eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش املت اسفناج و پنیر صبحانه🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم) 1/2 استکان آب (45 گرم) 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده کمی جعفری پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری 1 قاشق چایخوری نمک 3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید) در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود.فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✨فروشگاه کالونه ✨ بهترین کانال مشاوره برای خرید محصولات ارگانیک در ایتا زیر نظر دکترین طب سنتی🌺 تمامی محصولات توسط بانوان تحصیلکرده که در راستای کار می کنند تهیه می شود😍 💥تنها کانالی که هم محصولات به صورت شارژ می شود💥 ودر صورت عدم رضایت اجناس می شود. ✨به مناسبت ایام الله تمامی ارسال ها می باشد✨ باورتون نمیشه بزنید رو لینک👇زیر تا ببینید. http://eitaa.com/joinchat/2840592389C1bc790e643 کانال عمده فروشگاه کالونه @kaloone2
از گرون😱 و مضر و خسته شدی نمیدونی چیکار کنی.... با خودت میگی مگه چی شده 👇👇👇👇 چی چی .... یه کانال داریم تو ایتا پر از و که درست کردن. باورت نمیشه بزن رو لینک👇 http://eitaa.com/joinchat/2840592389C1bc790e643 حمایت از کالای ایرانی یادتون نره😉
طرزتهیه: براى آماده كردن اين سمبوسه سيب زمينى رو آبپز و رنده ميكنيم ، پياز رو نگينى خرد و با زرد چوبه تفت ميديم و گوشت چرخ كرده رو اضافه ميكنيم و با فلفل و آويشن تفت ميديم قارچ و فلفل دلمه و كمى رب و در آخرجعفرى و گشنيز و پيازچه ريز شده و نمك و سيب زمينى و پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وكمى هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم. ميتونيد از زرشك و هويج رنده شده و تخم مرغ آبپز هم استفاده كنيد. ميتونيد سيب زمينى رو نگينى خرد كنيد و داخل روغن كمى تفت بديد. نون لواش تازه ونرم رو به شش قسمت تقسيم میکنیم كه سمبوسه ها كوچيك و لقمه اى بشن. مواد رو از يك طرف نان ميزاريم و به صورت مثلثى نان رو در مياريم و داخل روغن سرخ ميكنيم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👌😍 کته زعفرانی باجوجه باطعم گشنیزو جعفری موادروتوی سبزی خردشده گشنیزوجعفری،نمک،زعفران دم شده،روغن مایع،پیازرنده شده،کمی آبلیموخوابوندم بعدکباب کردم. من از بال مرغ استفاده کردم. ❌ بال مرغ خیلی خوشمزه س اما ضرر هم داره زیاد خوردنش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
ران مرغو با پیاز+زردچوبه+کمی نمک 30 دیقه آبپز کردم ( بعضیا از مرغ خام مزه داره شده استفاده میکنن) یعد طرف داخل ران رو کمی سرخ کردم اون طرفی رو که سرخ نشده رو به کف تابه ایی گذاشتم که قرار توش غذا رو بپزمو روغن هم ریختم(مرغارو به هم بچسبونید خوب) حالا برنج آبکش شده رو که با مواد زعفرونی مخلوط کردمو ریختم روی مرغ در آخر کمی برنحو فشار بدید(با چنگال چندتا بزنید تو برنج که بخار بتونه بیرون بزنه و خوب دم بکشه) بسته به تنظیم حرارت 50 الی 60 دیقه لازم میدیم تا مرغا پخته و برنج دم بکشه حتما برنجو کال ( زنده با همون دون دون ) آبکش کنید از هر قسمت مرغ که دوس دارید میتونید استفاده کنید/ بال و کتف مرغ بخاطر روغنی که از پوستشون پس میدن بسیار لذیذ میکنن پلو رو من گاهی وقتا ماهی میزارم(طرف گوشتیشو سرخ میکنم بعد طرف پوستو میزارم کف تابه و پلو رو میریزم روش/چیزی هم به برنج اضافه نمیکنم/دوس داشتید پلو رو مثل این زعفرونی کنید) گاهی هم یک جوجه که به دوقسمت تقسیم شده رو مثل همین مرغا برای این غذا استفاده میکنم مواد زعفرونی پلو هم همون مواد تهچین مرغ هست من برای 3 پیمانه برنج 1لیوان ماست رقیق+کمی نمک و فلفل سیاه+یک قاشق گلاب+ دم کرده به مقدار کافی+روغن حدودا یک سوم لیوان یا کمی بیشتر+تخم مرغ کامل 2 عدد یا فقط زرده همو رو با هم مخلوط کنید بعد برنج آبکش شده رو که کمی خنک شده بهش اضافه کنید اگه برنج داغ باشه سفیده تخم مرغ میبنده و لخته میشه میتونید اواخر پخت از روی پلو بردارید و بچشید اگه روغنش کم بود کره یا روغن اضافه کنید تخم مرغو اگه خیییلی خوب هم بزنید اصلا بوش توی غذا مشخص نیست اگر هم که اصلا دوسش ندارید حذفش کنید اتفاقی نمیفته ولی با تخم مرغ صد البته طعم پلو خوشمزه تر میشه ماست اگه ترش و چرب باشه خوشمزه تر میشه راستی اگه به اندازه تو دم بمونه مرغ نه خام میمونه و نه گوشتش سفت میشه پس زمان باید کافی باشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
515.7K
🔷 ۱- طبع و مزاج شناسی آموزش ۱ 🌹حاج آقا حسینی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
⁉️ 🍃مرحوم دولابی درباره سیره اخلاقی آیت الله انصاری همدانی می فرمایند ؛ایشان در خانه نمی گذاشت کسی حتی یک استکان چای برایش ببرد ، خودش چای را می آورد ، سفره پهن می کرد و ... 📚سوخته ، ص ۱۳۴ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
در قابلمه بزرگی مقداری زیاد آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله زیاد بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید. ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 ویدیوی طنز تعارف امام عسكرى عليه السلام فرمود: هيچ كس را به گونه اى احترام نكن كه او را به رنج و مشقّت بيفكند لاتُكْرِمِ الرَّجُلَ بِما يَشُقُّ عَلَيْهِ بحارالانوار جلد 78 صفحه 374 1️⃣ میهمان اومده خونه تون به زور سر سفره می گی غذا بریز! خوب به اندازش خورد سیر شد! چرا اصرار می کنی؟ چرا به زور براش پلو و خورشت می ریزی؟ خوب مجبور می شه به زور بخوره به خودش ضرر برسونه! این که نشد احترام؟ 2️⃣ با دوستت رفتید رستوران، به زور می گی باید من غذای هر دومون رو حساب کنم! اونوقت دوستت هم می افته تو رودربایستی و می گه: نه نمی شه حتما من باید حساب کنم... تازه اینجاش جالبه که هر دوتون تو دلتون می گید: نکنه قبول کنه و من حساب کنم!!! خوب خیلی دوستانه هر کسی غذای خودش رو حساب کنه! کار سختی نیست که!!! چرا خودت و دیگران رو تو سختی می اندازی؟؟؟ 🚫 فقط 2 مثال زده شد از انبوه رفتارهایی که به نام احترام خودمون و دیگران رو تو زحمت می اندازیم، خوبه کمی با فکر عمل کنیم و کم کم عادات غلط رو کنار بذاریم که به نسل های بعدی هم انتقال پیدا نکنه!... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌
کیک کدو ی سبز . مواد لازم : کدوی سبز ..................... 2 عدد متوسط روغن مایع ..................... 1 فنجان شیر ............................ 1 فنجان تخم مرغ ........................ 3 عدد ماست .......................... 3 قاشق غذاخوری آرد ............................. 2 لیوان بیکینگ پودر .................... 1 قاشق چای خوری جعفری خرد شده .............. 1 فنجان پیاز ............................. 1 عدد(یا 4 عدد پیازچه) شوید خرد شده ................ نصف فنجان فلفل سیاه ...................... 1 قاشق چای خوری نمک ............................. 1 قاشق مرباخوری . طرز تهیه: کدو_سبز ها را رنده می کنیم. پیاز (یا پیازچه )، جعفری و شوید تازه را ریز خرد می کنیم. در یک ظرف مناسب، تخم_مرغ ها ، روغن مایع، شیر و ماست را ریخته و به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مخلوط شیر اضافه کرده و خوب هم می زنیم و کدو سبز رنده شده و بقیه ی سبزیجات خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه ، اضافه کرده و همه ی مواد را از زیر به رو به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم. خمیر را در قالب مافین ریخته و درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان بپزد و طلایی شود. . 1: می توانیم به جای پخت این کیک یا نان در فر ، آن را مانند کرپ در تابه بپزیم. شیرینانه ی 2: اگر کدو سبز، بعد از رنده شدن خیلی آبدار بود، آب اضافه ی آن را می گیریم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
من اومدم با آموزش شیرینی مورد علاقه م؛ شیرینی کشمشی خوشمزه 😋 . ❎نکات:❎ ._روی شیرینی قبل از پخت پودر قند الک نکردم تو عکس آخر میتونید ببینید که اثری از پودر قند روی ورق نسوز نیست😉 اگر دمای فر استاندارد باشه خودش ترک میخوره🙄 . مهمترین نکته در تهیه این شیرینی دمای فر هست که باید استاندارد باشه چون اگه دما پایین باشه مدت بیشتری باید تو فر بمونه و شیرینی بافت خشک و ناجوری خواهد داشت😑 _تمام مواد به دمای محیط رسیده باشن. _اگر بافت تردی میخواین تخم مرغ رو زیاد هم نزنید با مواد. _کشمش بهتره شسته و خشک بشه و بعد با کمی از آرد دستور مخلوط کنید. _میتونید کمی محلولِ زعفران همزمان با تخم مرغ اضافه کنید. : (بادستور دوست عزیز خانم هما🍁) آرد سفید:۱۲۵گرم کره یا روغن جامد(روغن مارکِ اصیل باشه خوبه 😍اگه نداشتین روغن صاف قنادی استفاده کنید):۵۰گرم پودر شکر:۹۰گرم روغن مایع:۱ ق س وانیلین:۱/۸ق چ یا اسانس پرتقال چند قطره تخم مرغ :۱ عدد _مخلوط روغن ها+پودرشکر:بادور متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید. _تخم مرغ+وانیل یا اسانس در حد مخلوط شدن هم بزنید. _آرد و کشمش را با قاشق ترکیب کرده.(۲ق از آرد دستور کنار بذارید اگر مایه شیرینی شل بود و نیاز به آرد داشت اون دوق هم با احتیاط بریزید) _مایه شیرینی را در قیف با سرماسوره ساده یک و نیم سانت ریخته(یا دهانه قیف یکبار مصرف را با قیچی ببرید بدون ماسوره) _در سینی دارای کاغذ روغنی یا ورق نسوز یا سیلپت(سیلپد🤔) با فاصله قیف زده  و در فر گازی ۱۸۵درجه یا برقی۱۶۵تا۱۷۰درجه با فن روشن به مدت تقریبیِ۱۲_۱۵دقیقه بپزید. _اجازه دهید کمی از داغی بیفتد سپس از کاغذ جدا کرده و همانطور که کمی ولرم است داخل ظرف در دار بچینید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
Voice 091_sd.m4a
13.77M
💥 ۳- درمان جامع غلبه سودا در طب اسلامی سودایی ها حتما گوش بدن و یادداشت کنن. آموزش ۳ حاج آقا حسینی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپز واقعی اونیه که حتی نیمرو هم متفاوت بپزه😍 ✅ باعشق آشپزی کنیم😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
به همراه آش دوغ برای پخت کوکو سیب زمینی لقمه ای نون باگت تازه رو داخل کیسه بذارید تا نرم بشن بعد حلقه حلقه کنید با قیچی نون یا چاقو اره ای؛به ضخامت دو سانت عالیه،بعد مخلوط سیب زمینی پخته ی کوبیده شده رو با کمی زرچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده و یا تره یا پیازچه؛و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنیدو کنار بذارید،داخل یه کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید؛تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید،،،،کمی زرچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید؛حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه دربیاریدو با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بذاریدو با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای؛اماده کنید همرو بچینید داخل سینی روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا اخر کارتون،بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونیدو بذارید داخل تابه روغن گرم تا قشنگ سرخ و خرچ خرچی بشه،نیازی به دستمال روغن گیر نداره چون کاورش تخم مرغی جذب روغن نداره خیالتون راحت؛سردو گرمش خیلی خوردنی و عالیه با سس قرمزو سفید نوش جان کنید ؛به جای مغز سیب زمینی از مواد کوکو سبزی ام میتونید استفاده کنید که دو رنگ بشه،اینجوری باید حلقه های نون باگت و اول داخل تخم مرغ بچرخونید فوری بذارید داخل روغن ماهیتابه بعد فوری با قاشق از مواد کوکو سبزی وسطش بریزیدو وقتی خودشو گرفت پشت و رو کنید، روغن واسه سرخ کردن کمتر از قتی باشه که کتلت سرخ میکنید... لقمه های اماده ی مناسب عصرانه صبحانتون امادست.... نووووش جان.... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرزتهیه: براى آماده كردن اين سمبوسه سيب زمينى رو آبپز و رنده ميكنيم ، پياز رو نگينى خرد و با زرد چوبه تفت ميديم و گوشت چرخ كرده رو اضافه ميكنيم و با فلفل و آويشن تفت ميديم قارچ و فلفل دلمه و كمى رب و در آخرجعفرى و گشنيز و پيازچه ريز شده و نمك و سيب زمينى و پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وكمى هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم. ميتونيد از زرشك و هويج رنده شده و تخم مرغ آبپز هم استفاده كنيد. ميتونيد سيب زمينى رو نگينى خرد كنيد و داخل روغن كمى تفت بديد. نون لواش تازه ونرم رو به شش قسمت تقسيم میکنیم كه سمبوسه ها كوچيك و لقمه اى بشن. مواد رو از يك طرف نان ميزاريم و به صورت مثلثى نان رو در مياريم و داخل روغن سرخ ميكنيم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
به همراه آش دوغ برای پخت کوکو سیب زمینی لقمه ای نون باگت تازه رو داخل کیسه بذارید تا نرم بشن بعد حلقه حلقه کنید با قیچی نون یا چاقو اره ای؛به ضخامت دو سانت عالیه،بعد مخلوط سیب زمینی پخته ی کوبیده شده رو با کمی زرچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده و یا تره یا پیازچه؛و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنیدو کنار بذارید،داخل یه کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید؛تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید،،،،کمی زرچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید؛حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه دربیاریدو با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بذاریدو با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای؛اماده کنید همرو بچینید داخل سینی روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا اخر کارتون،بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونیدو بذارید داخل تابه روغن گرم تا قشنگ سرخ و خرچ خرچی بشه،نیازی به دستمال روغن گیر نداره چون کاورش تخم مرغی جذب روغن نداره خیالتون راحت؛سردو گرمش خیلی خوردنی و عالیه با سس قرمزو سفید نوش جان کنید ؛به جای مغز سیب زمینی از مواد کوکو سبزی ام میتونید استفاده کنید که دو رنگ بشه،اینجوری باید حلقه های نون باگت و اول داخل تخم مرغ بچرخونید فوری بذارید داخل روغن ماهیتابه بعد فوری با قاشق از مواد کوکو سبزی وسطش بریزیدو وقتی خودشو گرفت پشت و رو کنید، روغن واسه سرخ کردن کمتر از قتی باشه که کتلت سرخ میکنید... لقمه های اماده ی مناسب عصرانه صبحانتون امادست.... نووووش جان.... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين غذا تو تنورپخته شده ولی توتابه وفر هم میشه پخت اين وای بر من داغون شدم اصلا زير بادمجونه بعدمخلوط گوشت با چربي زيادوپيازوسيرنمك فلفل سياه و قرمز روی گوشتم گوجه وفلفل سبز😋😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
Voice 092_sd.m4a
5.72M
۴- خصوصیات طبع و مزاج بلغمی ها حتما با دقت گوش بدید👌 آموزش ۴ 🔹حاج آقا حسینی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍟سيب زمینی پخته شده در آتش؛ ۱ساعته در معده هضم خواهد شد 🍟 سیب زمینی آب پز ظرف ۲ ساعت هضم ميشود 🍟سیب زمینی سرخ کرده ظرف ۱۲ ساعت نصفش هضم و نصفش از طريق روده دفع می شود🚫 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami