» ؛ در میان شما دو چیز گرانبها قرار دادم ۱- قرآن ۲- عترت من ، مادامی که به آن دو بپیوندید گمراه نمی شوید .
⚠️بعضی از دانشمندان مکتب خلفا کوشیدند تا صورت دیگری برای این روایت درست کنند ، لذا در جریان حذف و سانسور اهل بیت پیامبر (ص) ، عترتی به سنتی تبدیل شد واین طور بیان شد که پیامبر فرمودند : کتاب الله و سنتی ، سنت من نه عترت من❗️ همین مساله ؛ ایجاد اختلاف می کند که سنت و عترت چه تفاوتی با هم دارند⁉️
👈در ابتدا باید هرکدام از سنت و عترت را تعریف کنیم تا به تفاوت این دو بپردازیم .
سنت :اهل لغت راه و روشی که انسان در زندگی خود انتخاب می کند را سنت می نامندکه جمع آن سنن است و در (آیه ۱۳۷ سوره آل عمران) به همین معنا اشاره دارد.
اما سنت در اصطلاح به قول و فعل و تقریر رسول اکرم (ص) می گویند ؛ قول یعنی گفتار ، فعل به معنی رفتار و تقریر سکوتی که علامت رضایت از یک عمل باشد را می گویند . در مکتب اهل بیت (ع) قول و فعل و تقریر معصومین (ع) را سنت می گویند .
عترت : ابن اثیر در النهایه می گوید : عتره الرجل اخص اقاربه ، نزدیک ترین افراد به یک شخص را عترت وی گویند ؛ بنابراین عترتی که در حدیث ثقلین آمده است ؛ مقصود ، نزدیکترین افراد به پیامبر (ص) را می گویند . که به دلائل مختلف منحصر به معصوم می شود از امیرالمومنین علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها و ... که به این ۱۳ معصوم عترت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم گفته می شود .
پیامبر گرامی برای شناخت اسلام راستین دو مرجع مهم به مردم معرفی کردند : ۱- قرآن ۲- عترت
قرآن نیاز به مفسر و مبین دارد که به تعبیر خود قرآن در سوره مبارکه نحل ایه ۴۴ این مفسر و مبین شخص نبی مکرم می باشد ؛ پس پیامبر یا به عبارت دیگر سنت مفسر و مبین قرآن می باشد و عترت نیز مفسر و مبین سنت است و تمام سنت نزد عترت او هست ؛ کتاب الله و عترتی که در حدیث ثقلین آمده است . یعنی شما باید سنت مرا از عترت من یاد بگیرید ، در نتیجه تفاوتی میان سنت و عترت نیست . عترت و سنت به عبارتی همان انسان کامل است که انسان کامل قرآن مجسم و قرآن هم انسان کامل مدون است گرچه قرآن رابه خاطر کلام الله بودنش ثقل اکبر و عترت را ثقل اصغر می گویند .
📲@adibi_larijani
#اخلاق
🔹اگر انسان در دوران جوانی کاری کند ، می شود و می تواند که تغییر کند....
📲 @Maaref_dini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️مقام معظم رهبری:
یاد مرگ ، علاج و درمان و داروی خودخواهی ها و غفلت های ماست.....
📲 @Maaref_dini
🌺 ۳ رحمت در هم پیچیده در امشب :
🔹ماه رمضان ماه رحمت
🔹شب قدر ، شب نزول رحمت
🔹شب جمعه ، شب نزول رحمت
📲 @Maaref_dini
⚫️ شهادت مولی الموحدین امیر المومنین علی بن ابی طالب علیه السلام را به محضر حضرت صاحب الزمان و شیعیان حضرتش تسلیت عرض می نماییم.
@adibi_larijani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️گِله ی خداوند از بنده ی گنه کار.......
📲 @Maaref_dini
Javedan-1.mp3
3.5M
🎙آیت الله جاودان :
اجر و ثواب صبر بر گناه نکردن.....
📲 @Maaref_dini