eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: بامیه: 300 گرم گوشت خورشتی: 500 گرم گوجه فرنگی: 6 عدد پیاز بزرگ: 2 عدد لپه: 3/4 پیمانه اختیاری رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه: بامیه ها را بعد تمیز کردن برای یک ساعت داخل آب یخ قرار می دیم. پیاز ها را نگینی ریز کرده و داخل روغن تفت می دیم، پس از کمی سبک شدن گوشت را اضافه و تفت می دیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، لپه های خیس خورده، فلفل و زردچوبه را می ریزیم و تفت می دیم، پوره گوجه فرنگی را ریخته و هم می زنیم، شعله رو زیاد می کنیم تا آب پوره گوجه کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم و خورشت را با چهار لیوان آب حدود دو ساعت می پزیم. بامیه ها را از آب یخ درآورده با دستمال یا پارچه خشک می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم. پس از پخت گوشت و جا افتادن خورشت، نمک، زعفران دمکرده، آبغوره و بامیه ها را اضافه می کنیم و خورشت را برای نیم ساعت دیگر می پزیم. نوش جان 😄😍 نکات: ریختن لپه داخل این خورشت به ذائقه شما بستگی داره و می توانید آن را حذف کنید. بامیه ها را همانند فیلم تمیز کنید و سر آن ها را زیاد نگیرید که محتویات آن خارج‌ شود. چون باعث لزج شدن خورشت می شود. موقع سرخ کردن بامیه ها به آرامی هم بزنید تا بدنه آنها صدمه نبینه. بعد از ریختن بامیه ها داخل خورشت، دیگر خورشت را هم نزنید. گذاشتن بامیه داخل آب یخ باعث کمتر شدن لزجی آن می شود. نمک و آبغوره را طبق معمول بعد پخت گوشت اضافه کنید. می توانید به جای آبغوره از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 به روش سنتی مواد لازم :طرز تهیه رب گوجه 50کیلو گرم گوجه فرنگی نمک طبیعی بدون ید بمقدارلازم طرز تهیه : 1. گوجه فرنگی ها را بشویید و قسمت سبزگوجه رااز آنها را جدا کنید سپس همه گوجه ها را به قطعات کوچکتر خرد کنید. تکه های گوجه فرنگی را دردبه ای که گنجایش این حجم گوجه راداشته باشه بریزیدلابلای گوجه هانمک دریابریزیدوبزاریدجلوی آفتاب دوروزبمونه هرازگاهی کنی چنگشون بزنید بعدازدوروزگوجه هارادرمخلوط کن بریزیدچنددورکه زد خالی کنیدتموم که شد ازصافی ردکنید تاپوست ودانه گوجه گرفته بشه یک دیگ را روی اجاق گاز بذارید و آب گوجه صاف شده را داخل آن بریزید. حرارت راکم کنید بذارید بپزه و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیره به مرور آب تبخیر شده و رب غلیظ می شود. پخت در مدت طولانی باعث ماندگاری بیشتر رب گوجه فرنگی می شود. وقتیکه رب به آن قوام مطلوب و مورد نظر رسید، نمکش راامتحان کنیداگه بازم نیازبودنمک بهش اضافه کنید. سپس اجازه دهید خنک شود و آن را در ظرف های شیشه ای قرار دهید. نکته ها: ❌دوستان من وقتی رب گوجه درحال پختن هست کف روش راآرام میگیرم ودرظرفی میریزم تاآخرپخت همین کاروانجام میدم یه ربع به آخرپخت مونده همه کفهایی که جمع کردم دوباره داخل رب گوجه غلیظ شده میریزم این کارباعث میشه رب گوجه ما خیلی خوشرنگتربشه ❌اگر هنگامی که رب ها را در ظروف شیشه ای قرار دادید، روی سطح آن کمی روغن زیتون بریزید، ماندگاری آنها را افزایش داده اید. بدین شکل نیازی نیست رب ها را در یخچال نگه دارید و تا یک سال قابل نگهداری خواهند. . 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده ونمک وفلفل وادویه وزردچوبه خوب ورز میدیم تا چسبناک بشه وبعد به اندازه نارنگی از گوشت برداشته وبیضی میکنیم وسیخ چوبی رو تو گوشت فرو میکنیم وتو ماهی تابه کمی روغن گذاشته تا داغ بشه وسیخها رو تو ماهیتابه میچینیم واول حرارت رو زیاد میکنیم تا گوشت اب نندازه وبعد حرارت رو کم میکنیم تا مغز پخت بشه وگوجه فرنگی وفلفل رو تو ماهیتابه چیده تا سرخ بشه وبعد سرو میکنیم نوش جان. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
سلام دوست جونا. اینم یه پست مخصوص کسایی که فر ندارن . دیگه میتونیم هر پستی که میزارم رو همه باهم درست کنیم😊 هم میتونید با این روش کیک درست کنید هم شیرینی و نان پیتزا و کاپ کیک 👈نکته ای که هست اینه که زمان پخت در فر دست ساز طولانی تر هستش . برای کیک ها از یه ساعت بیشتر زمان بر هست و بسته به اندازه قالب و جتس قالب و جنس قابلمه و نوع کیک این زمان ها کاملا متغیره . برای پخت شیرینی هم نسبت به فر طولانی تره و همین هایی که درمورد کیک گفتم باز اینجا هم موثره . پس تایم دقیق نمیشه گفت حتما باید خودتون چک کنین . 👈قابلمه هر نوع قابلمه ای میشه فقط قابلمه تمیز باشه و آسیب دیده نباشه . تا الان تا حالا همش توی این قابلمه امتحان کردم یه بار هم تفلون برای من که هیچ مشکلی پیش نیومده . داخل قابلمه هیچ آبی نمی حواد بریزین این روش کاملا مثل فر هستش . از قبل روی حرارت قابلمه رو میزاریم گرم بشه دقیقا مثل فر که از قبل گرم می کنیم . 👈در مورد حرارت باید شعله با حرارت کم باشه . 👈از یه رینگ یا سبد یا سه پایه یا الک هم استفاده می کنیم داخل قابلمه میزاریم تا از قرار دادن مستقیم در کف قابلمه جلوگیری بشه و کفش نسوزه و دقیقا مثل طبقه فر بشه . برای کیک از رینگ استفاده میکنیم و برای شیرینی و نان و پیتزا و کاپ کیک از پایه بلند مثل سه پایه یا الک 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
49.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍 مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر : گوشت چرخکرده ۱ کیلو گرم بادمجان ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد سیر ۵ حبه جعفری یا شوید ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا به بادمجان ها کمی نمک میزنیم و نیم ساعت کنار می گذاریم . حالا گوشت را با نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر و سبزیجات ( شوید یا جعفری) مخلوط کرده . آب بادمجان ها را با دست گرفته و بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگنی داشته باشیم و در آخر به شکل شامی فرم داده و در روغن سرخ می کنیم . نوش جان 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
امروز یه پست کاربردی وآسون داریم . تهیه پودر پاپریکای خونگی خوش عطر وخوشرنگ من همیشه تو فصل زمستون که رادیا تورها روشن میشه پودر پاپریکا درست میکنم چون هم زود خشک میشه وهم موقع خشک شدن خاک وگرد وغبارفضای بیرون روش نمیشینه ،بنظر من داخل فر هم خوب نمیشه یا میسوزه یا آب میندازه البته ممکنه بعضی شما دوستان توی فر راحت ترید ولی من ترجیحا روی رادیاتور اینکارو میکنم. روی رادیاتور فویل بکشید وفلفل دلمه های قرمز رو بشویید وبعد برشهای نازک بزنید وبزارید روی رادیاتور، خوب که خشک شد با آسیاب برقی یا مولینکس اونها رو آسیاب کنید ودر داخل ظرف در بسته نگهداری کنید. پودر پاپریکا برای تهیه غذاهایی که با گوشت و مرغ درست میشن عالیییه حتی روی سیب زمینی تنوری هم قابل استفاده است. حتما خونگیش رو امتحان کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
اگر دنبال یک عصرانه راحت وسه سوته برای عزیزانتون هستین پیشنهاد میکنم کیک قاشقی رو حتما امتحان کنید 👌🏼 1 لیوان شیر 1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم امیدوارم درست کنید ودر کنار عزیزانتون لذت ببرید🌺 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
بااین میزان چندین بسته میده بهتون که فریز می کنین موقع درست کردن فقط سیب زمینی پخته شده سرد شده اونم خیلی کم مثلا واسه هربسته دوتامتوسط و تخم مرغ به میزانی که بشه فرم داد بهش . جعفری ۸دسته تره ۸دسته گشنیز ۴دسته زولنگ ۳دسته اناریجه ۳دسته اوجی(پونه)۲دسته شنبلیله ۲دسته نعنا ۲دسته برگ سیر ۳دسته اونم بازسلیقه ایه . این میزان سبزیو با ۱کیلو گوشت و۱کیلو پیاز ونیم کیلو لپه می پزیم تاآب مواد کاملاااا کشیده بشه چون اگه موادتون خشک نباشه شامیتون وامیره بجای لپه می تونین ازترکیب عدس ونخود استفاده کنین البته اونا روهم باید بپزین . بعد مواد روچرخ می کنیم یامیریزیم توغذا ساز بعد بسته بندی وفریز می کنیم موقع شامی درست کردن واسه هربسته دوتادونه سیب زمینی پخته کاملا خنک شده وتخم مرغ اضافه وتوروغن سرخ می کنیم👌 . اگه میزان لپه روبیشترکنین ازاون طرف باید سیب زمینی روکمتربزنین 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای زندگی😍😋😂 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
آشپزی ونکات اسلامی
#کُتلِت #شامی صدای زندگی😍😋😂 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناها
ساده یا معطر؟؟ مسئله این است!! تا بحال کُت لِتِ با ترخون و مرزه درست کردین؟؟؟ بنظر من کُت لِت باید حتما بوی یه سبزی معطر رو بده حالا میتونه نعنا و شوید و شنبلیله باشه ترخون و مرزه باشه یا حتی زیره! اگه از من بپرسید ترخون و مرزه به چیز دیگه س حالا که فصل ترخون و مرزه س عطر این دوتا عزیز و دلبر رو از دست ندین👍 شما کُت لِت رو ساده دوست دارین یا معطر؟ مواد لازم برای 4نفر 250گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 4عدد متوسط سیب زمینی 1عدد تخم مرغ 1عدد پیاز متوسط ترخون و مرزه ی خشک 2قاشق نیم قاشق چای خوری زردچوبه نمک و فلفل روغن سرخکردنی به مقدار لازم . پوست سیب زمینی‌ها رو بگیرید و با رنده ریز آنها را رنده کنید. پیاز را هم پوست بکنید و جداگانه رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز آب آنرا دور بریزید، اگر آب پیاز را داخل خمیر کتلت کنید موفع سرخ کردن کتلت‌ها از هم باز می شن. حالا گوشت، سیب زمینی رنده شده و پیاز را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید و نمک، فلفل و زردچوبه و سبزی معطر خمیر را خوب مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن، ماهی تابه را روی حرارت بزارید و روغن سرخکردنی بریزید بزارید خوب گرم بشه حالا مقداری از خمیر کتلت را با یک دست بردارید و به صورت یک گلوله در بیارید و بعد اون صاف کنید تا به صورت دایره یا بیضی‌ای در بیاد و با احتیاط کتلت خام را در ماهی تابه قرار بدید. تا پر شدن تمام سطح ماهی تابه این کار را ادامه دهید و بعد مراقبت کنید تا کتلت‌ها سرخ بشن. وقتی طرف اول آنها سرخ شد یکی یکی آنها را برگردونید و بگزارید طرف دیگر آن هم سرخ بشه. بعد از سرخ شدن آنها را بردارید و در دیس بچینید. وقتی همه کتلت‌ها سرخ شدند با سیب زمینی سرخکرده، گوجه فرنگی و سبزیجات آب پز و خیارشور تزئین کنید. کتلت رو با نان و ماست خیار یا ماست اسفناج و یا حتی ماست موسیر سرو کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
‍ ✅ترشی تربچه😋 ✍مواد لازم تربچه ............. 500 گرم سرکه سفید ............. 1 پیمانه نمک ................ 1/2 قاشق چایخوری آب ................ 1 پیمانه شکر ................ 1 قاشق چایخوری 🍜طرز تهیه ابتدا تربچه‌ها را شسته و کاملا رطوبت آن را بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. آب، شکر، نمک را به جوش آورید و در آخر سرکه را اضافه نمایید. در این مرحله شیشه مورد نظر را از تربچه پر کنید و پس از اینکه مخلوط سرکه خنک شد شیشه را تا روی تربچه‌ها با سرکه بپوشانید. ترشی را پس از خنک شدن به یخچال منتقل نمایید و پس از دو روز در کنار غذاهای گوشتی قابل مصرف خواهد بود. 😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🔴مواد لازم 🔻 🍈 ▫️قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته:از هر کدام دو پیمانه ▫️موسیر: 1 پیمانه ▫️سیر: 1 پیمانه ▫️نمک : به میزان لازم ▫️فلفل سبز : چهار عدد ▫️پودر کاری :یک قاشق غذاخوری ▫️پودر انبه : چهار قاشق غذاخوری ▫️روغن زیتون : پنج قاشق غذاخوری ▫️سرکه :به میزان لازم ▫️فلفل سیاه و زردچوبه : از هر کدام یک قاشق چایخوری 🔴طرز تهیه ⭕️خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد. 🔴نکته ♦️نکته این ترشی را جای خنک نگه دارید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🔴مواد لازم 🔻 🍈 ▫️قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته:از هر کدام دو پیمانه ▫️موسیر: 1 پیمانه ▫️سیر: 1 پیمانه ▫️نمک : به میزان لازم ▫️فلفل سبز : چهار عدد ▫️پودر کاری :یک قاشق غذاخوری ▫️پودر انبه : چهار قاشق غذاخوری ▫️روغن زیتون : پنج قاشق غذاخوری ▫️سرکه :به میزان لازم ▫️فلفل سیاه و زردچوبه : از هر کدام یک قاشق چایخوری 🔴طرز تهیه ⭕️خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد. 🔴نکته ♦️نکته این ترشی را جای خنک نگه دارید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
ترشی_انجير مواد لازم :  انجیر2 کیلو گرم شکر 750 گرم  آب 1 لیوان  دارچین 1 قاشق غذا خوری  سرکه به مقدار لازم طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و 24 ساعت کنار بگذارید و این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود 😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی قیفی رنگی رنگی 🍦 این بستنی نیاز به همزدن نداره، بافتش هم شبیه بستنی سنتی هست . مواد لازم :👇 پودر ژله ۴ ق غ که من از هر طعمی یک ق غ برداشتم ابجوش یک لیوان که من این یک لیوان تقسیم به چهار کردم برا هر پودر ژله من از طعم هلو، توت فرنگی، شاتوت و بلوبری استفاده کردم وانیل نصف ق م خامه صبحانه یک پاکت /۲۰۰ گرم شیر عسلی ۲۰۰ گرم رنگ خوراکی یک تا دو قطره قابل حذف ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اسراف را صفر برسانید ،با غذای مانده غذای جدید درست کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام 🌼 آرزو می کنم دلتون پر از محبت💖 روزتون پُر از رحمت زندگیتون پر از برکت🌺 لحظه‌هاتون پر از موفقیت و عاقبتتون ختم به خیر باشه 🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با سوره عصر جهت صبوری 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شکر ۲۲۰ گرم ( یک لیوان) آب یک لیوان نسکافه ۲ ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم) روغن مایع ۶۰ میلی( ۱/۳ لیوان) کره یا روغن جامد ۵۰ گرم گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر هل نصف ق چ برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه آرد رو الک کردم ، من آرد گندم(نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا ۴۵ دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط هم زدم تا جمع بشه حلوا بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم ۲۰ دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 پنج شنبه جمعه از اموات فراموش نکنیم عمومی ترین راه خیرات هست علاوه بر خیرات معمول میشه هر کار خوب و مثبتی که انجام میدید نیت کنید برسه به اموات مثلا تو خیابون چند تا اجر افتاد برید به نیت امواتتون اونها رو بردارید از کف خیابون اموات به تکه استخوانی که ما بندازیم جلوی یک حیوان به خیرات ما نیاز دارن به دادشون برسیم🖤 کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🥣🥣 شیر نیم لیتر اردبرنج‌۱ق س نشاسته ذرت ۱ق س پودر کاکائو ۱ق س شکر دانه ریز ۳ق س گلاب به میزان‌لازم طرز تهیه شیر.شکر،پودرکاکائو،اردبرنج،نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌اضافه میکنیم ومیذاریم‌روی حرارت مدام‌هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته تزیین‌میکنیم و نوش جان 😋😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
موادلازم: موز يك عدد پودر ژله توت فرنگي يك عدد پودر قند سه ق غ خ گلاب دو ق غ خ خامه صبحانه يك عدد اول پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش درست ميكنيم سپس يك ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده. بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده و سپس نوش جان ميكنيد. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر هزارلا اماده رو میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنیدفر رو از بیست دقیقه قبل با درجه ۲۵۰ روشن کنید . خمیر رو نیم سانت پهن کنید اطراف خمیر رو ببرید و خمیر رو بصورت مستطیل برش بدین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردین بذارید. کناره های خمیر رو هم که بریدید داخل سینی قرار بدین. این خمیر نباید تو دمای محیط باشه اگه می بینید فرتون داغ نیست سینی خمیر رو داخل یخچال بذارید . ده دقیقه داخل فر بذارید تا خمیر لایه لایه بشه و از هم باز بشه. بعد به مدت 20 الی نیم ساعت با حرارت 175 بذارید بپزه.بعد از اینکه شیرینی پخت بذارید کامل سرد بشه. کناره های خمیر رو که برش داده بودین پودرش کنید. شیرینی رو به سه لایه تقسیم کنید و خامه کشی کنید لایه اخر که خامه کشیدید خرده های کناره خمیر رو روی خامه بپاشید و در اخر سر پودر قند و پودر پسته.دو ساعت داخل یخچال قرار بدین سپس با چاقوی تیز برش بدین. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY