eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠شیخ رجبعلی خیاط می فرمایند: 🥃 هرگاه این استکان چای یا غذا را به ب قصد خدا بخوری دل تو به نور الهی به منور می شود ولی اگر برای حَظِ(لذت) نَفس خوردی همان می شود که خواسته بودی. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
سلام ممنون از کانال آشپزی اسلامی،راستش خواستم اعترافی کنم و مخفی کردنش شاید ندیدن اثرات کانال شما و زحمات شما باشه،من قبل از آشنایی با اینطور اشپزی کردن مثل: اشپزی رو با نام خدا شروع کردن وضو واسه آشزی نیت کردن نذری غذا به نیت ائمه روضه خوندن بالای قابلمه غذا و خیلی چیزهای مفید که اینجا یاد گرفتم اشپزی برام کار سنگین بود اما از وقتی با این روال اشپزی میکنم حقیقتش خودم انگیزه و انرژیم بالا رفته و این کمترین اثر این نوع اشپزی هست( با تقیید و ایمان)خانومها حتما نظر منو تایید میکنن وقتی با عشق و علاقه برای یه نفر اشپزی میکنن تا وقتی از روی اجبار و کسالت اشپزی میکنن چقدر طعم غذا متفاوته ،و من بهش رسیدم طعم غذا با چاشنی مذهب و ائمه دلچسبتر شده به هر حال جا داشت تشکر کنم ممنون 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل جدید 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
سینه مرغ بدون استخون ۱ عدد بروکلی کوچیک ۱ عدد شوید تازه خورد شده ۲ ق غ خ تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری ۲ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز(در صورت تمایل میتونین از پیاز رنده شده بدون آب استفاده کنید) اول بروکلی رو خورد میکنیم و توی یه قابلمه که آب ریختیمو داره میجوشه بروکلی هارو میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه بپزه سپس آبکش میکنیم و میذاریم خنک بشه و بعد از خنک شدن به قطعات کوچیک تبدیل میکنیم. سینه مرغ رو با غذا ساز چرخ میکنیم ولی دقت داشته باشین زیادی له نشه یخورده زنده بمونه بهتره. بعد توی یه کاسه بزرگ مرغ چرخ کردمونو بعلاوه پودر سوخاری، تخم مرغ، بروکلی، شوید و ادویه هارو میریزیم و به خوبی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه و سبس به کوفته های مساوی تقسیم کرده و به شکل کتلت در میاریم من با روغن آووکادو سرخشون کردم تا هردو طرف به خوبی سرخ شدن با شعله ملایم که کاملا مغز پخت بشن. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
سیاهکالی مرادی كارشناسی ارشد نرم‌افزار و مدرک دان دو كاراته داشت؛ وی در آذرماه سال ۱۳۹۴ به آرزوی دیرینش رسيد و جانش را در راه رضای خداوند و حفظ حریم اهل بیت(ع) فدا كرد. بعد از شهادت وی کتاب زندگی نامه شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسرش با عنوان «یادت باشد» به قلم محمدرسول ملاحسنی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد. در بخشی از خاطرات شهید مدافع حرم شهر قزوین «حمید سیاهکالی مرادی» آمده است که وی جدولی از ذکر و نام ائمه اطهار آماده کرده و در آشپزخانه روی یخچال نصب کرده بود، توصیه داشت تا موقع پخت غذا در هر وعده نام آن معصوم برده شده و غذا به نیت ایشان آماده شود، به این شکل او و همسرش در تمام ایام سال غذای نذر شده به نیت ائمه معصوم را صرف می‌کردند
بفرمائید اینم دستور این جان دلللبر یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺ 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
😍😍 دو لیوان شیر ودو قاشق نشاسته ذرت وشربت گل محمدی رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو اجاق بر میداریم ودو قاشق خامه صبحانه یا خامه قنادی اضافه کرده هم میزنیم تا خامه آب بشه ودر ظرف سرو میریزیم اگه احساس کردید شیرینی دسر کمه میتونید کمی شکر اضافه کنید. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
🍒 😋 🔸چوب آلبالو رو بگیرید و بشوریدشون و بذارید کاملا آبش بره.هسته هاشو در نیاریدا،فقط چوبشو جدا کنید.حالا یک لیوان سرکه سفید+نصف لیوان آب جوش+نصف ق غ نمک(تا یک ق میتونید بریزید)+یک ق غ شکر رو مخلوط کنید. آلبالو رو در شیشه بریزید و مخلوط سرکه ای رو روش بریزید تا شیشه پر بشه.ترشی آلبالو رو در یخچال بذارید و بعد از حدود یک هفته میتونید ازش استفاده کنید. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
✅رب گوجه ✍آیا میدانید مردم ساکن اغلب کشورهای اروپایی در طبخ غذاهای خود از رب گوجه استفاده نمیکنند و این درحالیست که امروزه اگر رب را از آشپزخانه‌های ایرانی حذف کنیم عملا کارایی خود را از دست می‌دهند. استفاده بی حد و مرز از این ماده‌ی به شدت سرد موجب ایجاد گرسنگی سلولی، ام اس، ضعف سیستم ایمنی، کاهش شدید قدرت باروری، سرطان، صرع، ضعف عمومی، خستگی_مزمن و کوفتگی، ضعف قوای فکری، ضعف اعصاب و.... می گردد. 🌹پیش از اینکه خیلی دیر بشه در نوع سبک_زندگی خود تجدید نظری جدی نماییم. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
مواد لازم رب آلو مواد اصلی آلو به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه آلو ها را شسته و همان طور خیس داخل قابلمه بریزید و درش را گذاشته و روی شعله ملایم قرار دهید .احتیاجی به اضافه کردن آب نیست. وقتی آلو ها آب انداخت در قابلمه رو بردارید و هر از گاهی آن را هم بزنید .آنقدر روی شعله بماند که آب آلوها تبخیر شده و هسته آلوها جدا شود وقتی آلوها کاملا له شد شعله را خاموش کنید و آلو ها را از صافی رد کنید تا هسته و پوست آنها جدا شود مقدار کمی نمک بزنید و دوباره آلو ها را روی شعله قرار دهید تا کاملا سفت شده و آب اضافی آن کشیده شود. سپس اجازه دهید خنک شود و درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید. سایر نکات بسته به رنگ آلو رنگ رب آلوی شما متغیر است. برای خوشمزه تر شدن رب میتوانید مقداری زردآلو یا هلو هم به آلو ها اضافه کنید. از این رب میتوان در انواع خورش استفاده کنید طعم خوشمزه ای به غذا میدهد. 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
رب الوچه جنگلی آلوچه جنگلی رو شسته و داخل قابلمه بزرگ ریخته و یکم آب ریختم. بعد که کامل پخت توی صافی ریختم تا ترشی و پوست هستش جدا بشه. و ترشی به دست اومده رو دوباره رو شعله کم گذاشتم تا قوام اومد . نوشجونتون. گفتش راحت بود ولی خیلی سخته درست کردنش😥 چون می پره حواست باید باشه تا نسوزیم 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
طرز تهیه رب آلو و سس آلو خانگی خوشمزه، رب آلوچه طرز تهیه رب آلو برگ و ساقه آلوی قرمز یا طلایی که کاملا رسیده و نرم باشد را جدا کرده و به خوبی بشویید. داخل قابلمه ای بدون آب یا با نصف لیوان آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به خوی له شوند. نکته : اگر آلوها رسیده باشند نیازی به آب نیست. حرارت را خاموش کرده و قابلمه را بگذارید کنار کمی خنک شود. سپس ار صافی رد کنید و تا جایی که امکان دارد تمام گوشت آلوها را بگیرید. هسته و پوست باقیمانده را دور بریزید. ش رو دور بریزید. عصاره و گوشت آلو را مجدد روی حرارت بگذارید تا غلظت آن به اندازه رب گوجه شود. نکته : مرتب هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد. حتما آبش کامل کشیده شود تا کپک نزند. کف های روی آن را هم بردارید و دور بریزید. در پایان کمی نمک و روغن مایع اضافه کنید. مراقب باشید رب شور نشود. اگه زیاد ترش بود و دوست نداشتید ، کمی شکر بریزید. برای نگهداری به مدت طولانی تر ، باید آبش کاملا گرفته شده و رب سفت شود وگرنه کپک می زند. اواخر پخت مراقب باشید نسوزید، چون رب داغ به بیرون می پرد. بهتر است آبکشی را در قابلمه بگذارید. پس از خنک شدن در شیشه های تمیز استریل بریزید. رب آلو را می توانید حداقل یکسال فریز کنید. اگر بلافاصله می خواهید مصرف کنید، بعد از صاف کردن نیاز به پخت مجدد ندارد. برای خوشرنگ تر شدن رب می توانید کمی آلبالو اضافه کنید. اگر رب ته گرفت، به قابلمه دیگری انتقال داده و بپزید.   غذا را تزیین کنید و در پایان از همسر تشکر کنید ،تو رزق حلال آوردی که من غذا درست کردم. 🍃🌺🍃🌺 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفیده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند ۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه(بستگی به اندازه تخم مرغ) گردو خورد شده ابتدا سفیده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از لختی بیرون بیاد بعد پودر قند رو اضافه میکنیم.چون اندازه تخم مرغ ها یکسان نیست و ممکنه بزرگ و کوچیک باشه پودر قند رو باید کم کم بریزید تا به غلطت مناسب برسه و بعد گردو رو اضافه میکنیم و به مدت ۱۵_۱۸ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم.و برای کرم داخل از نوتلا یا شکلات صبحانه یا حتی خامه میتونید استفاده کنید. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه چیپس فلفلی خونگی🌶😋 تو خونه چیپس سالم درست کنید و خیال خودتون رو بابت سلامتی بچه ها و مصرف چیپس های مضر راحت کنید👌 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅خوراکی های فراموش شده ✍متاسفانه اغلب مردم برخی غذاهای سفارش شده در روایات را فراموش کردند در حالیکه این غذاها هم به عنوان پیشگیری، هم درمان بیماری ها و هم تقویت کننده و هم بدن ساز معرفی شده اند و برای سلامتی انسان ها حیاتی است و در حقیقت غذاهای طلایی محسوب می شوند و شایسته است هیچ خانه ای از این غذاها خالی نباشد: 1⃣برگ چغندر: درمان همه بیماری ها و تقویت کننده استخوان است و در کنار رودخانه بهشت می روید. 2⃣‌کاسنی: درمان هزار بیماری بلکه کل بیماری هاست و باعث می شود اموال و فرزندان انسان بیشتر شود و فرزندان بی نهایت زیبا خواهند شد. علاوه بر این صاف کننده خون، صفرا بر، درمان کبد و ورم کولون می باشد. 3⃣شنبلیله: غذایی طلائی و تنظیم کننده قند خون است. 4⃣ بادنجان: زیبا کننده صورت، نرم کننده عروق و رگهای خون، ملین، سودا بر و درمان همه بیماری ها است. 5⃣ انجیر: درمان همه بیماری هاست، ملین، سودا بر، تقویت کننده و پیشگیری و درمان ورم روده و نقرس است. 6⃣ خرفه:عقل ساز، صفرابر، خنک کننده، صاف کننده خون، آرام بخش و سبزی حضرت زهرا سلام الله علیهاست. 7⃣ رب انار: زیرا بهترین میوه، انار است و رب آن بهترین جایگزین رب گوجه مضر و درمان معده و صاف کننده خون و بر طرف کننده وسوسه و زیاد کننده بزاق دهان و زیبا کننده فرزند است. 🔻لذا جا دارد این ها در هر خانه ای باشد و به هر شکل می بایست از آن ها استفاده شود: در سوپ، در قرمه سبزی، در خورشت، دولمه و... 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
کاربردهای رب آلو رب آلو مانند رب گوجه فرنگی به غذا رنگ نمی دهد اما طعم بسیار خوبی به غذا می دهد. این رب از چاشنی های مهم در غذاهای شمالی است. رب آلو برای مزه دار کردن مرغ ترش، خوراک مرغ، انواع شکم پرها، آش ، آبگوشت ،خورشت فسنجان ، خورشت قیمه ، خوش آلو،  بادمجان کباب و … به کار می رود. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
⁨هیچ آغازی زیباتر از سلام نیست روزتون پر از مهر و محبت و برکت ســـــــ🌸ــــــلام امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با ذکر شریف سبحان الله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش مینی بستنی🍓 😋 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شکلات مغزدار🍓 😋 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami