eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این برگر گیاهی با برنج درست میشه و نان نداره بفرست واسه دوستای که عاشق برگر گیاهی هستن مواد لازم برنج پخته شده تخم مرغ ادویه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه غذای اسیایی هستش که طعم و مزه خاصی داره ، بفرست واسه دوستای که عاشق غذای تند و شیرین هستن. ادویه ها : سس تریاکی ۱ ق غ سویا سس ۱ ق غ سس هالوپینوی قرمز ۳ ق غ شکر قهوه ای ۱ ق غ فلفل قرمز ۱ ق چ کنجد خام ۱ ق غ زعفران ۱ ق غ نمک به دلخواه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کته ماکارانی خیلی خوشمزس، و به راحتی میشه تو هر شرایطی پختش مواد لازم برای ۲ نفر ماکارانی ( هر مدلی شد ) ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد فلفل کاپی شیرین ۱ عدد زردچوبه ۱/۲ ق چ فلفل قرمز ۱/۲ق چ ادویه تندوری ۱/۲ ق چ سس هالوپینوی قرمز ۲ ق غ نمک به دلخواه کنجد و پیازچه برای تزئین @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقریبا از همه جای گوشت گوسفند جز ماهیچه میشه برای کباب چنجه استفاده کرد ، گوشت گوساله هم راسته بهترین گزینه هستش ، برای مزه دار کردن و نرم کردن گوشت فقط کافیه از آب پیاز و فلفل سیاه استفاده کنید و مقداری روغن برای کاور کردن ،۲۴ ساعت بهش استراحت بدین اینجوری نرم ترین گوشت و خواهید داشت ، زدن کیوی و انجیر و اصلا توصیه نمیکنم چون مزه گوشت از بین میبره و خواص گوشت و کلا نابود میکنه . بعد از سیخ گرفتن هم حسابی بکوبیدش @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کوکی شکلاتی 👇
کوکی کرینکل شکلاتی @cake_shikmike @cake_shikmike مواد لازم: آرد قنادی ۱۷۰ گرم؛ نشاسته ذرت ۱۰ گرم؛ پودر کاکائو ۱۵ گرم؛ بیکینگ پودر یک و یک چهارم ق چ استاندارد؛ نمک یک پینج؛ کره پاستوریزه حیوانی ۷۰ گرم (در مورد کره گیاهی نکات را ببینید)؛ وانیل پودری خالص یک چهارم ق چ (اگر وانیل شکری استفاده میکنید میزانش رو‌بیشتر بریزید)؛ تخم مرغ درشت ۱ عدد (وزن تخم مرغ حدود ۶۵ گرم عالیست)؛ شکر دانه ریز ۱۱۰ گرم؛ شیر ۲۰ گرم؛ @cake_shikmike @cake_shikmike طرز تهیه: همه مواد همدمای محیط باشد. کره ی همدمای محیط را حدود یک دقیقه با مفتول دستی بزنید تا باز و کرمی شود. شکر دانه ریز و نمک را اضافه کنید و دو دقیقه با مفتول بهم بزنید. سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. حالا شیر را اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. نیمی از مواد خشک شامل آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید. مابقی مواد خشک را نیز اضافه کنید و با لیسک خمیر را جمع کنید. روی خمیر را با مشما بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی بردارید و در دست گرد کنید. خمیرهای گلوله شده را اول در شکر دانه ریز و بعد در پودر قند بغلتانید و با فاصله در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی یا صفحه نسوز پهن کرده اید، بگذارید. اگر بعد از غلتاندن در شکر مجددا کمی در دست گرد کنید و بعد در پودر قند بزنید، ترکهای کوکی مرتب تر میشود اما دقت کنید شکر نباید بیش از حد جذبِ خمیر شود و باید روی پوسته بماند. سینی را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵ الی ۱۸ دقیقه بگذارید تا زمانیکه زیر کوکی ها در حد کمی تغییر رنگ دهد. سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کوکی ها خنک شوند و سپس از سینی جدا کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. نکات: این کوکی ها را میتوانید حدود یک هفته در یخچال و سه ماه در فریزر نگهداری کنید. قبل از سرو حتما در دمای محیط بگذارید. حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید و اگر شکرتان دانه درشت است، آن را یکی دو‌ پالس در آسیاب میکس کنید. به این کوکی میتوانید طعم های مختلف مثل نسکافه یا پودر قهوه یا اسپرسو اضافه کنید. اگر از کره گیاهی استفاده میکنید، ممکن است لازم باشد ۱۰ الی ۱۵ گرم به آرد اضافه کنید. با این میزان مواد حدود ۱۷ عدد کوکی ۲۵ گرمی خواهید داشت. منظور از قاشق چایخوری استاندارد، قاشق با گنجایش پنج میل است‌. نوش جان کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک حلوا⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike 🔴🔴🔴 سلام عزیزان طاعتتون قبول حق🙏🌹 برای کیک حلوا بیشتر از کیک هل وگلاب استفاده میشه 🥰ولی کیکهای پایه دیگه هم عالی میشه که اینجا ،از کیک شکلاتی که آموزششو قبلا گذاشتم استفاده کردم❤⁣ ⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike ⁣ 🔴🔴 مواد لازم:⁣ ⁣ 1_رسپی کیک شکلاتی و حلوا مجلسی آسون داخل پیج.⁣ ⁣ 2_سطح کیک شکلاتی ،کمی با گلاب خیس میکنیم بعد حلوا رو پایپ میکنیم(تا حلوا به کیک بچسبه).⁣ ⁣ 3_برای حلوا دکور،حلوا رو با کمی گلاب رقیق میکنیم تا راحت ماسوره بخوره.⁣ ⁣ 4_ماسوره استفاده شده برای گل و حاشیه؛ماسوره رزت یا D2⁣ ⁣ 5_تزئین؛خلال پسته،بادام،غنچه گل محمدی،مروارید خوراکی⁣ ⁣ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلو فامیلای شوهر از بس قیمه قورمه گذاشتم آبرو نموند واسم 😬 خواهرم یه کانال برام فرستاد اموزش چهارصد و لاکچری و باکلاس داره با کمترین هزینه🙊 آموزش لحظه به لحظه با دیزاین های 😱😍 https://eitaa.com/joinchat/4031316236Ce44410f5f5 بیا که وقتشه خودی نشون بدی👆😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس آمریکانو⁣ نوشیدنی کافی شاپی⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike ⁣ ❤ممنون با لایک و کامنتت بهم انرژی میدی 🥰🙏⁣ 🔴🔴🔴مواد لازم:⁣ ⁣ قهوه اسپرسو 1شات⁣ ⁣ آب سرد 1لیوان⁣ ⁣ یخ به مقدار لازم ⁣ ⁣ 🔴🔴طرزتهیه:توضیح کامل در ویدئو ⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike ⁣ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق های حلوا ، اونم رو آتیش واقعا خوشمزه و خوردنی هستش . مواد لازم : آرد ۳ لیوان ( دسته دار فرانسوی ) کره ۵۰ گرم روغن مایع ۱ لیوان دسته دار فرانسوی مواد لازم شربت حلوا شکر ۳ لیوان دسته دار فرانسوی آب ۳ لیوان زعفران اب کرده ۲ ق غ گلاب ۱/۲ ق غ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با قابلمه و مقداری نمک فر درست کن و مرغ و بریان کن بدون روغن و کاملا سالم برای سس پیاز رنده شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پودر کره ۱ ق چ فلفل قرمز ۱/۲ ق چ اورگانو ۱/۲ ق چ پاپریکای دودی ۱ ق چ سس کچاپ ۱ ق غ آب لیمو ترش ۱ ق غ نمک به دلخواه جعفری خشک ۱ ق غ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : برای خمیر کیک 👇👇👇 🪻تخم‌مرغ 3عدد 🪻شکر 100گرم 🪻وانیل 8گرم 🪻شیر 100میلی لیتر 🪻روغن 150میلی لیتر 🪻پسته خورد شده 50گرم 🪻آرد 135گرم 🪻بکینگ پودر 8گرم کرم وسط دسر 👇👇👇 🪻شیر 250گرم 🪻شکر 60گرم 🪻وانیل 8گرم 🪻نشاسته ذرت 35گرم 🪻کرم پسته 150گرم برای روی دسر 👇👇👇 🪻کرم پسته 200گرم 🪻میوه مورد علاقه نکته ها 👇👇👇👇 🍁حتماً کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بندازید. 🍁دمای فر ها باهم فرق داره طبق دمای فزی که دارید پخته بشه. 🍁مواد کیک رو به اندازه مخلوط کنید. زیادی مخلوط نکنید که بافت کیک خوب نمیشه. 🍁بعد از پخت اجازه بدهید کامل کیک خنک بشه بعد کرم پسته رو اضافه کنید. 🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁قالب کمربندی 28×18هست. 🍁پسته هارو به اندازه خورد کنید ولی له نشه. 🍁آرد رو حتما الک کنید. 🍁کیک اول دمای فر 175به مدت 8تا 10دقیقه. 🍁کرم وسط دسر رو یکنواخت پخش کنید. 🍁دمای فر برای پخت نهایی 175 درجه به مدت 25تا 30دقیقه. 🍁کرم پسته که بنماری شده رو بعد از خنک شدن کامل کیک روی دسر بریزید. 🍁دیزاین روی دسر کاملا سلیقه ای هست.با خامه قنادی و میوه ها و شکلات میتونید انجام بدید. نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽