#چیپس_ماکارونی
از چیپس خارجی های بیرونم تردتر و خوشمزه تره.
یک بسته ماکارونی رو توی آب و نمک حدود ۷ دقیقه مثل پختن ماکارونی می جوشونیم بعد آبکش میکنیم
فرق نمیکنه چه نوع ماکارونی باشه.
ماکارونی ها رو روی پارچه یا سینی جلو آفتاب یا پنکه یا کولر پهن میکنیم تا کامل خشک بشه هر چند وقت زیروروش میکنیم تا کامل خشک بشه.
روغن رو داخل تابه با ارتفاع زیاد داغ میکنیم روغن باید زیاد باشه ماکارونیا رو میریزیم داخل روغن و سرخ میکنیم ماکارونیا داخل روغن پف میکنه و طلایی میشه
بعد میریزیم داخل کاسه بزرگ بهش به دلخواه فلفل قرمز، پاپریکا، پودرسیر، عصاره پیاز، عصاره مرغ یا گوشت که به صورت پودره برای مزه دار کردنش میزنیم.
#ایده_چیپس
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#انگیزه در خصوص #ایده_آشپزی
#ایده_معنوی
یکی از دوستام برنامه پختن غذا رو یاد اوری کرد .منم اجرا کردم .گفتم تکرارش خالی از لطف نیست .😘
البته نمیگم هر روز بهش عمل میکنم ولی سعی میکنم بهش عمل کنم مخصوصا ماه رمضونا که همه چیمون متبرکه غذامون هم هر روز تبرک باشه.
بسم الله و وضو که مشخصه.
دعای فرج هم برای اینکه یادمون باشه به یمن وجود امام زمان غذا میخوریم و سر سفره ایشونیم.
پیاله یاسین من آب غذا رو با میاله یاسین میریزم.( پیاله های نقره ای یا استیل که آیات قرآن روشون حک شده - بیشتر جاهای زیارتی دارن)
هدیه به معصومین هم هر روز غذا مو هدیه میکنم به کسی یا معصومین یا مثلا حضرت زینب .یا حضرت معصومه یا مادر امام زمان ......
بعد چون غذا رو هدیه کردم سر سفره به همسرم میگم امروز مهمون مثلا امام حسن مجتبی ایم.😇
من حتی وقتی مهمون دارم به مهمونام میگم امروز مهمون کی هستید
ان شالله به برکت این ماه رشد معنوی واخلاص در عمل داشته باشیم .
حتما شما ها هم برنامه هایی از این قبیل دارین .😉
#ارسالی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ته دیگ برنج با کدو حلوایی
کدو حلوایی را پوست گرفته و به صورت ورقههایی به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید. سپس با استفاده از قالب به شکل دلخواه در آورید.
برشهای کدو حلوایی را ۱۵ دقیقه در مخلوط آب سرد و نمک قرار دهید و اگر طعم شیرین کدو حلوایی برای شما قابل تحمل نیست با افزودن مقداری آبلیمو، طعم آن را تعدیل کنید.
پس از ۱۵ دقیقه، کدو حلوایی را آبکش کرده و اجازه دهید خشک شود. برای این منظور میتوانید از دستمال نخی تمیزی کمک بگیرید.
روغن را ته قابلمه داغ کنید، مقداری نمک در روغن بریزید، سپس برشهای کدو حلوایی را در روغن بچینید.
برنج آبکش را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه دم بگذارید
#ایده_ته_دیگ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام🥒
بوی صبحانه مےآید
عطرچایے☕️
صفای سفره صبح
چندلقمه زندگے کافیست
تاانرژی جاودانگے🍅
در وجودمان شکوفا شود🧀
و برای خلق ثانیههای آفتاب
طلوع کنیم🍳
ســـــــ🌸ــــــلام
امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇
امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی
امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع
باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم
با ذکر شریف یا حفیظ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#پیام_سلامتی
بهترین صبحانه ها برای کودکان کم اشتها و ضعیف !
▫️ حلیم
▫️ عدسی
▫️ شیر و خرما
▫️ تخم مرغ (حتما با نان های حاوی سبوس یا جو مصرف شود)
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#دسر_شعیریه
نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_جوش
دوو نیم پیمانه (لیوان ) شکر
آرد گندم : یک پیمانه
وانیل : نصف ق چ
آب : چهار پیمانه
گلاب : نصف پیمانه ( عطر بیشتر دوست دارید میتونید بزنید)
زعفران به میزان لازم ( هر چی بیشتر خوشرنگ تر)
و دوق کره صبحانه .
به ازای هر پیمانه آرد سه برابر شکر و چهار برابر آب و گلاب و زعفرون چشمی .اول آرد و جدا ده دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش بلند بشه بعد الک کنید بزارید یکم از داغی بیافته بقیه مثل فرنی شکر ،اب،ارد،وباهم مخلوط وبزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد گلاب و زعفرون و کره رو اضافه کنید بعد یکیدو دقیقه خاموش کنید و سرو کنید مقدار شکر کاملا میزان هست و طبیعی ولی دوستانی که خیلی کم شیرین میخورن میتونن کمتر بزنن هیچ اشکالی نداره حتی میتونی تست کنید مواد مخلوط شد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شيرينی_مشهدی_یا_آلمانی
ویژه عید نوروز
مواد لازم برای۲۰ نفر
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
شربت بار یا عسل گرم ۶۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۶۰۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
ژله مغزی یا مارمالاد به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود.
۲- به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست .
۳- آرد و ( شیر خشك ) رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه
۴- خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد.
۵- بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید.
۶- خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید .
۷- سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید
۸- بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید.
سایر نکات
استفاده از عسل بجای شربت بار توصیه میشه هم طعم بهتری به شیرینی میده و هم زحمت درست كردن شربت بار و تنظیم غلظت شربت رو نداریم .
استفاده از روغن جامد الزامی است اگر روغنتون كمی شل هست اشكالی ندارد ولی از كره و یا مارگارین در خمیر این شیرینی استفاده نكنید
معمولا شیرینی های خشك در همان زمان داده شده با حرارت استاندارد پخته میشوند زمان بیشتر دادن برای پخت شیرینی های خشك باعث خشكی شیرینی میشود و بافت پودری و نرم این شیرینی با حرارت زیاد یا زمان بیشتر دادن برای پخت از بین میرود ( نكته مهم )
مدت ماندگاری این شیرینی بالاست و حدود یك ماه بدون اینكه در یخچال بگذارید قابل نگهداریه اما در جای سرد منزل نگهداری بشه و در ظروف در بسته ترجیجا یكبار مصرف
بعد از اضافه كردن عسل و شیر و تخم مرغ و .... خیلی كم مواد رو هم بزنید در حد مخلوط شدن كافیست همزدن زیادی امكان داره خمیرتون به روغن بیفته.
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قنبر_پلو_شیرازی
اول دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده ریز نمک فلفل زردچوبه یک قاشق آرد نخودچی خوب ورز بدید کوفته قلقلی درست کنید و سرخ کنید.دو تا سه تا پیاز خلالی نازک کنید سرخ کنید و بعد نصف پیمانه گردو خرد شده یک سوم پیمانه کشمش پهلویی اضافه کنید تفت بدید و سه تا چهار قاشق رب انار اضافه کنید و کنار بذارید.هویج رو خلالی کنید با کمی شکر و زعفران تفت بدید تا نرم بشه و برنج زعفرونی هم درست کنید و همه مواد رو موقع سرو غذا دورش تزیین کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش شیرینی مشهدی 🍓
#گیف_آموزش_شیرینی_مشهدی😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش املت اسفناج و پنیر صبحانه🍓
#گیف_آموزش_املت_اسفناج_و_پنیر_صبحانه😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_سبزیجات
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم)
1/2 استکان آب (45 گرم)
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده
کمی جعفری
پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری نمک
3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید)
در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود.فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
✨فروشگاه کالونه ✨
بهترین کانال مشاوره برای خرید محصولات ارگانیک #خانگی در ایتا زیر نظر دکترین طب سنتی🌺
تمامی محصولات توسط بانوان تحصیلکرده #رشته_طب که در راستای #سبک_زندگی_سالم کار می کنند تهیه می شود😍
💥تنها کانالی که هم محصولات به صورت #تازه شارژ می شود💥
ودر صورت عدم رضایت
اجناس #مرجوع می شود.
✨به مناسبت ایام الله #دهه_فجر تمامی ارسال ها #رایگان می باشد✨
باورتون نمیشه بزنید رو لینک👇زیر تا ببینید.
http://eitaa.com/joinchat/2840592389C1bc790e643
کانال عمده فروشگاه کالونه
@kaloone2
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
از #خوردنی_های گرون😱 و مضر و #تراریخته خسته شدی نمیدونی چیکار کنی....
با خودت میگی مگه چی شده 👇👇👇👇
چی چی ....
یه کانال داریم تو ایتا
پر از #محصولات_سالم و #خانگی که #خانمهای_زحمت_کش_ایرانی درست کردن.
باورت نمیشه بزن رو لینک👇
http://eitaa.com/joinchat/2840592389C1bc790e643
حمایت از کالای ایرانی یادتون نره😉
#سمبوسه
طرزتهیه:
براى آماده كردن اين سمبوسه سيب زمينى رو آبپز و رنده ميكنيم ، پياز رو نگينى خرد و با زرد چوبه تفت ميديم و گوشت چرخ كرده رو اضافه ميكنيم و با فلفل و آويشن تفت ميديم قارچ و فلفل دلمه و كمى رب و در آخرجعفرى و گشنيز و پيازچه ريز شده و نمك و سيب زمينى و پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وكمى هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم.
ميتونيد از زرشك و هويج رنده شده و تخم مرغ آبپز هم استفاده كنيد.
ميتونيد سيب زمينى رو نگينى خرد كنيد و داخل روغن كمى تفت بديد.
نون لواش تازه ونرم رو به شش قسمت تقسيم میکنیم كه سمبوسه ها كوچيك و لقمه اى بشن.
مواد رو از يك طرف نان ميزاريم و به صورت مثلثى نان رو در مياريم و داخل روغن سرخ ميكنيم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#جوجه_کباب_خوشمزه👌😍
کته زعفرانی باجوجه باطعم گشنیزو جعفری موادروتوی سبزی خردشده گشنیزوجعفری،نمک،زعفران دم شده،روغن مایع،پیازرنده شده،کمی آبلیموخوابوندم بعدکباب کردم.
من از بال مرغ استفاده کردم.
#نکته❌
بال مرغ خیلی خوشمزه س اما ضرر هم داره زیاد خوردنش
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#ته_اندازمرغ
#تهچین
ران مرغو با پیاز+زردچوبه+کمی نمک 30 دیقه آبپز کردم ( بعضیا از مرغ خام مزه داره شده استفاده میکنن)
یعد طرف داخل ران رو کمی سرخ کردم
اون طرفی رو که سرخ نشده رو به کف تابه ایی گذاشتم که قرار توش غذا رو بپزمو روغن هم ریختم(مرغارو به هم بچسبونید خوب)
حالا برنج آبکش شده رو که با مواد زعفرونی مخلوط کردمو ریختم روی مرغ در آخر کمی برنحو فشار بدید(با چنگال چندتا بزنید تو برنج که بخار بتونه بیرون بزنه و خوب دم بکشه)
بسته به تنظیم حرارت 50 الی 60 دیقه #زمان لازم میدیم تا مرغا پخته و برنج دم بکشه
حتما برنجو کال ( زنده با همون دون دون ) آبکش کنید
از هر قسمت مرغ که دوس دارید میتونید استفاده کنید/ بال و کتف مرغ بخاطر روغنی که از پوستشون پس میدن بسیار لذیذ میکنن پلو رو
من گاهی وقتا ماهی میزارم(طرف گوشتیشو سرخ میکنم بعد طرف پوستو میزارم کف تابه و #سبزی پلو رو میریزم روش/چیزی هم به برنج اضافه نمیکنم/دوس داشتید پلو رو مثل این زعفرونی کنید)
گاهی هم یک جوجه که به دوقسمت تقسیم شده رو مثل همین مرغا برای این غذا استفاده میکنم
مواد زعفرونی پلو هم همون مواد تهچین مرغ هست
من برای 3 پیمانه برنج 1لیوان ماست رقیق+کمی نمک و فلفل سیاه+یک قاشق گلاب+#زعفرون دم کرده به مقدار کافی+روغن حدودا یک سوم لیوان یا کمی بیشتر+تخم مرغ کامل 2 عدد یا فقط زرده
همو رو با هم مخلوط کنید بعد برنج آبکش شده رو که کمی خنک شده بهش اضافه کنید اگه برنج داغ باشه سفیده تخم مرغ میبنده و لخته میشه
میتونید اواخر پخت از روی پلو بردارید و بچشید اگه روغنش کم بود کره یا روغن اضافه کنید
تخم مرغو اگه خیییلی خوب هم بزنید اصلا بوش توی غذا مشخص نیست اگر هم که اصلا دوسش ندارید حذفش کنید اتفاقی نمیفته ولی با تخم مرغ صد البته طعم پلو خوشمزه تر میشه
ماست اگه ترش و چرب باشه خوشمزه تر میشه
راستی اگه به اندازه تو دم بمونه مرغ نه خام میمونه و نه گوشتش سفت میشه پس زمان باید کافی باشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
515.7K
🔷 ۱- طبع و مزاج شناسی
آموزش #طب_اسلامی ۱
🌹حاج آقا حسینی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#شما_در_خانه_اینطوری_هستید⁉️
🍃مرحوم دولابی درباره سیره اخلاقی آیت الله انصاری همدانی می فرمایند ؛ایشان در خانه نمی گذاشت کسی حتی یک استکان چای برایش ببرد ، خودش چای را می آورد ، سفره پهن می کرد و ...
📚سوخته ، ص ۱۳۴
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#ترفند_آشپزی
در قابلمه بزرگی مقداری زیاد آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله زیاد بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.
ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 ویدیوی طنز تعارف
امام عسكرى عليه السلام فرمود:
هيچ كس را به گونه اى احترام نكن كه او را به رنج و مشقّت بيفكند
لاتُكْرِمِ الرَّجُلَ بِما يَشُقُّ عَلَيْهِ
بحارالانوار جلد 78 صفحه 374
1️⃣ میهمان اومده خونه تون به زور سر سفره می گی غذا بریز! خوب به اندازش خورد سیر شد! چرا اصرار می کنی؟ چرا به زور براش پلو و خورشت می ریزی؟ خوب مجبور می شه به زور بخوره به خودش ضرر برسونه! این که نشد احترام؟
2️⃣ با دوستت رفتید رستوران، به زور می گی باید من غذای هر دومون رو حساب کنم! اونوقت دوستت هم می افته تو رودربایستی و می گه: نه نمی شه حتما من باید حساب کنم... تازه اینجاش جالبه که هر دوتون تو دلتون می گید: نکنه قبول کنه و من حساب کنم!!! خوب خیلی دوستانه هر کسی غذای خودش رو حساب کنه! کار سختی نیست که!!! چرا خودت و دیگران رو تو سختی می اندازی؟؟؟
🚫 فقط 2 مثال زده شد از انبوه رفتارهایی که به نام احترام خودمون و دیگران رو تو زحمت می اندازیم، خوبه کمی با فکر عمل کنیم و کم کم عادات غلط رو کنار بذاریم که به نسل های بعدی هم انتقال پیدا نکنه!...
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کیک کدو ی سبز
.
مواد لازم :
کدوی سبز ..................... 2 عدد متوسط
روغن مایع ..................... 1 فنجان
شیر ............................ 1 فنجان
تخم مرغ ........................ 3 عدد
ماست .......................... 3 قاشق غذاخوری
آرد ............................. 2 لیوان
بیکینگ پودر .................... 1 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده .............. 1 فنجان
پیاز ............................. 1 عدد(یا 4 عدد پیازچه)
شوید خرد شده ................ نصف فنجان
فلفل سیاه ...................... 1 قاشق چای خوری
نمک ............................. 1 قاشق مرباخوری
.
طرز تهیه:
کدو_سبز ها را رنده می کنیم. پیاز (یا پیازچه )، جعفری و شوید تازه را ریز خرد می کنیم. در یک ظرف مناسب، تخم_مرغ ها ، روغن مایع، شیر و ماست را ریخته و به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مخلوط شیر اضافه کرده و خوب هم می زنیم و کدو سبز رنده شده و بقیه ی سبزیجات خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه ، اضافه کرده و همه ی مواد را از زیر به رو به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم. خمیر را در قالب مافین ریخته و درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان بپزد و طلایی شود.
.
1: می توانیم به جای پخت این کیک یا نان در فر ، آن را مانند کرپ در تابه بپزیم.
شیرینانه ی 2: اگر کدو سبز، بعد از رنده شدن خیلی آبدار بود، آب اضافه ی آن را می گیریم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami