eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
# آش ماست  دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت دادم زردچوبه وکمی نعنا خشک اضافه کردم و یک پیمانه عدس را که یک ساعتی خیس کرده بودم ونصف پیمانه برنج خیس شده را هم اضافه کردم وقابلمه را تا نصف اب ریختم وبا شعله کم گذاشتم تا پخته بشه تقریبا برنج وعدس که نیم پز شد نیم کیلو سبزی شامل تره جعفری گشنیز ونعناع شسته و خرد شده را اضافه کردم و هر پانزده دقیقه هم زدم ونصف پیمانه نخود خیس خورده ‌پخته شده را هم اضافه کرده وتقریبا بعد از دو ونیم تا سه ساعت دیگه همه مواد پخته شده دو قاشق نعنا داغ ونمک وفلفل هم افزوده وشعله را خاموش کردم ودو لیوان ماست کمی ترش را اضافه کردم(حتما شعله خاموش باشه که ماست نبره)ودر ظرف کشیدم و تزیین کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
و بادوم هندی مواد لازم : _ مرغ ۵۰۰ گرم _آویشن یک ق چایخوری _ریحان خشک یک ق چایخوری _پاپریکا نصف ق چایخوری _پودر سیر نصف ق چایخوری _پودر پیاز نصف ق چایخوری _نصف قاشق چایخوری سماق _روغن زیتون ۴ ق غذاخوری _پیازچه ۱۵۰ گرم _آب مرغ یک لیوان _بادوم هندی یا زمینی ۱۵۰ گرم _سس کچاب ۲ ق غ _سس یا سرکه بالزامیک _آبلیمو ۳ ق غذاخوری _ عسل نصف ق چ _نمک و فلفل ۱ ق غ _سیر دو حبه در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر سرخ یا کبابی کنید . در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و نصف قاشق چ خردل کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و اجازه بدید به مدت پنج الی ده دقیقه بپزد و سس غلیظ شود و در انتها پیازچه ،بادوم زمینی یاهندی بر روی مرغ ها ریخته وبه همراه سبزیجات یابرنج .رمضانی کلاس آشپزی n.r https://t.me/nrashpazi @nayereh_ramezani 🍕🍔🍟🍜🍗🍵🍖🍤
مواد لازم ▫️بادمجون كبابى ٢عدد ▫️نخود پخته يك و نيم ليوان ▫️روغن زيتون يك دوم استكان ▫️ارده دو سوم استكان ▫️سير دو حبه ▫️فلفل قرمز نصف ق م خ ▫️فلفل سياه نصف ق م خ ▫️نمك يه ق م خ ▫️پودر زيره نصف ق م خ ▫️ليموترش يك عدد ▫️برگ نعنا تازه یه مشت طرز تهیه نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت) بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید. كنار فلافل يا كتلت يا با نان ترديلا يا مثل من نان پیتا رو برش هاى كوچيك بزنيد و به روغن زيتون و فلفل سياه و قرمز و اويشن اغشته كنيد و چند دقيق توى فر بذاريد تا كاملا برشته و طلائي بشه،بعد كنار حمص سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی فیلم مراحل تهیه رو ببینید👆🏻 مواد لازم: آرد 500 گرم حدودا 4 پیمانه میتونین از هر آردی استفاده کنین آب ولرم 250 میلی لیتر یا 1 پیمانه سر خالی روغن مایع یا کنجد 2 تا 4 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بلبلي# پلو با# مرغ مواد لازم: لوبيا چشم بلبلي 300 گرم برنج سه پيمانه شويد 200 گرم نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم مرغ 500 گرم فلفل دلمه‌اي رنگي و پياز از هر كدام يك عدد هويج دو عدد زعفران به ميزان لازم ▪️طرز تهيه: لوبيا را با دو پيمانه آب مي‌پزيم و در اين فاصله برنج را خيس مي‌كنيم. مرغ را به همراه پياز، نمك، فلفل، زردچوبه، فلفل دلمه‌اي و هويج مي‌گذاريم بپزد. بعد از پختن مرغ آن را ريش ريش مي‌كنيم و در روغن كمي آن را تفت مي‌دهيم. برنج را آبكش كرده و ته قابلمه نان مي‌گذاريم و يك لايه برنج سفيد و روي آن را زعفران، روي زعفران لوبيا و بعد شويد مي‌ريزيم و اين كار را تا انتهاي مواد ادامه مي‌دهيم بعد از دم كشيدن برنج براي كشيدن آن در ظرف مورد نظر يك لايه برنج و يك لايه مرغ خردشده مي‌ريزيم و روي آن را با زعفران تزئين مي‌كنيم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: آرد برنج ایرانی : 250 گرم(یک و۲/۳پیمانه) پودرقند خیلی نرم : 90گرم(نصف پیمانه) روغن صاف قنادی : 125گرم(نصف پیمانه) پودر هل نرم : یک ق چایخوری گلاب: 1/4پيمانه زرده تخم مرغ : یک عدد زعفران: درصورت دلخواه 1/4ق م دم کرده غلیظ خلال پسته یا سیاه دانه یا خرفه جهت تزیین طرز تهیه : برای تهیه روغن صاف ،ابتدا روغن جامدرو روی حرارت میزاریم تا کاملا ذوب وشفاف بشه بعدازاینکه خنک شد داخل شیشه ای ریخته به مدت ۲۴ساعت داخل یخچال میگذاریم وبعد استفاده میکنیم(من روغن جامد لادن طلایی استفاده میکنم) سپس روغن و پودرقند را حدود ۵تا ۶دقیقه با همزن خوب میزنیم تا یکدست و لطیف شود . بعد زرده تخم مرغ وپودرهل را اضافه کرده ویه دقیقه باز میزنیم سپس ارد برنج را ریخته و به ارامی هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.در این مرحله گلاب را اضافه میکنیم و با انگشت منسجم میکنیم. .من دوقاشق غ کمتر از ۱/۴پیمانه ریختم بعد یکدست شدن زیاد هم نزنید که خمیر به روغن می افتد . حال خمیر را داخل نایلون گذاشته و در یخچال ۲۰تا۲۴ استراحت میدهیم . بعد از استراحت خمیر را کمی در دمای محیط قرار داده تا نرم شودگلوله های از خمیر برداشته و کف دست گرد میکنیم و داخل سینی چیده و روی آن را با مهر مخصوص برنجی نقش می اندازیم .(سعی کنید اندازه های گلوله ها با هم مساوی باشد) مى توانيد روى آنرا با قالب گرد استوانه به قطرنيم سانت انگشتانه بزنيد و روی انرا بدلخواه خلال پسته یا تخم خرفه میگذاریم . شیرینی ها را با فاصله در سینی بچینید چون بعد از پخت افزایش حجم خواهد داشت. سینی اماده شده را درون فر از قبل گرم شده در طبقه ی وسط با دمای 150درجه سانتيگراد بمدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار میدهیم . تا جاییکه زیر شیرینی ها کمی طلایی شود بعد بمدت نیم تا یکساعت میگذاریم در جای خنک خوب سرد شده و بعد از سینی جدا میکنیم . حتما حتما پودرقند و آرد برنج خود را از الک حریر رد کنید بعد وزن کشی کنید . در صورتیکه بخواهیم شیرینی برنجی زعفرانی داشته باشیم به نصف خمیر شیرینی کمی زعفران غلیظ اضافه میکنیم ومخلوطش میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
# ميت بال گوشت چرخكرده رو با پياز رنده شده(بهتره آب اضافي پياز رو بگيريد)،نمك و فلفل،زردچوبه و كمي جعفري ساطوري ورز بديد و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد.بعضيها كمي آرد سوخاري هم اضافه ميكنن ولي من نه.بعد،از اين مواد گوشتي ريزه هايي درست كنيد كمي از گردو بزرگتر.مقدار كمي روغن در تابه بريزيد و كوفته ها رو كمي تفت بديد تا رنگش تغيير كنه،از تابه بيرون بياريد و در همون تابه يكم پياز و يكي دو حبه سير رو تفت بديد ،كمي زردچوبه و بعد نصف ق غ رب و دو ليوان گوجه فرنگي رنده شده و مقداري نمك اضافه كنيد.يك دقيقه كه جوشيد،كوفته ها رو داخلش بچينيد و در تابه رو بذاريد تا سس غليظ بشه. خوراك ميتبال(كوفته ريزه) آمادست،هم با برنج و هم نان ميتونيد سرو كنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوکوي متفاوتي دارند که با اشپل ماهي درست مي‌شود. کوکويي خوشمزه که مخصوص شب عيد و روزهاي سال نوست. کوکويي که خيلي راحت درست مي‌شود و يکي از محبوب‌ترين و سنتي‌ترين غذاهاي مردم گيلان است. چي لازم دارم: 3 عدد اشپل ماهي 400 گرم سبزي(تره، جعفري، شويد و نعنا) 3 عدد سيب‌زميني 1 عدد پياز 5 عدد تخم‌مرغ 4 حبه سير نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم چطور بپزم: 1. سبزي‌ها را خرد کنيد و کنار بگذاريد. 2. حالا پياز، سير و سيب‌زميني را با سبزي‌ها چرخ کنيد. 3. اشپل ماهي را به موادتان اضافه کنيد و با گوشتکوب يا ميکسر با هم مخلوط کنيد. 4. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. 5. تخم‌مرغ ها را به موادتان اضافه کنيد و هم بزنيد. 6. در تابه‌اي روغن را بگذاريد خوب داغ شود و بعد مايه کوکو را درون تابه بريزيد و روي حرارت ملايم سرخ کنيد. نکته: به جاي سير مي‌توانيد از پودر سير استفاده کنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😊👈کیک رو برش بده مربعی با چوب پلاستیکی میتونی فیکس کنی و داخل شکلات بن ماری رنگی یا خامه بزنی داخل ظرف بچینی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☣ طرز تهیه روغن دنبه ✅ روغنی فراموش شده در سبد غذایی ⬅️ این روغن را جایگزین روغن‌های دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) و سرطان‌زا کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه پیازاین خوشمزه رواینجوری درست میکنن👆 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😋✨ بدون پودر ژله صددرصد سالم مواد لازم: شیر ۵ پیمانه شکر یک پیمانه نشاسته گل نصف پیمانه کره ۴۰ گرم گلاب یک قاشق غذاخوری‌ طرز تهیه: شکر رو در قابلمه ای میریزیم،و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا کم کم ذوب شود و تبدیل به کارامل شود. ۴ پیمانه شیر رو در قابلمه ی دیگری میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا داغ شود بعد از اینکه شکر کاملا ذوب و کاراملی شد شیر داغ را کم کم بهش اضافه میکنیم،شکر کاراملی با اضافه کردن شیر سفت میشه که با هم زدن روی حرارت دوباره ذوب میشه. نصف پیمانه نشاسته گل را در یک لیوان شیر سرد حل میکنیم و بعد از اینکه شکر سفت شده کاملا در شیر حل شد،نشاسته رو همراه کره به مخلوط شیر و کارامل اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه( حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طول کشید)در آخر یک قاشق گلاب رو اضافه میکنیم و دوباره کمی هم میزنیم و گاز رو خاموش میکنیم و دسر رو از صافی عبور میدیم،یک قالب ساده انتخاب میکنیم (چون این دسر لطیف و نرم هست)،قالب رو کمی چرب میکنیم و مسقطی رو داخلش میریزیم و بمدت ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم بعد از قالب خارج میکنیم برای خارج کردن از قالب فقط کافیه کناره های دسر از دیواره های قالب جدا بشه،دسر به راحتی برمیگرده. من از لیوان دسته دار فرانسوی به جای پیمانه استفاده کردم،شما از لیوان بزرگتر هم میتونید استفاده کنید ولی همه ی مواد رو باید با همون لیوان اندازه بگیرید تا نسبت مواد حفظ بشه. وقتی شکر در حال ذوب شدن هست مواظب باشین نسوزه و رنگش تیره نشه حتما حرارت باید ملایم باشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
در آبگوشت 👇👇👇👇 می باشد که هم برای تقویت قلب مفید است هم برای معده و هم برای زیبایی جنین. درمان بخل و ترس هم می باشد. 👇👇👇👇👇👇 📌حتما موافق هستید که یک روایت هم بخونیم درباره به مولا و آقای ما حضرت امام صادق صلوات الله علیه فرمود:زبیر، در حالی که بِه در دست داشت، بر پیامبر صلوات الله علیه و آله وارد شد. پیامبر صلوات الله علیه و آله از او پرسید: «ای زبیر! این چیست که در دست توست؟». گفت: ای پیامبر خدا صلوات الله علیه و آله! این، یک بِهْ است. فرمود: «ای زبیر! بِه بخور؛ چرا که دارای سه ویژگی است». پرسید: ای پیامبر خدا صلوات الله علیه و آله! آن ویژگی ها چیست؟ فرمود: «قلب را آسایش و آرامش می دهد، بخیل را گشاده دستی می دهد و ترسو را دلیر می کند» 📚الخصال، ص 157، ح 199 عن شهاب بن عبد ربّه، المحاسن، ج 2، ص 367، ح 2279، مکارم الأخلاق، ج 1، ص 371، ح 1229. خود بحث میوه به ساعتها حرف دارد اما وقت ما کم. تاسف میخورم چرا این روایات رو نخوندیم، چرا برای هر چیزی وقت گذاشتیم ولی برای کسب معارف اهل بیت علیهم السلام دغدغه نداشتیم. یقینا دشمنان شیعیان ومحبان اهل بیت علیهم السلام هم در اینکه ما از این مطالب محروم شویم نقش داشتند. اینها اسرار شیعه هستند. 📌بخل وترس و عمده مشکلات قلبی از غلبه بلغم وسودا می باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توفیلم همه چی واضحه فقط اینوبگم که زیتون کالاماتافقط توجنوب یونان هست ماازهمون زیتون معمولی استفاده میکنیم حالافلفل دلمه ای قرمزویا سرخ کنین پوستشوبگیرین یاکباب یاتنوری فقط پوستشوبگیرین وله کنیدش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم برای پوره سیب زمینی سیب زمینی متوسط 4 عدد کره 100 گرم شیر یا خامه 3/4 لیوان جعفری خرد شده مقداری پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟ چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی خوبی به این غذاها میدهد تزئین زیبا و مناسبی هم برای غذا هست. به طور نمونه از پوره سیب زمینی میتوان برای تزئین کیک مرغ یا کیک گوشت استفاده کرد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم طرز تهیه براتون گذاشتم که خیلی هم بین بچه ها طرفدار داره بهتره خودتون تو خونه درست کنید خیلی هم راحته. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂 🌸آیت الله مجتهدی تهرانی(ره): ⚠️در طعام خود احتیاط کنید⚠️ 💡غذاهای ما خیلی مناسب نیست. ما الان حلال واقعی نداریم. 🌿ما حرام نمی خوریم، ولی نمی توانیم بگوییم این غذا ها حلال واقعی است. 🍁ما حلال ظاهری می خوریم، چون در روایت است که همه چیز به شما حلال است مگر آن که علم به حرام بودن آن داشته باشی،لذا ما چون علم نداریم، می خوریم. 🌺ما علم داریم حیوانات ذبح شرعی می شوند؟ می گوییم : 《إن شاءالله》 🍂 همه را با إن شاءالله درست می کنیم. ما مسؤوليت نداريم. اما نور ما به واسطه ی این غذاها رفته است. 🌹👈شما اگر شراب را خیال کنی که سرکه شیره است و یک لیوان از آن شراب بخوری،گناه نکردی، اما تلو تلو که می خوری ، مست که هستی، مستی آن که با عدم گناه از بین نمی رود ،لذا چاره ای نداریم. 💡باید قدری در غذاها احتیاط کنیم و وسواس داشته باشیم. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
طرز تهیه مسقطی انار شیرینی ببا نشاسته بدون پودر ژله مواد لازم برای مسقطی انار : شکر ۴۰۰ گرم نشاسته ۸ قاشق غذاخوری گلاب ۱۰۰ میلی لیتر آب انار ۴ لیوان کره ۴۰ گرم دانه انار به مقدار لازم طرز تهیه مسقطی انار : نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود. مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami