eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 💠 رزق و روزی، مثل ظرف آب مرغداری‌ است. کمی بالاتر از لبه ظرف آب خوری جوجه‌ها را کرده و آن را پر از آب می‌کنند و روی یک ظرف بشقاب مانند، بر می‌گردانند و آب، داخل بشقاب زیرین جمع می‌شود. آب بشقاب وقتی مقابل سوراخ ظرف رسید می‌شود و جوجه‌ها از آب‌ها می‌خورند. یعنی وقتی آب مصرف شود می‌شود نه این که آب تولید می‌شود تا مصرف شود. اگر ده جوجه آب بخورند آب بیشتری بیرون می‌آید و اگر پنج جوجه بخورند، آب کمتری بیرون می‌آید. 💠 انسان این چنین است. اگر کسی هزینه چند خانواده را تامین کند، مصرف آنها، موجب زیاد شدن می‌شود زیرا هرکس روزی خودش را می‌خورد و نمی‌تواند روزی شخص دیگری را بخورد. 💠 اگر انسان این معنی را بداند، وقتی کسی از او بخواهد؛ خوشحال می‌شود و می‌فهمد که بناست خداوند به او روزی بیشتری بدهد. اما اگر سفره‌اش را بست و جلوی مصرف دیگران را گرفت، هم بند می‌آید. 🔴 (ره) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🥘🍳🥘🍳🥘 برنج آبکش کرده و زعفران وزرده تخم مرغ و ماست و لایه بعدی مواد گوشتی لوبیا پلو و دوباره مواد برنجی میریزیم و میزاریم دم بکشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یه لازانیا پر ملات و خامه ای😍 مواد لازم برای ۵ نفر: . 1 و1/2 فنجان پوره سیب زمینی 200 گرم خامه ترش (مارک کاله تو بازار هست) 1 بسته لازانیا (500 گرم) 1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده 4 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده⠀ 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 250 تا 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 4گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده 1/2 فنجان سس کچاپ 1/2 فنجان عصاره گوشت(اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم چند برگ ریحان خرد شده برای تزیین . طرز تهیه: ابتدا یه ظرف روی حرارت متوسط بزارید روغن بریزید سپس پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید و گوشت را بریزید و تفت دهید سپس گوجه و سس کچاپ را اضافه کنید و اینجا میتونید آب گوشت اضافه کنید(اختیاری) فلفل،نمک و ادویه هم بزنید سپس بگذارید چند دقیقه روی اجاق بمونه تا سس غلیظ بشود میتونید یه کم ریحان خرد شده هم اضافه کنید به مواد،سپس پوره سیب زمینی را با خامه،نمک و فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید،ظرف مورد نظر را آماده کنید و لایه به لایه مواد رو توی ظرف بگذارید،یک لایه از مواد گوشت کف ظرف بگذارید سپس لازانیا دوباره مواد ،سپس پنیر موزارلا و پوره رو بگذارید و همینجوری لایه به لایه مواد رو اضافه کنید و در آخر پنیر پارمسان را روی لازانیا بپاشید و برای حدود 40 دقیقه و تا زمانی که روی لازانیا طلایی بشود در فر قرار دهید ،سپس از فر خارج کنید و با ریحان خرده شده تزیین و سرو کنید،نوش جان🤗😍😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ نکته❌ خیلی احتیاط میکنم غذاهای سالم رو زیاد نزنم لازانیا جز درخواستی اعضا بود☺️ لازانیا بخاطر وجود خود ورقه های لازانیا و پنیر پیتزا میره جزو غذاهای ناسالم که سالی یه بار بخورید خورید حالا خیلی علاقه داشتید دوسه بار بخورید 😁 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان بینیدمنم که تراش میکنم خراب میشه و پاره میشه موقع تراشیدن هویج وسفت نگه داریدوداخل تراش فشاربدیدولی اگه نشدو همش.تیکه تیکه شد.تیکه های جداشده رودورهم بپیچیدویه گل بزرگ درست بکنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆 به همین سادگی لواشک سالم وخوشمزه ای داشته باشیم😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍗🍖🍗🍖🍗🍖🍗🍖🍗🍖 طرز تهیه به دو روش طرز تهیه: اصل این غذا با جوجه کوچک درست میشود حتما جوجه رو از مکانهای معتبر تهیه کنید وهمونجا بخواهید جوجه رو از وسط نصف کنن مراقب باشیدچون اکثرن مرغهای نارس که رشد نکرده وممکنه بدلیل بیماری کوچک مونده باشنو به اسم جوجه میفروشن حتما از فروشگاهای معتبر تهیه کنید .جوجه ها را به مدت حداقل دو ساعت یا بیشتر در آبلیمو تازه و نمک وفلفل بخوابانید,ماهیتابه مناسبی که بزرگ و تقریبا گود باشد آماده کنید و درون ماهیتابه روغن فراوان بریزید تا داغ شود,جوجه ها را روی روغن بچینید,حرارتو کم کنیدجوجه ها شروع به آب انداختن میکنند,اجازه دهید آب جوجه ها بخار شود و سپس در روغن دو طرف جوجه ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.پس از سرخ شدن آن ها را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و با رب انار نوش جان کنید پس از سرخ شدن میتونید کمی کره روی جوجه بدید در اکبر جوجه اصل از پیاز و زعفران برای تهیه جوجه ها استفاده نمیشود اما اگر مایل بودید به سلیقه خودتان اضافه کنید. روش دوم که استاد رنجبر از شبکه سه آموزش دادن به اینصورته که جوجه روبا نمک وفلفل بخار پز کنید توی اب بخارپزکمی سبزیجات معطر مثل فلفل دلمه وکرفس و.. بریزیدتا عطر خوبی به مرغ بده وقتی پخته شد تو روغن فراوون سرخش کنیدفقط تا زمانیکه دوطرفش برشته بشه سرخ کردن زیاد باعث خشک شدنش میشه پ.ن. اکبر جوجه اصل کاری یا زردچوبه نداره ولی گاهی بنا به سلیقه اضافه میکنن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
..... تجربه واقعی یکی از اعضا بسیار آموزنده اون زمان بنده گروههای زیاد داشتم یه روز دیدم حس خوبی ندارم به این گروهها بااینکه اصلا نبودن فقط بودن و در کمال احترام پست میزدن و چت محترمانه داشتن و به پستها میخندیدن عجیب حس چندشی به گروهها منو گرفته بود از چندتا گروهها لفت دادم مات این احوالاتم بودم که بهو یادم اومد چند روزه........😭 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef اگر خدایی نکرده مبتلا به مشکلات بین محرم نامحرم هستید خودتون یااطرافیان این تجربه مجرب رو ببینید👆
آشپزی ونکات اسلامی
مواد لازم: 500 گرم گوشت چرخ شده 2 بسته لازانیا 300 گرم سوسیس 500 گرم قارچ 1 عدد سس کچاپ 1 عدد  فلفل دلمه ای 500 گرم پنیر پیتزا 1 عدد پیاز خرد شده روغن به میزان لازم  نمک و فلفل سیاه به میزان لازم   طرز تهیه: ابتدا پیاز خرد شده رادر تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود .فلفل دلمه ای نگینی را تفت میدهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه میکنیم بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم . در قابلمه ای پر آب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش میکنیم و کنار میگذاریم . در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و بمدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند . در انتها تابه ای را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها میریزم و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم (به حالت بفچه ) و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر میریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود میتوان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود . نکته  درب ظرف را تا انتها زیاد باز و بسته نکنید ❌ لازانیا خوشمزه س اما زیاد مفید نیست😊☝️ میگیم نخورین مفید نیست اعضا درخواست بدون فرشو میدن عی خدا🤦‍♀😁 ما میزنیم اخرشم میگیم ضرر داره کم بخورید دیگه خوددانید😉 @menoeslami
‍ چرا کباب می ریزد علت# سفت شدن و جلوگیری از ریختن کباب کوبیده چرا کباب کوبیده می ریزد کباب کوبیده یکی از غذاهای خوشمزه ای است که همه ما در خانواده یکبار هم شده آن را درست و در کنار عزیزانمان نوش جان کرده ایم. اما یکی از مشکلاتی که هنگام درست کردن کباب کوبیده پیش می آید این است که کباب به هنگام پختن بر روی آتش ریز ریز شده و یک دست نمی شود. افزایش چسبندگی کباب کوبیده اگر می خواهید به چنین مشکلاتی برنخورید، باید قلق های درست کردن کباب کوبیده بر روی آتش را بدانید. خیلی هم سخت نیست و با کمی دقت می توانید به درستی این کار را به انجام دهید. – یکی از اشتباهات ما به هنگام سیخ زدن کباب این است که سیخی را انتخاب می کنیم که گرم است. توصیه می کنیم از قبل سیخ های کباب را درون یخچال سرد نگه دارید. همچنین سیخ ها باید خشک باشد. جلوگیری از ریختن کباب کوبیده – به هیچ عنوان گوشتی را که قصد کباب کردن دارید را شستشو ندهید. اگر این کار را انجام دهید گوشت ها روی سیخ نمی مانند و به هنگام پخته شدن هم می ریزند. – حتما می دانید که گوشت مرغ از چسبندگی بیشتر به نسبت سایر گوشت ها برخوردار است. می توانید کمی گوشت مرغ را به گوشت قرمز اضافه کنید تا به چسبندگی گوشت ها به سیخ کمک کرده باشید. – توصیه می کنیم ک اگر قصد دارید از پیاز هم در کباب استفاده کنید، فقط تفاله های آن را به گوشت اضافه کنید چرا که آب پیاز سبب از هم گسیختگی گوشت ها می شود. دلیل سفت شدن کباب کوبیده – برای چسبندگی گوشت ها به سیخ می توانید از جوش شیرین استفاده کنید. البته مراقب باشید که تعداد دفعات استفاده از جوش شیرین زیاد نباشید چرا که جوش شیرین آهن گوشت را از بین می برد – قرار دادن گوشت به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال می تواند احتمال چسبندگی اش به سیخ را بیشتر کند. حتما قبل از قرار دادن گوشت به یخچال آن را به خوبی ورز دهید. حتی پس از اینکه گوشت ها سیخ گرفته اید باز هم می توانید ان را در یخچال قرار دهید تا پس از گذاشتن بر روی آتش از هم جدا نشوند. علت ترک خوردن کباب کوبیده – زمانی که گوشت ها را روی آتش قرار دادید، حواستان باشد که حرارت اولیه آتش زیاد باشد. در این هنگام می بایست به شدت سیخ ها را پشت و رو کنید تا یک طرف سیخ بیش از طرف دیگر حرارت نبیند. بعد از مدت زمان کوتاهی که کوشت ها کمی خود را روی آتش گرفتند می توانید پشت و رو کردن سیخ را کم کنید. – توصیه می کنیم اگر می خواهید کباب کوبیده درست کنید، گوشت گردن و سردست بهمراه دنبه گوشیت مناسبی به نظر می آیند.رمضانی مدرس 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
loghmehalal.ali.mp3
2.63M
🔊 تاثیر در نسل 🔴 💠 پیشنهاد دانلود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سینه مرغ ۵۰۰گرم سیب زمینی ۲عدد تخم مرغ ۱عدد پیاز دو عدد نمک وفلفل وادویه زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ ارد سوخاری سینه مرغ رو با پیاز آبپز میکنیم و همراه با یک عدد پیاز چرخ میکنیم. سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم.(حتما رنده بشه )وبه مرغ چرخ کرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم تا مواد خوب مخلوط شود. بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
95.1K
طرز تهیه کوکوی نخود و هویج مواد لازم: هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه نخود فرنگی پخته 1 پیمانه ذرت پخته یک دوم پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم تخم مرغ همزده3-4 عدد روغن سه چهارم پیمانه طرز تهیه: هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغ ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❤️ ❤️ 👈مرغ رو ميتونين كامل ودرسته باپوست هم بريان كنين ولي من از وسط نصف كردم وبدون پوست (١٢ساعت داخل اب پياز وابليمو تازه وزعفران وفلفل سياه ونمك وروغن زيتون مزه دار كردم)باچاقو روي مرغ هارو شيار زدم بعد مرغ رو داخل سيني فر گذاشتم واب موادي كه داخلش گذاشته بودم روش ريختم واطرافشو با سبزيجات ورقه ايي پر كردم وروش كمي نمك وفلفل سياه زدم وگذاشتم داخل فر ١٨٠درجه بمدت دوساعت ونيم تا كامل برشته بشه پ.ن١:هر بيست دقيقه يه بار با فرچه ايي نرم مخلوطي از زعفران وكره روي مرغ ميمالم تا خوشرنگ بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
# کوکو_اسفناج . طرزتهيه: سه عدد سيب زميني متوسط نیم پخته و رنده شده يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده ۲ عدد تخم مرغ زعفرون دم کرده زرشک به مقدار دلخواه ادويه و نمك و فلفل . سیب زمینی نیم پخته ❌كاملا سرد شده❌ را پوست گرفته و رنده ميکنیم. ۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود. اسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم . . 💜 . نكته: تموم مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا میره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سبزی هایی که قراره برای داخل سوپ و آش‌‌ استفاده‌کنید داخل قالب یخ‌ بریزید و بعد یخ‌زدن داخل زیپ کیپ گنید و برای‌ استفاده قالبی بردارید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید وبه روغن زرد چوبه اضافه کنید (برای خوش رنگ شدن ته دیگ) نون ها رو داخل قابلمه بچینید قابلمه رو ،روی حرارت ملایم بذارین در قابلمه دیگه برنج رو با نمک و روغن بصورت کته بذارید تا بپزه صبر کنید تا آب برنج کشیده بشه برنج رو به روی نون ها منتقل کنید چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا برنج بهتر دَم بکشه روی دَرِ قابلمه دَمکنی بذارید و حرارت رو کم کنید تا برنج دم بکشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اینم از سیب زمینی رژیمی😍 سیب زمینی رو برشای بزرگ‌زدم حدود۵دیقه تو آبجوش ریختم با ی ق نمک.ادویه ها شامل فلفل فراوون پودر سیر اویشن زردچوبه کمی و شوید با ۳ ق روغن زیتون با سیب زمینیا مخلوط کردم و رف تو فر برای ۲۰دیقه با دمای ۲۰۰. پنیرم بریزین روش نوش جان😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گوجه٤عدد سیر٢حبه فلفل تنددوتاسه عدد پیازچه چهارعدد برگ گشنیز یک سوم لیوان نمک وفلفل سیاه آبلیموی تازه دو ق غ همه موادرو درغذاساز بریزید(نیازى به پوره شدن نیست) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
29.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه اردک نان سنتی همدان خوشمزه و محلی 🍞🍞🍞🍞 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلمو حتما ببیند☺️👆🏻 خیلی ایده های قشنگی داره😍 با چندتا کار ساده میتونید کلی تنوع بدید به زندگیتون🥰 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami