⭕️خرمالو یک انرژی زا طبیعی است
🔹خرمالو میوه بسیار شیرین و حاوی شکر است که به عنوان یک انرژی زا طبیعی عمل می کند. از این رو، کودکان و همچنین آن هایی که در تمرینات فیزیکی و همچنین فعالیت های ورزشی نیاز به مقدار زیادی انرژی دارند ، می توانند از این میوه بهره مند شوند. هم چنین قند و پتاسیم بالای آن به از بین بردن خستگی کمک می کند. کسانی که دچار استرس و خستگی می شوند باید خرمالو را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صنایع رباتیک برای افزایش بهرهوری و حتی خلق ایدههای هنری بیبدیل در حوزه باغبانی هم بیکار نبودند و این ماشینهای پیشرفته را طراحی و روانه بازار کردهاند!
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آب در کوزه و ما ...
🔹روش آبیاری کوزهای که طبق شواهد سابقه چند هزارساله در ایران دارد حالا به وسیله غربیها تبلیغ شده و از آن به عنوان روشی موثر در کاهش تبخیر و افرایش راندمان آبیاری در باغها یاد میشود!
🔹نحوە عمل این روش بدینگونە است کە آب داخل کوزە بطور مستمر و آهستە ریشەهای جاذب آب را آبدهی میکند.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خربزه جیم آباد محصول جالبی که با آب شور آبیاری میشود!
#تنوع_زیستی
✅ @masaf_foods
⭕️ مغایرتهای طرح تاسیس وزارت بازرگانی با اسناد بالادستی نظام و ضرورت رای دوسوم نمایندگان
🔸براساس گزارش اعلام شده از سوی اداره کل قوانین مجلس طرح تشکیل وزارت بازرگانی مغایر با ۲ قانون و ۲ سیاست بالادستی است. بر این اساس طرح تشکیل وزارت بازرگانی با قوانین و سیاستهای زیر متناقض است:
🔺یک) بند «الف» ماده (۲۸) قانون برنامه ششم توسعه که بر کاهش حجم، اندازه و ساختار مجموع دستگاههای اجرایی تاکید دارد.
🔺دو) تفکیک دو وزارتخانه مذکور در طرح، مستلزم ایجاد تشکیلات جدید و اقداماتی است که منجر به افزایش هزینهها میگردد و از این جهت، با اصل هفتاد و پنجم (۷۵) قانون اساسی مغایر است.
🔺سه) طرح مذبور به دلیل افزایش هزینههای عمومی کشور در تغییر ساختار دولت با بند (۱۶) سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مغایر است.
🔺چهار) طرح تقدیمی با بند (۱۰) سیاستهای کلی نظام اداری مبنی بر «چابک سازی، متناسبسازی و منطقی ساختن تشکیلات نظام اداری» مغایر است.
🔸طبق اعلام اداره کل قوانین مجلس با توجه به مغایرتهای طرح تشکیل وزارت بازرگانی با قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر بزرگ شدن ساختارهای دولتی، برای تصویب نیازمند رای دو سوم اکثریت حاضر نمایندگان مجلس در روز بررسی است.
🔸طبق آییننامه داخلی مجلس طرح و لایحهای که با قوانین اساسی و بالادستی مغایرت داشته باشد، برای تصویب نیازمند رای دو سوم نمایندگان حاضر در رای گیری است.
🔸جالب اینجاست که رییس مجلس در روز رایگیری وزارت گردشگری طبق این بند آیین نامه عمل کرده و نیاز دوسوم آرا برای تصویب وزارت گردشگری را ضروری دانست اما چند هفته بعد در تاریخ ۳ مهرماه در جلسهی رای گیری وزرات بازرگانی، آقای لاریجانی بدون توجه به این آییننامه و علیرغم تذکر آییننامهای برخی نمایندگان در رعایت این بند، حد نصاب دوسوم رای نمایندگان حاضر برای تصویب طرح را ضروری ندانست و رای گیری به صورت عادی انجام گرفت.
✅ کانال مصاف
@Masaf
امام سجّاد عليه السلام:
اما حقّ نصيحت خواه: حق او آن است كه... با او به كلامى سخن بگويى كه عقلش تاب تحمّل آن را دارد ؛ زيرا براى هر عقلى ترازى از سخن است كه [فقط] آن را مى فهمد و از آن مى پرهيزد
أمّا حَقُّ المُستَنصِحِ : فَإِنَّ حَقَّهُ أن . . . تُكَلِّمَهُ مِنَ الكَلامِ بِما يُطيقُهُ عَقلُهُ ؛ فَإِنَّ لِكُلِّ عَقلٍ طَبَقَةً مِنَ الكَلامِ يَعرِفُهُ ويَجتَنِبُهُ
تحف العقول صفحه ۲۶۹
✅ @masaf_foods
⭕️گردو سرشار از امگا سه!
🔹میزان امگا ۳ موجود در گردو با ماهی برابری میکند. امگا ۳ باعث تقویت استخوان ها و افزایش کارایی مغز میشود. افراد ورزشکار به دلیل زیاد بودن فعالیت و افزایش سوخت و ساز به امگا ۳ بیشتری نیاز دارند
✅ @masaf_foods
⭕️ اعتراض و تذكر كتبي نمایندگان تهران، ري،شميرانات، اسلامشهر و پرديس در مجلس شوراي اسلامي به خشکاندن ۱۰۰ اصله درخت کهنسال در چیذر/ وزارت کشور و وزارت دادگستری وارد عمل شوند
🔹جمعی از نمایندگان تهران در مجلس طی تذکری به وزرای کشور و دادگستری به نحوه مدیریت و همچنین روند رو به نابودی درختهای پارک چیذر تهران معترض شدند.
✅ @masaf_foods
#توییت
🔴 توییت احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مجلس در خصوص تصویب طرح تشکیل #وزارت_بازرگانی:
💬 آقای رئیس جمهور گفتند با تشکیل وزارت بازرگانی یک هفته ای مشکلات بازار را حل می کنند. خب این گوی و این میدان تشکیل وزارت بازرگانی هم تصویب شد.
‼️پ.ن:این هم ایدهای است به بهرحال هر وقت دولتها بهانه گرفتند محلس بهانه را از دست آنها بگیرد مهم نیست که این بهانهزدایی ها کشور را ۱۰ سال به عقب بیاندازد!
#وزارت_واردات
✅ @masaf_foods
⭕️ با تصویب طرح تشکیل وزارت بازرگانی باید منتظر چه چیزی باشیم؟
🔹بدون شک از «سوم مهر ماه ۱۳۹۸» به عنوان یکی از روزهای تاریک در حوزه تصمیم گیری اقتصادی در مجلس شورای اسلامی یاد خواهد شد. چراکه در این روز بعد از یک سال لابی و فشارِ دولت و سه بار مخالفت علنی مجلس، تشکلهای تولیدی و مراکز پژوهشی با تشکیل وزارت بازرگانی، بار چهارم در اتفاقی عجیب ۱۹۶ نماینده مخالف ظرف چند ساعت، به ۷۸ نفر تقلیل پیدا کردند و اینگونه دستاوردهای مهم مدیریت واحد تولید و بازرگانی در وزارتخانه صمت و کشاورزی به باد رفت. در غیاب سازوکارهای شفافیت اکنون مشخص نیست دقیقاً چه کسانی نظر خود را برگرداندند و خنجری از پشت به کمر کشاورزی و تولید زدند به جز معدود افرادی که در روزهای آخر در رسانه ها نشان دادند نظرشان در قبال تشکیل دوباره وزارت بازرگانی تغییرکرده است. از جمله این افراد میتوان به #احمدعلی_کیخاء معاون سابق معصومه ابتکار اشاره کرد که به طرز عجیبی نظرش را تغییر داد. این بار بعد از لابی های فراوان دولت با نمایندگان این طرح به ناگهان در شب سوم مهر در دستور کار قرار گرفت و فردای آن به تصویب رسید.
🔹از جمله وعدههای دولت و رئیس جمهور برای مجاب کردن نمایندگان به تصویب تشکیل وزارت بازرگانی، حل شدن مشکلات معیشتی مردم ظرف یک هفته بعد از تشکیل، رونق یافتن صادرات محصولات و تنظیم بازار بهتر بود. اما تجربه تاریخی کشورمان نشان می دهد که ساختاری تحت عنوان وزارت بازرگانی فی الذات با این ماموریت ها بیگانه است. این وزارتخانه از گذشته امور واردات محصولات نهایی بخصوص مواد غذایی به بازار کشور را برعهده داشت و از آنجا که نقش کارگزاری دولت در امور تنظیم بازار را ایفا می کرد، به درخواست دولت ها ارز حاصل از فروش منابع نفت خام را صرف خریداری این محصولات می نمود و همواره زمانی که تولید داخل مسیر خود را تا انتها طی میکرد و محصول خود را به بازار داخلی میرساند، با سیل مهیبی از کالاهای خارجی مواجه می شد که توسط شرکتهای دولتی ذیل این وزارتخانه وارد کشور شده بود. با بررسی آمار واردات سال های اخیر به خصوص دهههای ۷۰ و ۸۰ به راحتی می توان مشاهده کرد که چه حجم عظیمی از محصولات نهایی به کشور وارد شده است. این سیل واردات منجر به ایجاد رقابت نابرابر با تولید داخلی شده و در نهایت ضربات جدی به تولیدکنندگان و بهره برداران وارد آورد.
🔹اما پس از ادغام وزارت بازرگانی در وزارت صنعت و معدن در دولت دهم و شروع فرایند مدیریت واحد تولید و بازرگانی در حوزه صنایع، مفهوم کنترل و هماهنگی میزان واردات متناسب با نیاز داخلی بهتر درک شد. بعد از آن نیز با تصویب قانون «تمرکز وظایف و اختیارات حوزه کشاورزی در وزارت کشاورزی»، متولی تولید کشاورزی مسئولیت زنجیره تامین محصولات کشاورزی را بر عهده گرفت که در سال ۹۳ نتایج مثبت این مدیریت واحد تولید و تجارت نمایان شد. کاهش ۵ میلیارد دلاری واردات غذای اساسی و همچنین ثبات عمومی بازار و تکیه بر تولید داخلی برای تامین نیاز مصرفی کشور از جمله دستاوردهای بی نظیر این ادغامها بود. البته جای تعجب نیست جریان ذی نفع از واردات که طی این سالها تبدیل به شبکهای مافیایی برای واردات این کالاها بودهاند با فشار و کارشکنیهای مستمر مانع از اجرای کامل این قانون شدند. از جمله این کارشکنی ها تشکیل ستادی تحت عنوان، #ستاد_تنظیم_بازار بود که به صورت شورایی تصمیم می گرفت و در بسیاری از امور تنظیم بازار دخالت نابجا می کرد. شورایی تصمیم گرفتن این ستاد دقیقاً یکی از نقاط آغاز ضربات به مفهوم مدیریت واحد تولید و تجارت بود که در آینده به آن بیشتر پرداخته خواهد شد. در آخر باید در نظر داشت که تشکیل یک ساختار جدید علاوه بر هزینه های دیوانی بالا، تجربه به دست آمده در سال های اخیر را به دست فراموشی خواهد داد و زمینه را برای بازگشت کشور به عقب و واردات گسترده محصولات غذایی را فراهم می کند. پس از این دیگر نباید کسی از واردات بی رویه کالاهای خارجی گله کند چرا که در این برهه سیاسیون سکوت مرگبار دیگری را در قبال این تصمیم اشتباه اتخاذ کردهاند!
#وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
#سیل_واردات
#یادداشت
✅ @masaf_foods