eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
. . سلام روزتون خوش امیدوارم همه ی آشپزخونه ها گرم باشه و همیشه بساط دیگ و کفگیر و عطر و بوی غذاهای خوشمزه به راه باشه اینم یکی دیگه از خورشت های خوشمزه ی شمالی که برای اولین بار درست کردم البته به اندازه ی کدبانوهای شمالی مهارت ندارم ولی طعم و مزه ش عالی بود این غذا رو با استفاده از رسیپیه لیلا جون و تجربیات دوستای شهسواری درست کردم... رسیپی رو عیناً و بدون هیچ گونه تغییری به اشتراک میذارم. . . مواد لازم جهت سبزی این غذا گشنیز(یک دسته) نعناع (نصف دسته) کوتکوتو (نصف دسته) ترشک ( سه تا چهار دسته) چغندر (یک دسته) ترش واش که سبزی منطقه شماله ، اگه نداشتین همون ترشک رو بریزین سیر به دلخواه، برنج خیس شده یک چهارم پیمانه، سبزی رو بعد از شستن با سیرو برنج خیس شده میکس میکنیم یا دوبار چرخ کرده و تو روغن سرخ میکنیم ، مرغ رو تفت میدیم و با آب کم میزاریم بپزه ، وقتی جوش اومد، سبزی رو داخلش میریزیم ، ده دقیقه مونده به پخت کامل مرغ دو تا سه عدد بادمجون، (البته ما بادمجون قلمی میگیریم و فقط پهلوشو میشکافیم و درسته سرخش میکنیم) و یک عدد گوجه که از وسط نصف کردیم بهش اضافه میکنیم ، ترشی این غذا آب نارنج ، آب غوره یا رب نارنجه ، هر کدوم که در دسترستون بود استفاده کنید ، در صورت تمایل میتونین بجای گوجه درسته گوجه رو رنده کنید و به خورشت اضافه کنید ،،تو منطقه گیلان به این خورشت رب انار هم میزنن ، اگه دوست داشتین میتونین رب انار هم اضافه کنید. . و اما جزییات کار من از روی رسیپی . . خوشمزگیه این خورشت به عطر و طعم سبزی های محلیه... من سبزی های محلی رو به صورت میکس شده و آماده و فریز شده از شمال گرفتم ( شهسوار) مرغ تیکه شده رو با پیاز وسیر رنده شده و نمک و زردچوبه تفت دادم و سه تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و اضافه کردم و خوب تفت دادم برای اینکه مواد به راحتی تفت بخوره، مرغ ها رو از ماهیتابه درآوردم و بعد از اینکه گوجه ها کاملاً به روغن افتاد سبزی آماده فریز شده رو اضافه کردم و تفت دادم و یه ق غ آرد برنج هم اضافه کردم و تفت دادم و نهایتا مرغ های سرخ شده رو دوباره گذاشتم داخل ماهیتابه و سه لیوان اضافه کردم و یه ق غ رب انار ملس و دو ق غ آب لیمو ی تازه و حرارت اجاق و کم کردم تا خورشت بپزه و جابیفته nasrin._.z 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#باقالی_پلو_با_ماهیچه برای درست کردن ماهیچه من یه پیاز بزرگ و سرخ میکنم تا حدی که طلایی بشه بعد ماهیچه ها رو میریزم و یه تفتی میدم تا جایی که تغییر رنگ بده.چند حبه سیر.چوب دارچین.برگ بو.زردچوبه.فلفل سیاه و زعفرون و هویج میریزم و اب تا جایی که یکم ماهیچه ها توی اب باشه میزارم حسابی بپزه...بعضی وقتا هم بهش یک قاشق رب میزنم. باقالی پلو هم برنج خیس شده با نمک دوبرابر و ابکش میکنم 5 دقیقه اخر باقالیو اضافه میکنم.بعد ابکش میکنم.شوید تازه خرد شده و چند قاشق شوید خشک با برنج مخلوط میکنم و میریزم تو قابلمه لابه لای برنجمم پودر دارچین میریزم.وقتی بخار داد اب و روغن کرمانشاهی میریزم روش و میزارم دم بکشه... 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
خانوما خانه کیک تشریف بیارید خیلی پستها بهتون کمک می‌کنه تو کیکسازی👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل شکلاتی باماباشید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سیب زمینی وپنیر😋😋😋 باماباشید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ قارچ فلفل دلمه ایی پیاز به دلخواه(من نریختم) شیر خامه ادویه سینه مرغ رو خورد کنید و با روغن تفت بدید تا رنگش عوض بشه سپس فلفل دلمه ایی خورد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.قارچ هم اضافه کنید و شعله رو ملایم کنید و یه مقدار تفت بدید.برای یک سینه کامل یک پیمانه شیر و ۳ قاشق غذاخوری خامه نیاز هست.خامه و شیر رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید سپس به موادمون اضافه میکنیم.ادویه دلخواه رومیزنیم.آویشن برای خامه و شیر عاالیه👌مخصوصا برای چیکن استراگانف سپس روی نون ها میریزیم و پنیر پیتزا هم میریزیم و به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم اگه دمای فرتون زیاده و ممکنه مواد رو خشک کنه بهتره روی سینی رو با ورق آلومینیوم بپوشونید و با چنگال چنتا سوراخ روش بزنید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
یکی این عکسو فرستاده که من دلمه فریز کردم بچه ها یک نفر گفته این چیه دیگه من فک کردم این قبر دسته جمعیه 😂😂😂 کانال شادی و نکات مومنانه ┄┅┅❅🇵🇸 ✌️🇵🇸✌️ 🇵🇸 ❅┅┅┄                        @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ قارچ فلفل دلمه ایی پیاز به دلخواه(من نریختم) شیر خامه ادویه سینه مرغ رو خورد کنید و با روغن تفت بدید تا رنگش عوض بشه سپس فلفل دلمه ایی خورد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.قارچ هم اضافه کنید و شعله رو ملایم کنید و یه مقدار تفت بدید.برای یک سینه کامل یک پیمانه شیر و ۳ قاشق غذاخوری خامه نیاز هست.خامه و شیر رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید سپس به موادمون اضافه میکنیم.ادویه دلخواه رومیزنیم.آویشن برای خامه و شیر عاالیه👌مخصوصا برای چیکن استراگانف سپس روی نون ها میریزیم و پنیر پیتزا هم میریزیم و به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم اگه دمای فرتون زیاده و ممکنه مواد رو خشک کنه بهتره روی سینی رو با ورق آلومینیوم بپوشونید و با چنگال چنتا سوراخ روش بزنید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کتف و بال🍓 😋 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کنم نون شکلاتیه😐 بازم بورااااااک😍 اشپزی و هیجان👇👇👇 @ashpazi_V_hayjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای بالنگ مربای بارهنگ یا بالنگ خوردی؟؟؟ اول از همه پوست اولش رو پوست میکنیم اونم‌نازکککک بعد پوسته دومی که سفیده رو  میگیریم و به هرشکلی دوسداری خوردش میکنی و میوه آخرش هم میتونی ابشو بگیری تو‌خورشت بریزی😍😍🤩 دستور مربا🍋🍋 اول از همه قشنگ میشوریم و با ۵الی۶قاشق غذاخوری ابنارنج و آب میزاریم رو‌اجاق تا جوش بیاد تا سه مرحله اینکارو میکنیم و ابشو میریزیم ‌‌دوباره آب میریزیم و ابنارنج  تا تلخی این پوست از بین بره وبه ازای هر یه لیوان بارهنگ سه لیوان شکر میریزیم و میزاریم ۲۴ساعت تو شکر بمونه تا بخورد هم برن🍋🤩😋😋 من تو فیلم سریع درست کردم ک فیلمشو بگیرم براتون و میزاریم رو اجاق تا کاملا جا بیفته @sofre_shik @yastala_diary
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
برای از بین بردن بوی بد ماهی، می تونید اون رو توی شیر بخوابانید ! شیر بوی بد ماهی رو میگیره و خوش طعمش میکنه ! 🤔 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی