eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
میرزا احمد نهاوندی مشهور به حاج مرشد چلویی در بازار تهران دوکان غذاخوری داشت! مردم او را بهترین کاسب قرن می دانستند! پیرمردی بود قد بلند با چهره نورانی و دلنشین و محاسن سفید... بر پیشخوان مغازه زده بود "نسیه و وجه دستی داده می‌شود به قدر قوه!" هر وقت کودکی برای بردن غذا برای صاحب کارشان می آمدند، لقمه ای چرب و لذیذ از گوشت، کباب و ته دیگ زعفرانی درست می‌کرد و خود به دستانش در دهان می‌گذاشت و می‌گفت: "مبادا صاحب کارش به او از این غذا ندهد و او چشمانش به این غذا بماند و من شرمنده خدا بشم" مرشد چلویی در سال ۱۳۵۷ در گذشت اما نام و یادش و هیچوقت فراموش نشد .. روی سنگ قبرش نوشته بود: بهترین کافه قرن! برای شادی این مرد مهربان صلوات ختم کنید دوستان❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😋 🔸لبو رو بصورت ورقه های نازک برش بدین و روی بخاری یا شوفاژ حتی مایکروویوخشک کنید. وقتی کاملا خشک شد، اون رو پودر كنيد ودر ظرف مناسب و دربسته نگه داری کنین. بعد به عنوان رنگ غذا میتونین ازش استفاده کنین هم میتونین مثل زعفران دم کردشو استفاده کنید هم پودر و باروغن تفت بدین بعد با برنج مخلوط کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
پای درس لقمان حکیم 💠ادبِ خوردن‏ 🌸لقمان به پسرش گفت: «پاكيزه ‏ترين غذا را بخور و بر بستر گسترده بخواب». تنبيه الخواطر: ج 1 ص 48 . 🌹لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! وقتى سير هستى، از روى سيرى چيزى نخور، كه اگر آن را به سوى سگ بيندازى، برايت بهتر است». الدر المنثور: ج 6 ص 515 . 💐لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! وقتى كه معده پر شد، انديشه مى‏ خوابد و حكمت، گنگ مى ‏گردد و اعضا از عبادت، باز مى ‏مانند. تنبيه الخواطر: ج 1 ص 102 🌺لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! از سير خوردن بپرهيز؛ زيرا اين كار، شب، ضرر مى‏ رساند و روز، به لغزش و گناه مى‏ كشاند». يا اين كه گفت: «و روز، مذمّت‏ آور است». حلية الأولياء: ج 6 ص 82. 🌷لقمان گفت: «گرسنگى، بهترين خورش است». 📚البصائر و الذخائر: ج 2 ص 173 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
رایج ترین روش استفاده از آرد تفت داده است. کره را در ماهی تابه ذوب کنید و در حال هم زدن، آرد را به آن اضافه کنید تا مخلوط به شکل خمیر در بیاید و آرد بپزد. سپس شیر کم چرب را تا زمانی که مخلوط به صورت یک سس غلیظ (تقریباً به غلظت خمیر پنکیک) در بیاید به آن اضافه کنید. به این سس، بشامل (bechamel) می گویند. آن را به سوپ اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯یک شمع می تواند هزاران 🦋شمع را روشن کند 🕯بدون آن که چیزی 🦋از دست بدهد 🕯مانند شادی که هیچگاه 🦋با تقسیم کردن،کم نمی شود 😍شروع هفته تون عالی😍 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
شکم‌پر شکلات گردو دستور: تخم مرغ یک عدد شیر ولرم یک پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع شش قاشق غذاخوری آرد تقریبا پانصد گرم یا چهار لیوان(یا تا جایی که به دست نچسپد) همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کرده و در آخر آرد رو اضاف کنید ورز دهید تا جایی که به دست نچسپد و خمیر لطیفی بدست آید روی خمیر رو بپوشونید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. چونه های کوچیک از خمیرتون بگیرید و لاش نوتلا یا هر شکلات صبحونه ای و گردو خورد شده بزارید خمیر رو به هر شکلی دوست دارید بپیچید روش کنجدبپاشید و زرده تخممرغ بمالید ودر فر بمدت(دمای فرها باهم فرق داره) بیست دقیقه دمای صدوهفتادوپنج ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ خرد شده سه تکه روغن مایع سه قاشق غذاخوری ابلیمو دو قاشق غذاخوری فلفل سبز یک عدد ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی سیر یکی دو حبه پیاز دو عدد خلالی خردشده فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنیدو بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ روی یخچال یا حســـــــ🖤ــــین بزنید تا بعد از خوردن سلام فرستاده شود ☂☂☔️☔️☂ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
در خصوص یکی از دوستام برنامه پختن غذا رو یاد اوری کرد .منم اجرا کردم .گفتم تکرارش خالی از لطف نیست .😘 البته نمیگم هر روز بهش عمل میکنم ولی سعی میکنم بهش عمل کنم مخصوصا ماه رمضونا که همه چیمون متبرکه غذامون هم هر روز تبرک باشه. بسم الله و وضو که مشخصه. دعای فرج هم برای اینکه یادمون باشه به یمن وجود امام زمان غذا میخوریم و سر سفره ایشونیم. پیاله یاسین من آب غذا رو با میاله یاسین میریزم.( پیاله های نقره ای یا استیل که آیات قرآن روشون حک شده - بیشتر جاهای زیارتی دارن) هدیه به معصومین هم هر روز غذا مو هدیه میکنم به کسی یا معصومین یا مثلا حضرت زینب .یا حضرت معصومه یا مادر امام زمان ...... بعد چون غذا رو هدیه کردم سر سفره به همسرم میگم امروز مهمون مثلا امام حسن مجتبی ایم.😇 من حتی وقتی مهمون دارم به مهمونام میگم امروز مهمون کی هستید ان شالله به برکت این ماه رشد معنوی واخلاص در عمل داشته باشیم . حتما شما ها هم برنامه هایی از این قبیل دارین .😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم برای غذای# گیزاتما محلی ارومیه کدو 2 عدد بادمجان 2 عدد سیب زمینی متوسط 3 عدد سیر 3 حبه گوجه فرنگی 3 عدد متوسط فلفل سبز 1 عدد روغن مایع برای سرخ کردن هویج و یا لوبیا سبز ماست و سیر برای روی غذا گیزاتما طرز تهیه گیزاتما پوست تمام مواد را می گیریم و خرشان می کنیم و مواد را در روغن داغ سرخ می کنیم و سپس سس درست می کنیم به این ترتیب که گوجه ها را رنده می کنیم و سپس روغن را در ماهی تابه می ریزیم و سیر رنده شده را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم و سپس گوجه را اضافه می کنیم و باز تفت می دهیم و مقداری هم نمک می ریزیم و سپس سس را روی موادی که سرخ کرده ایم می ریزیم و می توانیم روی غذا ماست و سیر بریزیم. روش تهیه این غذا خیلی راحت است و البته بسیا سالم و خوشمزه است امیدواریم از این غذای محلی لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠شیخ رجبعلی خیاط می فرمایند: 🥃 هرگاه این استکان چای یا غذا را به ب قصد خدا بخوری دل تو به نور الهی به منور می شود ولی اگر برای حَظِ(لذت) نَفس خوردی همان می شود که خواسته بودی. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
سلام ممنون از کانال آشپزی اسلامی،راستش خواستم اعترافی کنم و مخفی کردنش شاید ندیدن اثرات کانال شما و زحمات شما باشه،من قبل از آشنایی با اینطور اشپزی کردن مثل: اشپزی رو با نام خدا شروع کردن وضو واسه آشزی نیت کردن نذری غذا به نیت ائمه روضه خوندن بالای قابلمه غذا و خیلی چیزهای مفید که اینجا یاد گرفتم اشپزی برام کار سنگین بود اما از وقتی با این روال اشپزی میکنم حقیقتش خودم انگیزه و انرژیم بالا رفته و این کمترین اثر این نوع اشپزی هست( با تقیید و ایمان)خانومها حتما نظر منو تایید میکنن وقتی با عشق و علاقه برای یه نفر اشپزی میکنن تا وقتی از روی اجبار و کسالت اشپزی میکنن چقدر طعم غذا متفاوته ،و من بهش رسیدم طعم غذا با چاشنی مذهب و ائمه دلچسبتر شده به هر حال جا داشت تشکر کنم ممنون 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل جدید 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
سینه مرغ بدون استخون ۱ عدد بروکلی کوچیک ۱ عدد شوید تازه خورد شده ۲ ق غ خ تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری ۲ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز(در صورت تمایل میتونین از پیاز رنده شده بدون آب استفاده کنید) اول بروکلی رو خورد میکنیم و توی یه قابلمه که آب ریختیمو داره میجوشه بروکلی هارو میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه بپزه سپس آبکش میکنیم و میذاریم خنک بشه و بعد از خنک شدن به قطعات کوچیک تبدیل میکنیم. سینه مرغ رو با غذا ساز چرخ میکنیم ولی دقت داشته باشین زیادی له نشه یخورده زنده بمونه بهتره. بعد توی یه کاسه بزرگ مرغ چرخ کردمونو بعلاوه پودر سوخاری، تخم مرغ، بروکلی، شوید و ادویه هارو میریزیم و به خوبی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه و سبس به کوفته های مساوی تقسیم کرده و به شکل کتلت در میاریم من با روغن آووکادو سرخشون کردم تا هردو طرف به خوبی سرخ شدن با شعله ملایم که کاملا مغز پخت بشن. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
سیاهکالی مرادی كارشناسی ارشد نرم‌افزار و مدرک دان دو كاراته داشت؛ وی در آذرماه سال ۱۳۹۴ به آرزوی دیرینش رسيد و جانش را در راه رضای خداوند و حفظ حریم اهل بیت(ع) فدا كرد. بعد از شهادت وی کتاب زندگی نامه شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسرش با عنوان «یادت باشد» به قلم محمدرسول ملاحسنی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد. در بخشی از خاطرات شهید مدافع حرم شهر قزوین «حمید سیاهکالی مرادی» آمده است که وی جدولی از ذکر و نام ائمه اطهار آماده کرده و در آشپزخانه روی یخچال نصب کرده بود، توصیه داشت تا موقع پخت غذا در هر وعده نام آن معصوم برده شده و غذا به نیت ایشان آماده شود، به این شکل او و همسرش در تمام ایام سال غذای نذر شده به نیت ائمه معصوم را صرف می‌کردند
بفرمائید اینم دستور این جان دلللبر یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺ 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
😍😍 دو لیوان شیر ودو قاشق نشاسته ذرت وشربت گل محمدی رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو اجاق بر میداریم ودو قاشق خامه صبحانه یا خامه قنادی اضافه کرده هم میزنیم تا خامه آب بشه ودر ظرف سرو میریزیم اگه احساس کردید شیرینی دسر کمه میتونید کمی شکر اضافه کنید. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
🍒 😋 🔸چوب آلبالو رو بگیرید و بشوریدشون و بذارید کاملا آبش بره.هسته هاشو در نیاریدا،فقط چوبشو جدا کنید.حالا یک لیوان سرکه سفید+نصف لیوان آب جوش+نصف ق غ نمک(تا یک ق میتونید بریزید)+یک ق غ شکر رو مخلوط کنید. آلبالو رو در شیشه بریزید و مخلوط سرکه ای رو روش بریزید تا شیشه پر بشه.ترشی آلبالو رو در یخچال بذارید و بعد از حدود یک هفته میتونید ازش استفاده کنید. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
✅رب گوجه ✍آیا میدانید مردم ساکن اغلب کشورهای اروپایی در طبخ غذاهای خود از رب گوجه استفاده نمیکنند و این درحالیست که امروزه اگر رب را از آشپزخانه‌های ایرانی حذف کنیم عملا کارایی خود را از دست می‌دهند. استفاده بی حد و مرز از این ماده‌ی به شدت سرد موجب ایجاد گرسنگی سلولی، ام اس، ضعف سیستم ایمنی، کاهش شدید قدرت باروری، سرطان، صرع، ضعف عمومی، خستگی_مزمن و کوفتگی، ضعف قوای فکری، ضعف اعصاب و.... می گردد. 🌹پیش از اینکه خیلی دیر بشه در نوع سبک_زندگی خود تجدید نظری جدی نماییم. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
مواد لازم رب آلو مواد اصلی آلو به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه آلو ها را شسته و همان طور خیس داخل قابلمه بریزید و درش را گذاشته و روی شعله ملایم قرار دهید .احتیاجی به اضافه کردن آب نیست. وقتی آلو ها آب انداخت در قابلمه رو بردارید و هر از گاهی آن را هم بزنید .آنقدر روی شعله بماند که آب آلوها تبخیر شده و هسته آلوها جدا شود وقتی آلوها کاملا له شد شعله را خاموش کنید و آلو ها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آنها جدا شود مقدار کمی نمک بزنید و دوباره آلو ها را روی شعله قرار دهید تا کاملا سفت شده و آب اضافی آن کشیده شود. سپس اجازه دهید خنک شود و درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید. سایر نکات بسته به رنگ آلو رنگ رب آلوی شما متغیر است. برای خوشمزه تر شدن رب میتوانید مقداری زردآلو یا هلو هم به آلو ها اضافه کنید. از این رب میتوان در انواع خورش استفاده کنید طعم خوشمزه ای به غذا میدهد. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
رب الوچه جنگلی آلوچه جنگلی رو شسته و داخل قابلمه بزرگ ریخته و یکم آب ریختم. بعد که کامل پخت توی صافی ریختم تا ترشی و پوست هستش جدا بشه. و ترشی به دست اومده رو دوباره رو شعله کم گذاشتم تا قوام اومد . نوشجونتون. گفتش راحت بود ولی خیلی سخته درست کردنش😥 چون می پره حواست باید باشه تا نسوزیم 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
طرز تهیه رب آلو و سس آلو خانگی خوشمزه، رب آلوچه طرز تهیه رب آلو برگ و ساقه آلوی قرمز یا طلایی که کاملا رسیده و نرم باشد را جدا کرده و به خوبی بشویید. داخل قابلمه ای بدون آب یا با نصف لیوان آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به خوی له شوند. نکته : اگر آلوها رسیده باشند نیازی به آب نیست. حرارت را خاموش کرده و قابلمه را بگذارید کنار کمی خنک شود. سپس ار صافی رد کنید و تا جایی که امکان دارد تمام گوشت آلوها را بگیرید. هسته و پوست باقیمانده را دور بریزید. ش رو دور بریزید. عصاره و گوشت آلو را مجدد روی حرارت بگذارید تا غلظت آن به اندازه رب گوجه شود. نکته : مرتب هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد. حتما آبش کامل کشیده شود تا کپک نزند. کف های روی آن را هم بردارید و دور بریزید. در پایان کمی نمک و روغن مایع اضافه کنید. مراقب باشید رب شور نشود. اگه زیاد ترش بود و دوست نداشتید ، کمی شکر بریزید. برای نگهداری به مدت طولانی تر ، باید آبش کاملا گرفته شده و رب سفت شود وگرنه کپک می زند. اواخر پخت مراقب باشید نسوزید، چون رب داغ به بیرون می پرد. بهتر است آبکشی را در قابلمه بگذارید. پس از خنک شدن در شیشه های تمیز استریل بریزید. رب آلو را می توانید حداقل یکسال فریز کنید. اگر بلافاصله می خواهید مصرف کنید، بعد از صاف کردن نیاز به پخت مجدد ندارد. برای خوشرنگ تر شدن رب می توانید کمی آلبالو اضافه کنید. اگر رب ته گرفت، به قابلمه دیگری انتقال داده و بپزید.   غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami