eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک فول شکلاتی😍😋 مواد لازم: کره:🧈 ۱۱۳گرم ⠀ (حدودا ۱۰دقیقه قبل شروع کار از یخچال در بیارید)⠀ شکر قهوه‌ای:🍚 ۱۰۰گرم (۱پیمانه سرخالی)⠀ شکر سفید:🍚 ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه)⠀ تخم‌مرغ:🥚 ۱عدد (بزرگ)⠀ ماست:🍶 ۵۰گرم (۱/۳ کاپ)⠀ خامه صبحانه: 🥣۶۰گرم (۱/۳کاپ+۱ق‌غ)⠀ شیر: 🥛۱۱۳گرم (۱۱۳میلی‌لیتر)⠀ وانیل:🌸۱/۴ق‌چ⠀ آرد:🥡 ۱۸۵گرم(۱+۱/۳پیمانه)⠀ پودر کاکائو: 🍫۹۰گرم (۱پیمانه)⠀ بیکینگ‌پودر: 🥄۱/۲ق‌چ⠀ جوش‌شیرین:🥄۱/۴ق‌چ⠀ نمک:🧂۱/۴ق‌چ⠀ شکلات ۸۴٪:🍫 ۵۰گرم⠀ شکلات نسوز:🍫 برای تزئین⠀ نکات⠀ ۱.فر رو حتما ۱۰ دقیقه قبل از پخت کیکیتون روشن کنید. برای پخت کیک دمای فر رو روی ۱۷۰ درجه و حدودا ۶۰تا ۷۰دقیقه زمان لازمه.⠀ ۲.اگه از شکلات خیلی زیاد خوشتون نمیاد میتونید از شکلات خورد شده استفاده نکنید یا اینکه مقدار پودر کاکائو رو نصف کنید و به جاش همون اندازه آرد اضافه کنید.⠀ ۳.اگه میخواید دقیقا کیکتون مثل مال من بشه پس دقیقا مقدار رو رعایت کنید (از ترازو استفاده کنید).⠀ ۴.جوش‌شیرین جایگزین نداره. ‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بیسکوییت پتی بور۲ بسته آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى نشاسته ۱/۵ قاشق غذاخوری شکر ۶ ق غ شیر ۲ لیوان . 🍥طرزتهیه: مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم و شیر را بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت تا غلیظ شود وقتی به غلظت فرنی رسید میذاریم کنار تا خنک شود کف قالبمونو سلفون پهن میکنیم و یه لایه مواد شکلاتی و یه لایه بیسکوییت پتی بور میچینیم‌ تا لایه اخر که فقط بیسکوییت میچینیم و سه ساعت در یخچال میذاریم. ‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دستور تهیه : 250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید. نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه. حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید. مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه. خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید. حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید. داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید. سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید. سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید. این نان نیازی به استراحت دوم نداره از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید. ‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه سبزی خوردنت تازس اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص😍😋 مواد لازم کمی سوسیس گوشت چرخ کرده ادویه پیاز داغ سیب زمینی سرخ کرده قارچ نون لواش اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
من یه مامانم که بچه هام عاشق دستپختم هستن😎 خیلی قبل ترازاینکه اینستا فیلتر بشه توی ایتا یه کانال فروشگاهی زدم😌 کانال نزدم که....ایــــــرانو براتون جمع کردم توی دووجب جا😃 یه آشی پختم یه وجب عشق روشه😍 اشتباه نکنین...کانال آشــ🍜ـــپزی نیستا😅 کانال عشــ❤️ـــق بازیه عشق به وطنمون به ایران قشنگمون❤️ کلی صنایع دستی براتون جمع کردم اینجا😍 اگر توهم به اندازه ی من عاشق ایران و هنرهای اصیلش هستی بیا ببین و لذت ببر و از تولیدکننده های کشورت حمایت کن💪 پرچم ایران همیشه بالاست🇮🇷✌️ https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac
یه دونات مرغ براتون اوردم که طعمش واقعا فوق العادست مواد مورد نیاز ⬇️ سینه مرغ ۵۰۰ گرم ( تقریبا یه سینه مرغ بزرگ ) سیب زمینی پخته یدونه بزرگ پیاز یدونه بزرگ سیر سه حبه پودر سوخاری سه ق غ خ پاپریکا یک ق چ خ نمک و فلفل به دلخواه پودرسوخاری و دو تا تخم مرغ برای سوخاری کردن همه نکات و تو فیلم برات گفتم حتما کامل ببین 😘😘 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت گوجه سبز 😍😋 نعنا جعفری سرخ شده: ۲۰۰ گرم گوجه سبز: ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم نمک. فلفل. زردچوبه به مقدار لازم زعفران: به مقدار لازم پیاز: ۱ عدد . ابتدا پیاز نگینی رو تو روغن تفت میدیم وقتی طلایی شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینگه گوشتمون یه کم با پیاز تفت خورد زردچوبه، فلفل سیاه و به کم زعفرون به گوشتمون میزنیم و بعد هم نعنا، جعفری که از قبل سرخ کردیم رو به مواد گوشتیمون اضافه میکنیم و یه کم تفت میدیم و در آخر آب جوش رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم سه چهار ساعت بپزه تا خورشت جا بیفته😊 . بیست دقیقه قبل از سرو خورشت نوبت اضافه کردن گوجه سبز و نمک هست(اگه خواستید طعمش ملس بشه دو قاشق شکر تو این مرحله بهش اضافه کنید) خورشت گوجه سبز دلبرمون به همین راحتی آماده شد امیدواریم درست کنید و لذتشو ببر... اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
یک کیلوگرم مرغ رو چرخ کنید بهتره ازمخلوط ران و سینه باشه تا بافتش نرم تر بشه ۳ عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک عدد فلفل دلمه ای کوچک رنده و آبگیری شده سه حبه سیر رنده شده ۲ قاشق غذا خوری آرد سوخاری ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن، زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم ۵۰ گرم کره ۳ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده اضافه کنید خوب ورز بدید تا یکدست شه مواد آماده شده رو داخل کیسه فریزر بریزید با خط کش صاف و یکدست کنید توی فریزر بذارید تا یخ بزنه بعد از ۲ الی ۳ ساعت بیرون بیارید و به ابعاد دلخواه برش بزنید توی زیپ کیپ بذارید و داخل فریزر نگهداری کنید برای استفاده: کوبیده ها رو داخل تابه رژیمی بچینین یه طرفش که سرخ شد، برگردونین تا طرف دیگه هم سرخ شه جذاب تر ازین غذا نداریم نوش جان😍😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنیر ورقه ای فوری دستور پست بعدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خفن و کاربردی داریم امروز✌️😍 که دقیقا مثل نمونه بازاریشه پیشنهادم بهتون اینه که حتما امتحانش کنید که فوق العاده اقتصادی و به صرفه اس مواد لازم : شیر پرچرب دو و نیم لیوان (دسته دار فرانسوی) پودر آگار آگار نصف ق غ نمک نصف ق چ شیر برای مرحله دوم یک لیوان پودر آب پنیر نصف تا یک ق غ سرکه سفید یا ابلیمو دو ق غ کره ۲۰ گرم یا ۱ ق غ طرز تهیه ابتدا دو و نیم لیوان شیر رو میریزیم داخل قابلمه روی حرارت میذاریم. وقتی که داغ شد سرکه رو اضافه کنید تا شیر ببُره . شیر که برید آب جدا شده رو دور بریزید و مواد پنیری رو بریزید تو پارچه خوب فشار بدید آبش خارج بشه. بعد بخش پنیری رو با یک لیوان شیر و کمی نمک داخل مخلوط کن یا هر دستگاهی که دارید بریزید و خوب یکدستش کنید.(تست کنید حتما نمکش کافی باشه) حالا بریزیدش توی ماهیتابه و ب همراه کره اضافه کنید پودر و به همراه رنگ خوراکی . به غلظت مورد نظر که رسید فوری داغ داغ بریزید توی ظرفی که از قبل چرب کردید و آماده گذاشتید. بعد هم بفرستید تو یخچال نیم ساعته حاضره.
سیب زمینی و مرغ کریسپی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی و مرغ کریپسی سلااام دوستان نازنینم ❤ آین غذا در اصل با مرغ محلی پخته میشه 😍کوووووو مرغ محلی ☹ این مقدار برای پنج نفر تکه مرغ پنج عدد هر قسمت که دوست دارید لپه نصف لیوان پیاز درشت یکعدد رب دو قاشق سیب زمینی متوسط دو عدد روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم آبغوره دو قاشق لپه رو شسته با مقداری آب بزارید رو گاز تا کفش بالا بیاد چند جوش که زد گاز رو خاموش کنید. عزیزان توجه کنید لپه من خوش پخته وزود میپزه وبا گوشت مرغ همزمان میپزه (خودم درست کردم😊 ) خیلی از لپه ها دیر پزن بنابر این باید نیم پز بشه پیاز رو تفت میدیم تا سبک بشه مرغ رو اضافه میکنیم وباهاش سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل میزینم وباهاش تفت داده آب به اندازه کافی میریزیم تا روی مرغ رو بگیره آب لپه رو دور ریخته وبه ابگوشت اضافه میکنیم درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشن رب رو تفت داده همراه چند قاچ سیب زمینی اضافه میکنیم نمک میزنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وقتی گوشت ومخلفات پخته شدن مقداری آبغوره و خیلی کم ترخان خشک( ترخان اختیاریه) به ابگوشت اضافه میکنیم حدود پنج دقیقه با هم بپزن کافیه گاز رو خاموش میکنیم وبا پیاز و یا ترشی مخلوط یا سبزی تازه ونون لواش نووووش جان من با ترشی مخلوط بیشتر دوست دارم😉 آب لیمو نزنید خوشمزه نمیشه طعم سوپ میگیره آب ،آبگوشت نباید کم ویا زیاد آبکی باشه. ترخان اختیاریه دوست ندارید نریزید مواظب باشید زیاد نزنید فقط در حد خیلی کم بزنید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
❣️۴ لیوان شیر ❣️یک لیوان شکر ❣️دو قاشق غذاخوری پر نشاسته ❣️۴ ق غ آرد کیک ❣️یک لیوان گلاب ❤️دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال. ‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🧇 😋 ▫️ارد برنج:1/3پیمانه ▫️ارد نشاسته :1/3پیمانه ▫️پودر کاکایو:1ق غ ▫️ارد گندم:1/3پیمانه شیر:1/2پیمانه ▫️تخم مرغ :2عدد ▫️وانیل :1/4ق چ 🔸سه تا ارد پودر کاکائو ووانیل رو باهم مخلوط کرده شیر سرد رو به تدریج اضافه کنید تا با ارد ها مخلوط شه و گلوله نشه وتخم مرغ هارو به مواد اضافه کرده و بهم میزنید تا صاف ویکدست شود روغن را داغ کرده و قالب نان پنجره ای را داخل روغن مگذاریم تا داغ شود بعد داخل مایع زده و دوباره در روغن فرو میبریم تا شیرینی خودش را از قالب جدا کند وقتی سرخ شد با چنگال از روغن خارج کرده و داخل مخلوط پودر قند وهل می ریزیم امیدوارم درست کنید ولذت ببرید ‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم ترفند غذای نیمه اماده جا موند تقدیم حضورتون اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
تنها یک هدف=بالا بردن قدرت خریده شما عزیزان فروشگاهی برای ایران وایرانی🤗🇮🇷🇮🇷 دنیایی برای پیروجوان😎زن ومرد وحتی کودکان دلبندتان تخفیف های باورنکردنی برای شما درنظرگرفته شده😍 هرروز آف ویژژژژژه داریم🙈 دیگ نیازی نیست ده تا کانال داشته باشید 😎 تمام انچه نیازتونه تو‌کانال ما برای شما اماده شده😉 انواع عبا ومانتوهای بلند دکمه دار حجابی ومزون دوز❤همراه بارضایت مشتری از سراسرکشور باسابقه ی ۷سال فروش انلاین موفق😎😉 دست خالی نمیری بیرون بس ک قیمتامون پایینه وتنوع بالاست باور نمیکنی بیا و ببین ورود اقایان ممنوع⛔⛔ لینک کانال👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1376845955C9de292d8cf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا گل محمدی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
نیم کیلو گل محمدی گلبرگهاش رو جدا کنید یک کیلو قند رو تو هاون بکوبید تا کمی ریزتر شود وبعد کم کم از گلبرگها داخل هاون بریزید وبا قند بکوبید( تو فیلم نشون دادم) وتو شیشه دهانه گشادی بریزید و لابه لاش پودر زنجبیل ودارچین ومیخک و هل بریزید وبا ته گوشت کوب آروم فشار دهید تا فشرده بشه وبعد در شیشه رو ببندید و۴۰ روز جلوی نور مستقیم آفتاب قرار دهید بعد به یخچال منتقل کنید یکی دوسال در یخچال قابل نگهداریه هر موقع خواستید مربای گل درست کنید مقداری شهد آماده کنید و وقتی قوام اومد چند قاشق از گل قند رو داخل شهد بریزید وبعد اینکه چند جوش زد کمی جوهر لیمو بریزید و کمی گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بر دارید مربای گل قند امادس میتونید گل قند رو با شکر درست کنید که برا نیم کیلو گل نیم کیلو شکر استفاده کنید وبا دست خوب مخلوط کنید بطوریکه گلها کمی له بشه وبعد در شیشه بریزید و بقیه مراحل رو طی کنید میتونید از عسل هم استفاده کنید که بهش گلنگبین میگن و بسیار پرخاصیته وبه مدت ۴ سال قابل نگهداریه گلهای آذربایجان برا درست کردن شربت ومربا بهتره چون نیستن ‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
اول محرم بود که فهمیدم باردارم. خیلی شوکه شدم. وقتی به همسرم گفتم، عصبانی شد و گفت سقطش کن. من اون زمان ۵ تا فرزند داشتم، یکی از دخترام هم ازدواج کرده بود. به همسرم گفتم چنین کاری نمیکنم، از خدا میترسم. چند روز گذشت، همسرم هنوز بر سقط پافشاری میکرد. در این مورد حرف میزدیم ولی به نتیجه ای نمی رسيديم. به زور من رو برد پیش متخصص زنان، خانم دکتر گفت این کار غیرقانونیه. به دکتر گفتم راضی نیستم بچه را سقط کنم، این بچه هم مثل بچه های دیگه ام هست. دکتر با همسرم صحبت کرد، اما فایده نداشت. دکتر گفت حالا یه سونو بده، شاید قلبش تشکیل نشده باشه. روز بعدش سونوگرافی رفتم. نوبتم رسید و منشی اسمم را صدا کرد، رفتم و روی تخت دراز کشیدم. ازم پرسید چندتا بچه داری بهش گفتم ۵تا. گفت ماشاءالله الان شدن ۷تا، اینها دوقلو هستن... ✅ ادامه ی این روایت جذاب و قشنگ، داخل کانال سنجاق شده.😍👇 http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075 👌 بیش از ۶۰۰ جذاب، کاربردی و مفید در موضوعات مختلف😃 ✅ جواب خیلی از سوالات و دغدغه هات رو می تونی اینجا پیدا کنی. ☺️👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
این کانال، فوق العاده است. حتما عضو بشین.😍👇 http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075