فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جمع آوری صمغ درخت بنه و فرآوری آن
🔹کار خوب جهاد کشاورزی کردستان در حمایت از کاشت و پرورش درختان بنه به دست روستاییان که این کار قطعاً کمک خوبی به توسعه پوشش گیاهی در این استان خواهد کرد.
#توسعه_پوشش_گیاهی
#بهره_برداری_صیانتی
#آبخیزداری
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت تاسف بار "حاجی دلیگانی" از رکوردشکنی نمایندگان در تصویب دهها لایحه قانون تجارت در عرض چند دقیقه!
‼️پ.ن: تصویب قوانین در مجلس به ندرت بر اساس کار کارشناسی و بررسی های دقیق و همه جانبه صورت می گیرد. برای مثال طرح تشکیل #وزارت_بازرگانی که تاکنون به شکل طرح و لایحه 3 بار در مجلس رد شده، اینبار به شکل طرح در کمیسیون بیربط اجتماعی به تصویب رسید ولی باز هم با مخالفت شدید نمایندگان همراه شده اما از ترس گرفتن رای منفی در صحن مطرح نمیشود!
✅ @masaf_foods
📈 دادههای مرکز آمار از تغییرات ماهانه شاخص «گوشت و فرآوردههای آن» از فروردین ۹۷ تا مرداد ماه امسال نشان میدهد، دامنه قیمتها پرنوسان بوده و از ثبات کافی برخودار نبوده است!
‼️پ.ن: جالب است بدانید زمانی نمودار قیمت گوشت در سال جاری به نقاط اوج می رسید که ارز دولتی واردات گوشت به شکل رانتی در اختیار عده ای بازرگان خاص قرار میگرفت. از طرف دیگر دقیقاً در #فروردین ماه 98 پس از اعلام خبر حذف یارانه واردات گوشت، روند کاهشی قیمت این محصول آغاز شد. البته روند افزایش قیمت گوشت به دلیل امتناع دامداران از عرضه به دلیل سود پایین دوباره ادامه یافت.
#ارز_پاشی_رانتی
#یارانه_ارزی_واردات
✅ @masaf_foods
🔰اقیانوسی درون یک سنگ!
🔹"اوپال" که یک نوع خاص از عقیق های دریایی است از جمله سنگ های شگفت انگیز دنیا است.
🔹از جمله مهمترین مواردی که درون این سنگ قرار دارد میتوان به یک گونه گیاه دریایی، سنگ ریزه های اقیانوس و یک ماهی بسیار کوچک اشاره کرد.
🔹نکته خاص در مورد این سنگ این است که ۳ تا ۲۱ درصد از آن را آب تشکیل می دهد.
✅ @masaf_foods
🔰 کشف زیستگاه یک آبزی نادر غار زی در رشته کوه زاگرس
🔹سید حامد موسوی ثابت، عضو هیأت علمی گروه شیلات دانشگاه گیلان با ۲ سال تحقیق یک سفره آب زیرزمینی بسیار بزرگ را در رشته کوههای زاگرس کشف کرد که زیستگاه جدید ماهیان کور ایرانی است.
🔹این تحقیقات با مشارکت صابر وطن دوست، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بابل، پروفسور ماتیاس گیگر و پروفسور یورگ فریهوف از محققان آلمانی انجام شده است.
🔹این سفره آب زیرزمینی به طول حدود ۳۱ تا ۱۶۲ کیلومتر؛ بزرگترین زیستگاه زیرزمینی شناخته شده ماهیان در جهان است.
🔹 این زیستگاه نخستین زیستگاه آبزی جهان با ۳ گونه ماهی کور است و تنها یک زیستگاه آبزی دیگر در جهان با این وسعت و تنوع گونههای آبزی در چین شناخته شده است.
🔹 نتایج این تحقیق بین المللی در شماره اخیر مجله ماهی شناسی کاربردی (Journal of Applied Ichthyology) در کشور آلمان منتشر شده است.
✅ @masaf_foods
🔰علی (ع) می فرمایند:
🔹هر ناامیدی ناکام است
(غررالحکم ۶۸۴۲)
#حدیث
✅ @masaf_foods
🔰پرورش شتر در حوضه دریاچه ارومیه توجیه اقتصادی دارد
💬اکبر فتحی رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی:
🔹با اینکه پسروی دریاچه ارومیه هرچند تهدیدی زیستمحیطی محسوب میشود، در برخی حوزهها فرصتی برای کسب و کارهای جدید و افزایش شیوههای جدید کشاورزی است.
🔹گیاهانی مانند خارشتر در این محدوده رشد میکند که هیچ مصرفی جز تغذیه برای شتر ندارد در حقیقت غذای آماده برای این حیوان در این محدوده مهیا شده است که می تواند به عنوان معیشت جایگزین در این اراضی مطرح گردند.
🔹به علاوه این حیوان به گونهای از این گیاهان تغذیه میکند که شبیه هرس کردن است و باعث تقویت پوشش گیاهی منطقه میشود. این مساله مانع طوفانهای نمکی نیز خواهد بود.
#دام_راهبردی
✅ @masaf_foods
🔰استادیوم اتریشی جنگل شد!
🔹گروهی از معماران اتریشی و سوئیسی،با استفاده از تعداد ۳۰۰ درخت از ۱۹ گونه مختلف، که از مرکز اروپا جمعآوری شد، جنگل زیبای موقتی در ورزشگاه چندمنظوره هایپو-آرنا در شهر کلاگنفورت، مرکز ایالت فدرال کرنتن اتریش، احداث کردند.
🔹این جنگل با هدف نشان دادن گرانبها بودن فضای سبز در استادیوم فوتبال اتریش ساخته شد، تا نشان دهد در آیندهای نزدیک با نایاب شدن درختان مردم مجبورند برای دیدن عظمت طبیعت به میادین ورزشی بیایند.
✅ @masaf_foods
🔰 تولید ژلی از جنس شاه بلوط برای درمان علائم واریس
🔹 محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید ژلی برای درمان علائم واریس شدند.
💬 دکتر حسین عسگریراد، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان دارویی در پارک علم و فناوری مازندران:
🔹این شرکت با هدف تولید داروهای گیاهی، شیمیایی و بیولوژیکی به منظور تجاریسازی ایدههای پژوهشی و نتایج حاصل از پروژههای تحقیقاتی با مجوز تاسیس شد.
🔹 در بررسی برای درمان وریدهای واریسی، گیاه شاه بلوط هندی را انتخاب کردیم که دارای اثرات ضددرد، ضد ادم، ضد خارش و کاهش دهنده احساس سنگینی در پا بوده و می تواند باعث رفع درد، ادم، خارش و احساس سنگینی در پا شود.
🔹 این محصول در بازار کشور در حال توزیع است. همچنین این فرآورده با توجه به قیمت مناسب و اثربخشی بالا، مورد قبول بیماران و پزشکان مربوطه قرار گرفته است.
🔹 با توجه به کاربردی بودن این محصول، صادرات آن میتواند درآمدزایی ارزی بالایی برای کشور به ارمغان آورد./ مهر
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ریزش کوه در منطقه باغمیشه تبریز
🔹۱۰۰ خانه در معرض خطر است.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️آب، پاشنه آشيل اعراب خليجفارس 🔹خاورميانه با دارا بودن ذخاير غني هيدروكربني در بخش آب با كمبود رو
⭕️ تصورش را بکنید؛ اگر #انصارالله این بار تاسیسات آب شیرین کن #عربستان را هدف قرار دهد، چه اتفاقی می افتد!
‼️احتمالا سعودی ها با یک فاجعه تمام عیار مواجه خواهند شد!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #درب_چرخان یکی از راههای پولدار شدن برخی از دولتی ها است که مصداق مهمی #تعارض_منافع محسوب شده و در بخش کشاورزی به وفور دیده میشود. این #موشنگرافیک را حتما ببینید!
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ رفتار مشکوک برخی دولتمردان علیه امنیت ملی کشور/آقای نوبخت شما مسئول هستید!
🔹سیاست خرید تضمینی محصولات اساسی به ویژه گندم، اگرچه با نواقصی در حال اجراست اما با وجود انبوهی از تصمیمات اخذ نشدهی دولت در بخش کشاورزی، درحال حاضر بهترین ابزار واقعی و موثر برای حمایت از تولید گندم و امنیت غذایی کشور به شمار میرود. در حال حاضر زنجیره ارزش نان با گردش مالی چند هزار میلیارد تومانی نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار در کشور دارد. علاوه بر اهمیت اقتصادی تولید گندم، جایگاه راهبردی این محصول در کشور برخی دشمنان را به طمع انداخته تا زمین بازی را به نفع خود تغییر دهند و ایران را از یک تولیدکننده توانمند بار دیگر به یک واردکننده در منطقه تبدیل کنند. مطمئناً تبدیل شدن هرکشور قدرتمند مستقلی به یک واردکننده محصولات غذایی می تواند زمینه فروپاشی سیاسی اقتصادی آن کشور را فراهم نماید. تجربه تاریخی نیز نشان داده است، توانمندی تولید غذای اساسی یکی از مولفههای قدرت در جهان شناخته میشود. کما اینکه کشورهایی نظیر اتحاد جماهیر شوروی، عراق و لیبی به دلیل وابستگی غذایی به غرب به راحتی زانو زدند!
🔹اما در میان هجمه بیسابقه رسانههای فارسی زبان خارجی به سیاستهای خودکفایی طی سال های اخیر، برخی مسئولین شاغل در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز سخنان ناصحیحی را بر زبان آوردهاند که موجب تعجب کارشناسان شد. از "مزخرف" دانستن سیاست خودکفایی تا "ارزان تر" دانستن "واردات گندم" نسبت به تولید داخلی، تنها بخشی از همصداییها از درون نظام با رسانههای بیگانه بود. اما شاید حرف ها تا زمانی که روی کاغذ نیایند و تبدیل به عمل مسئولین نشوند منشاء نگرانی جدی نباشند. اما متاسفانه در سالهای اخیر شاهد بودیم که پیاده سازی افکار ضد خودکفایی توسط برخی مسئولین با ابزار سیاستگذاری در حال انجام است. در همین رابطه نرخ خرید تضمینی گندم با وجود اصرارهای وزیر جهاد کشاورزی و گندمکاران طبق قانون متناسب با تورم افزایش پیدا نکرد و در نتیجه با مقاومت رئیس سازمان برنامه و بودجه در شورای اقتصاد، دو سال پیاپی منابع خرید تضمینی متناسب با رشد هزینهها، تامین نشد.
🔹واکنش طبیعی کشاورزان به رفتار آقای نوبخت در مرکز ثقل بودجه ریزی کشور این بود که در پایان فصل زراعی و برداشت ۹۷-۹۸ از فروش محصول خود به دولت امتناع کنند. در نتیجه خرید تضمینی با کسری حدود ۱ میلیون تنی گندم مواجه شده و حالا معاون وزارت کشاورزی از احتمال واردات گندم از خارج کشور سخن میکند. به همین راحتی سلیقه شخصی یک مدیر بلندپایه دولتی منافع ملی را به خطر می اندازد و زحمات کشاورزان برای تامین امنیت غذایی کشور را بر باد می دهد.
🔹اما عملیات برای ضربات جدی تر به سیاست خرید تضمینی همچنان ادامه دارد. در دو سال اخیر دولت علی رغم اصرار فراوان و برخلاف نظر کارشناسی نمایندگان و مراکز پژوهشی نتوانست در تصویب طرح تشکیل مجدد وزارت بازرگانی توفیقی کسب کند، لذا در اقدامی عجیب قانون تمرکز را به شکل خودسرانه تعلیق و به شکل ابهام آلودی اعلام کرد برای این کار در جلسه شورای اقتصادی سران قوا مجوز صادر شده است. یعنی عملاً دولت همان کاری را که قرار بود با وزارت بازرگانی انجام دهد بدون قانون انجام داد و مجلس را دور زد. پس از این اقدام شرکتهای متولی بازرگانی کشاورزی یکی پس از دیگری به وزارت صنعت معدن و تجارت منتقل شدند. لازم به ذکر است جداشدن ابزارهای مدیریت بازرگانی از متولی که دغدغهای برای حمایت از تولید ندارد، دقیقاً همان چیزی است که کارشناسان از آن واهمه داشتند. لازم به ذکر است بر اساس اخبار موثق واصله یکی از اعضای شرکت جی تی سی (متولی خرید تضمینی) خود در واردات آینده گندم با ارز دولتی منفعت میبرد.
🔹با نزدیک شدن به پایان فصل زراعی و آغاز فصل جدید، کشاورزان تقاضا دارند به قانون عمل شده و دولت قیمت خرید تضمینی را عادلانه تعیین کند تا دست وارداتچیان سودجو کوتاه شده و امنیت ملی با واردات به خطر نیفتد. در آخر باید به برخی جریانات رسانهای جهت دار و مشکوک اشاره کرد که تلاش می کند با بزرگنمایی تخلفات در خرید تضمینی گندم، کل این محصولات را آلوده نشان دهند تا از این طریق این سیاست مهم را زیر سوال برده و راه واردات را هموار تر کنند.
#امنیت_غذایی
#امنیت_ملی
#خرید_تضمینی
#خودکفایی_گندم
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 #موشنگرافیک؛ ظرفیت های مغفول کشاورزی در ایران! مقایسه جالب دو کشور ایران و هلند 🇮🇷🇳🇱 ‼️پ.ن: هلند
⭕️ مدل جدید تأمین مالی کشاورزی دولت هلند و تضمین آینده کشاورزی
🔹به گزارش سایت Netherlandsandyou، مقامات هلندی درباره هزینههای تاسیس مزارع کشاورزی برای #جوانان اظهار نگرانی کرده اند. در این باره کارولا شوتن وزیر کشاورزی #هلند در سخنانی اظهار داشت: «برای مدتی بخش کشاورزی نگران این مسئله است که چه کسی زمینهای کشاورزی موجود را #حفاظت و #بهرهبرداری خواهد کرد. کشاورزان جوانی که انگیزه زیادی برای کشاورز شدن دارند معمولاً هنگام ایجاد مزرعه یا بهره برداری از مزرعه دیگران با بار مالی سنگینی مواجه میشوند. #تامین_مالی مراحل اولیه این کار برای کشاورزان جوان کار سادهای نیست به همین دلیل تمایل دارم درباره تأسیس این صندوق با انجمن جوانان کشاورز هلند (NAJK) گفتگو کنم. همچنین این صندوق باید به #کارآفرینان جوان کمک کند تا شرکتهای خود را ثبات بیشتری ببخشند.»
🖋سفر کشاورزان جوان اتحادیه اروپا به چین برای آشنایی با دستاوردهای کشاورزان چینی
🔹پیری جمعیت کشاورزان مسئلهای است که بیشتر کشورها در حال برنامه ریزی برای حل آن و جذب جوانان به حرفه کشاورزی هستند. در همین زمینه جوانانی از هلند و اتحادیه اروپا به منظور آشنایی با تجربه جوانان #چین در حوزه #نوآوری های بخش کشاورزی به این کشور سفر کردند. سوزان روژینک 33 ساله که رهبری این سفر را به عهده دارد اظهار داشت: «ما فهمیدیم که چیزهای زیادی برای یاد گرفتن وجود دارد. همه ما با چالشهای جهانی نظیر فشارهای اجتماعی و #محیط_زیستی مواجه هستیم و با همکاری با کشاورزان جوان سراسر جهان میتوانیم تاثیر گذار باشیم. اولین سفر ما به چین در نوامبر سال 2017 بود که به همراه 9 نفر از کشاورزان جوان اتحادیه اروپا برای برقراری ارتباط و تبادل دانش با کشاورزان چینی به آنجا رفتیم. و من متوجه شدم که کشاورزان چینی ابتکارات خوبی دارند و جالب است بدانید که آنها خودشان تمام #زنجیره_مواد_غذایی را مدیریت میکنند و به سرعت در حال توسعه حومه شهر هستند.»
🖋اختصاص بورسیه برای تحقیق در حوزه سیستمهای کشاورزی جهان در هلند
🔹سوزان روژینک پس از بازگشت به هلند الهام بخش بسیاری از کشاورزان هلندی شد. وی گفت: « من با کشاورزان زیادی که علاقه مند به کشاورزی چین شدند صحبت کرده ام سه نفر از چهار کشاورزی که قرار است در این سفر به من ملحق شوند بورسیه نافیلد که یک بورس ویژه در بخش کشاورزی است را دریافت کرده اند. این کمک هزینه این فرصت را به آنها میدهد که دو سال را در سفر برای تحقیق و ارزیابی درباره سیستمهای کشاورزی جهان بگذرانند.» یکی از موضوعات اصلی بحث در طول سفر رابطه بین کشاورزان و جوامع اطرافشان است. این موضوع برای سوزان نیز اهمیت دارد چنانکه هر ساله پذیرای هزاران بازدیدکننده از مزرعه خود است.
🖋همکاری مشترک کشاورزان محلی و شهروندان با یک طرح ابتکاری
🔹این گروه همچنین از طرح ابتکاری کشاورزی مشترک جامعه (Community Shared Agriculture) بازدید کردند. CSA یک طرح مشارکتی است که در آن کشاورزان محلی و شهروندان با هم همکاری میکنند. به عنوان مثال شهروندان میتوانند در ازای برداشت مقداری محصول از مزرعه، آن را حمایت مالی کنند. سوزان همچنین در مورد تبادلات صورت گرفته نظر مثبت دارد و افزود: « چیزهای زیادی هست که ما میتوانیم از هم بیاموزیم. ما در تلاش هستیم که جهان را تغذیه کنیم و هلند دانش فراوانی در این زمینه دارد. با این حال ما فقط یک کشور کوچک هستیم و همکاری با چین واقعا میتواند فرصتهایی را برای ما فراهم کند. من فکر میکنم چین و هلند همتایان خوبی هستند چرا که هر دوی ما دارای عزمی جدی، علاقمند به کار با فناوری های جدید و بازیگران اصلی در دنیای کشاورزی هستیم.»
🔹هدف بودجه 75 میلیون یورویی که وزارت کشاورزی هلند اعلام کرده است، اطمینان از این مسئله است که در آینده نیز کشاورزان هلندی میتوانند نقش اصلی تولید مواد غذایی جهان را ایفا کنند. به همین دلیل این پروژه از کشاورزان جوانی که علاقمند به راه اندازی مزرعه یا بهره برداری از یک مزرعه پیش ساخته هستند از طریق تامین مالی یا آموزش حمایت میکند.
🌐 http://bit.do/e8KEK
#یادداشت
#از_دنیا_چه_خبر
#دیگران_چه_می_کنند
#حمایتگرایی_واقعی
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زیبایی های دریاچه دوقلو در آبدانان
🔹یکی از جاذبه های دیدنی و طبیعی شهرستان آبدانان، دریاچه های دوقلو سیاه گاو است که هر ساله در فصل بهار پذیرای مسافران زیادی از مناطق مختلف کشور است.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰|🎥 توسعه صنعت تخمه آفتابگردان در شهرستان خوی
✅ @masaf_foods
🔰امام صادق (ع) می فرمایند:
🔹 " برتری عناب بر دیگر میوه ها به سان برتری ما بر دیگر مردمان است ."
(دانشنامه احادیث پزشکی/ج۲/ص۴۱۴)
#حدیث
✅ @masaf_foods
🔰استتار جالب پروانه بر روی تنه درخت.
🔹وَ فِی خَلْقِكُمْ وَ ما یَبُثُّ مِنْ دابَّةٍ آیاتٌ لِقَوْمٍ یُوقِنُونَ
🔹در آفرینش شما و جنبندگانی که در سراسر زمین منتشر ساخته، نشانههایی است برای جمعیتی که اهل یقینند. (جاثیه/۴)
✅ @masaf_foods
🔴 دستاورد خودکفایی شکر به باد رفت
‼️عباس پاپی زاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: متاسفانه تاخیر در اعلام نرخ #خرید_تضمینی #چغندرقند موجب شد تا با کاهش سطح زیر کشت این محصول رو به رو شویم که در نهایت دولت برای تامین شکر مورد نیاز داخل مجبور شود با نرخهای بالاتر اقدام به واردات کند. لذا به جرات میتوان گفت بی تدبیری دولت دستاورد خودکفایی شکر را بر باد داد.
‼️پ.ن: این حاصل سال ها ابتلای اقتصاد کشور به بیماری هلندی است که مزیت های تولیدی خود را با واردات به ورطه نابودی می کشد! کشوری که منابع خام خود را که سهم همه ملت ایران است برای واردات در اختیار عده ای قرار می دهد تا واردات انجام دهند و هر روز فربه تر شوند و این وسط تولید ملی که توان رقابت با کالای وارداتی را ندارد محکوم به نابودی است!
✅ @masaf_foods
📸 تنها ۱۷ درصد خرمای تولیدی کشور به صورت میوه به مصرف خانوارهای ایرانی میرسد/ سرانه مصرف خرمای هر ایرانی سالانه ۸ کیلوگرم است!
🔹در سالهای اخیر تولید خرمای کشور به یک میلیون و ۲۰۰هزار تن رسیده که از این میزان تنها ۱۷/۲ درصد از خرماي تولید شده به صورت میوه در داخل کشور به مصرف خانوارها رسیده است و ۲۵۶ هزارتن معادل ۲۱ درصد از مقدار تولید خرمای کشور صادر شده و ۶۱/۸ درصد نیز در صنایع تبدیلی کشور مصرف می شود. همچنین طبق نتایج طرح هزینه و درآمد خانوار٬ مقدار مصرف خرما سالانه هر ایرانی حدود ۸ کیلوگرم است
🌐نود اقتصادی
✅ @masaf_foods
🔰جدید ترین بسته کمک مالی در برابر جنگ تجاری/کشاورزان آمریکایی ۵ میلیارد دلار کمکهزینه دریافت کردند!
🔹رییس ارتباطات وزارت کشاورزی آمریکا گفت که این وزارتخانه در جدیدترین دور کمک مالی در برابر جنگ تجاری با چین، ۴.۰۷ میلیارد دلار به کشاورزان آمریکایی پرداخت کرده است.
🔹دولت ترامپ در ماه جولای اعلام کرد که ۱۶ میلیارد دلار به عنوان کمک مالی برای جبران آسیبهایی که کشاورزان از جنگ تجاری با چین و تعرفههای تلافیجویانه این کشور متحمل شدهاند، تخصیص داده است. این به علاوه کمک مالی ۱۲ میلیارد دلاریای است که سال گذشته به همین منظور پرداخت شده بود.
🌐http://yon.ir/84JaV
✅ @masaf_foods
⭕️آفت به جان درختان پارک چیتگر افتاد
«فراهانی»، عضو شورای شهر تهران:
🔹۳ هزار درخت پارک چیتگر آفتزده است و به دلیل عدم سرایت به سایر درختان باید با منابع طبیعی جلسه بگذاریم و آنها را تعیین تکلیف کنیم.
🔹۴۰ درصد آب چاههای چیتگر در #انحصار اُپارک، باشگاههای سوارکاری و مجموعههای دیگر است.
🔹در حالی که این مجموعهها برای شهرداری درآمدی ندارند و نه تنها پولی نمیدهند، #آب_مجانی نیز دریافت میکنند و این جای سوال دارد.
✅ @masaf_foods