فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره ای ها مواد رو تو روغن سرخ نمیکنن ، به جاش روغن رو داغ داغ میکنن و بعد به مواد اضافه میکنن ،اینجوری طعم و عطر مواد بیشتری به. غذاشون میدن و این رسپی طعم
نودل رو بی نظیر میکنه 🍝❤️
میزان دقیق مواد :
سیر دو عدد کوچیک ،
پیازچه اندازه دو قاشق غذاخوری خورد کنید
کنجد میزان دلخواه
پودر پاپریکا دو قاشق مربا خوری
سویا سس ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
سس کچاپ یا سس چیلی به مقدار دلخواه
سوسیس به میزان دلخواه
لوبیا به میزان دلخواه
جعفری میزان دلخواه
روغن داغ ۴ تا قاشق غذا خوری ( روغن باید به حدی داغ باشه که مواد تا حدی توش پخته بشن )
منبع پیج
aylar.hasirii
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپاگتی رژیمی رو اینطوری درست کنید 🍝
( روغن کم ، چربی کم ) .
.
منبع پیج
aylar.hasirii
.این سوالو نکنید چاق میکنه لاغر میکنه :)
چون غذای لاغر کننده یا چاق کننده نداریم
.میزان غذای شما و نوع غذایی که میخورید و فعالیتی که در طول روز دارین ، وزن شمارو تعیین میکنید ،
.
این غذارو هم دو هفتگی یکبار بخورین
چه مقدار ؟
اگه هدفتون لاغر شدن هست
یکم قبل از سیر شدن دیگه نخورید.
اگه هدفتون ثابت مونده به اندازه که سیر شدین بخورین
اگه کمبود وزن دارین ، یکم بیشتر از مقداری که سیر شدین بخورین 🤍.
.
.
.
#diet #dietfood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش ماش
باماباش😁
۲/۱۱/۲۶
@forooq.life
@forooq.life
@forooq.life
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامعمولا
برای اموات میپزیم
سیرو هم میگیم بهش
۲/۱۱/۲۹
@forooq.life
@forooq.life
@forooq.life
#اشپزی_اسان#طنز#بلاگرلایفاستایل#رفسنجان#زن_حاجی
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
دوست داری مربا به که درست میکنی خیلی خوشرنگ😊 بشه پس کپشن رو تا آخر بخون ❣
مربا_به
مواد لازم 👇👇👇👇
به=۲ کیلو
شکر=۱ کیلو و ۸۰۰ گرم
آب=به اندازه ای که یک بند انگشت پایین تر از بهی که در قابلمه ریخته ایم باشد،چون خود به در هنگام پختن آب میندازه.
هل ساییده شده=به مقدار لازم
زعفران دم کرده در صورت تمایل=به مقدار لازم
طرز تهیه :به را پوست میگیریم و تخم های آن را خارج میکنیم و بصورت قاچهای پرتقال خرد میکنیم.
اول به و آب را میگذاریم با حرات بالا ۳ جوش بزند و بعد حرارت را بسیار کم میکنیم و درش را هم باز نمیکنیم(همیشه مربا به را با در بسته میگذاریم تا بپزد تا رنگ آن تغییر کند و خوش رنگ شود) و بعد از ۴۵ دقیقه شکر را اضافه میکینم و بعد از ۱ ساعت دم کنی میگذاریم و در ۳۰ دقیقه آخر هل و زعفران میریزیم و قتی قوام آمد خاموشش میکنیم.تقریبا برای آماده شدن مربا به ۶ تا ۷ ساعت زمان لازم است.در آخر اگر دیدید که مربای شما خیلی شربت دارد،حرارت را زیاد کنید،تا بجوشد و شربتش کم شود.
……………………………………………..
چند نکته…
هیچگاه از قاشقی که تمیز نیست در مربا استفاده نکنید،چون باعث میشه مربا زود کپک بزند.
بیشتر مرباها را با در باز درست میکنیم که رنگش تغییر نکنه،به غیر از مربای به که باید با در بسته درست بشه تا رنگش خوش رنگ بشه…
نکته ی دیگه اینکه مربای به اگه تو دیگ مسی درست کنید خیلی رنگش خوشکل میشه
ودر آخر ی قاشق آبلیمو به مرب اضافه کنید
……………………………………
نشانه قوام آمدن مربا:
مقداری از شربتش را در قاشق بریزد و بعد از خنک شدن اگر براحتی از قاشق پایین نیامد،یعنی که شربتش قوام آمده.
……………………………………………..
دلیل کپک زدن مربا و شربت :
۱٫شکر آن کم باشد .
۲٫قوام نیامده باشد.
۳٫کاحملا پخته نشده باشد.
……………………………………………..
دلیل شکرک زدن مربا و شربت :
این حالت معمولاً در مرباها و شربتها دیده میشود، وقتی مربا یا شربت بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد مربا یا شربت شکرک میزند. برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری هم آبلیمو اضافه کرد و آن را چند جوش داد تا شکرک از بین برود...
.@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز خوش عطری قورمه سبزی
@shali.wood
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری زعفران دم کرده
منبع
@shali.wood
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲/۱۲/۳
هوای برفی
بپز نوش جون😊
دستور و مواد در فیلم
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا خوشمزس
ولی سنگین😉
دستور و مقدار مواد در فیلم
۲/۱۲/۳
@forooq.life
@forooq.life
@forooq.life
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مثل کیک یخچالی
سلام سلام
یه چالش راه انداختم😅که تقریبا با همه ی حروف الفبا کیک یا شیرینی و دسر درست کنم و بهتون آموزش بدم😊
البته چندتاشو هرچی سرچ کردم هیچی نبود و چیزی هم به ذهنم نرسید👎🏼
و ی که میشه کیک یخچالی سی و دومین یا آخرین حرفه😍🥲
از اینکه این چالش تموم شد هم خوشحالم هم ناراحت😪
در مورد طعم این کیک هم بخوام بگم،در عین حال که خیلی راحت درست میشه،یه طعم فوق العاده بینظیر داره😍
مواد لازم:
ساقه طلایی ۲ بسته
گردو ۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
کره اب شده ۷۰ گرم
آب ولرم ۱۲۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای ۶۰ گرم
خامه همه دمای محیط ۶۰ گرم
به ساقه طلایی های تکه شده گردو اضافه کنید حالا شکرو با پودر کاکائو و آب مخلوط کنید بزارید روی حرارت کم ۵ دقیقه جوش بزنه بعد بهش کره و وانیل رو اضافه کنید و بزارید خنک بشه روی ساقه طلایی ها بریزید خوب فشرده کنید و بریزید داخل قالب یک ساعت یخچال استراحت کنه بعد یکساعت خامه رو بزارید روی حرارت کم بجوش که اومد از روی حرارت خارج کنید و شکلات تخته ای ها رو بهش اضافه کنید هم بزنید و روی کیک بریزید و بزارید یخچال ۴ ساعت استراحت کنه😍
نوش جان🥰
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽