#خوراک_دال_عدس
#غذای_نونی
دوس دارین عدسی اینجوری خشک باشه یا آبدار؟؟😋 با سیب زمینی یا ساده؟🤔
یه شام خوشمزه، مقوی و البته سالم 😉👌
.
#دال_عدس 🥘
.
مواد لازم :
دال عدس 1 ليوان
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی دو عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل
.
.
طرز تهیه :
.
● اول سیب زمینی رو با عدس گذاشتم بپزه و خوب نرم شه بعد که پخت با گوشتکوب لهش کردم.
تو یه ظرف دیگه پیاز رو سرخ کردم تا طلایی بشه، بعد سیر خرد شده رو اضافه کردم و کمی تفت دادم. ادویه ها و رب رو بهش اضافه کردم مجددا تفت دادم تا رب رنگ باز کنه
در آخر به عدس اضافه کردم و گذاشتم خوب به خورد هم برن و جا بیوفتن 😋
ashpazi_ba_aylin
@mivhe71
#بستنی_زمستونی
👩🍳مواد لازم
سفیده تخم مرغ : 4 عدد
خاک قند : 1 لیوان
وانیل : 1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : 1 و 1/2 قاشق
آب : 3 قاشق
نان میکادو(ویفر) یا بیسکوئیت گرد: به تعداد لازم
شکلات ذوب شده : به مقدار لازم برای روی بستنی ها
پودر نارگیل برای تزیین
پودر گردو برای تزیین
#طرز_تهیه
سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.
به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.
ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.
ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.
بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.
@mivhe71
#ژله_تکنفره🍮
تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید
@mivhe71
#کیک_تولد
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 30 گرم
شیر 40 گرم
آرد 35گرم
بکینگ پودر نصف ق م
شکر 35گرم
طرز تهیه
زرده ها و سفیده های 2 عدد از تخم مرغ ها را جدا کنید. 1عدد زرده های تخم مرغ و ۱ عدد تخم مرغ کامل( زرده و سفیده باهم ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید. حین هم زدن روغن را اضافه کنید وبعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید. حالا 2 عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند سپس شکر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زمانی که کاملا فرم بگیرد (نشانه فرم گرفتن ظرف را برگردانید مواد از ظرف نمی ریزه) حالا سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک به ارومی فولد کنید ( ازپایین به بالا هم بزنید تا پف سفیده نخوابه )
داخل قالب کاغذ روغنی گذاشته
در فر ۱۵۰ درجه حدود ۵۰ مین حتی میتونین کیک رابه دوقسمت تقسیم کرده ودورنگ کنین مثل کیک زبرا😊بعدارسردشدن کیک روبرش زدم وچون خامه نداشتم لابه لای کیک روگاناش زدم همچنین روی کیک و یک کیک کاکائویی تمام ، خامه صبحانه روبا شکرهمزدم شره کردم ریختم کنارکیک
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده