eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 از و مواد غذایی بدانید 🧐 با خوردن مواد غذایی، بدن انسان از دو منظر دچار تغییراتی می گردد. 🔸منظر اول سردی و گرمی بدن است. بعضی از مواد غذایی، گرما بخش جسم آدمی  هستند و برخی سرد کننده (سست کننده). 🔸منظر دوم تری و خشکی یعنی میزان آب بدن. 👌بعضی از مواد غذایی رطوبت بخش هستند و باعث زیاد شدن مایعات بدن می گردند و برخی خشکی دهنده هستند و باعث زیاد شدن املاح بدن می گردند. لازم به ذکر است میزان تاثیر مواد غذایی از لحاظ هر یک از دو منظر فوق الذکر، خود دارای درجه و مرتبه می باشد به طور مثال امکان دارد یک مواد غذایی از لحاظ گرمی دارای درجه بسیار بالا و از لحاظ تری در درجه پایینی باشد. ◀️ ضمناً برای تعدیل طبع یک ماده غذایی می توان از ترکیب آن با مواد غذایی دیگر که دارای طبع مختلفی با آن هست به عنوان مصلح استفاده نمود به طور مثال برای تعدیل سردی ماست می توان آنرا با موسیر میل نمود. 🔻غیر از مواد غذایی رفتارها، محیط و احساس های مختلف همچون شادی، ترس و … نیز اثرات گرما یا سردی بخش و تر و خشک کننده دارند. 👈 خورش های ایرانی نیز با توجه به ترکیبات و ادویه مورد استفاده، دارای طبع متعادل هستند. 🔙 در ادامه ای این پست با ما همراه باشید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
4_5985383724110315527.aac
3.32M
سال هاست که حکیم دکتر روازاده بر مضرّات تغییر ساعت تاکید دارند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اسفناج👌 اسفناج تخم مرغ سیب زمینی آبپز نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، فلفل سیاه روغن زعفران دم شده پیاز هویج به دلخواه پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اگر حال نداری اگر بی حوصله ای اگر تنبلی اگر انگیزه نداری اگر افسرده ای غذا که میپزی ذکر 👈 به غذا بخونید انرژیتون بالا میره
مواد لازم 1 کاسه برنج آب پز شده(یا از شب مانده) 1قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری پول بیبر(فلفل پرک ترکی) 4 عدد پیازچه ربز خرد شده جعفری و نعنا ریز خرد شده 1عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 👈طرز تهیه تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید .نوش جان http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
300گرم گوشت بدون چربي چرخ شده رو با فلفل سياه كمي زردجوبه ودارچين وپودر پياز ونمك ورز دادم وبصورت كتلت در روغن كم سرخ كردم البته زياد سرخ نبايد بشه تقريبا مثل كباب تابه وبعد كنار گذاشتم سه تا بادمجون دلمه ايي را پوست گرفتم وبرش حلقه زدم كمي نمك زدم ودر آبكش به مدت يكساعت كنار گذاشتم وبعد از آن ،آنها رو شستم وسرخ كردم وكنار گذاشتم يك پياز متوسط را رنده كردم با كمي روغن تفت دادم وبعد دو يا سه قاشق رب اضافه كردم تفت دادم وكمي زردجوبه وفلفل زدم وكمي آب اضافه كردم كمي جوش كه آمد از حرارت برداشتم بادمجونها رو روي سس گوجه فرنگي چيدم وبعد هم كبابها رو روي بادمجونها چيدم وبعد چند گوجه فرنگي رو دو نصف كرده بودم و در روغن باقيمانده از بادمجونها يك حرارت كوچك دادم وروي كبابها گذاشتم دوتا فلفل هم گذاشتم و روي ظرف آن فويل كشيدم وبه مدت ٢٠ تا٣٠دقيقه با حرارت ١٧٥توي فر گذاشتم تا كبابها نرم بشوند دوستان اين غذا نبايد آبدار باشه بايد حالت سس داشته باشه وانتخاب نوع بادمجون سليقه ايست از بادمجون معمولي هم ميشه استفاده كرد ولي بايد حلقه برش زده شود وشما ميتونيد چلو هم كنار اين غذا داشته باشيد ولي من نون را ترجيح ميدم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1.5 کیلو گرم پیاز کوچک 1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان کوچک رب انار و نمک و فلفل به مقدار لازم اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌ درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥩کتلت کرونایی 🥩بپزید برای بچه هاتون😁 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
این پست منو یاد این سوتی انداحت😁🤦‍♀👇 سلام بازم مزاحم شدم 🙈تواین روزا از بس صحبت از کروناس ورد زبون شده دخترم 9سالشه امروز صبح صبحونه میخواست داد زد مامان کرونا بده من وقتے متوجه حرفش شد گفت منظورم صبحونه بود حالا دختر کوچیکم 3سالشه گریه میکرد نه من صبحونه نمیخوام کرونا میخوام🤣😂 شادی و نکات مومنانه👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
_tarfandashpazie_ سلام دوستای گلم 🙏😍😍 امروز یک کیک راحت وآسون واستون گذاشتم تا اون دسته از دوستانی هم که فر ندارن بتونن راحت درست کنن 🤗😍 حالا دستور🤓 تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند. موادلازم : 4 عددتخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر 2/5 قاشق غذا خوری کاکائو 2/5 لیوان آرد سفید قنادی 1 بسته بیکینگ پودر 10 گرمی ترک (یا 1 قاشق مرباخوری) 1 بسته وانیل 5گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی) طرز تهیه : شکر و تخم مرغ ووانیل را در ظرف ریخته وبا همزن برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر شود وبعد روغن وشیر را به نوبت بریزید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد خشک (آرد وبیکینگ پودر) را که از قبل سه بار الک کرده بودید را کم کم اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید اگه آرد گلوله شد با دور کند همزن بزنید در حدی که مواد مخلوط شوند، (زیاد هم نزنید پف مواد میخوابه). تابه یا قابلمه را با کره یا روغن جامد چرب کنید ومایه را در تابه بریزید. روی اجاق گاز شعله پخش کن بزارید وحرارت را کم کنید(کم رو به متوسط) وتابه را بزارید به مدت 35تا 40 دقیقه تا کیک پخته شود. (به هیچ عنوان درب تابه را باز نکنید چون پف کیک میخوابه)،بعد این تایم با خلال چوبی چک کنید واگه مایه به خلال چسبید بیشتر زمان بدید برای پخت کیک. بعد بزارید کیک خنک شود وبعد با شکلات آب شده تزیین کنید. 😋🤗 روی کیک دم کنی بزارید تا عرق درب تابه گرفته شود. برای این مقدار مواد از تابه گود استفاده کنید. اگه تابه شما نچسب نیست حتماً آرد پاشی کنید. برای سس روی کیک: 1 بسته خامه 200 میلی لیتر(خامه صبحانه) 2 بسته (یا 80 گرم) شکلات توت فرنگی خامه را در ظرف ریخته وروی حرارت بزارید گرم که شد(نجوشد) شکلات را اضافه وهم بزنید وظرف را از روی حرارت بردارید وکمی که از حرارت افتاد روی کیک خنک شده بریزید و با میوه دلخواه تزیین کنید 😊😊 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴گوشه ای مضرات اسفناج ✍اسفناج بسیار مضر است ولی برگ چغندر بسیار مفید است و توی روایات معصومین تاکید بسیار شده برعکس چغندر قند حالا اینکه چرا ما برعکس عمل می کنیم جای سوال داره. اسفناج بسیار سرد ولی برگ چغندر گرم است . اسفناج حاوی آهن و همزمان باعث دفع آهن موجود در بدن میشود ولی برگ چغندر خونسازی قوی که باعث رفع کم خونی میشود و برای درمان غلظت خون، پوکی استخوان و.. بسیار موثر و تاثیر گذار است به اذن الله اسفناج باعث درد مفاصل میشود ولی برگ چغندر باعث استحکام و تقویت استخوانها و رفع پوکی استخوان . اسفناج باعث فراموشی و ضعف عقل میشود ولی برگ چغندر باعث افزایش عقل و قدرت تعقل میشود . خوردن اسفناج در طب اسلامی مورد تایید نیست ولی خوردن برگ چغندر بسیار توصیه شده است . امام کاظم علیه السلام فرمودند: برگ چغندر بهترین سبزی است ، در کنار رودی در بهشت میروید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
مواد لازم برای پوره سیب زمینی سیب زمینی متوسط 4 عدد کره 100 گرم شیر یا خامه 3/4 لیوان جعفری خرد شده مقداری پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟ چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی خوبی به این غذاها میدهد تزئین زیبا و مناسبی هم برای غذا هست. به طور نمونه از پوره سیب زمینی میتوان برای تزئین کیک مرغ یا کیک گوشت استفاده کرد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
و بدون نیاز به هم زدن 🥣 2 لیوان شیر 🥣 5 گرم وانیل 🥣 نصف استکان شکر 🥣 2 قاشق غذا خوری ماست 🍚 مرحله اول: ظرفی برداشته و شیر را ریخته و وانیل و شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می جوشانیم. 🍚مرحله دوم: زمانی که شیرمان ولرم شد ماست را اضافه کرده و خوب هم می زنیم در ادامه با هم زن دستی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم. 🍚مرحله سوم: حالا مخلوطمان را در ظرفی مناسب ریخته و به مدت چند ساعت در فریزر 18- درجه می گذاریم تا آماده شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 👨‍🍳 @ASSHPAZEE
اگر بیش از اندازه مواد غذایی وارد معده شود، ترشحات بسیار همراه با تعداد زیادی گلبول سفید از دیواره های معده، برای هضم غذا به معده سرازیر می شوند. در نتیجه خون بیشتری در دستگاه هاضمه جریان می یابد. بدین ترتیب دستگاه کنترل خون از سهم خونرسانی به مغز می کاهد و اکسیژن و مواد غذایی کمتری به مغز می رسد و این گونه از قدرت خلاقه و حس ابتکار و درک مطالب کاسته می شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد اولیه🥣 🍶خامه ۲۵۰ گرم 🍶تخم‌مرغ سه عدد 🍶شکر ۱۰۰ گرم 🍶شیر چهار قاشق سوپخوری 🍶قهوه یک قاشق سوپخوری 🍶آبلیمو نصف قاشق چایخوری طرز تهیه 🥄 🍨زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس قهوه را در شیر حل کرده و به زرده‌ها اضافه کنید. 🍨خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود. 🍨سفیده‌ها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید. 🍨خامه را به نسکافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 👨‍🍳 @ASSHPAZEE
مواد لازم🥣 〽️نان مخصوص سمبوسه ( لواش ) به اندازه نیاز 〽️نمک زردچوبه و فلفل قرمز به اندازه نیاز 〽️سیر ۲ حبه 〽️پیاز ۱ عدد 〽️سبزی های معطر (شوید-جعفری- نعناع-تره) یا هر سبزی که دوست داریم ۱ پیمانه 〽️عدس پخته شده ۱ پیمانه 〽️سیب زمینی آب پز ۲ عدد ✅سیب زمینی آب پزو عدس را با گوشت کوب میزنیم تا له شود پیاز را نگینی خیلی ریز خورد میکنیم و بهش اضافه نمایید سبزیجات ریز خورد شده +سیر له شده +ادویه و نمک مواد رو خوب قاطی میکنیم و یه گوله ازش برمیداریم میزاریم وسط نان و بپیچانیم و در آخر در روغن سرخ میکنیم البته من از نان های آماده مخصوص سمبوسه استفاده کردم شما هم می توانید از نون های نازک مانند نون لواش یا نان ماشینی های نازک استفاده نمایید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 👨‍🍳 @ASSHPAZEE
دنت خونگى ٣قاشق آرد ٣قاشق كاكائو٤قاشق شكر٢٥گرم كره يه تخم مرغ و نيم ليتر شير با هم مخلوط ميكنيد بعد ميزارين رو حرارت ومدام هم ميزنيد تاخودشو بگيره داخلش مي تونين فندق در آخر بريزيد 😍 @fanashpazi 😍 👈کانال دوم ما بدون تبلیغات👇 https://t.me/joinchat/AAAAAEJk8Wik_ElFxl6rnw
⁨مال حرام مثل پشمكه فقط حجم داره ! اما ... فقط يك لقمه است يعنــي ... هيچ بركتي نداره ! حلال خور باشيم👌🏻 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
دمپخت میگوبوشهری 😍 اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید 🤣 و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان 😊 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami