.
سالاد اسفناج و هویج
مواد لازم:
1 بسته اسفناج (بسته کوچک ، کم زیاد فرق نمیکند به خودتان بستگی دارد)
2 عدد هویج رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری ماست
1 حبه سیر
نمک ، فلفل سیاه
برای روی سالاد:
4_3 عدد گردو
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
پودر فلفل قرمز و یا فلفل قرمز پرک شده
طرز تهیه:
روغن زیتون و هویج رنده شده را داخل ماهیتابه مناسبی بریزید. تا وقتی که هویج نرم شود تفت بدید. اسفناج را بشویید و آبکش کنید و ریز خرد کنید و به هویج اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تا وقتی که آب اسفناج کشیده شود بپزید. سپس ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود. وقتی سرد شد ماست ، سیر رنده شده را به هویج و اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.
به دلخواه میتوانید روغن زیتون و گردو را داخل ماهیتابه کوچکی بریزید و روی اجاق کمی گرم کنید سپس فلفل قرمز پرک شده اضافه کنید و کمی هم تفت بدید دقت کنید نسوزد سپس از روی اجاق بردارید و روی سالاد بریزید.
نوش جان❤️
.
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه ترک☕️
قهوه مرغوب ۱ قاشق مرباخوری
۱ فنجان آب خنک
در صورت تمایل شکر ۱قاشق مرباخوری
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
✅️حرارت ملایم باشه سه مرحله دیواره ظرف قهوه حباب بزنه از حرارت برداشته بار چهارم وسط حبابها اندازه ی سکه بشه حرارت را خاموش کرده.
✅️میتونید بجای شکر با شکلات میل کنید.
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات شله زرد
دوست عزیز نکات کپشن و مطالعه کن تا یه شله زرد مجلسی و خوش عطر و طعم داشته باشی.
😍🥰😍🥰😍🥰
مواد لازم:
برنج نیمدونه یک پیمانه
شکر ۲.۵ پیمانه
گلاب ۲/۳پیمانه
عرق هل ۱/۳پیمانه
خلال بادام ۲/۳پیمانه
زعفران دم کرده
کره ۲۰گرم🧈
آب ۱۰ پیمانه💧
⭕️نکته:مقداری از گلاب و هل را با برنج خیس میکنیم،مقدار باقیمانده را با بادام.
⭕️کف روی برنج را حتما بگیرید.
⭕️برنج که کاملا پخت کره و خلال را ریخته.
⭕️برنج که تقریبا غلیظ شد،شکر را ریخته یک ربع بحوشه.
⭕️بعد از اضافه کردن شکر اصلا آب اضافه نکن.
#آشپزی#شیرینی #دسر #شله_زرد #نذری
#افطار #آشپزی_آسان #خوشمزه #شب_قدر
همه چی وکامل تو فیلم توضیح دادم بازم سوالی بود توی کامنت در خدمتم.
لطفا ❤️ و سیو یادت نره حتما بفرست برای
بهترین دوستت🥰
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز سوخاری
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی جدید اکبر جوجه
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
از فردا کل مدیا پر میشه از کپی این ویدئو.
یا عین همینو میسازن یا یکم تغییرش میدن و میسازن، یا همین کلیپ و شر میکنن
البته در هر صورت باعث خوشحالیه
با تشکر از :
@ako__food
جوجه کرهپز با سس زرشک برای ۴ نفر
ران مرغ ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ گرمی ۶ عدد
آب و نمک به نسبت ۱۰ به ۱
کره محلی ۱۲۰ گرم
سیر ۶ حبه
زرشک ۱۵۰ گرم
روغن زیتون ۳ ق غ
شکر ۱ ق غ
سرکه سیب ۱ ق غ
آب نصف لیوان
برنج ایرانی ۴ پیمانه
نکات
۱-کره محلی خیلی بهتره . از ۱۲۰ گرم کره ۴۰ گرم باقی میمونه مابقی تبخیر میشه و بخش کمی جذب میشه
۲- ران مرغ بخاطر چرب بودن برای این سبک پخت گزینه مناسب تری هست
۳-زمان و حرارت رو خودتون طوری تنظیم کنید که کره و مرغ نسوزه و حسابی مغز پخت بشه
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
27.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو مجلسی
فکر کنم همتون بدونید بابابزرگم اشپزه😍🫶😁
.
.
دستپختش بینظیره همه غذاهاش عالیههه آما یسریاش عالییتررر لوبیا پلو از همون عالیتراس😍🫠
.
یه اعتقادی داره اینکه رب لوبیا پلو نباید زیاد باشه بجاش گوجه میزنه ،اخر کار حتما کره میزنه موقع سرو (اگر خیلی پولدار طورید😂کره اب شده و رعفرون بزنید)
.
هویج طعمشو خیلی خوب میکنه ولی از ادویه هاش نباید غافل شد🤦🏼♀️
.
ادویه پلویی بزن دارچین ،ادویه مرغ گوشت زردچوبه فلفل(لوبیا پلو تندش خوبه🤩) کاری و در اخر پودر گل محمدی
.
.
من زعفرون نزدم نداشتم چون😂🤦🏼♀️
.
اگر بورک درست کردید و طبق معمول مثل من خمیرش اضاف اومد نگه دارید برای ته دیگ ،بعدا دعام میکنید😅
.
.
خلاصه بنظر من رو دست لوبیا پلو بابابزرگم نیست😎
.
.
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بامیه
🤔خورشت بامیه دوست دارین 👨🏻🍳
@ashpazi_ba_me
مواد لازم برای درست کردن خورشت بامیه 👇🏻
بامیه ۲۵۰گرم
گوشت گوسفندی ۴۵۰گرم
سیر ۴حبه
رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
پیاز خلالی خرد شده ۲عدد
روغن به مقدار لازم
نمک فلفل و زرد چوبه به مقدارلازم
هر چقدر بامیه ریز تر باشه مجلسی تر و بهتره یادتون باشه بامیه رو که اضافه کردین نزارین که له بشه چون بافت نرمی داره 😋
تاریخچه این غذا سنتی ایرانی خوشمزه👇🏻
خورش بامیه یکی از انواع خورشها در آشپزی عربی و آشپزی ایرانی خصوصاً آشپزی کردی است. این غذا در استانهای کرمانشاه، ایلام،کردستان، خوزستان، لرستان و فارس تهیه میشود. خورش بامیه یکی از پرطرفدارترین غذاها در آشپزی عربی است
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لونه کباب اذربایجان
👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالی میشه😍
.
Credit: @myfoodchannell
.
.
لوله کباب آذربایجان(در فر)
.
.
مواد لازم:
1 عدد فلفل قرمز کاپیا
2 عدد پیاز
1/2 دسته گشنیز
1 کیلو و 600 گرم گوشت چرخکرده (مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی)
برای هر 800 گرم گوشت 200 گرم دنبه گوسفندی
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پول بیبر
1/3 قاشق چایخوری زیره
نمک طبق ذائقه
گوشت،پیاز ،سیر و فلفل چرخ کنید،آب اضافی پیاز و فلفل گرفته و نگه دارید ،در یک کاسه گوشت چرخ شده،فلفل و پیاز آبگرفته ،گشنیز ریز خرد شده و ادویه ها رو اضافه کرده و حداقل 10 دقیقه ورز دهید،روی گوشت را بپوشانید و حداقل 1-2 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس سیخ های چوبی را در آب جوش قرار دهید تا موقع پخت در فر نسوزند،بعد از 1-2 ساعت گوشت و سبزیجات را مطابق ویدیو به سیخ بکشید،سپس کف ظرف پخت را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و کباب ها جوری بچینید که زیر سیخ ها خالی باشد،سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با حالت گریل در بالاترین سطح فر قرار دهید،تا دو طرف کباب های برشته و طلایی شوند
پیاز مزه دار شده:
2 عدد پیاز
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری پودر قند
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری سماق
پیازها را به ورقه های نازک برش دهید و مواد دیگر را اضافه و مخلوط کنید بعد از 15 دقیقه با 1 دسته گشنیز مخلوط کنید و کنار کباب سرو کنید
.
ترجمه و ادیت:
@ashpaziy_khalagh
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
❎این جا همون جایی که باید باشی☺️
❎اینجا کلی محصول خوشگل و جذاب هست که میتونی با قیمت مناسب بخری😍
❎تو این کانال میتونی به بچهها هدیه بدی و اونا رو با فرهنگ ایرانی_اسلامی آشنا کنی🥰
✅ عجله کن بیا با ما #همقدم شو 😍
اینجا کلی محصول ارزشی و درجه یکه
بدو تا تموم نشده💚👇
https://eitaa.com/joinchat/4014080465Cfd17b1eb57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها راه شادی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن بادمجان
اگه بدونی این موساکا(گراتن بامجان)چقدر خوشمزس🍆
میای پیجمو فالو میکنی و دوست همیشگیم میشی
@nedaa_daily🍆👩🏻🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆
1🍆(مواد گوشتی🥩)
پیاز ۱ عدد🧅
گوشت چرخ شده۳۰۰ گرم🥩
فلفل دلمه ۱ عدد🫑
قارچ ۲۰۰ گرم🍄
رب گوجه ۲ قاشق
نمک فلفل زردچوبه مقداری
پیاز داغ کرده گوشت را تفت داده بهمراه فلفل قارچ رب وادویه مثل مواد ماکارانی کنار گذاشته.
2🍆سس بشامل🍆
کره ۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق
شیر ۲ لیوان🥛
نمک فلفل مقداری
آرد را داخل کره تفت داده بوی خامی نده شیر را بهمراه نمک فلفل اضافه کرده همزده بکم غلیظ بشه کنار گذاشته.
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
3🍆بادمجان حلقه شده سرخ شده ۳ عدد
سیب زمینی پخته حلقه شده ۳عدد بزرگ
پنیر پیتزا مقداری
ته ظرف سرو را چرب کرده کمی سس بشامل ریخته.
یک لایه سیب زمینی یک لایه بادمجان ،سس بشامل و مواد گوشتی
دوباره سس بشامل و پنیر.دوباره سیب زمینی بادمجان موادگوشتی
وسس بشامل و پنیر در فر ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه در آخر روش گریل وطلایی بشه .نوشجانتون😍
🍆بزارید موساکا یکم از حرارت بیفته بعد برش بزنید که از هم جدا بشن
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
گاها دستورات غلط املایی که دارن باعث خنده اعضا شده اینم یک نمونه ش که برای انبساط خاطرتون میفرستم بخندید😁
#ارسالی_مخاطب
هدایت شده از تبلیغات
🤞با من به بهترین مدل بک بانوی🧕 باتدبیر تبدیل خواهی شد
✅ دوست داری خونه ت همیشه مرتب و منظم باشه و هر لحظه آمادگی مهمون سرزده رو داشته باشه؟ 😍
✅ میخوای همه ش تو آشپزخونه نباشی و کلی وقت اضافه بیاری و به خودت و علایق دیگت برسی؟ 🤩
✅ میخوای مدیریت زمان بلد باشی و برنامه ریزی داشته باشی؟ ⏰
🎯آموزش ببین، متفاوت شو وبدرخش💎
🤝 دستت رو بذار تو دستم که کلی کارای قشنگ میخوایم انجام بدیم و یه تغییر و تحول اساسی تو زندگیمون ایجاد کنیم 🌈☺️
💥همه ی اینها رو من بهت یاد میدم
بیا اینجا👇 که با هم بترکونیم💪
https://eitaa.com/joinchat/351207861C1055e03933
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب روسی
بانوجان برات نگم از عطر سیب و دارچین این کیک وبافت نرم وپنبه ایش🍎🍏
📖حتما کپشن وکامل بخون.
اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست ومیبینی حتما به پیجم سر بزن.
@nedaa_daily 🍰🍎
🍎🍏🍎🍏🍎🍏
مواد کیک سیب دارچین روسی🍰
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۱۸۰ گرم یا ۱پیمانه و۳قاشق
شکر ۱۰۰ گرم یانصف پیمانه
شیر ۱۲۵ گرم یا نصف پیمانه
کره ۴۰گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکین پودر ۱قاشق مرباخوری
سیب ورقه شده ۱تا ۲عدد
خلال پسته دلخواه
دارچین مقداری
🍎🍏🍎🍏🍎🍏
تخم مرغ، وانیل و شکر را زده تا کرم رنگ شود بعد نصف کره و به همراه شیر ریخته زده. آرد و بکین پودر را مخلوط کرده در سه مرحله مایع را در قالب سایز ۲۰ ریخته سیب ورقه ای روش چیده کمی دارچین وشکر پاشیده بقیه کره را ریخته. در فر ۱۸۰ درجه ۳۵ تا ۴۵ دقیقه آمادس.بعد از سرد شدن کیک روی آن عسل گرم بمالید
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی لقمه ای سه سوته بدون همزن وفر 🍩
🍩🍩🍩🍩🍩
کلی آموزش خوشمزه وترفند کاربردی اینجاس 👈
@nedaa_daily🍩👩🏻🍳
@nedaa_daily😍🍩
ماست همدمای محیط ۲ لیوان
آرد ۲/۵ لیوان
بکینگ پودر۲/۵قاشق چایخوری
مواد را مخلوط کرده داخل قیف ریخته وبا قیچی برش زده .داخل روغن داغ سرخ کرده.
میتونید با سس شکلات شکر یا پودر قند میل کنید
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a