eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اجیل یلدایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوس دارین عدسی اینجوری خشک باشه یا آبدار؟؟😋 با سیب زمینی یا ساده؟🤔 یه شام خوشمزه، مقوی و البته سالم 😉👌 . 🥘 . مواد لازم : دال عدس 1 ليوان سیب زمینی  1 عدد پیاز  1 عدد سیر  3 حبه رب گوجه  1 قاشق غذاخوری لیمو عمانی  دو عدد نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل . . طرز تهیه : . ● اول سیب زمینی رو با عدس گذاشتم بپزه و خوب نرم شه بعد که پخت با گوشتکوب لهش کردم. تو یه ظرف دیگه پیاز رو سرخ کردم تا طلایی بشه، بعد سیر خرد شده رو اضافه کردم و کمی تفت دادم. ادویه ها و‌ رب رو بهش اضافه کردم مجددا تفت دادم تا رب رنگ باز کنه در آخر به عدس اضافه کردم و‌ گذاشتم خوب به خورد هم برن و جا بیوفتن 😋 ashpazi_ba_aylin @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم سفیده تخم مرغ : 4 عدد  خاک قند : 1 لیوان  وانیل : 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین : 1 و 1/2 قاشق آب : 3 قاشق نان میکادو(ویفر) یا بیسکوئیت گرد: به تعداد لازم شکلات ذوب شده : به مقدار لازم برای روی بستنی ها پودر نارگیل برای تزیین پودر گردو برای تزیین سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد. به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید. ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود. ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند. بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 تخم شربتی خیس خورده ژله آلورا میوه دلخواه (تکه شده) 1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن 4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 30 گرم شیر 40 گرم آرد 35گرم بکینگ پودر نصف ق م شکر 35گرم طرز تهیه زرده ها و سفیده های 2 عدد از تخم مرغ ها را جدا کنید. 1عدد زرده های تخم مرغ و ۱ عدد تخم مرغ کامل( زرده و سفیده باهم ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید. حین هم زدن روغن را اضافه کنید وبعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید. حالا 2 عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند سپس شکر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زمانی که کاملا فرم بگیرد (نشانه فرم گرفتن ظرف را برگردانید مواد از ظرف نمی ریزه) حالا سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک به ارومی فولد کنید ( ازپایین به بالا هم بزنید تا پف سفیده نخوابه ) داخل قالب کاغذ روغنی گذاشته در ‌فر ۱۵۰ درجه حدود ۵۰ مین حتی میتونین کیک رابه دوقسمت تقسیم کرده ودورنگ کنین مثل کیک زبرا😊بعدارسردشدن کیک روبرش زدم وچون خامه نداشتم لابه لای کیک روگاناش زدم همچنین روی کیک و یک کیک کاکائویی تمام ، خامه صبحانه روبا شکرهمزدم شره کردم ریختم کنارکیک @mivhe71