ارزان ترین و خوشمزه ترین بستنی بدون خامه و با مواد موجود در هر خانه 😍👌🏻
كاری از:
Gorsel sahibi 👇
@fno_algohr
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
⠀
ارزان ترین و خوشمزه ترین بستنی بدون خامه و با مواد موجود در هر خانه 😍👌🏻اصلا یخی نمیشه خیلیم خوشمزس و ارزان جایگزین شیر خشک میتونید خامه صبحانه یک بسته بریزید. میتونید پودر کاکائو اضافه کنید و بستنی شکلاتی درست کنید و یا زعفران بزنید تا بستنی زعفرانی داشته باشید 😋
⠀
مواد لازم:
دو لیوان شیر🥛
یک چهارم لیوان شکر 🍬
✨ نصف لیوان شیرخشک قنادی نوع شیرین
دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت🥄
یک قاشق چایخوری وانیل 🥄
مقداری شکلات برای رویه 🍫
⠀
تمام مواد را داخل قابلمه ریخته با همزن دستی مخلوط کنید روی حرارت بزارید مدام هم بزنید تا بجوشه به وانیل را اضافه و حرارت را خاموش کنید اگر بعد از پخت غلظت مواد زیاد بود(داخل فیلم مشخصه) با شیر کمی رقیق کنید اگر خوب بود نیاز نیست کمی که خنک شد داخل قالب بستنی بریزید و روی آن را با فویل می پوشانیم و با چاقو سوراخ می کنیم و سیخ چوبی را داخل مواد بزارید و به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر می گذاریم. و شاید یک شب کامل ⏰❄️اگر قالب نداشتید از لیوان کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید.
⠀
بعد از 6 ساعت شکلات را چه در مایکروفر
یا روی بخار اب ذوب کنید داخل لیوان بریزید🍦🍫🍫
⠀
قالب بستنی رو داخل سینی با آب ولرم بزارید💦
اگر آب داغ باشد بستنی آب می شود
30 ثانیه میذاریم ⏰ راحت بیرون میاد 👌🏻
⠀
بستنی را داخل شکلات بزنید و خارج کنید
از سردی بستنی شکلات میبندد🍦❄️
میتوانید چند دقیقه داخل فریزر بزارید تا بیشتر یخ بزنه و بهتر بشه میتونید داخل شکلات کمی گردو خورد شده یا بادام یا پسته یا فندق بریزید💕
⠀
نوش جان
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
سلام، سلام🙋♀️ چطورین دوستان خوبین که؟!
شما این خورشت رو درست میکنید؟ اگه درست میکنید روش خودتون رو برام بنویسید حتما 😍❤️
بیینین چ خورشت خوشمزه ایی آوردم منکه عاشقشم امیدوارم شما هم درست کنید وخوشتون بیاد لایک کامنت یادتون نره عزیزان دل برای اینکه پست های ما به شما نشون داده بشه به لایکای شمانیازمندیم پس لطفا لایک روبزنید اگه از هشتگ واکسپلور مستم رو میبینید من فرشته هستم خوشحال میشم مهمون پیجم باشید ❤️
شما میتوانید بیشتر از موفقیت هایتان درس بگیرید تا از ناکامی هایتان، تاسف بر شکست های گذشته اتلاف وقت گران بهایی است که باید صرف آفریدن حال رضایت بخش شود.
@fereshtenazemii5
@fereshtenazemii5
#خورشت_هویج_آلو
مواد لازم
گوشت به مقدار لازم این خورشت هرچه گوشتش بیشتر باشه خوشمزه تره من 400 گرم زدم
پیاز یک عدد بزرگ
هویج نیم کیلو
آلوخورشتی مقداری
نمک وفلفل وزعفرون به میزان لازم
آبلیمو ی ق غ (بسته به ذائقه)
رب گوجه ی ق غ
وحالا رسپی
اول گوشت رو خورد میکنیم به تکه های درشت ومیشوریم بعد یک عدد پیاز رو تفت داده درون زودپز (میتونید توقابلمه هم درست کنید)وگوشت رو درون پیاز یتفت میدیم زردچوبه میزنیم ومقدار آب اضافه کرده میزاریم گوشت بپزه حدودا یک ساعت بعد بهش هویج خورد شده اضافه کرده نمک وفلفل و زعفرون وی ق رب گوجه میزنیم ومیزاریم تا خورشت جا بیفته یک ربع آخر آلو خورشتی(که از قبل خیسونیدیم) اضافه میکنیم وقتی الوها نرم شدن غذا اماده اس چاشنی غذا هم آبلیموس که در آخر میریزنیم به همین راحتی با کته میل میکنید❤️❤️❤️❤️ نکته👈آب این خورشت نباید زیاد باشه 👈آلو خورشتی هم نباید داخل غذا له بشه 👈میتونید ی ق غ هم همراه ابلیو شکر بزنید اینجوریم خوشمزه میشه ولی من نزدم 👈میتونید این غذا رو با سینه ی مرغ هم درست کنید
مرسی که لایک میکنید سیو هم کنید تا این دستور رو داشته باشین 🙏😍❤️
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
#خورشت #خورشت_هویج #خورشت_هویج_آلو #شام#غذای_خوشمزه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی😍
سلام سلام
دوست داری باکی این ترکیب بهشتیه جوجه چینی با کته و سیب زمینی و ماست خیار بخوری؟؟😁🤤
من برای این ویدئو از ادویه ها و چاشنی های باکیفیت @spices_03
استفاده کردم که انصافا فکر نمیکرم انقدر به غذام جون بده و خوشمزش کنه😍🙌🏼
برای مزه دار کردن جوجه:
سینه مرغ
پیاز
روغن زیتون
ادویه مخصوص جوجه
چاشنی پنج فلفل
نمک
برای مزه دار کردن سیب زمینی:
سیب زمینی
روغن زیتون
ادویه مخصوص سیب زمینی
پاپریکا
نمک
برای ماست و خیار:
ماست
خیار
گردو
نمک
ادویه مخصوص ماست و خیار
@spices_03
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#شله_زرد برای 5 نفر:
مواد لازم:
شکر :2پیمانه (من 1پيمانه ريختم چون نمیخواستم زیاد شیرین باشه)
برنج نیم دانه ایرانی :1 پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ :1 استکان
گلاب : 1 لیوان
خلال بادام : 50 گرم
کره ؛50گرم
خلال پسته یا پودر پسته،خلال بادام یا پرک بادام،پودر دارچین برای تزیین
طرز تهیه:
برنج و از شب قبل شستم و بدون نمک در مقداری آب خیس كردم . به اندازه 7 برابر برنج آب داخل ظرف مناسب ريختم.
اول حرارت و زیاد کردم تا آب بجوش بیادو وقتی که آب جوشید حرارت و کم کردم تا برنج مغزپخت بشه
وقتی مطمئن شدم برنجم کاملا مغزپخت شده شکر رو اضافه کردم و هم زدم تا برنج و شکر کاملا مخلوط بشن.
اگر شله زرد سفت بود 1 تا 2 پیمانه آب به اون اضافه کنید تا غلظت دلخواه به دست بياد . بعد از اینکه شله زرد کمی غلیظ شد ، زعفران و اضافه کرده و بعد از اون کره ، گلاب و نیمی از خلال بادام و بهش اضافه کردم و مرتب هم زدم.
بعد از نیم ساعت هم زدن مداوم شله زرد ، درب ظرف و گذاشتم و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم تا 15 دقیقه حرارت ببینه.
وقتی شله زرد کاملا جا افتاد حرارت زیر ظرف و خاموش كردم و یه دمکنی روی درب ظرفم گذاشتم و به مدت 30 دقیقه در جایی گرم تر از دمای محیط ( مثلاً فر خاموشی که از چند ساعت قبل با حرارت 300 درجه فارنهایت گرم شده باشد ) قرار دادم تا دم بکشه.
بعد از این مدت شله زرد و در ظرف مناسب ريختم و تزئینش کردم.
.
💌نکات خيلي مهم:
اندازه شکر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه خودمون بستگی داره ولی به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته ميشه.
دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر رو به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشه.
برای دم کردن زعفران به طور معمول یک قاشق چایخوری زعفران را در یک استکان آب جوش دم میکنند ولی بهتر است برای شله زرد کمی مقدار زعفران خشک را افزایش بدیم.
بهتره قبل از اینکه کره را به مواد اضافه کنید ، کره کاملا به دمای محیط رسیده باشه.
💌واسه شله زرد حتماً از برنج نیم دانه ی مرغوب و معطر ایرانی استفاده كنيد.
💌در مصرف زعفران خسيس نباشيد.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد.
#وضو_برای_اَشپزی_مهم_است✅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش #شله_زرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد.
#وضو_برای_اَشپزی_مهم_است✅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زولبیا بدون ماست و نشاسته
پارت اول
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد.
#وضو_برای_اَشپزی_مهم_است✅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زولبیا بدون ماست و نشاسته
پارت دوم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد.
#وضو_برای_اَشپزی_مهم_است✅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زولبیا بدون ماست و نشاسته
پارت اخر
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد.
#وضو_برای_اَشپزی_مهم_است✅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
اینم #زولبیا سە سوتە و خوشمزە
اول شربتش
این شربت مخصوص بامیه ،زولبیا ،گوش فیل ، خاگینه و لیگمات است
آب یک لیوان
شکر دو لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
دو قاشق آب لیمو طبیعی(میتونید جوهر لیمو بریزید کە من نمیریزم)
زعفران غلیظ یک ق غ
آب رو بزارید جوش بزنه وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (از اول تا اخر با شعله متوسط باشه )وقتی حل شد یک ق غ از ابلیمو و زعفران وگلاب اضافه کنید و اجازه بدید قوام بیاد( دوازده دقیقه) اگر کمتر از ده دقیقه قوام بیاد با شعله زیاد قوام اومده وبعدا شکرک میزنه
و اگه شربت به اندازه کافی قوام نیاد زولبیا/بامیه/گوشفیل/خاگینه نرم وخمیری میشه
کمی تو ظرفی بریزیدوبزارید سرد بشه اگه کند حرکت کرد کافیه
گر رقیق بود دوباره چند دقیقه دیگه گاز رو روشن کنید
یا بین دو انگشت تست کنید وقتی حالت چسبندگی داشت کافیه گاز رو خاموش کنید
دقت کنید شهد باید از عسل کمی روانتر باشه
اگه میخوایید بامیه یا زولبیا براق باشه دوسه دقیقه آخر دوقاشق قاشق گلوکز بزنید که من نمیزنم
اگر شربت زیادی قوام اومده بود ویا شکرک زده یک چهارم لیوان آب جوش بهش اضافه کنید بزارید رو گاز تا به ارومی چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید.
شهد بهتره تو دمای محیط سرد بشه
و،اگه شهد اضافه اومد در یخچال بزارید تا چند ماه هم بمونه هیچیش نمیشه
ﻣﻮاﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮاﻱ ﺯﻭﻟﺒﻴﺎ
یک ﻟﻴﻮاﻥ سرپر اﺭﺩ سفید
1 ﻟﻴﻮاﻥ سرخالی اﺏ
ﻳﻚ ق غﺑﻴﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ
یک ق غ زعفران دمکرده
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ
اﺭﺩوﺑﻴﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ
اب را در دو مرحله اضافه و،درنهایت زعفران را اضافه کنید ویکساعت بزارید دمای محیط استراحت بدید
غلظت مواد خیلی مهمه نباید شل باشه،اگه شل بود یک ق غ ارد اضافه کتید اگه زیاد غلیظ بود یک ق غ اب اضافه کنید
ﻣﺎﻳﻪ ﺯﻭﻟﺒﻴﺎ را یا ﺩاﺧﻞ ﻇرف سس یا مث من در قیف و ماسوره ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ
ﺭﻭﻏﻦ ﺭﻭ ﺩاﻍ ﻛﻨﻴﺪ ﺩﺭ ﻳﻚ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻛﻮﭼﻚ
ﺑﻌﺪ ﺣﺮاﺭﺕ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﻭ ﻛﻢ ﻛﻨﻴﺪ
ﻣﻮاﺩ ﺯﻭﻟﺒﻴﺎ ﺭﻭ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺩﻭﺭاﻥ ازﻭﺳﻄ ﻗاﺒﻠﻤﻪ ﺩاﺧﻞ ﺭﻭﻏﻦ ﺩاﻍ ﺷﻜﻞ ﺑﺪﻳﻦ
ﺳﺮﻳﻊ ﺳﺮﺥ ﻣﻴﺸﻪ
ﭘﺸﺖ و ﺭﻭ ﻛﻨﻴﺪ
و ﺳﺮﻳﻊ ﺩاﺧﻞ ﺷربتﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻨﺪاﺯﻳﺪ
ﺳﺒﺪ ﻛﻨﺎﺭ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ
ﺯﻭﻟﺒﻴﺎ ﺭﻭ ﺩاﺧﻠﺶ ﻗﺮاﺭ ﺑﺪﻳﻦ
ﺗﺎ ﺷربت اﺿﺎﻓﺶ ﮔﺮﻓﺘﻪ بشه
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد.
#وضو_برای_اَشپزی_مهم_است✅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا