eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.3هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله میفرماید: هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
💗روزتون 💫 عـالی و بینظیـر 🌼 روزتون سرشار از جلیز و پلیزهای خوشمزه👆😋😋😋😋😋 امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با قرائت سوره عصر جهت صبوری و سعه صدر ان شالله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
سینی رولت و سینی شیرینی پزی (Jelly rol pan) سینی رولت، قالب مستطیلی شکلی با دیواره های عمود با ارتف
قالب‌های شیشه‌ای (pyrex) این قالب‌ها با استفاده از نوعی شیشه مقاوم به حرارت ساخته میشن و خیلی از ما اون ها رو با نام یکی از برند های تجاری تولید کنندشون یعنی پیرکس (pyrex) میشناسیم.  قالب‌های شیشه ای مقاوم به حرارتن و گرما رو به خوبی انتقال میدن. این قالب‌ها با هیچ ماده غذایی واکنش نمیدن و به همین دلیل می‌تونید ماده غذایی پخته شده رو از قالب خارج نکنید و با همون قالب شیشه ای سرو کنید. و بعدا داخل همون قالب نگه داری کنین. این قالب ها ضد لک هستن؛ به راحتی تمیز میشن و قابلیت استفاده در ماشین ظرفشویی رو دارن. قالب های شیشه ای پختی یکنواخت تر از قالب های فلزی ایجاد میکنن. اما به دلیل زمان طولانی پخت به اندازه قالب های فلزی کاربرد ندارن. این قالب ها بعد از گذاشتن داخل فر، دیرتر از قالب های فلزی گرم میشن اما بعد از گرم شدن حرارت رو با شدت بیشتری انتقال میدن و بعد از اتمام پخت دیرتر سرد میشن. کلا روند پخت در قالب‌های شیشه ای طولانی تر و با شدت بیشتری از قالب های فلزی انجام میشه و به همین علت خطر پخت بیش از حد و تیرگی در کار رو ایجاد میکنن. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند عالی نگه داری گوجه فرنگی 🍅😝 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
🍅 خرمالو رو با چاقو تيز حلقه حلقه كنيد توى سينى چيده و سينى رو روى شوفاژ يا جلو بخارى بزاريد تا خرمالو ها اروم اروم خشك بشن 🍅حتما مطمئن بشيد كه خرمالو ها كامل خشك شده وگرنه بعد از مدتى كپك ميزنن 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصلا فک نمیکردم روزی دو پیازه اینقدر شیک بشه😂😂😂 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
😞🍂 ✍از مرحوم محدّث قمی (رضی الله عنه) نقل شده که فرمود: من سفری به همدان رفتم🏘 و بر شخص معتمدی(قابل اعتماد) وارد شدم. یک شب🌙 او به من گفت: فلان جا شام🍲 مهمانم، دلم می خواهد خدمت شما باشم. با هم آنجا برویم. من امتناع کردم❌. گفت: آقا اگر شما همراه من بیایید آبروی من بیشتر می شود، برای من خوب است. با هم رفتیم. شام آوردند و خوردیم🍽، بعد از شام به منزل برگشتیم. من صبح هر شب که با برای بر می خاستم، زمانی از خواب بیدار شدم که نزدیک طلوع آفتاب بود🌤 و نزدیک بود، نماز صبحم قضا شود. خیلی ناراحت شدم.😣😞 عجب!❓❌ آدم یک عمر زحمت بکشد که نماز شبش ترک نشود، ولی حالا چطور شده که نماز صبحم نزدیک است قضا شود؟ با عجله برخاستم، با ناراحتی وضو گرفتم و نماز صبح را خواندم تا قضا نشود بعد به فکر افتادم چرا این طور شد؟ یعنی چه؟ برای من مصیبتی شد❓. برای ما خیلی مهم نیست که نماز صبحمان هم قضا شود؛ امّا آن ها که خود را منظّم کرده اند، تطهیر کرده اند،💚 برایشان سنگین است. من فکر کردم چرا این طور شد؟ گفتم: شاید به خاطر دیشب بوده است. غیر از این دیگر توجیهی ندارم.😶 صاحبخانه آمد، به او گفتم: صاحب آن منزل که دیشب رفتیم چه کاره بود؟! قدری تأمّل کرد و گفت: ایشان بعد از ظهر است. من نفهمیدم یعنی چه؟ بعد ادامه داد بانک ها قبل از ظهر، می دهند. این آقا بعداز ظهر ربا می دهد💰. من خیلی ناراحت شدم، گفتم: عجب! مرا به خانه یک رباخوار بردی و سر سفرهء او نشاندی. چرا این کار را کردی؟ به من خدمت کردی؟! این مهمان نوازی بود؟ ایشان فرمود: اثر این غذا این طور شد که تا چهل شب نمی توانستم خوب برای نماز شب برخیزم. تا چهل شب موفّق نشدم آن گونه که باید، نماز شب را انجام بدهم. به ما می گویند، اگر می خواهید صالح العمل باشید، غذایتان را پاک کنید. امّا ما دائم سعی در آلوده کردنش داریم. (صفیرهدایت (انفال/17) 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی شکلات داغ مواد لازم: اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری شکلات (تخته ای و خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری چیپس شکلات ۵۰ گرم چوب دارچین 3_2 تکه عسل ۱ قاشق چای خوری شیر ۲ لیوان خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: 1. ابتدا شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی یکنواخت میکنیم. 2. شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم و دارچین را به آن اضافه میکنیم. شیر کاملا داغ شود اما نجوشد. 3. شکلات رنده شده و چیپس های شکلاتی را به شیر اضافه کنید، هم بزنید تا شکلات آب شود سپس عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکلات داغ به غلظت دلخواه تان برسد. 4. چوب دارچین را از مواد جدا کنید.هات چاکلت را داخل لیوان ریخته و نوش جان کنید. سایر نکات: 1. در صورت تمایل از شیر یا عسل بیشتری استفاده کنید. 2. میتوانید 1 تا 2 قاشق چایخوری قهوه یا پودر نسکافه هم به هات چاکلت اضافه کنید. 3. در صورت تمایل به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کنید ولی استفاده از شکلات، هات 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بیاییم غذاهای سالم سنتی و قدیمی مفید اجدامان را جایگزین غذاهای فست فودی و بی ارزش و مضر کنیم. ؟😉 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 3 قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چایخوری موز بزرگ 1 عدد سایر: بیسکویت کاکائویی 1 بسته انار پسته خرد شده (اختیاری) . طرز تهیه: همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بذارید تا اولین حرارت خارج بشه. موز خرد شده را اضافه کنید. یک ملاقه از مواد را درون ظرف ریخته روی آن بيسکوئيت پودر شده بعد مقداری انار و دوباره بيسکوئيت پودر شده بریزید دوباره یک ملاقه از مواد را بریزید و روی آن را با بيسکوئيت پودر شده بپوشانید با دونه انار و خلال پسته تزئین کنید. نوشجان 😍 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
🥯 😋 تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه گلاب ۱ ق غ (دلخوه) پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ 🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی با فر و قسمت اول ‌تخم ‌مرغ ‌۳ ‌عدد ‌ ‌شکر ‌ ‌یک ‌لیوان ‌+۲ ‌ق ‌غ ‌۲۱۰گرم ‌ ‌وانیل ‌نصف ‌ ‌ق ‌م ‌ ‌ماست کمی کمتر از ‌نصف ‌لیوان/۱۰۰ ‌گرم ‌ ‌گلاب ‌ ‌نصف ‌لیوان ‌/۱۰۰ ‌گرم ‌ ‌روغن ‌مایع ‌نصف ‌لیوان ‌/۱۰۰ ‌گرم ‌ ‌ارد ‌دو ‌لیوان ‌/۳۰۰ ‌گرم ‌ ‌بکین ‌پودر ‌۲ ‌ق ‌م ‌ ‌نمک ‌میوه ‌۱/۲ق ‌م ‌(جایگزینش ‌جوش ‌شیرین) ‌پودر ‌هل ‌۱/۴ ‌ق ‌م ‌ ‌عسل ‌یا ‌شربت ‌بار ‌۲ ‌ق ‌غ ‌ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی