eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نرو پول بده برای چیزی که نصفش آبه👇👇👇 این ویدئو رو بفرست برای رفیقات تا بدون با راحت ترین روش ممکن و کمترین هزینه خودشون میتونن عرق هر گیاهی که دلشون میخواد بگیرن با ۵هزار تومان نعنا میشه ۵۰ هزار تومن عرق خالص بگیری @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواظب باش گوشتت بافت خودش رو از دست نده 👇👇 من تمام سعی خودم رو میکنم تا تو این شرایط بد بتونم بهترینها رو برای شما بسازم تا براتون مفید و کاربردی باشه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
. 🛑یک قدم تا درمان ناباروری با روش نوین🛑 ✅بدون نیاز به ivf و iui ✅بدون نیاز به داروهای هورمونی ✅درمان قطعی و تضمینی ⚡️⚡️فقط یک اراده لازم است⚡️⚡️ 🌱درمان تمامی مشکلات خانم‌ها و آقایان🌱 🔻برای درمان ناباروری با کمترین هزینه و زیر نظر بیمه ‌‌ وارد کانال زیر شوید⬇️ 💯https://eitaa.com/joinchat/1969488307C2f4d33b41d
بامیه حرفه ای کارگاهی پست بعد👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه حرفه ای ۱لیوان آب (۲۰۰گرم) ۱سوم لیوان گلاب(۷۰گرم) ۱ قاشق غذا خوری کره(۳۰گرم) ۱لیوان و نیم آرد (۱۸۵گرم) ۱قاشق غذا خوری پودر نشاسته ذرت (۱۵گرم) نوک‌قاشق وانیل نوک قاشق هل نوک‌قاشق بیکینگ‌پودر سه عدد تخم مرغ یک‌قاشق چایی خوری شربت بار طرز تهیه👇👇 ابتدا آب،گلاب و کره رو‌میزاریم‌روی اجاق تا جوش بیاد تو‌این فاصله آرد،پودر نشاسته ذرت،وانیل،هل و بیکینگ‌پودر رو‌ با هم‌ترکیب میکنیم وقتی اب جوش‌اومد زیر شعله رو‌کم میکنیم و ۷ دقیقه میپزیم بعد میزاریم‌خمیر کاملا سرد بشه بعد شربت بار رو‌بهش اضاف میکنیم و دونه دونه تخم مرغ ها رو‌اضاف میکنیم فقط کاملا دونه اول صاف بشه بعد تخم مرغ بعدی اضاف بشه چون گلوله میشه بعد داخل قیف با ماسوره آجاری خالی میکنیم و شربت بار رو داغ میکنیم و رولن مایع رو میزاریم‌روی‌اجاق تا گرم‌بشه نباید دست بسوزونه فقط گرم بشه سپس بامیه ها رو داخلش قیف میزنیم و با شعله زیاد میزاریم روی اجاق تا قشنگ پف کنه و‌طلایی بشه سپس روغنش میگیریم‌و‌سریع میندازیم تو‌شربت بار و بعد ۲دقیقه از داخل شربت در میاریم نکته ها👇🛑 🛑حتما از آرد قنادی استفاده کنید 🛑میتونید به جا کره از روغن صاف استفاده کنید 🛑حتما با شعله کم منظم تفت بدید 🛑و خمیر کاملا سرد بشه بعد تخم‌مرغ اضاف بشه 🛑تخم مرغ ها رو‌کم‌کم‌اضاف کنید چون خمیر گلوله بشه دیگه بی کیفیت میشه 🛑روغنتون موقع قیف زدن خیلی داغ نباشه و خیلی هم‌سرد نباشه ولرم‌باشه 🛑تا وقتی که بامیه ها پف نکرد و‌از ظرف جدا نشه اصلا هم‌نزنید 🛑بیکینگ‌پودر زیاد نزنید خیلییی کم 🛑زیاد هم‌داخل شربت نمونه بامیه چون نرم‌میشه 🛑شربت داغ باشه کانال خانه شیرینی @shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥کره 200گرم 💥پودر قند100گرم 💥تخم‌مرغ 1عدد 💥وانیل یک قاشق چایخوری 💥روغن 100میلی لیتر 💥آرد 500تا 550گرم 💥نمک یه پنس مواد لازم برای دیزاین : 💥فندق خورد شده 💥پسته خورد شده 💥میوه خشک شده 💥شکلات تخته ای بنماری شده 💥کرم فندق ،کرم پسته، مارمالاد، مربا نکته ها🍁🍁👇 🍁خمیر رو بعد از فرم دادن یا توی روغن یا توی مخلوط آب و عسل بزنید 🍁دمای فر 170به مدت 12الی 15دقیقه (حتما چک کنید شیرینی ها نسوزن) 🍁بعد از پخت حتما بذارید شیرینی ها خنک بشن بعد دیزاین کنید 🍁اگه فر ندارید توی تابه بذارید به مدت 10الی 15دقیقه. حتما دمکنی بذارید. نوش جان 😍😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت 250گرم 💥پودر نارگيل نصف پیمانه 💥پنیر خامه ای 100گرم برای کرم وسط این رولت👇👇 💥پنیر ماسکارپونه 250گرم 💥پودر خامه25گرم 💥وانیل یک قاشق چایخوری 💥پودر قند 50گرم 💥خامه قنادی 300گرم 💥ترافل رافائلو به میزان لازم برای کاور کردن👇👇 💥شکلات تخته ای بنماری سفید رو با خامه قنادی مخلوط کن بعدش رولت رو کاور کنید 💥برای دیزاین هم میتونید از شکلات بنماری.... پودر نارگيل.... ترافل رافائلو.... توت فرنگی نوش جان 😍😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
دست واسطه رو کوتاه کردیم ❌ بیا مستقیم از خرید کن همه خانم ها دوست دارن خاص باشن چرا تو نباشی ؟😉😍 واسه عید آشپزخونه ات رو نو کن 😊 👇 https://eitaa.com/joinchat/1225064608Cec19eae9d7 به کارگاه گَلین سر بزن خرید بی‌واسطه با قیمت پایین و کیفیت مناسب 👌 آشپزخانه پارچه ای برای https://eitaa.com/joinchat/1225064608Cec19eae9d7
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل خمیر داخل پست قبلی گذاشته شده بین کامنت ها به قید قرعه به یک نفر دوره ۶۰ آیتمی خشکاری داده میشه @poriya_maroof @poriya_maroof @poriya_maroof موادبرای درست کردن یه قاشق غ پودر دارچین نصف قاشق. غ زنجبیل ۲ ق قاشق غ پودر کاکائو ته استکان روغن مایع درجه فر ۱۹۰ زمان‌پخت ۱۲ دقیقه بعد از پخت بزارید کاملا سرد بشه و نوتلا یا مربا بزنید جفتش کنید و وسطش ژله قرمز بزنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش اصولی ترین بامیه بازاری 📌کپشن رو بخون📌 که بریم‌باهم‌درستش کنیم @poriya_maroof @poriya_maroof مواد اولیه بامیه بازاری کارگاهی. ‌‌. خانگی ۱۳ کیلو آب. ۱۳۰۰ آب ۱۰ کیلو آرد ۳ صفر. ۱ کیلو آرد ۳ صفر ۴۰۰ گرم نشاسته گل. ۴۰ گرم دلخواه ۲۵۰ گرم آب ولرم. ۴۰ گرم آب دلخواه شربت بار ۵۰۰ گرم. ۵۰ گرم شربت بار ۶ شونده تخم‌مرغ یا ۱۲۰ عدد. ۱۲ عدد تخم مرغ یا ۶۰۰ گ پودر هل دلخواه ۳ ق غ پر. پودر هل یک م پر روغن‌صاف. ۴۰۰ گرم. ‌‌. کره ۵۰ گرم مواد لازم با پیمانه. ۳وینم پیمانه آب ۲ ق غ نشاسته گل ۴ پیمانه آرد ۳ صفر ۱ ق غذا پر کره ته استکان شربت بار ۶ عدد تخم‌مرغ پودر هل و زعفران دلخواه وانیل نوک ق چ ته استکان آب برای حل کردن نشاسته گل کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯