eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم موز :    1 عدد عسل :    1 قاشق غذا خوری شیر :    2 لیوان کنجد :    1 قاشق غذا خوری طرزتهیه 1-    ابتدا شیر را داخل مخلوط کن ریخته موز را به آن اضافه کنید 2-    سپس کنجدو عسل را نیز به مواد اضافه کرده همه مواد را با هم مخلوط کنید نوش جان ❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل خانگی بسیار سالم جایگزین تنقلات ناسالم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام عزیزم دستور ترک یا ترح مواد لازم : آرد ۱ پبمانه شکرقهوه ای ۲ پیمانه آب ۲ پیمانه زعفران .هل . گل سرخ به میزان دلخواه گردو به میزان دلخواه ولی نیم پیمانه هم کافیه ابتدا شکر را روی حرارت ملایم قرارمیدیم و مدام هم میزنیم تا ذوب شود مراقب باشید اگه حرارت زیاد بخورد تلخ میگردد. و بعد از ذوب شدن سریع خاموش میکنیم چون اگه در هنگام دوب شدن حرارت زیادتر ببیند و جوش بخورد تلخ میشود من قبل از ذوب شدن کامل حرارت را خیلی کم میکنم و آب را اضافه میکنم و میگذارم با آب خوب حل شده و با آب بجوشد. وقتی شکر ذوب شده و آب حل شدن و جند جوش خورد زعفران و هل و پودر گل سرخ را داخلش ریخته و خاموش میکنیم تا ولرم شود سپس آرد را به مواد بالا آضافه میکنیم و اونقدر هم میزنم تا ارد کامل با اب شکر مخلوط شود و یکنواخت گردد. یعنی داخل اب شکر گلوله گلوله های ارد نباشد برای اطمینان این مخلوط اب و شکر و ارد را از صافی نازک عبور میدیم سپس داخل تابه یک مقدار روِن کنجد ریخته و این مایع راداخلش ریخته و شعله را روشن میکنیم در این مرحله شعله باید متوسط باشد و مدام باید هم بزنیم اگر شعله زیاد باشد مواد خوب صاف و یکنواخت درنمیاد و گلوله گلوله میشه که اصلا خوب نیست دقیقا مثل فرنی که باید مدام هم بزنیم.گردوها را در این مرحله اضافه میکنیم. وقتی خامی ارد گرفته شد و علیط شد از فرنی سفت تر شد خاموش میکنبم و سریع در ظرف مناسب میکشیم روی حلوای ترح را با قاشق روغنی صاف میکنیم و میتوانیم با گردو و یا پسته و گل سرخ تزیین کنیم. اسمش حلوای ترح هست برای زنان زایمان کردا خیلی مناسب هست اگه یکم سفت تر بشه قشنگ میشه برشش داد قبلش برای خودتون درست کنید تا دستتون بیاد با پیمانه کوچیک شروع کنید خیلی کوجیک خیلی زود پخته میشه راحت هم هست فقط مهم ذوب کردن شکر هست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ معـرفـی بهتـرین توسط امام صادق علیه السلام 🖋 آیت الله ضیایی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🔝 با یه خوشمزه درخدمتتون هستم ک ما ب زبان محلی بهش میگیم و همیشه اواخر اسفند و اوایل فروردین با سبزیهای کوهی می پزیمش سبزی این نان چریش هست که من در عکس دوم براتون میزارم تقریبا تره خود رو هست اگه در طرفهای شما هم باشه از این نون درست کنید ولذتشو ببرید. برای خمیر این نان سه قاشق چایخوری پودر مایه خمیرو با یک قاشق چایخوری شکر در یک پیمانه شیر ولرم ریخته در جای گرم بزارین پف کنه وعمل بیاد در یک کاسه یک عدد تخم مرغ ویک دوم قاشق چایخوری نمک وشش قاشق غذا خوری روغن مایع رو مخلوط و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه وحدود سه ونیم پیمانه ارد رو کم کم اضافه و ورز بدین حدود ده دقیقه ورز بدین تا خمیر نرم ولطیفی داشته باشین خمیر رو در کاسه چرب شده به مدت تقریبی یک تا یک ونیم ساعت در جای گرم استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه. در این فاصله فر رو با دویست درجه روشن کنید ویه ظرف کوچیک اب کفش بزارین. برای مواد میانی اگه سبزی محلی در دسترس بود از اون و اگه نبود میتونید از اسفناج استفاده کنید نیم کیلو سبزی محلی پاک شده و یا اسفناج پاک شده رو شسته درشت خرد کرده بخار پز کنید در یک ماهیتابه با کمی روغن یک عدد پیاز درشت رو خلالی کرده تفت بدین تا سبک بشه. اسفناج کاملا بخار پز شده رو به پیاز اضافه وتفت بدین تا کاملا ابش کشیده بشه وکمی نمک وفلفل بزنید وبزارین خنک بشه. خمیر عمل اومده رو پفش رو بگیرید روی سطح کار کمی ارد بپاشید وخمیر رو به نه چانه مساوی تقسیم کنید وچانه ها را با وردنه کمی باز کنید کمی از مواد میانی را در یک سمت پخش کرده طرف دیگر را روی مواد میانی برگردانده و دولبه را با فشار انگشت بچسبانید. در سینی فر که کمی ارد پاشیده اید با کمی فاصله بچینید وقتی تمام چانه ها رو با مواد مغزی پر کردید یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید وخمیرها رو رومال کنید و در فر گرم به مدت بیست دقیقه یا طلایی شدن زیرش بپزید وچند گریل رو روشن کنید تا روی نان هم سرخ بشه این نان با کره محلی عالی بسی خوشمزه وعالی است😊 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨💠مرحوم دولابی: هر مجلسی که از روی محبت باشد مجلس بهشتی است. هر غذایی که با محبت پخته شود و سفره ای که با محبت دور آن بنشینند آن غذا و آن سفره بهشتی است. ⁨ ⁨ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینستاگرام فن آشپزی با کلی پست متفاوت👇 instagram.com/fanashpazii یک لیوان آب هویج،یک بسته خامه صبحانه ۵ قاشق غذا خوری شکر،یک قاشق غذا خوری ژلاتین ‎آب هویج، خامه و شکر رو روی حرارت بذارید در حدی که شکر حل بشه،بعد از اینکه شکر حل شد از روی حرارت برداشته اجازه بدید کمی خنک شد ‎وقتی کمی خنک شد ژلاتین ذوب شده رو اضافه کرده و ب خوبی ترکیب کنید مواد رو داخل قالب ریخته و حداقل ۶ ساعت در یخچال بذارید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این میگن هنر آشپزی😋 ببینید چقدر ماهرانه این کارو انجام میده 👌 لذت دیدن زیباییها و خوشمزه ها😍😋 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کندو عسل دیدید تا حالا؟؟ 🍯 عفونت های و ✅ یکی از فواید ارزشمند عسل، خاصیت آن در درمان نقاط مختلف بدن از جمله پوست می‌باشد. به نحوی که می‌تواند در درمان عفونت‌هایی که توسط انواع داروهای شیمیایی قابل درمان نیست باشد. 👈 اقدام عملی: 🌸 دو بار در روز به موضع مربوطه مالیده شود و در صورت لزوم روی آن با گاز استریل و پانسمان بسته شود. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️موقع آب‌پز کردن سیب‌زمینی، چه کار کنیم که آب زودتر جوش بیاد؟🤔 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما مهارت این فسقلی رو در استفاده از چاپستیک (چوب غذاخوری) ببین عاشقش نمیشی؟😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
⁨بسم الله الرحمن الرحیم ♻️نگاهی به آداب غذای شیخ رجب علی خیاط : 1⃣جناب شیخ بیشتر وقت ها از غذاهای ساده استفاده می کرد مثل سیب زمینی و فرنی 2⃣سر سفره روبه قبله و دو زانو مینشست 3⃣گاهی هم بشقاب را به دست میگرف 4⃣همیشه غذا را با اشتهای کامل میخورد 🔺و گاهی مقداری از غذای خود در بشقاب یکی از از دوستان که دستش میرسید می گذاشت 5⃣هنگام غذا خوردن حرف نمیزد و : دیگران نیز به احترام ایشان سکوت می کردند 6⃣اگر کسی او را دعوت می کرد اکثر اوقات دعوت را* باتوجه *میپذیرفت و گاهی ام رد می کرد 7⃣از غذای بازار پرهیز نداشت 🔶 ولی از تاثیر خوراک در روح انسان غافل نبود و برخی دگرگونی های روحی را نشات از غذا میدانست آیه : 🌺"یا ایها الذین آمنوا کلوا من طیبات ما رزقناکم»؛ ای مومنان! از روزی پاکیزه که به شما دادیم بخورید 🌺 🔻امام حسین علیه السلام با اشاره به یکی از علل رفتار پست و ناهنجار کوفیان در کربلا می فرماید: «قد مُلئت بطونکم من الحرام؛ شکمهای شما از حرام پر شده است». 🔻امام رضا علیه السلام فرمود: «بدان که نیرو و توان و روح و روان، تابع مزاج بدنها می باشد». 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍅🍅املت گوجه فرنگي درست كنيد يكم شيكان پيكانش كنيد گوجه هاي درشت و خوشرنگ و خوشمزه رو داخلشونو با قاشق خالي كنيد و يكم نمك و فلفل بزنيد.،تخم مرغهاي كوچيك رو انتخاب كنيد كه توي گوجه_فرنگي جا بشن.اول تخم_مرغ رو داخل يك كاسه كوچولو بشكنيد و بعد آروم داخل گوجه بريزيد.يكم نمك و فلفل و بعد داخل فر صد و هفتاد و پنج درجه كه از يكربع قبل گرمش كرديد ،براي بيست دقيقه يا تا زماني كه تخم مرغ بپزه بزاريد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اگر شما هم مثل من عاشق سالاد و سبزيجات هستيد حتماً اين سالاد رو امتحان كنيد كاهو، ريحان ، پيازچه ،پنير، گردو، توت فرنگى، زيتون حلقه ،خيار، مرغ ، تخم مرغ ابپز براى سس هم به نسبت مساوى روغن زيتون، سركه بالزاميك و ابليمو رو مخلوط كردم و كمى پودر نعنا ،ريحون خشك ، فلفل سياه و نمك زدم مرغ رو هم با پودر سير ، فلفل سياه، پودر پياز و نمك و سه ق غ ابليموى تازه به مدت دو سه ساعت مرينيت كردم و داخل تابه ى داغ ( براى اينكه مرغ آب نندازه) تفت دادم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 راز زیبایی و جوان سازی و رفع چین و چروک پوست. آیا روغن دنبه چربی خون را افزایش می دهد؟ 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 📚حکیم خیراندیش @tebshia20 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه مدل متفاوت در تزئین ماست و خیار😇 داخل خیار رو خالی کنید و با مخلوط ماست، خیار مایونز، سیر و نعناع و هر چيزی که خودتون دوست داشتین پر کنید و نوش جان کنید 🤗💓 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در رابطه با دوستان سلام من وقتى كه كوچيك بودم يادمه هر روز غذامونو به نذر يه امام درست ميكردن يا يه فرد خوب مثل حضرت ابوالفضل(ع) منم وقتى ازدواج كردم هميشه اين كارو ميكنم واقعا تو طعم غذاتون تأثير داره و... رو كاشيهاى بالاى گاز هم رو چندتا كاغذ كوچولو چندتا دعا نوشتم چسبوندم كه اگه يه وقت خودم يادم رفت با ديدن اونا هميشه يادم بمونه. رو قسمت آبخورى و يخ ساز يخچال هم يه كاغذ كوچولوى خوشكل زدم و روش نوشتم سلام بر لب تشنه ات يا حسين شهيد،كه هروقت آب يا يخ ريختيم به ياد ايشون باشيم البته خيلى از شما حتما از اين ايده ها دارين اجرا ميكنيد حتى بهتر از من اما به بقيه توصيه ميكنم حتما امتحان كنيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چه دلنشین است صبحگاهی که با لبخند و امید همراه باشد امیدوارم امـروز🌸 از زمیـن و زمـان مانند باران رحمت 🌧 🌸براتون خوشبختی و برکت و امیـد ببـارد🌧 سلام 😊✋ 🌸صبح آدینه تون بخیر و شادی 🌸آدینه مبارک روز جمعه متعلق به هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذاهای امروزتونو نذر مادر حضرت مهدی عج کنید 😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم . گندم پوست کنده= ۳ لیوان گوشت گوسفندی= ۲۵۰ گرم آب= ۱۸ تا ۲۲ لیوان نمک= ۳ ق م روغن داغ= به میزان لازم پودر دارچین=به میزان لازم شکر= به میزان لازم کنجد=برای تزئین . نکته: ✔این میزان حلیم برای ۸ تا ۱۰ نفر هست ✔منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی هست ✔۳ لیوان گندم معادل ۵۰۰ گرم یا نیم کیلو گندم هست. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami