eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
19هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍👇 👈پیاز و نگینی ریز خورد کردم با روغن و زردچوبه تفت دادم طلایی که شد گوشت و اضافه کردم خوب تفت دادم گوشت که یکم سرخ شد ادویه هام و اضافه کردم بعدم رب و اضافه کردم و خوب تفت دادم تا بوی خامی رب بره بعد آب جوش ریختم و گذاشتم یکساعت رو حرارت متوسط قل زد بعد لوبیاهارو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت دیگه قل بزنه بعدم سیب زمینی و هویج نگینی رو اضافه کردم و گذاشتم یکساعت الی یکساعت و نیم رو حرارت ملایم قل زد و کامل جا افتاد تمووووم☺😘 نکته: میتونید لوبیاهارو قبل از ریختن تو خوراک تفت بدید من تفت ندادم و نتیجه واقعا عااالی بود . 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ ۴ عدد.شکر ۱ لیوان فرانسوی.وانیل کمی.روغن ۱/۳ لیوان.شیر ۲/۳ لیوان.ارد ۱/۵ لیوان.بکینگ پودر ۱ق چ.پودر کاکائو ۲ ق غ سفیده تخم مرغ بزنید تا سفید و پوک بشه زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را زده تا کرمی شود حدود ۳ تا ۴ دقیقه با همزن سپس شیر و روغن و در نهایت ارد الک شده و سفیده تخم مرغ کاکائو و بگین پودر طی ۳ مرحله اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. از قبل شعله پخش کن را داغ کرده قابلمه چرب کنید و مواد کیک را بریزید و روی شعله پخش کن گذاشته و دمکنی و درب قابلمه و بعد یک وزنه سنگین مثل هاون سپس حرارت را کم کنید مثل دمکردن برنج.حدود یک ساعت زمان می بره بعد این مدت با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید پخته شده 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش . . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای مهربونم🙋 اینم کلیپ پوست کندن میوه توی مهمونی جوری که بشقابتون حتی بعداز خوردن میوه هم عین اولش تمیزبمونه. ابتداسرپرتقال رابه صورت دایره جدا کنید.همین کار برای ته پرتقال تکرارکنید. سپس یک خط عمودی روی پوست قسمت وسط پرتقال ایجادکنید.درمرحله بعدباچاقو پوست قسمت بریده شده سر وته راحدودبه اندازه یک سانتی متراز پرتقال جدا کنیدبعدبادست پوست قسمت وسط پرتقال رابه آرامی جدا کرده وروی قسمت ته پرتقال قراربدیدو سعی کنیددوطرفشوبهم نزدیک کنیدتا شکافش پیدانباشه.سپس پوستهای سفید پرتقال راهم بکنیدوداخل پوست پرتقال بریزیدهم چنین هسته های پرتقال،پوست تخمه یاآجیل و ...هرچیز دیگه که باعث کثیف شدن بشقابتون میشه راداخل این پوست پرتقال بریزیددرواقع مثل یه سطل آشغال کوچیک کنارظرفتون میمونه😅درآخرهم سرپرتقال راروش بذارید بهتره شکاف پرتقال طرف خودتون باشه تاازطرف مقابل مشخص نباشه برای اینکه پوست پرتقال شکل بهتری توی بشقاب داشته باشه،بهتره ببینید پوست سروته پرتقال دقیقاازکدوم قسمت پوست وسط جداشده تادرهمون جهت قرارش بدیداینجوری دقیقاقالب هم میشه وازهم بازنمیشه همه.مراحلی که ازچاقواستفاده میکنیدجوری برش بزنیدکه پرتقال آسیب نبینه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. مواد لازم: بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو عسل ٣ ق س نمك ١/٤ ق چ روغن مايع ٢ تا ٣ ق س وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ طرز تهيه: بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥗 پنیر خامه ای رو توی قیف ریختم و روی نون تست ماسوره زدم و با گل محمدی و نعناوریحون تازه و ساقه پیازچه و گوجه گیلاسی و ورقه خیار رول شده تزیین کردم 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👌 👈 براى سرو همراه با كيك و شيرينى هم استفاده میشود ٢ ليوان شير ، ٢ ق غ نشاسته ( نشاسته ذرت يا معمولى فرقى نميكنه) ، ٢ ق غ پودر كاكائو ، نصف ليوان شكر، همه رو باهم تركيب كنيد بذاريد رو حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا غليظ شه، وقتى غليظ شد حرارت رو خاموش كنيد و حدود ١٠٠ گرم شكلات تخته اى خرد شده بريزيد تو سس و هم بزنيد تا با حرارت سس ، آب شه بعد از خنك شدن ميتونيد استفاده کنید. 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فیله مرغ:۶۰۰ گرم‌ پیاز نگینی شده:۲ عدد‌..رب انار:یک دوم پیمانه‌‌‌..گردو آسیاب شده:یک پیمانه..نمک و فلفل:به مقدار لازم‌‌..روغن زیتون:یک چهارم پیمانه‌..روغن سرخ کردنی: ۲ ق س 👈 از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‌‌ یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.‌حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.‌ ‌ نوش جان غذای شما آماده است.‌‌‌‌ ‌‌‌♨️موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.‌‌‌ ‌ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم (براى ٤نفر) روغن هسته انگور ١قاشق غذاخورى لوبيا چيتى از قبل پخته شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از كنسرو لوبيا هم استفاده كنيد) پياز خرد شده ١عدد متوسط سير خرد شده ٢حبه گوجه فرنگى خرد شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از رب گوجه هم استفاده كنيد) گوجه گيلاسي ٢٠٠گرم آب مرغ يا آب گوشت١/٤فنجان روغن زيتون ريحان تازه ١/٢فنجان پنير موزارلا تكه تكه شده ١٨٠گرم نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا به مقدار لازم سس بالزاميك به مقدار لازم طرز تهيه ١. گرم كردن فر در دماى ١٨٠درجه سانتيگراد. ٢. سرخ كردن سير و پياز با روغن هسته انگور به مدت ٣دقيقه. ٣. اضافه كردن لوبياى پخته شده، آب مرغ، گوجه خرد شده، نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا و بعد اجازه دهيد ١٥دقيقه با هم پخته شوند تا مخلوط غليظي بدست بيايد. ٤. اضافه كردن تخم مرغ ها، گوجه گيلاسي و پنير موزارلا به آن و سپس ١٠تا ١٥دقيقه داخل فر قرار دهيد. ٥. پس از آماده شدن كمي ريحان تازه و سس بالزاميك بر روي آن بريزيد سپس به همراه نان تست شده سرو كنيد 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅خانمها حتما پیشبند ببندید ! خانمها حتما موقع شستن ظروف و کار با آب پیشبند ببندید، چون وقتی شکمتون خیس یا نمدار میشه، باعث سرد شدن رحم و مستعد شدنش برای انواع کیست، عفونت، قارچ، نازایی و مشکلاتی از این دست میشه ! 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20
مواد لازم شکر: نصف فنجان رنده پوست:1 عدد لیمو آرد کیک الک شده :1 و یک چهارم فنجان بکینگ پودر:1 و یک چهارم فنجان نمک :سه چهارم ف چدوغ کره یا شیر:نصف فنجانتخم مرغ کمی زده شده:1 عددکره ذوب شده:1 و نیم ق غوانیل: نصف ق چ طرز تهیه ابتدا پوست یک عدد پرتقال را رنده کرده و در ظرفی بریزید سپس شکر را افزوده و با دست آن ها را مخلوط کنید. در ادامه آرد را الک کرده و با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید، سپس آن را به مواد قبلی افزوده و هم بزنید. در ادامه تخم مرغ ، کره، وانیل و دوغ کره یا شیر را هم بریزید و همه مواد را بخوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. حالا قالب های مینی دونات را چرب کرده و خمیر را داخل قالب ها بریزید طوری که حدود نصف آن ها پر شود. دونات ها را برای 4 الی 6 دقیقه در فری که با دمای 220 درجه گرم شده قرار دهید تا بپزند. بعد از اینکه دونات ها خنک شدند آن ها را با روش های دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید. برای تزیین میتوانید از پودر قند و یا شکلات آب شده استفاده نمایید که بستگی به سلیقه شما دارد 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍امام علی(ع): غذا راباخوردن کمی نمک شروع کنید اگرمردم خواص نمک را میدانستند آن را بر دارو وپادزهر ترجیح میدادند 📚وسائل‌ج19،ص520 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه توپک مرغ سوخاری در خانه شما هم مثل خانه ما فقط ران و سینه مرغ می خورید؟ مثل ما بقیه قسمت های دیگر آن را نمی خورید امروز من بال و گردن پشت را پختم با آب مرغ سوپ درست کردم با گوشت آن هم توپک مرغ سوخاری. حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه است اصلا بو نمی دهد برای کسانی که به بوی مرغ حساسند. مواد لازم برای تهیه توپک مرغ سوخاری : مرغ پخته 200 گرم سیب زمینی درشت آب پز 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2-3 حبه سویا سس 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم طرز تهیه توپک مرغ سوخاری : فیله مرغ را به شیوه دلخواه بپزید. بعد که پخت بگذارید خنک شود و بعد آن را بیندازید در دستگاه غذاساز پیاز و سیر را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی آب پز را هم رنده کنید و همه این ها را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و سویا سس بزنید و بگذارید در یخچال به مدت یک ساعت سپس از مایه به اندازه نارنگی بردارید و به شکل توپ در بیاورید کاملا در دست گرد کنید و اول در تخم مرغ و بعد هم در پودر سوخاری بغلتانید. روغن فراوان را بگذارید داغ شود و این توپک ها را در روغن شناور سرخ کنید 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوکی میکری یک شیرینی خیلی ساده و راحت و خوشمزه ست که بعنوان صبحانه و عصرانه میتونید سرو کنید موادلازم 1 پیمانه آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر نیم پیمانه روغن مایع نیم پیمانه شکر 1 قاشق چای خوری وانیل نیم پیمانه شیر طرز تهیه 1. آرد، بیکینگ پودر و وانیل را باهم الک می کنیم. 2. روغن و شکر را با هم می زنیم تا سبک شود. 3. تخم مرغ ها را یک یکی اضافه کرده و هم می زنیم. 4. آرد را نیز اضافه کرده و هم میزنیم. 5. ساندویج میکر را از قبل داغ کرده و با پنبه کف قالب را چرب می کنیم. 6. دو قاشق از مواد را درون قالب ریخته درش را بسته و 5 دقیقه زمان می دهیم تا طلایی شود. 7. اگر دوست داشتید هر دو طرف کوکی طلایی باشد کوکی را برگردانده تا آن طرفش هم طلایی شود. می توان نیمی از مواد را با کاکائو مخلوط کرد و کوکی ها را دورنگ تهیه کرد. مراقب باشيد حتما ساندويج ميكر رو ازقبل داغ كنيد و حتما روغن بزنيد 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز شنبه متعلق به علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر یا باسط 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
پنجشنبه و ياد درگذشتگان😔 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ ‍✨💫هــــو الـــباقی✨💫 🌷 خیرات برای اموات 🌷 🌕آیت الله حاج شیخ حسن صافی اصفهانی (قده) فرمودند‌: شخصی از دنیا رفت.کسی در عالم خواب از او پرسید: «آیا خیراتی که برایت می فرستیم به تو می رسد؟» 🔅او در پاسخ با تاکید،گفته بود:«بله،خیرات شما به ما می رسد؛ اما چون نمی‌توانم چگونگی آن را توضیح دهم. ✅ مثالی می‌زنم: کسی را فرض کنید که در حمامی است که فضای آن را بخار آب گرفته و بخار زیاد موجب تنگی نفسش شده است؛ اما روزنه‌ی کوچکی از بیرون نمایان می‌شود و هوای تازه وارد حمام می‌شود او نفس عمیقی می‌کشد. 🔅خیرات شما هم وقتی به ما می رسد،این‌گونه باعث گشایش و رفع تنگی روح ما می شود.» 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . از اين سس ميتونيد براي روي بعضي از غذاها مثل مرغ ، بلدرچين و .. يا حتي كيك و دسر و ....استفاده كنيد.. طعمش بي نظيره يعني محشره از رنگشم نگم براتووون😍😍 . من از زرشك تازه استفاده كردم شما اگه نداشتيد نصف ل زرشك خشك چند آب بشوريد و چند ساعت خيس كنيد، بعد آبكش كنيد ولي آبشو دور نريزيد... زرشكو بريزيد داخل غذا ساز تا پوره يا له بشه .. آبي ك نگه داشته بودينو بريزيد روش ( تقريبا ١ ل باشه خوبه )و بزاريد روي حرارت تا ١٠ دقيقه بجوشه... و بعد از صافي رد كنيد و با پشت قاشق خوب له كنيد ... دوباره بزاريد روي حرارت و يك قاشق مربا خوري بهش نشاسته ذرت بزنيد... كمي ك جوشيد ٢٥ گرم كره ، دو سه قاشق شكر( براي اينكه ملس بشه .. دوست نداشتيد ميتونيد شكر حذف كنيد) و مقداري فلفل هم اضافه كنيد غليظ ك شد از روي حرارت برداريد😁 ب همين راحتي ب همين خوشمزگي... . . نكته: اگه براي روي كيك و دسر خواستيد استفاده كنيد يادتون باشه فلفل حذف كنيد😀.... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍯 برای دوکیلو توت سفید یک کیلو نیم شکر لازمه توت ها کال یا له شده نباشن. بعد از تمیز کردن و شستن توت ها اونا رو داخل ظرفی میریزیم و شکر رو لابلاش میپاشیم. حدود 24ساعت تو یخچال میذاریم تا شکر به خورد توت ها بره و آب بندازه بعد باهمون آب خودش و مقداری زعفران ساییده شده و نصف ق پودر هل روی حرارت میذاریم تا بجوشه و قوام بیاد و به غلظت مورد نیاز برسه 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۴عددموز عسل یا سس کاراملی طرز تهیه موزهارو برش میزنیم ۳الی ۴ساعت درون فریزر نگهداری میکنیم تا کاملا یخ ببنده. درون میکسر میکس میکنیم عسل اضافه میکنیم و دوباره بخوبی میکس میکنیم تا صاف و یکدست بشه و درون قالب یا ظرف مورد نظر میریزیم و در فریزر قرار میدیم تا کاملا ببنده. امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید.
_کوبیده 🔶-پیاز ها را ریز خرد کرده، آب پیاز ها را گرفته و در یک کاسه بریزید. 🔶-سیر را له کرده، به پیاز اضافه کنید و با گوشت گوساله و گوشت گوسفندی مخلوط کنید. 🔶-فلفل سیاه، فلفل تند، رب فلفل را هم به مواد اضافه کنید. 🔶-جعفری ها را خرد کرده و آنها را هم به مواد اضافه کنید. 🔶-مواد را بعد از اینکه ورز دادید و خوب مخلوط کردید به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید. 🔶-طبقه مخصوص کباب فر را با چربی دنبه گوشتی که خریداری کرده اید یا کره چرب کنید. 🔶-فر را با 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 🔶-گوشت های اماده شده را به سیخ بزنید. 🔶-روی طبقه سیمی فر سیخ ها را بچینید و به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 👨‍🍳 @ASSHPAZEE
💠‍ حضرت حجت هاشمی خراسانی(سبط حاج شیخ حسنعلی نخودکی) به یکی از اهل سلوک فرمودند: "از غذای بازار نخورید که تا چهل روز حس و حال عبادت را از شما می‌گیرید." 📌در توضیح این سخن باید گفت: که نفس آشپز بر ملکوت غذا اثر دارد، حتی این قدر این موضوع دقیق و رقیق است که نگاه اشخاصی که در آن مغازه رفت و آمد می‌کنند به آن غذا نیز خالی از تأثیر نیست! لذا مرحوم علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی فرمودند: (از غذاها و میوه هایی که چشم مردم به آنها افتاده تهیه نکنید!) لذا اگر امکان دارد برای تهیه‌ی ما‌یحتاج از مغازه‌ای خرید کنیم که شخص مؤمن و مقیدی باشد و معتقد به حلال و حرام باشد. ممکن است از جهت ظاهری غذایی پاک باشد اما از جنبه ملکوتی با تأثیر گرفتن از نفوس اشخاصی که در تهیه و طبخ غذا نقش دارند ناپاک باشد. و کسانی که در طبخ غذا نقش دارد حالات و نیات و با طهارت بودن یا نبودن و عصبانی بودن یا خوشحال بودن و یا ناراحت بودنشان در غذا تأثیر می گذارد. یکی از اساتید طب میفرمودند: با یکی از اهل سلوک در صف نانوایی ایستاده بودیم، بعد از چند دقیقه نانوا با یکی از مشتری ها دعوایش شد، وقتی دعوا تمام شد و نوبت به ایشان رسید از آن نان هایی که حاضر شده بود و جلوی نانوا قرار داشت نخریدند و فرمودند حالت عصبانیت نانوا به این نان‌ها منتقل شده و استفاده از این نان‌ها تاثیر بدی بر نفس میگذارد. 🔹اگر غذایی شبهه ناک بود و یا نمیدانستیم که کاملا پاک است یا خیر (مثل اکثر غذاهای زمان حاضر) میتوانیم اول غذا یا قبل از هر لقمه "بسم الله الرحمن الرحیم" بگوییم و با وضوء باشیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈براي تزئين حلوا ميتونيد از قالب هاي مختلف استفاده كنيد.. حلوا رو توي قالب ميريزيد با قاشق خوبه خوب فشردش كنيد ظرفي رو روي قالب برگردونيد حالا ظرف و قالب رو با هم برگردونيد و قالب رو اروم ازش جدا كنيد.. براي اينكه حلوا به قالب نچسبه قبلش توي قالب رو مقداري چرب كنيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍👈قبل از اينكه تخم مرغ رو سرخ كنيد ميتونيد يك نان تست توي ماهيتابه بزاريد و يكم بزاريد بمونه تا طلايي رنگ بشه بعد تخم مرغتون رو روي نان تست بشكنيد روي تخم مرغتون هم ميتونيد گوجه گيلاسي خرد شده و سبزيجات خشك بريزيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لوبیا چیتی گوشت رب گوجه پیاز روغن آبلیموی تازه ابتدا پیاز فراوون تفت دادم و بعد گوشتاروهم بهمراه پیاز تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده بودم و سه بار آبش و عوض کرده بودم و به پیازو گوشت اضافه کردم و بعدآب به میزان لازم تا لوبیا و گوشتم بپزه ده دقیقه آخرکمی رب تفت دادم و بهمراه آبلیموی تازه به خورشتم اضافه کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: گوشت مخلوط گوسفندی وگوساله یک کیلو لپه نیم پز 1لیوان برنج نیم دانه 1 فنجان سبزی معطر(مرزه،ترخون،پیازچه ریز خرد شده) سبزی خشک مقداری نعنا کوهی سیر 3حبه با گوشت چرخ شود فلفل سبز دو عدد با گوشت چرخ شود. نمک وفلفل وزرد چوبه به میزان لازم پیاز دو عدد خیلی ریز خرد شده یا رنده درشت بزنید وکمی از آبش رو بگیرید. تخم مرغ وگردو خرد شده وزرشک سرخ شده وآلو خشک برای داخل کوفته طرز تهیه: گوشت رو با سیر وفلفل سبز تند چرخ کنید از چرخ گوشت فشاری استفاده کنید اگر در دسترس نبود دوبار با چرخ گوشت معمولی چرخ کنید.پیاز خرد شده ولپه وبرنج نیم دانه رو که چند ساعت قبل من داخل آب وکمی زردچوبه خیس میکنم وبعد صاف میکنم که آب اضافیش کشیده شه(بخاطر اینکه برنج داخل کوفته سفید نباشه)ادویه ها رو هم بریزید ویک قاشق آرد و ویک عدد تخم مرغ رو داخلش بشکنید وسبزیها رو هم اضافه وخوب ورز دهید تا همه مواد مخلوط بشه. برای سس کوفته یک عدد پیاز رو با کره محلی تفت میدم زرد چوبه وفلفل قرمز وسه قاشق غذاخوری رب اضافه میکنم و آب جوش میریزم ورو حرارت میزارم جوش بیاد وکمی از لپه ای که برای کوفته پخته بودیم و نمک رو هم به سس اضافه میکنم. از مواد گوشتی به اندازه یک توپ بزرگ برداشته داخل دست وسطش رو کمی گود میکنیم وتخم مرغ آبپز رو مرکز وکمی زرشک وگردو و دو عدد آلو(آلوها رو هم از قبل حتما خیس کنید) میزاریم وخوب گرد میکنیم وداخل سس در حال جوش میندازیم ویک ساعت ونیم اجازه میدیم خوب مغز پخت بشه وآماده 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوفته تبریزی 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش تارت برنجک مارشمالو🍓 😋 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami