1_9788054481.mp3
12.1M
🚨 دبیرکل مقاومت: از امروز بحث خون است، خون را با خون پاسخ میدهیم و مسئول آمریکاست
#شبنامه / تحولات فلسطین / سخنرانی مهم دبیرکل مقاومت لبنان: خون را با خون جواب میدهند نه با زدن پایگاه های جاسوسی، از امروز اولویت ما تلفات به دشمن است و نتیجه هرچه بشود مقصر آمریکاست / سخنرانی مهم سخنگوی مقاومت یمن / عراقی ها جولان اشغالی را زدند / قسمت ۱۴۸۳
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات
#دکتر_کدخدایی
✳️ روایت کدخدایی از تایید صلاحیت داوطلبان مجلس
عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفتوگو با تسینم:
🔹برای انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان تعداد قابل توجهی داوطلب ثبت نام کردند.
🔹از ۵۰ هزار ثبتنامی اولیه، تعدادی که نواقصی در پروندههایشان داشتند کنار گذاشته شدند و ۲۰ هزار نفر که مدارکشان کامل بود و شرایط داشتند به شورای نگهبان ارائه شد و صلاحیت ۷۳ درصد داوطلبان تایید شد.
@TasnimNews
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9796148018.mp3
12.23M
🔗 بیانیه 110 چهره اصلاح طلب در اعتراض به تحریم انتخابات توسط جبهه اصلاحات / اصلاحات: در تهران لیست میدهیم
🎙 بسیار مهم / بیانیه مهم 110 چهره اصلاح طلب در انتقاد به سیاست جبهه اصلاحات مبنی بر تحریم انتخابات در تهران / اصلاحات برای تهران لیست خواهد داد / احتمالا با هدف انتقال پیام به حامیان آشوب 1401 / سرلیست جبهه اصلاحات یک خانم خواهد بود / حسن روحانی: علل رد صلاحیتم را اعلام کنید. اوضاع اصولگرایان در انتخابات پیش رو چگونه خواهد بود؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#سیاهی_لشگر
یا
#حضور_حداکثری
✳️ انتخابات مجلس دوازدهم و سیاهی لشکر!
✅ "سخنی با بعضی از کاندیداها"
✍ #دکتر_لطف_الله_آجدانی
در تعریف فرهنگستان زبان و ادب فارسی و نیز دیگر دانشنامه ها از"سیاهی لشکر" آمده است که سیاهی لشکر یعنی :" شخصی که نقشی غیر فعال به صورت جزئی از یک جمعیت را برعهده دارد." به عنوان نمونه، در یک فیلم، سیاهی لشکر ، کسانی هستند که تنها نقش آنان در فیلم، شرکت در شلوغی است و جز شلوغ کردن به مفهوم بالا بردن تعداد کمی جمعیت در یک صحنه، حضور و نقش و خاصیت دیگری ندارند!
مثلا وقتی به لیست کاندیداهای تایید صلاحیت شده برای حضور در رقابت های انتخاباتی همین مجلس دوازدهم و کارنامه سیاسی و اجتماعی پیشینی آنان از یکسو و دستاورد پسینی آرای کسب شده آنان در پایان انتخابات از سوی دیگر نگاه کنیم، آشکارا می توان دید که بسیاری از آنان در واقع سیاهی لشکر هستند. همان طور که سیاهی لشکر در یک فیلم، غالبا دیالوگی ندارند ، سیاهی لشکرهای انتخاباتی هم حرفی برای گفتن ندارند تا چه رسد به برنامه های کارآمد.
البته که اطلاق سیاهی لشکر بودن به کسی یا کسانی ، به هیچ عنوان دلالت بر بی احترامی به آنان ندارد. اتفاقا سیاهی لشکرها می توانند بسیار هم محترم باشند، اما این احترام نافی واقعیت کم خاصیت بودن و نمایشی بودن حضورشان چه در یک فیلم و چه در یک رقابت انتخاباتی نیست.
اما یک تفاوت اساسی در سیاهی لشکر فیلم ها با سیاهی لشکر در رقابت های انتخاباتی این است که در سیاهی لشکر یک فیلم، آن کسی که لباس سیاهی لشکر می پوشد بی نام و نشان است ، ولی سیاهی لشکر رقابت های انتخاباتی با نام و نشان و کد انتخاباتی! سیاهی لشکر در یک فیلم چون نام و نشانی از خود برجای نمی گذارد، در معرض نقد و داوری کارشناسان و مردم قرار نمی گیرند، اما یک سیاهی لشکر انتخاباتی که در معرض داوری دیگران قرار می گیرد و در پایان داوری با رای بسیار اندک از صحنه خارج و حذف می شود ، شاید به حکم عقلانیت، قبل از سیاهی لشکر شدن انتخاباتی و تبعات آن، می توانست و می بایست از خود بپرسد که:
"آدم حسابی ، درست است که شورای نگهبان مرا تایید صلاحیت " عمومی " خواهد کرد، اما مگر تایید صلاحیت شورای نگهبان لزوما به مفهوم صلاحیت دانش و تخصص و توانایی ها و برخورداری من از طرح و برنامه های کارآمد برای مجلس و کشور و داشتن پایگاه و مقبولیت اجتماعی است که خیال نشستن بر روی صندلی مجلس را در سر خود بپرورانم؟!"
چون اگر سیاهی لشکرهای انتخاباتی ، خودشان از قبل از ورود به رقابت های انتخاباتی، این پرسش را از خود نپرسند، بلا درنگ پس از انتخابات ، دیگرانی هستند که به او بگویند و از وی بپرسند که:
"آدم حسابی تو خودت حساب نکردی که بدون داشتن دانش و طرح و برنامه و توانایی های لازم و کافی برای مجلس و فقدان پایگاه و جایگاه و منزلت و اعتبار و اعتماد اجتماعی لازم و کافی ، چگونه به خودت اجازه دادی تا دچار توهم پیروزی در رقابتی گردی که از همان شروعش پیدا بود محکوم به شکست هستی! "
و به راستی : مگر می شود سیاهی لشکر در یک فیلم، به خودش اجازه بدهد چنین خیال کند که شاید نقش اول یا حداقل نقش مکمل دوم و سوم را به دست آورد که یک سیاهی لشکر انتخاباتی چنین سودایی را در سر خود بپروراند؟ واقعیت این است که تنها نقش سیاهی لشکر در یک رقابت انتخاباتی، همانند نقش یک سیاهی لشکر در یک فیلم ، نقش آخرست . همین و دیگر هیچ !
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9801277438.mp3
10.63M
🔗 دبیرکل جهان عرب: ما به ایران منتقدیم اما او بازیگر اساسی است و باید حتما با او گفتگو کنیم
🎥 دبیرکل جهان عرب: ما به ایران منتقدیم اما واقعیت این است که باید با این کشور گفتگو کنیم. ایران یک بازیگر اساسی در منطقه است. تمام سیاست های ایران در منطقه هوشمندانه، پیچیده و دقیق بوده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#اصلاحات
#جبهه_اصلاحات
🚨 مهم؛ جبهه عقلایی ، انشعاب جدید اصلاحات؟ /
🔸 جبهه اصلاحات دو هفته قبل از شروع انتخابات دو تکه خواهد شد؟
🔸 علی مطهری یکی از گزینه های سر لیستی در تهران
🔻 پس از پیشنهاد بخشی از چهرههای رادیکال اصلاح طلب و دعوت به تحریم انتخابات، ۱۱۰ چهره ی اصلاح طلب بیانیه ای صادر کرده اند.
علت بیانیه مشخص است. با توجه به نارضایتی برخی از مشارکت کننده ها چندان دور از انتظار نیست که اصلاحات بتواند آرا منتقد و سفید و رای های اعتراضی را بسیج کرده و شگفتی آفرینی کند. با این وجود و با وجود تلاش های چند ماهه فعالان اصلاح طلب در کلاب هاوس و توئیتر و جاهای دیگر برخی در این جریان دستور تحریم انتخابات داده اند.
🔻 پس از نامه ۱۱۰ چهره اصلاح طلب در اعتراض به تحریم انتخابات، حالا واکنش هایی در این خصوص صورت گرفته است.
محمد علی وکیلی نوشته است:
اصلاحطلبان در امتداد سیاست «قهر» که از سال ۹۸ انتخاب شد، همچنان (بدون هیچ تغییری وبدون ارائه دستاورد خاصی درظرف چهارسال گذشته) برقهر اصرار دارند. این گروه از اصلاحطلبان که درقالب جبهه اصلاحطلبان و حزب اتحاد ملت تعریف میشوند با ارائه بیانیه و توجیهات تکراری و لفاظیهای بیاثر، مسیرخود را از سیاستورزی صندوق محور جدا کردند.
🔻 در این میان بخشی از احزاب اصلاحطلب همچون کارگزاران، اعتماد ملی، ندای ایرانیان، رسما راه خود را از جبهه جدا کردند و اکنون حول آقای علی مطهری برای ارائه لیست تهران جمع شدهاند.
این جدایی با بیانیه ۱۱۰ فعال اصلاحطلب مورد تائید قرار گرفت. میشود گفت با این تحولات جریان اصلاحطلب عملا به تکثر غیرقابل اجماع رسیده و امکان سیاستورزی ذیل عنوان جبهه را از دست داده است.
🔻 طبیعی است پای فشردن برسیاست بیحاصل عشوه و قهر حاصلی جز جدایی و انزوا نخواهد داشت. تنها دستاورد میدانداری جریانات ناکارآمد و غیرمردمی میباشد و البته فرصتطلبی امثال جناب حسین شریعتمداری در ادامه سیاست موازنه وحشت علیه اصلاح طلبان امرطبیعی وقابل انتظار است.
علیایحال با جداییهای صورت گرفته زین پس جبهه اصلاح طلبان از موضوعیت افتاده ولی در مطلع رونمایی از جریانات جدید اصلاحطلب و اعتدال ذیل عنوان جبهه عقلایی جامعه خواهیم بود.
🔻 از سوی دیگر اخباری در خصوص انتخابات در حال انتشار است که به این شرح است:
علی مطهری سرلیست صدای ملت
دیشب - چهارشنبه شب - خبر به نتیجه رسیدن تشکل صدای ملت متشکل از نیروهای اعتدالگرا و برخی احزاب اصلاحطلب درباره لیست انتخاباتیشان در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم مشخص و گفته شد که علی مطهری سرلیست این تشکل و افرادی مانند محمد بطحایی، هوشنگ بازوند، پروین داداندیش، منصور حقیقت پور، مصطفی خانزادی، رضا امیدوار تجریشی، زهرا ساعی، محسن علیجانی و ناهید تاج الدین از دیگر حاضران در لیست صدای ملت خواهند بود.
🔻 لیست صدای ملت را احزاب ندای ایرانیان، اعتماد ملی، کارگزاران سازندگی، اعتدال و توسعه و نیروهای اعتدال گرا در تهران و ۱۰۰ حوزه انتخابیه دیگر نهایی و منتشر خواهند کرد.
حمایت «مردم سالاری» از اصلاحطلبان در شهرستانها
مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردمسالاری گفته است: ما در تهران برخی افراد را داریم که البته باید با ذره بین اینها را پیدا کنیم اما در شهرستانها قطعا از کاندیداهای اصلاحطلب حمایت میکنیم چون معتقدیم اگر اقلیت میانهرویی در مجلس وجود داشته باشد به هر حال میتواند مجلس را از شرایط فعلی نجات دهد.مستقیلن در سراسر کشور کاندیدایی ندارند. حدود ۱۵ نفر از اعضای حزب مردمسالاری رد صلاحیت شدند.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9806840085.mp3
11.76M
ایران جبهه پان اسلامی درست کرده و همه آنها که اختلاف داشتند را علیه خودمان بسیج کرده و رهبرشان شده
سالها این منطقه درگیر جنگ های فرقه ای و تنش بین شیعه و سنی بود اما حالا ایران جبهه پان اسلامی به راه انداخته و خودش را رهبر آن کرده و همه یکپارچه علیه ما بسیج شده و برابر رژیم صهیونیستی ایستاده اند. باید جبهه پان اسلامی ایران که میتواند تهدیدی در آینده برای ما باشد را بهتر بشناسیم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#احزاب_سیاسی
✳️ #فرقهگرايي و #ستيهندگي
✍ #محمدكاظم_انبارلويي
1⃣ سكتاريسم به معناي فرقه و گروه است و معمولا در مورد دستهبنديها و فرقهگراييهاي درون احزاب و گروهها اطلاق ميشود. سكتاريسم بيشتر در احزاب و گروههاي چپ رواج دارد كه هرازچندي دچار انشعاب ميشوند.
آنتاگونيسم يا ستيهندگي به معاشرتهاي غيراجتماعي گفته ميشود و به معني دشمني و خصومتورزي ،تعارض وجدل نيز هست.
ستيهندگي معادل فارسي آنتاگونيسم است. معناي دقيق آن تضاد آشتيناپذير، ستيزي است كه با لجاجت، سركشي و نافرماني است.
يك سؤال كليدي در تحليل مسائل سياسي كشور همواره در حوزه علوم سياسي و جامعهشناسي سياسي، ذهن پژوهشگران را به خود مشغول داشته است و آن اینکه چرا احزاب و گروهها در کشور پا نمیگیرد؟!
پاسخ كوتاه و مختصر آن اين است كه برخی احزاب و گروهها در100 سال اخير كه پس از مشروطيت سروكله آنها پيدا شد دچار بيماري فرقهگرايي و ستيهندگي هستند.
اين دو بيماري از درون، آنها را روبه فروپاشی ميبرد و نفوذ خارجي و سوزنباني سرويسهاي امنيتي دشمن بهويژه آمريكا به اين فروپاشي كمك میکند.
3⃣ پاسخ فنيتر به اين سؤال به لحاظ هستيشناسي و فلسفي اين است كه احزاب و گروهها در ايران نوعي كپيبرداري از نظم اجتماعي در غرب است كه ريشه در مدرنيسم و نگاه سكولار و لائيك به مسائل سياسي و اجتماعي در جوامع بشري دارد.
احزابي كه سر در آخور و آبشخور فلسفه سياسي غرب و مدلهاي رقابت در اين جوامع دارند. طي 100 سال گذشته در سپهر سیاست ورزی بزرگترين ضربه به اقتدار سياسي و قدرت ملي در ايران زدند.
رهاورد اين احزاب در انقلاب مشروطه و نهضت ملي شدن نفت و نهضت امام خميني دو كلمه بيشتر نبود:
الف- فرمانبرداری بهاصطلاح مدني از اقطاب قدرت در شرق و غرب
ب- نافرماني مدني در برابر پديداري دولتهاي ملي و مذهبي و بر باد دادن دستاوردهاي انقلاب و ايستادن در برابر رهبران واقعي نهضت.
4⃣ نيروهاي انقلاب اسلامي پس از انقلاب براي گريز از بيماري فرقهگرايي و ستيهندگي حزب جمهوري اسلامي و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي را تأسيس كردند . منافقين در 7تير 1360 اولين چوب را به اين بار شيشه زدند و دومين چوب را در 8 شهريور همين سال در انفجار نخستوزيري فرود آوردند . كادرهاي اصلي حزب و مجاهدين انقلاب در اعداد 17 هزار شهيد ترور و دهها هزار شهيد جنگ تحميلي آسيب ديدند. اما خوشبختانه كادرهاي باقيمانده و تربيتشدهاي كه با نفس شهيد بهشتي و شهيد باهنر و بزرگاني چون امام خامنهاي تربیتشده بودند بار اداره كشور را در حوزه سياسي به دوش كشيدند.
اينكه امروز با چه مختصاتي از آرايش نيروهاي انقلابي روبهرو هستيم يك بحث مفصل را طلب ميكند. اما اينكه در آستانه برگزاري انتخابات نسبت به «فرقهگرايي» و «ستيهندگي» بهعنوان دو بيماري در سازماندهي نيروهاي انقلاب هشدار دهيم و به سمت اتحاد ملي و انسجام اسلامي حركت كنيم، يك وظيفه و تكليف محتوم است.
5⃣ بايد دست آمريكا را در مداخله در امور داخلي خود بهويژه انتخابات بخوانيم و بايد يك وحدت رويه و يك وحدت ساحات در كليه خطوط و لايههاي «مشاركت» و «رقابت» را مديريت كنيم. اين مديريت بايد متضمن امنيت ملي، اقتدار ملي و ناظر به حل مشكلات مردم بهويژه در حوزه معيشت باشد. اميد است صورتبندي رقابت و افزايش سطح مشاركت بهگونهای باشد كه یکپایه جديد براي رقابتها در سطح ملي پيدا شود. پديداري اين پايه قطعا بايد بتواند جلوي فرقهگرايي و ستيهندگي نيروهاي پاي كار انقلاب را بگيرد.
نيروهاي پاي كار انقلاب اسلامي بايد از دو سيئه فرقهگرايي و ستيهندگي پرهيز كنند.
مقام معظم رهبري در ديدار با مردم آذربايجان شرقي ،كساني كه وارد ميدان انتخابات شدهاند را از بددهني و بيان مطالب دروغ و خلاف واقع براي جلب نظرات مردم پرهيز دادند. اين رويكرد فضاي رقابت و مشاركت را به سمت ستيهندگي ميبرد.
6⃣ جبهه موسوم به اصلاحات منهای آن 110 رجال سیاسی و مذهبی، در آخرین اطلاعیه خود گفتهاند: در تهران و شهرستانها لیست نمیدهند.به یک معنی انتخابات را تحریم کردهاند.
برخی عناصر آن نیز پرچم نافرمانی مدنی را به دوش گرفتهاند. با تأسف باید گفت آنها آخر صف تحریم کنندگان خارج نشین پشت سر رضا پهلوی، احزاب تجزیهطلب و ضدانقلاب با رویکرد فرقهگرایی و ستیهندگی نشستهاند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_9810077310.mp3
12.59M
🚨 عملیات خط لوله گاز ایران کار صهیون بوده؟ / یمن دومین کشتی انگلیسی را هم منهدم کرد
#شبنامه / تحولات فلسطین / آنالیز ِ ادعای نیویورک تایمز: اسرائیل خط لوله گاز سراسری ایران را زده؟! / نشنال اینترست: فلسطینیها با راکت های ۲۰۰ دلاری مرکاوای ۷ میلیون دلاری صهیون را زده اند / یمن دومین کشتی انگلیس در دو روز اخیر را هم زد / دروغ صهیون درباره سنوار برملا شد / قسمت ۱۴۸۴
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✅ رویداد علمی #انتخابات از دریچه اخلاق، سیاست و الهیات
🔴آکادمی اخلاق پژوهی روشمند با همکاری دفتر هم اندیشی استادان و انجمن علمی معارف دانشگاه شهید بهشتی و سایر مراکز برگزار می کند
📌مزایا:
⚪️استفاده از نظرات 18 تن از اساتید حوزه و دانشگاه
⚪️شرکت به صورت آنلاین
⚪️اعطای گواهی معتبر از سوی دانشگاه شهید بهشتی
📅زمان: چهارشنبه 2 اسفندماه از ساعت 8:00 تا 16:00 (نوبت صبح و عصر)
👈ثبت نام در رویداد (کلیک کنید)
💠 جزئیات بیشتر
🌐 در شبکههای اجتماعی ما را همراهی کنید:
تلگرام I ایتا I آپارات I اینستاگرام I روبیکا
🚨لطفا در به اشتراکگذاری این رویداد علمی فرهنگی، سهیم باشید.
1_9817938176.mp3
11.72M
🔗 شهرام همایون: ما داریم دانه دانه می میریم اما حکومت هنوز هست / دوره سلطنت و چپ تمام شده
🎙 اعتراف خنده دار و قابل تامل براندازها همزمان با آغاز 46 سالگی انقلاب 57 / شهرام همایون : تک تک ما در حال مردن هستیم و این نظام هنوز هست و من امیدی ندارم / فرج سرکوهی: سلطنت طلب و مجاهد و چپ به پایان خط رسیده اند. / من فکر میکردم دارم مبارزه میکنم اما توهم بود.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#دانشوران
#اندیشمندان
#نظام_مسایل
#دانشگاه_تهران
#سرمایه_اجتماعی
✳️ نظام دانايي كجاست؟
✍ #محمد_كاظم_انبارلويي
رئيس دانشگاه تهران در يك ابتكار سياسي رؤساي دانشگاهها، نويسندگان و نخبگان سياسي را به بهانه انتخابات تحت عنوان «خانه گفتوگوي انتخابات» زير سقف سالن شهيد سليماني اين دانشگاه شنبه 28 بهمن جمع كرد. اينكه اقطاب و اطرافواکناف فكري سلايق گونهگون در انتخابات آینده در زير يك سقف گرد آمدند نشان از يك همگرايي و همنوايي در سطح ملي است.
فصل مشترك ديدگاههاي مطرحشده بيشتر روي امنيت ملي، رفاه ملي، حفظ سرمايه اجتماعي انقلاب و رصد تهديدهاي دشمن دور ميزد. هر كس 5 دقيقه فرصت داشت دغدغههاي خود را بگويد.
به بهانه فلسفه وجودي اين نشست چند نكته را يادآور ميشوم.
1⃣ انقلاب اسلامي كه رخ داد در سطح حكمراني 4 حفره و سياهچاله به دليل سقوط طاغوت پديد آمد كه بايد انقلابيون آن را پر میکردند.
الف- حوزه اطلاعاتي و امنيتي
ب- حوزه نظامي
ج- حوزه سياسي و اجتماعي و فرهنگي
د- حوزه اقتصادي
با فروپاشي سازههاي امنيتي و اطلاعاتي رژيم شاه يك خلأ به وجود آمد كه انقلابيون بايد ميرفتند در نهادهاي مربوط، سررشته كار را به دست ميگرفتند. در حوزه نظامي با خروج مستشاران نظامي آمريكا و اعدام برخي سران محارب ارتش، يك حفره عظيم دفاعي پديد آمده بود كه با اعتماد به بدنه ارتش و تأسيس سپاه پاسداران اين حفره هم پر شد. در حوزه سياسي با تأسيس حزب جمهوري اسلامي توسط 5 تن از مجتهدين نامآور و تأسيس سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي از سازمانهاي سياسي و نظامي دوران انقلاب، پاسداشت جمهوريت نظام در رقابتهاي سياسي به اين سامانه سياسي سپرده شد.در حوزه اقتصادي كادر انقلابي برجستهاي وجود نداشت كه برود سازمان برنامهوبودجه را تحويل بگيرد تا خلأ تصميمگيري و تصميمسازي در حوزه اقتصاد را كه آمريكاييها صفر تا 100 آن را مديريت ميكردند تحويل بگيرد.
نظام دانايي كشور و توليد علم در حوزه امنيتي و اطلاعاتي و نيز تجهيز نيروي نظامي ورود كرد. امروز ما قویترین نيروي نظامي، اطلاعاتي و امنيتي غرب آسيا را داريم كه در گستره 6 ميليون کیلومترمربع يك نبرد رودررو با سلاحها و تجهيزات كامل با آمريكاييها يك نبرد سخت را مديريت ميكنيم.
در حوزه سياسي و اجتماعي با تعطيلي حزب جمهوري اسلامي و فروپاشي مجاهدين انقلاب و تعطيلي احزاب ديگري كه سر در آخور هدايت غرب داشتند، نظام دانايي كشور فرمولي براي توسعه سياسي و تئوري براي رقابتهاي سياسي نتوانست ارائه دهد، تا متضمن استقلال و آزادي و جمهوريت نظام باشد.
دانشگاه تهران، مادر دانشگاههاي ايران است. سؤال اين است كه زعماي اين دانشگاه در دانشكده حقوق ، علوم سياسي و جامعهشناسي آیا حرفي براي توسعه سياسي و تنظيم و تئوری پردازی در حوزه رقابتهاي سياسي دارند كه منجر به اقتدار ملي و امنيت و رفاه ملي شود؟
همچنين نظام دانايي ما در حوزه اقتصاد براي پركردن حفره و سياهچاله مشكلات اقتصادي ميتواند 4 تا اقتصاددان تربيت كند كه آنها براي برونرفت از تورم، كسري بودجه، نظام بانكي و ... حرف واحد بزنند و مسئوليت سازمان برنامهوبودجه براي وضع تئوري و نظريه خاص و مسئوليت وزارتخانههاي كليدي در حوزه اقتصاد را پذيرا باشند.
2⃣ مطلب مهمي كه در نشست خانه گفتوگوي انتخابات در دانشگاه تهران مطرح شد مسئله افت سرمايه اجتماعي بود. برخي كه در اين حوزه داد سخن دادند موضوع را طوري مطرح كردند كه واقعيت مسئله فراموش شود. واقعيت اين است كه يك ضلع رقابتهاي سياسي كه در دو دولت پيش از رئيسي به مردم قول داده بود، ميرود مشكل انقلاب را با آمريكا حل ميكند و تحريمها را لغو میکند با صداقت رفتار نكردند آنها به مردم قول دادند تحريمها را لغو ميكنند. اما رفتند تعهدات یکطرفه دادند نهتنها تحريم لغو نشد بلكه تهديدها هم به آن اضافه شد. لذا در دو انتخابات اخير نتوانستند سرمايه اجتماعي خود را به ميدان رقابت بياورند. بعد براي كاهش مشاركت و كاهش سرمايه اجتماعي نه براي مرده خود بلكه براي مرده رقيب عزاداري ميكنند!
💢 ادامه مطالب 👇👇👇👇👇