eitaa logo
•✾ 🥘 مطبخ ستاد🥘✾•
1.2هزار دنبال‌کننده
128 عکس
8 ویدیو
1 فایل
🍃🥘 ارائه دستورات آشپزی مطابق با طب اسلامی از مواد اولیه سالم و مورد تایید •✾🥘 مطبخ ستاد🥘✾• 🥘 @matbakh_setad 🕌 کانال مرجع 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
•✾ 🥘 مطبخ ستاد🥘✾•
🥘 #کوفته_تبریزی: 🍱 مواد لازم کوفته تبریزی: لپه ‎ ۱۰۰گرم آلو ۱۰ عدد پیاز ۱ عدد برن
👩‍🍳 طرز تهیه کوفته تبریزی: 1⃣ ابتدا برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را كنید و آنها را با چرخكرده مخلوط كنید. 2⃣ آرد نخودچی و ادویه را به آن اضافه كنید و سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با مواد مخلوط كنید. 3⃣ اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. 4⃣ مقداری از ماده كوفته آماده شده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن سرخ شده ، ، خیس خورده و یك چهارم مرغ آبپز قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید. 5⃣ حال ظرفی انتخاب كنید و در آن كنید و آلو و و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و یك یا دو پیمانه آب به آن اضافه كنید 6⃣ كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید ۵۰ دقیقه بپزند. 😋 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 خورشت سیر انار مازندرانی: 🍱 مواد لازم:  مرغ:یک کیلو پودر سیر:یک قاشق مرباخوری سیر:5 حبه بزرگ انار دون شده:2 پیمانه رب انار :نصف پیمانه روغن کنجد:4 قاشق سوپ خوری زعفران :یک قاشق مرباخوری در صورت تمایل نمک دریا :به مقدار لازم   🥘 @matbakh_setad
•✾ 🥘 مطبخ ستاد🥘✾•
🥘 خورشت سیر انار مازندرانی: 🍱 مواد لازم:  مرغ:یک کیلو پودر سیر:یک قاشق مرباخوری سیر:5 حبه بزرگ
👩‍🍳 طرز تهیه: 🐓 مرغ را ابتدا بشویید و چربی های اضافی آن را جدا کنید. چون مرغ محلی پختنش طول می کشد ابتدا آنرا با آب بپزید. 👈 سپس تابه را روی حرارت قرار دهید و مرغ را بدون هیچ افزودنی مقداری روی حرارت تفت دهید و در تفت به اندازه 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت مجدد مرغ را از تابه بیرون بیاورید. سیر را کاملا له کنید و با شعله خیلی ملایم سیر را کمی تفت دهید و به آن نمک ،فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک دقیقه ای تفت دهید. با نصف پیمانه آب گرم زعفران را حل کنید و در رب انارخوب حل کنید.بعد به سیر اضافه کنید. سپس مرغ را هم به مواد در حال جوش اضافه کنید و بعد از کمی جوشیدن دانه های انار را اضافه کنید و صبر کنید تا خورشت به مدت یک ساعت به آرامی بجوشد جا بیفتد. 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 سویق و گردو 🍃 مواد لازم: پوره خرما: ۵ قاشق سوپ خوری مغز گردو: ۱۰۰ گرم کره گاویی: ۲۵ گرم هل: یک قاشق سوپ خوری سویق گندم : پنچ قاشق غذاخوری دارچین: یک قاشق چای خوری گلاب : دو قاشق غذاخوری زعفران: به مقدار لازم 👩‍🍳 طرز تهیه: برای تهیه رول سویق و گردو ابتدا کره را در ظرف ظرف مورد نظر ریخته و روی حرارت بگذارید آب شود، بعد از اینکه کره آب شد، پوره خرما و گردو را که قبلا نیم کوب کردیم با هل دارچین گلاب و زعفران رو به مخلوط اضافه کنید. و مواد را خوب به هم بزنید تا مواد به خورد یکدیگر برود و در آخر سویق گندم را به مواد اضافه کنید حلوای سویق و گردو آماده است. 😋 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 بز قرمه : 🍱 مواد لازم: 🍃گوشت گردن گوسفندنیم کیلو 🍃 نخودیک پیمانه 🍃 زردچوبه، نمک دریا، فلفل به مقدار لازم 🍃 سیر شش حبه 🍃 کشک یک فنجان 🍃 نعناع خشک دو قاشق غذاخوری 🥘 @matbakh_setad
•✾ 🥘 مطبخ ستاد🥘✾•
🥘 بز قرمه #کرمانی: 🍱 مواد لازم: 🍃گوشت گردن گوسفندنیم کیلو 🍃 نخودیک پیمانه 🍃 زردچوبه، نمک دریا،
👩‍🍳 طرز تهیه: ✍ صد گرم کشک را در کاسه بریزید و رویشان آب جوش بریزید تا آرام آرام نرم شوند. پس از آنکه کشک‌ها خوب خیس خوردند و نرم شدند، آنها با آب داخل کاسه در مخلوط‌کن بریزید. اما اگر استفاده از کشک ساییده آماده برایتان آسان‌تر است، می‌توانید از کشک ساییده استفاده کنید. 👈 نخود را با مقداری آب در دیگی می گذاریم تا کمی بپزد. 👈 در تابه مقداری روغن ریخته وقتی سرخ شد، سیر له شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس گوشت را در قابلمه بریزید و به شکلی تفت دهید که آبش جمع شود و رنگش تغییر کند. به گوشت زردچوبه و فلفل سیاه بزنید، نخود نیم پز و دو لیوان آب را در قابلمه بریزید و بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید. بعد از گذشت دو ساعت از پخت، نمک را اضافه کنید. 👈 تقریبا یک ساعت بعد، وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم شد، با گوشت کوب مواد را خوب بکوبید. بعد از آنکه گوشت و نخود را خوب کوبیدید، کشک را اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک ربع با هم قل بزنند. سپس روی غذا را با سیر داغ ، کشک و نعناع داغ تزیین کنید. برای تزیین بز قرمه می‌توانید از گردوی کوبیده شده استفاده کنید. 😋 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌮 گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم سبزی معطر(گشنیز ،تره، نعناع، برگ چغندر،جعفری و ترخون) ۲۰۰ گرم پیاز۱ عدد بزرگ تخم مرغ۱ عدد نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه مقدار کافی 👩‍🍳 : 🍀 برای تهیه شامی سبزی ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه جادار می ریزیم و کمی ورز می دهیم، سپس سبزی معطر را به صورت خرد می کنیم و به کاسه حاوی اضافه می کنیم. اگر سبزیجات محلی شمالی دارید حتما اضافه کنید. 👈 در ادامه پیاز رنده شده به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. 🍃 در ادامه تخم مرغ را در یک کاسه کوچک می ریزیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاید، سپس مخلوط تخم مرغ و ادویه ها را به دیگر مواد اضافه می کنیم. 🌮 حالا مواد را با دست به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا کاملا منسجم شوند. در ادامه یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه الی یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. 🥙 پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود. حالا به اندازه یک پرتقال کوچک از مواد بر می داریم و با دست شکل می دهیم. 😋 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪 چنگمال خرما (کرمان): 🍃 مواد لازم: حدود 10 عدد خرمای هسته گرفته شده یک استکان گردو خرد شده کف دست نان خورد شده زیره سبز و زیره سیاه به مقدار دلخواه روغن حیوانی به مقدار لازم  پودر هل و زنجبیل و دارچین هرکدام به مقدار کم 👩‍🍳 طرز تهیه: برای درست کردن آن باید در یک تابه مقداری روغن حیوانی یا کره گاوی بریزید تا داغ شود. 👈 سپس خرمای هسته گرفته شده را داخل آن تفت دهید .در حین تفت دادن خرما ،گردوی خرد شده را هم اضافه کنید و همچنان تفت دهید تا رنگ خرما تغییر کند بعد زیره و ادویه های گفته شده را به همراه نان خرد شده به خرماها اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که روغن به خورد نانها برود. در این مرحله  تابه را از روی حرارت بردارید و پس از کمی سرد شدن مواد ، آن را با دست ورز دهید و به شکل توپک های کوچکی در بیاورید. 😋 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️ می‌گویند یک دست صدا ندارد ◾️ می‌گویند یک دست صدا ندارد ولی من از ماجرای شهادت شما آموختم صدای دستی که برای یاری امام زمان بلند شود در گوش زمین و زمان می‌پیچد حتی اگر شکسته باشد. 🏴 @setad_ehya_teb_eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 آش شله با ماش(بجنورد): 🍱 مواد لازم: ماش: 200 گرم برنج: 150 گرم گوشت قورمه شده: 250 گرم پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری نمک دریا و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 👩‍🍳 طرز تهیه: 🍃 ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن می‌ریزیم و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و می‌گذاریم بپزد. 👈 بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن می‌ریزیم و گوشت قورمه راهم به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد. برنج آن باید کاملاً له شود مانند شله. هر از گاهی آن‌را هم می‌زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت می‌شود. 💢 نکته: در این غذا از گوشت قورمه شده استفاده می‌شود. بدون گوشت هم می‌توانید درست کنید. ✍ طریقه قورمه کردن گوشت هم به این صورت است: گوشت بدون استخوان را خرد کرده با کمی آب می‌گذاریم بپزد وقتی گوشت پخت و آب آن خشک شد گوشت به روغن می‌آید با چربی خود گوشت آن‌ را سرخ می‌کنیم. کمی هم نمک به آن می‌زنیم. اگر گوشت چرب نبود همان ابتدا کمی هم در آن خرد می‌کنیم. 😋 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 شامی پوک گیلان: 🍱 مواد لازم: گوشت گوسفند بدون چربی: ۵۰۰ گرم لپه: ۵۰۰ گرم فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم پیاز: ۱ عدد متوسط تخم مرغ: ۴ عدد درشت زعفران دم کشیده: یک قاشق غذاخوری روغن کنجد: به مقدار لازم   👩‍🍳 طرز تهیه شامی پوک گیلانی یا شامی رشتی:   🍃 برای تهیه شامی پوک گیلانی یا شامی رشتی ابتدا باید لپه‌ها را شسته و سپس لپه‌ها باید خوب پخته شوند. 👈 گوشت را هم بعد از شستن، با پیاز ، فلفل و زردچوبه بپزید. برای پختن گوشت یک عدد پیازمتوسط را به دو نیم تقسیم کنید. 👌 نکته : میزان آب باید به قدری باشد که در پایان پخت گوشت و لپه چیزی از آن باقی نمانده باشد. 🍖 گوشت را روی شعله ملایم گاز بپزید و وقتی گوشت کاملا پخت و آب داخل قابلمه کشیده شد اجازه دهید کمی سرد شود. 🍃 گوشت را ریش ریش کنید و لپه‌ها را با گوشتکوب له کنید و سپس گوشت و لپه را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز دهید تا یک مایه یکدست حاصل شود. 👈 سپس تخم‌مرغ، زعفران، فلفل، نمک و زردچوبه را به مایه گوشت و لپه اضافه کنید و حسابی ورز دهید تا تمام مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. بهتر است مایه شامی پوک گیلانی را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. 🍃 مقداری روغن کنجد در ماهیتابه بریزید، وقتی روغن داغ شد شامی‌ها را در ماهیتابه بریزید سرخ کنید. 😋 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲 آش ماش: 🍀 مواد لازم (۴ -۵ نفر): گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم پیاز رنده شده: نصف فنجان ماش: ۲۵۰ گرم عدس: ۱۰۰ گرم پیاز داغ: یک فنجان برنج: نصف فنجان جعفری و گشنیز خرد شده: ۲۵۰ گرم زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم 👩‍🍳 طرز تهیه: ۱. عدس و ماش را بشویید و سپس درون قابلمه با آب بگذارید بپزد. ۲. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته ریز در آورید و کوفته‌ها را به آش اضافه کنید. ۳. پیاز داغ را به عدس و ماش پخته اضافه کنید. برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد. ۴. در صورت تمایل می‌توانید ۳ تا ۴ عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید. آش را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید. 😋 🥘 @matbakh_setad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 : 🍖 گوشت سردست گوسفند 400 گرم، خرد کرده 🍃 پیاز متوسط 2 عدد، ورقه‌ورقه 🍐 به 2 عدد، پوست کنده 🥕 زردک متوسط 2 عدد، ورقه‌ورقه 🍃 آلوی بخارا یک پیمانه خیسانده 🍃 رب آلو یک قاشق غذاخوری 🍃 زردچوبه،نمک و فلفل قرمز به میزان لازم 👨‍🍳 طرز تهیه : 🍲 در یک قابلمه متوسط  به ترتیب پیاز گوشت و سبزیجات را روی هم بچینید. 👈 روی هر لایه کمی زردچوبه و فلفل بپاشید. 👈 قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته و مقداری آب در آن بریزید. 👌 در پایان رب آلو را اضافه کرده و نمک آن را اندازه کنید. 😋 🥘 @matbakh_setad