eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت زیاد بخورید...😉 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دیسی با پوره سیب زمینی ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده سوره یس بخون به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
کباب‌ دیسی با پوره سیب زمینی برای کباب: 500 گرم گوشت چرخکرده 1 عدد پیاز 1 دسته متوسط جعفری 3 قاشق غذا خوری آرد سوخاری 2-3 حبه سیر(من بهتون بگم که هرچی بیشتر بهتر) 1 عدد فلفل دلمه قرمز متوسط 1 عدد تخم مرغ 1 عدد گوجه نمک و فلفل برای سس: 1 و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه 1 و نیم قاشق غذاخوری رب فلفل (اگر رب فلفل ندارین جاش رب گوجه بریزین + یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز) (من اگه باشم به جای نصف قاشق غذا خوری رب گوجه 2 تا گوجه رنده شده میریزم)نمک و فلفل برای پوره: 4 عدد سیب زمینی متوسط 1 قاشق غذا خوری کره 200 گرم پنیر پیتزای رنده شده 1 استکان شیر، آب یا آب گوشت بسته به سلیقه خودتون برای کباب گوشت رو با تمام سبزیجات خورد شده مخلوط کنین، ورز بدین و اگه وقت دارین بذارین 2-1 ساعت تو یخچال استراحت کنه برای خورد کردن سبزیجات میتونین از خوردکن کمک بگیرین... سیب زمینی ها رو آب پز کرده، له کنین، کره رو تا هنوز داغه اضافه کنین ‌بعد شیر رو... وقتی خنک شد پنیر رو اضافه کنین ( وگرنه پنیر آب شده و پوره‌تون کشدار میشه) مخلوط گوشت رو توی سینی فرتون قشنگ و یکدست پهن کنین، سس رو روش بریزین و در فر که از قبل روی 200-190 درجه گرم کردین حدود 30-20 دقیقه بپزین خوب که پخت (خیلی خشک نشه دقت کنین!) از فر در بیارین، پوره رو قشنگ روش پخش کنین گوجه و فلفل سبزها رو روش خوشگل بچینین و دوباره حدود 15-10 دقیقه تو فر بپزین تا حسابی روش برشته و خوشرنگ بشه ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده سوره یس بخون به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین برنج ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
تبلیغات مومنانه 👇 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹رای ما رئیسی 🌹 ⁦⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩ ﷽ ⁦⁦⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩⁦🇮🇷⁩ 🌺 زندگی بالا و پایین داره ... 🌸 خسته نشو ، طاقت بیار که عمر این سختی ها کوتاهه 🌼 باور کن که ما میتونیم ، روزهای خیلی خوبی تو راهه 🌺 نگاه کن به خورشید که داره می خنده 🌼 سلام کن به فردا سلام به آینده 🍀🍀🍀 ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه است, یاد کنیم از اموات و فاتحه ای نثارشون و نثار روح عبدالباسط که روحمون رو در آرامش گذاشت..💚 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 پنج شنبه جمعه میشه کمی غذا بیشتر پخت به نیت خیرات اموات به دو سه تا همسایه داد 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_خرفه بدون فر ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
باقالی پلو با گوشت اونم از نوع قالبی براتون نگم از ته دیگ روش🙃 من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره. موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد. گوشت های تکه ای رو ابتدا توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو توی همون روغن سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 رفع امواج مضر با وضو ✍در احادیث آمده است که را خشک نکنید... دلیل پزشکی آن است که بدن در برابر سرمایی که حس می‌کند خود به خود درجه حرارت را  بالا می‌برد تا آن را خشک کند. این تحریکات باعث بهبود و افزایش گردش خون و ورود اکسیژن بیشتری به بافت‌ها و عضلات زیر پوست شده که باعث شادابی و نشاط می‌شود. امروزه هم بارهای الکتریکی زائد در اثر تحریکات مغناطیسی و الکتریکی اطراف ما همچون نیروگاه های برق، موبایل، تلویزیون و سشوار بر مغز تاثیر می‌گذارد و این اثرات در نواحی که تحریکات عصبی بیشتری دارد، خطرات جدی‌تری را به دنبال دارد. این نواحی دقیقا همان نواحی شست‌وشوی وضو است (سر، صورت، دست، مچ دست و پا). که بهترین و ارزان‌ترین و بی‌خطرترین راه برای دفع این امواجِ زائد، آب است که در وضو باعث انتقال بارهای ساکن از بدن به اطراف می‌شود. همچنین امروزه اثرات وضو در پیشگیری از سرطان پوست که از عوارض تابش آفتاب و اشعه UV است توسط دانشمندان اثبات شده است. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌_آموزشی _صبحانه فرم‌ گرفته ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ کباب ترش غذای شمالی مواد لازم: گوشت راسته گوسفند یافیله گوساله یک کیلو گرم گردو میکس شده دو قاشق غ چوچاق خالواش خرد و میکس شده دو قاشق پیاز یک عدددرشت رنده شده رب انار و آلوچه یک ق غ گوجه فرنگی دو عدد رنده شده نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: گوشت را خرد کرده با تمام مواد جز نمک مخلوط کنید حدود شش تا هشت ساعت داخل یخچال استراحت کنه تا کاملا مزه بگیره قبل سیخ کشیدن نمک اضافه میکنیم بعد به سیخ کشیده و کباب میکنیم نکته: فقط همون اول سیخ رو روی زغال چیدید خیلی کم چند تا باد بزنید بعد اجازه بدید خودش اروم رو روی زغال بپزه و دیگه باد نزنین بخاطر وجود گردو و سبزی زود میسوزه حواستون بهش باشه این اتفاق نیوفته پ.ن: بهتره گوشت رو بدید قصاب خرد کنه و از دستگاه بیفتک کوب رد کنه در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🍓🍓🍓 مواد لازم برای۱۰ نفر شکر ۳/۴ فنجان توت فرنگی (نصف شده) ۷۰۰ گرم طرز تهیه: ۱- توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند. ۲- مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان بزرگ بریزید. ۳- بگذارید پوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا 45 تا 1 ساعت آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم 1 و 1/4 فنجان برسد. باید آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد. ۴- فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید. ۵- پوره ی داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل 31 در 25 سانتی متر در بیاید. ۶- پوره را 2 تا 3 ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود اما به انگشت نچسبد. ۷- لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک شود. ۸- یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماش پلو ماش پلو ماش یک پیمانه برنج دو پیمانه گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد نمک و زردچوبه به میزان لازم کشمش و خرما و پیاز داغ به دلخواه ماش رو از قبل خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه با کمی نمک . برنج رو از قبل خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم . لا به لا داخل قابلمه برنج و ماش و کمی زیره سیاه و ادویه پلویی(آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه . یه پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت و کمی نمک و زردچوبه ورز دادم و کوفته قلقلی درست کردم و با روغن سرخ کردم . کمی کشمش هم شستم و وقتی خشک شد با کمی روغن تفت دادم . از پیاز داغ و خرما و ... هم می تونین استفاده کنین . 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سالاد الویه این فرمی 😂 پست بعدی دستور کامل
پیاز 1 عدد فلفل دلمه 1 عدد گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم قارچ 5 عدد( قابل حذف) پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف ) نمک و زردچوبه رب به میزان لازم تخم مرغ 4 عدد آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه 2 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 2/3 (دو سوم ) لیوان بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری زعفران و کنجد به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم . قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه . تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه . دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم . دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن . کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید . با این مقدار مواد حدودا 18 عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت . 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه گوشتی 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه نگهداری برنج خام در منزل برای زمان های طولانی 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
شیرینی اسکار من دوبرابر درست كردم مواد لازم ؛ زرده تخم مرغ ؛ یکعدد سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد کره نرم به دماي محيط رسيده 100گرم(ميتونيد روغن صاف قنادي استفاده كنيد) آرد 165 گرم پودر قند ؛ 50 گرم(من شكر و به همين مقدار آسياب كردم) هل ؛ 1/2 ق چ گردو و پسته خرد شده ؛ به میزان لازم برای غلطاندن شیرینیها پودر قند را با کره و هل با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه حدود پنج دقیقه،بعد زرده و اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه و در آخر آرد ؛ خمیر باید نرم و لطیف باشه و چسبندگی نداشته باشه. از خمیر گلوله هایی اندازه فندق بردارید ، بعد سفیده را با چنگال بزنید تا از لخته دربیاد و گردوها رو هم خرد کنید نه خیلی ریز ؛ خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید کف سینی که کاغذ روغنی انداختید، در فر از قبل گرم کرده طبقه وسط با دمای١٦٠ درجه بمدت 20 دقیقه بپزید. درجه فرها متفاوته ،بايد قلقش و بدونيد. بعد ازخروج ازفر ميتونيد روش پودر قند الك كنيد. هرچقدر شيرينيها كوچكتر باشه بهتره. خوب گرد كنيد تا ترك نداشته باشه،بعد در سفيده بغلطونيد. شيرينيها بعد از خروج از فر كمي نرم هستن ،خنك كه ميشن ،جا ميفته،نبايد سفت سفت از فر خارج كنيد، ميتونيد قبل از اينكه تو فر بذاريد وسط شيريني و حفره ايجاد كنيد،بعد اينكه از فر خارج كرديد و خنك شد،مارمالاد بريزيد. اميدوارم با تجربه بتونيد شيرينيهاي عاااالي درست كنيد. اين مقدار مواد حدود ٣٠عدد شيريني در سايز كوچك ميده. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami