هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیم یار قدیمیه ما دهه شصت و هفتادیی ها😋
حتی بدون قالب هم میتونی راحت درستش کنی 😍
@ideal.ashpazi
@ideal.ashpazi
By👇👇👇
@maede_mamane_amiron
🍦مواد لازم برای ۶تا بستنی کیم:
۲لیوان شیر
۲ ق غ خامه صبحانه
۱ ق غ نشاسته ذرت
۱ ق غ نشاسته گندم
نصف لیوان شکر
۱ ق چ وانیل
شکلات تخته ای
کمی روغن مایع
شیر ، نشاسته ها و خامه و شکر رو باهم مخلوط میکنیم ، میزاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا نشاسته ها باز بشن و مواد غلظت پیدا کنه، ۳۰ دقیقه با حرارت کم باید هم بزنیم ، در اخر زیر گاز و خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم .
مواد که کمی از حرارت افتاد میریزیم داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی یا لیوان یک بار مصرف و ۸ ساعت میزاریم تو فریزر.
برای رویه شکلاتی شکلات تخته ای رو به همراه کمی روغن مایع میزاریم روی حرارت کتری تا بنماری بشه و اب بشه بعد بستنی سرد و داخلش فرو میبریم شکلات زود میبنده .
❌میتونید داخل مواد پودر کاکائو هم بزنید که دبل چاکلت بشه
❌میتونید تو مواد شکلاتی کمی بادام زمینی خرد شده یا مغزیجات بریزید که مگنوم بشه🤤
اگر این آموزش و دوست داشتی قلب و قرمز کن و بفرست برای اونایی که عاشق بستنی هستن😍
#بستنی_خونگی #بستنی_کیم
#بستنی #بستنی_سنتی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
البالو یخی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلبی دو رنگ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
by:@sukrankaymak💐
محلبی دو رنگ(پودینگ دو رنگ)
✅مواد لازم برای پودینگ سفید :
شیر 4 و نیم لیوان
آرد 1 لیوان
پودر قند 2 سوم لیوان
وانیل 5 گرم
کره یا مارگارین1 قاشق غذاخوری
✅مواد لازم برای پودینگ شکلاتی :
شیر 2 و نیم لیوان
آرد 1 قاشق غذاخوری سر پُر
نشاسته 1 قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان
وانیل 5 گرم
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
✅طرز تهیه :
شیر ، آرد ، و پودر قند را داخل قابلمه بریزید روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید بعد از اینکه به جوش آمد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
لیوانها را داخل قالب کیک یزدی به صورت کج بگذارید و از محلبی داخل لیوانها بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.(محلبی شکلاتی هم به همین صورت درست کنید)
وقتی محلبی به صورت کج خودشو گرفت از محلبی شکلاتی داخل لیوانها بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کامل خودشو بگیرد بعد از خنک شدن از یخچال بیرون بیارید و تزیین کنید.
#محلبی #محلبی_شکلاتی #پودینگ #خوشمزه #پودینگ_شکلاتی #دسر #دسر_لیوانی #ژله #دسر_تکنفره #دسر_خونگی #شکلات #آشپزی #آشپزی_آسان
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک آسون تر از همیشه😉فقط کافیه خلال دندان داشته باشید تا این ترفند جالب رو اجرا کنید😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن سس فرانسوی سادست ولی پر نکته
تمام نکات رو مینویسم براتون🫡 راستی تولدم مبارک 🤗🥳
@omid_shirinii
رسپی سس فرانسوی
۷۵ گرم آب
۱۵۰ گرم گلوکز
۱۵۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم شکلات سفید کارات
۵۰ گرم مس ژلاتین
۱۲۵ گرم خامه صبحانه
🔴 مس ژلاتین
۸۰ گرم آب ولرم
۲۰ گرم ژلاتین
طرزتهیه
آب ولرم و ژلاتین باهم میکس شود
و بعدش بنماری کنید در آخر از صافی رد کنید بزارید داخل یخچال بعد ۲ ساعت آماده هست
🔴 طرزتهیه پوس ماری
۱۰۰ گرم گلوکز
رنگ ژله ای دلخواه هر رنگی میتونید استفاده کنید
میکس کنید باهم و ۱ ۴۰ ثانیه هم بزنید با دستگاه بلندر
من به این روش درست کردم سس فرانسوی رو
آب شکر و گلوکز باهم میکس کردم به نقطه جوش رسید از رو گاز آوردم پاین 🚫توجه کنید 🚫 تا به نقطه جوش رسید به همزدن ادامه دادم و شکلات ریختم شکلات که مخلوط شد خامه صبحانه اضافه کردم
راستش خامه صبحانم خوب مخلوط نشد یعنی گلوله گلوله داشت و از صافی رد کردم و موادم خوب مخلوط شدن بعدش ۶ دقیقه با دستگاه بلندر همزدم بعدش با روشی که توی ویدئو گفتم حباب های روی سس رو گرفتم ۱۲ ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد یخچال سس قلیزه میزاریم داخل ماکارون فر توجه کنید نباید گرم بشن همین که صاف شدن و روان اوکیه اینجا میتونید هر رنگی درست کنید از رنگ کپی کیک استفاده کنید عالیه
نکته پوست ماری باید رقیق باشه وقتی میزنی رو کیک
نکته بلافاصله بعد ریختن سوس بیاد پوس ماری انجام بدین
نکته کیک باید باید داخل فریز یخ زده باشه
نکته سوس نباید داغ باشه وقتی میریزی رو کیک
نکته سوس باید ۶ دقیقه بعد از حاضر شدن بلندر بخوره
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 😍👇
@cakeyousef
یادتون نره پست رو ذخیره کنید تا از دستش ندید 🌹
شوکوآرت رو میتونید با روش های مختلفی آماده کرده و برای انواع قالب گیری مالد فوندانتی استفاده کنید ما اینجا روی مت به شکل یک پارچه طرح دار استفاده کردیم.
دستورالعمل شوکوآرت
ژلاتین ۵۰ گرم
آب ۲۰۰ گرم
گلوکز ۴۰ گرم
گلیسیرین ۳۰ گرم
شکلات ۲۵۰ گرم
رنگ ژله ای به میزان نیاز
🛑ابتدا ژلاتین را روی آب اضافه کرده ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم تا اسفنجی شده، سپس بن ماری میکنیم.
🛑بعد از بن ماری کردن ژلایتن، گلیسیرین و گلوکز را اضافه کرده هم میزنیم.
🛑جهت پوشش بیشتر مواد از رنگ سفید ژله ای به میزان نیاز استفاده میکنیم.
🛑شکلات رو به مواد اضافه کرده و مجدد بن ماری میکنیم تا حل شود، سپس از صافی رد میکنیم.
🛑مواد را روی مت مورد نظر طرح دار یا ساده میریزیم و با ضخامت ۲.۳ میل پخش میکنیم.
🛑 حداقل نیم ساعت تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم تا مواد کاملا سفت شود.
🛑قبل از جداسازی اطراف کار رو با تیغ موکت بر برش بزنید. پشت ورق مقدار کمی نشاسته ذرت میتوانیم بزنیم تا چسبندگی کمتری داشته باشد. سپس به آرامی از گوشه کار شروع به جداسازی میکنیم.
🛑سطح روی ورق را با استفاده از انواع رنگ های اکلیلی و قلمو نرم میتونید براق کنید من در این کلیپ از اکلیل صدفی استفاده کردم.
🛑در این آموزش روی سطح کیک یک لایه آستر خامه نازک کشیده شده و بعد شوکوآرت رو نصب کردیم که روش کار روی خامه ،فوندانت ،باترکریم به سلیقه خودتون میباشد
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
.
من فکر می کردم لاک نمازی اگه آب بهش بخوره پاک میشه، چون یدونه قبلا خریده بودم که حتی با عرق دست پاک می شد.
ولی این #لاک_شاینا حتی با ظرف شستن هم پاک نشد و
هر وقت خودم خواستم به راحتی کنده شد👌
https://eitaa.com/joinchat/225509378Cab674456b1
🔴با این لاک نمازیا برا همسری دلبری کن😍👆
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن 😍👇
@cakeyousef
🔴کیک یوسفی ها پست رو ذخیره کنید که خیلی به کارتون میاد
@cakeyousef
مواد لازم کیک شیفون شکلاتی پایه مناسب خامه کشی
🔴مواد به ازای یک تخم مرغ👇
تخم مرغ 1 عدد
آرد 32 گرم
شکر 30 گرم
نشاسته ذرت 5 گرم
پودر کاکائو 3 گرم
آب یا شیر 5 گرم
روغن مایع 15 گرم
بکینگ پودر 1 گرم
====================
🟢مواد لازم شش تخم مرغ قالب ۲۰
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۹۲ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر کاکائو ۱۸ گرم
آب یا شیر ۳۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
بکینگ پودر ۶ گرم
دمای پخت ۱۸۰ درجه
تایم پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
برای حال خوبت هزینه کن و هر روز صبح را با این کانال شروع کن
. 🌻🌻
. کانال محمد بصیری در ایتا افتتاح شد
. 🌻🌻
🔅پادکست های انگیزشی استاد
🔆تکنیک های رایگان موفقیت
🔅برنامه ریزی پیشرفت
🔆کوچینگ و توسعه فردی
ارزش آموزش ها بیش از ۱۰۰ میلیون و بصورت رایگان برای شما عزیزان👇
https://eitaa.com/joinchat/3489858376C7218be6f40
رایگان برای شما👆👆
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
31.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
▫️گوزلمه سیب زمینی
مواد لازم
آرد 3 لیوان
آب مقداری
سیب زمینی پخته 2 عدد
جعفری خرد شده مقداری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
روغن مایع نصف استکان
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
کره یا روغن زیتون
طرز تهیه :
نمک و آرد را با هم مخلوط کرده سپس آب را کم کم میریزیم و ورز می دهیم تا خمیر شود سپس خمیر را در یک کاسه گذاشته و 15 دقیقه استراحت داده رویش را میپوشانیم
در یک تابه روغن مایع ریخته و پیازها را می ریزیم و سرخ میکنیم سیب زمینی پخته رنده شده یا له شده را ریخته وقتی پیازها تفت داده شده سیب زمینی ها را می ریزیم سپس نمک و پاپریکا ریخته و مخلوط میکنیم حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده را ریخته خوب مخلوط میکنیم خمیر استراحت داده شده را با وردنه به قطر نه کلفت و نه نازک باز میکنیم به نصف خمیر مواد داخلی را گذاشته و نصف دیگر را روی مواد داخلی می آوریم و کناره ها را با انگشتان بخوبی فشار میدهیم تا باز نشود همه خمیر را به این شکل درست میکنیم پختن گوزلمه در ساج خیلی خوب است ولی چون در خانه ساج نداریم از تابه تفلون استفاده میکنیم
به تابه تفلون اصلا روغن نمی ریزیم برای اینکه نسوزد گاها آن را تکان میدهیم دو طرفش را هم سرخ میکنیم سپس به دو طرفش کره می مالیم همه گوزلمه هار ابه این شکل سرخ میکنیم و گرم سرو میکنیم
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاااالیه😍😋😋😋😍
اشپزی و هیجان👇👇
@ashpazi_V_hayjan
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت شیک و پیک
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا کفگیری تبریز
فیلم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه
و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم)
ادامه دارد.....
داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز
(سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات)
بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام✋دوشنبه تون زیبا🌸گلهای مهربان امروزتان شیرین آرزو دارم کوله بار امروزتون.پراز آرامش، برکت سلامتی، عشق بخشش ومعرفت باشه لحظه لحظه ی زندگیتون سرشاراز آرامش🌸مهربونها با دستور یک اش خوشمزه با طعم عالی درخدمتتون هستم
#اش_غوره
ashpazii.ba.mahnaz
لپه پخته شده تقریبا 1لیوان سرخالی
اب گوشت یا مرغ 3لیوان
سبزی پاک شده اش نیم کیلو
پیاز2عدد
رب 2ق
گوجه 3عدد
بلغور نصف پیمانه
غوره نصف پیمانه
نمک وفلفل روغن به میزان لازم
منن لپه پخته شده استفاده کردم اگر شما پخته شده ندارید لپه راازشب قبل خیس کنید چند بار ابش عوض کنید بزارید تا بپزه.اب گوشت یا قلم یا مرغ اگر نداشتید دوتا عصاره گوشت توی دوتا 3لیوان اب پودر کنید وبریزید توی قابلمه درش بزارید تا همراه لپه جوش بیاد پیازها راخرد کرده افزوده بلغور هم ریخته ودرش میزاریم حدود یکربع که جوشید سبزی اش را اضافه کرده وگوجه راهم با میکسر پودر کرده وبهمراه رب به اش اضافه میکنیم یک جوش که زد نمک فلفل وغوره را افزوده زیرش کم میکنیم واجازه میدیم تا کم کم اش جا بیفته .مقدار غوره بستگی به ذائقه خودتون داره .میتونید کم یا زیاد کنید.من از بلغور خونگی استفاده کردم شما اگر اماده خریدید حتما قبل از استفاده بشورید.اندازه سبزی اشتون که چه اندازه خرد بشه بستگی به خودتون داره .ومیتونید برای خوشرنگ تر شدن 1ق رب هم بیشتر بریزید نوش جان 😘😍
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانومی میگفت :بذار امتحان کنم بیداری بین الطلوعین چطوریه اینقدر میگن بیدار باشید
بعد یک هفته که افسرده بودم خنده به لبم نمی اومد ،اولین روزی که بعد نماز صبح نخوابیدم چنان اونروز با نشاط بودم و الکی الکی دلم میخواست بخندم که خودم مات و مبهوت این نشاط بودم شما هم امتحان کنید😍
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها حتی وقتی مریضی😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی