eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
💥‍ طرز تهیه خوراک مرغ پرتقالی(فوق العاده لذیذ👏) مواد اولیه : برای 2 نفر💥👍 آبلیمو 1قاشق غذاخوری مرغ 4قطعه آب پرتقال (حتما طبیعی) 5لیوان زعفران (آبکرده و غلیظ) 5قاشق غذاخوری آرد ذرت 2قاشق مرباخوری نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم پوست پرتقال (خلال شده و تلخی گرفته) 2قاشق غذاخوری کره به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا مقداری کره در تابه ریخته و بعد از گرم شدن قطعه های شسته و خشک شده مرغ را در آن سرخ میکنیم تا کاملا برشته شود. آب پرتقال را صاف کرده و به مرغ اضافه میکنیم و زیر شعله را کمی زیاد میکنیم تا آب پرتقال به جوش بیاید.بعد از جوشیدن شعله را بسیار ملایم کرده و درپوش ظرف را قرار میدهیم و اجازه میدهیم مرغ بپزد. وقتی مرغ نیم پز شد زعفران آبکرده را ضافه کرده و دوباره درپوش ظرف را قرار میدهیم نیم ساعت آخر پخت ،خلال پوست پرتقال را اضافه میکنیم. در نهایت آرد ذرت را با۲قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط میکنیم و به مرغ اضافه کنیم. آبلیمو ،نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و ۵تا۱۰دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر میریزیم و سرو میکنیم. نوش جان❤️ 💥💥💥💥💥 نکات: 1)حتما از آب پرتقال طبیعی برای تهیه این غذا استفاده کنید. 2)بهتر است آب پرتقال شما ترش باشد. 3)در صورت تمایل مقداری عسل هم به خوراک اضافه کنید. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
😋خوراک مرغ پرتقالی 🍗🍗🍗🍗🍗🍗 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده برای خامه کشی و تزیین کیک خیلی زیباست😍👏👏👏👏👏 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم طرز تهیه یه سیب زمینی شکم پر خیلی راحت و دوست داشتنی با مواد اولیه در دسترس 😋👌 هر کی حوصله‌ش سر رفته پاشه زود تند سریع اینو حاضر کنه، همه اعضای خونواده حالشون جا بیاد تو قرنطینه 😎 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴موادلازم: عدس:۱لیوان پر پیاز:۱ عدد سیب زمینی:۳ عدد متوسط تخم مرغ:۳ عدد ماست:۱ ق غ آرد سوخاری:۳ ق غ جعفری ریز خردشده:۵ ق غ پودر سیر:۱ ق چ نمک فلفل سیاه زردچوبه:به اندازه کافی 🔴طرز تهیه: قبل از هر کاری عدس و میپزیم وقتی پخت ابکش میکنیم تا ابش کشیده بشه. با میکسر یا آسیاب یا هر دستگاهی که داریم کاملا له میکنیم. سیب زمینیهارو میپزیم و رنده ریز میکنیم.پیاز و رنده ریز میکنیم و آب پیاز و میگیریم و به عدس له شده و سیبزمینیهای رنده شده اضافه میکنیم. حالا نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودرسیر و پودر سوخاری و ماست و اضافه میکنیم. تخم مرغها رو داخل یه ظرفی با چنگال کمی میزنیم تا مخلوط شه بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم. حالا جعفری اضافه بشه. در اخر هم یه عالمه باید همش بزنیم تا مواد به خورد هم بره و کاملا باهم مخلوط و یدست بشه. داخل تابه روغن میریزیم و داغ که شد به کتلتهامون با دست شکل میدیم و تو تابه میچینیم و دو طرفش و سرخ میکنیم. دوستان این کتلت طعمی فوق العاده داره یه خوشمزه ی آسون،مقوی و بدون گوشت که میتونید واسه وعده ی شام خودتون تهیه ش کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اقای همسر کلی کدو بادمجون فسقلی خریده بودن, من هم سرخشون کردم و کنار مرغ و گوجه فرنگی گذاشتم. با پلو عالی شد. من معمولا پوست کدو رو نمیگیرم. مخصوصا اگه این قدر تر و تازه باشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍰 😋 🔸مواد لازم🔻🧀 ▫️پنیر سفید یک پیمانه ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه ▫️روغن زیتون یک دوم پیمانه ▫️آرد دو پیمانه ▫️بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری ▫️جعفری ساطوری شده یک پیمانه ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️شیر کم چرب یک پیمانه ▫️نمک و فلفل کمی 🔸طرز تهیه🔻🥮 🔸ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اگر حال نداری اگر بی حوصله ای اگر تنبلی اگر انگیزه نداری اگر افسرده ای غذا که میپزی ذکر 👈 به غذا بخونید انرژیتون بالا میره
زندگی زیباست زشتی های آن تقصیرماست در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست.... سلام صبحتون بخیر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌🌺 ⁨ 🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  با ذکر نورانی یا جواد الائمه 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌
مواد لازم برای۶ نفر: خرما بدون هسته ۳۰ عدد آرد سفید نصف لیوان آرد نخودچی نصف لیوان بیسکویت پتی بور ۵ عدد گردو پودر شده نصف لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری گلاب ۲ قاشق غذا خوری پودر نارگیل به مقدار لازم پودر قند ۲ قاشق غذا خوری روغن ۱ لیوان پودر پسته به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را باهم مخلوط کرده و با کمی روغن تفت دهید، کمی گلاب و دارچین هم بهش اضافه کنید. بعد نصفی از مواد را کف قالب بریزید و بذارید توی فریزر، تاکمی ببنده، بعد خرماهای بی رو هسته رو له کرده و به صورت گرد کف دست پهن کنید.. مثل کیک گرد، به صورتی که بخوای کیک خامه گذاری کنین، یه لایه گرد خرما بذارید و روش پودر گردو پودر پسته وپودر بیسکویت پتی بور و کمی پودر قندوپودر نارگیل بریزید و لایه لایه، تا تمام قالب پر و فشرده بشه دقت کنید لایه های خرما به دیواره قالب نچسبه..چون باید مواد آردی بره دیواره رو بگیره.، دوساعت بذارید فریزر، آماده میشه. قالب حتما باید سیلیکونی باشه تا راحت از قالب در بیاد.... در انتها برش داده وباچای سرو کنید. نوش جان. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی طرز تهیه: پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
صبحانه های دارویی 👌 👈درمان عفونت: مصرف عسل بصورت شربت یا جرعه جرعه 👈درمان یبوست: زیتون و روغن زیتون و سبزی بجای سالاد 👈رفع خستگی: مصرف شیر دارچین 👈درمان پوکی استخوان: مصرف شیر غیرکارخانه ای و سویق سنجد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش که طرفدار زیاد داره دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره.  بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب.همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه.اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید.غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید. بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه  🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین زیبای توت فرنگی🍓🍓🍓 جلوه زیبایی به سفرتون میده🍫 کلیپ آموزشش رو حتما ببینید🍬 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 💢✍ 3عدد تخم مرغ 1لیوان شکر ریز 1 لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو 1 لیوان شیر 1پاکت 10گرمی بیکینگ پودر ترک(یا 1 قاشق مرباخوری پر) 1 پاکت وانیل5گرمی ترک (یا 1/4ق چ وانیل ایرانی) 2ونیم لیوان آرد برای سس کیک: 1پاکت خامه خامه صبحانه200میلی لیتر ) 1لیوان شیر(250میلی لیتر) 140 گرم شکلات 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❌چگونه طعم قوی یک غذا را حفظ کنیم؟ ⬅️قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. ⬅️با همین ترفند کوچک می توانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید.
یه روزتوی حیاط حرم امام رضابودم .دیدم سروصداشده یه بیمارشفاگرفته مردم ریختن روش ولباس اون مردبنده خداروپاره کردن ازیه خانمه پرسیدم چه خبره؟ این پارچه هاچیه؟ یه خانمه سریع یه نخ داد دستم گفت یه نخ لباس این شفایافته س خانومه داد میزد واییی خدایا امام رضا😭😩😢 من هم ازهیجان وگریه اون خانم بدون فکرسریع گرفتم گفتم چیکارکنم؟ 😰 گفت بخورتبرکه برای شفا😳 ادامه جالبش😁👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
دنبه گوسفندی👈این روغن برای پخت وپز عالیه وبهترین روغن برای سرخ کردن هستش سعی کنید توهفته تویکی دوتا ازغذاهاتون حتما ازش استفاده کنید👈کافیه دنبه هارو به قطعات کوچیک خرد کنید توآب نمک یک شب قبلش خیس کنید یکی دوقاشق نمک کافیه ،بعد که از اب نمک خارج کردین بشورید ودولیوان اب بهش اضافه کنید یک حبه سیر،زردچوبه،یک لیوان ماست یاشیر بعد بزارید روی حرارت متوسط تا یواش یواش بجوشه تا به روغن بیوفته ودنبه ها خشک وقهوه ای رنگ بشن بعد از صافی رد کنید وداخل شیشه بریزید وبزارید داخل یخچال سفت بشن وبعد هم مصرف کنید 😍با این روشی که گفتم بوی دنبه رو تا حدود زیادی می گیره نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یه پ عسل + یه پ ارده میذاری روی حرارت از کناره ها که قل زد مغزیجات مورد علاقتو میریزتوش واز داغی که افتادتوی ظرف چهارگوش میریزی وبه فریزر منتقل میکنی (یه رب ۲۰ دیقه کافیه)خودشو که گرفت برش میزنی یا مثه منه تنبل از اول توی قالب سلیکونی میریزی که بعدشم دردسر برش و مکافات هم اندازه کردنش نداشته باشی برش زده و اسلایسی تقدیم به نگاه زیباتون😍 با ارده ای که از کنجد تفت داده شده تهیه میشه درست کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خاگینه_هویج_مغزدار اول برای شهد یک لیوان شکر رو با نصف لیوان آب بذارین حل بشه و بهش کمی گلاب و زعفران اضافه کنید وقتی به جوش اومد از روی حرارت بردارین ، بذارین کنار تا خنک شه دو تا هویج رو رنده ریز بزنین بعد آبشو کامل بچلونید و بعد چهار تا تخم مرغ رو با همزن بزنید تا پف کنه و یک ق م بکینگ پودر اضافه کنید و هویج رنده شده و آبگرفته رو اضافه کرده و مخلوط کنید و بعد توی تابه ۱۷ سانت دو قاشق روغن مایع بریزید و نصف مایه خاگینه رو بریزید روش دمکنی بذارید تا با حرارت کم خودشو بگیره ،نیم بند که شد مغز گردوی خرد شده و دارچین و گل سرخ مخلوط شده رو بریزید روش و بقیه مایه خاگینه رو بریزید و بذارید کامل خودشو بگیره و بعد برگردونید طرف دیگه شم سرخ بشه حالا خاگینه رو برش بزنید و شهد خنک رو روش بریزید یه جوش که زد خاموش کنید بذارید شهد به خودش بگیره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن ژله بادکنکی مخصوص تزئین کیک وشیرینی🌸😍 ‎ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami