#سالادقالبی
#پیش_غذا
@mivhe71
سالاد جديدي شايد نباشه و خيلياتونم شايد بلد باشين
ولي واسه مهمون بازي و اين حرفا جدا از طعم دلپذيرش ظاهر قشنگي هم داره 😋😍
توو هر قالبي ميتونيد درست كنيد جنس و قيافش اصلا مهم نيس من بعضي وقتا توو قابلمه و ماهيتابه هم درست كردم
فقط حتما حتما بايد پلاستيك فريزر بزاريد توي قالب ..😌
ابتدا كلم سفيد و بنفش و هويج رو هر كدوم جداگانه با رنده درشت رنده ميكنيم ( با غذاساز هم ميشه ) فقط مواردتون بايد حسابي خشك باشن يني وقتي شستين بزارين كامل خشك بشه بعد خردش كنيد چون غير ازين باشه اب ميندازه بعد به هر كدوم يك قاشق غذاخوري خيلي نبايد سس بزنيد چون شل ميشه (ترجيحاسس فرانسوي)و نمك و اويشن ميزنيم بعد داخل قالب پلاستيك فريزر ميندازيم به ترتيب لايه ها رو ميريزيم و با پشت قاشق فشرده ميكنيم بعد از اتمام كار اضافه هاي پلاستيك رو روي اون ميكشيم و به مدت دو ساعت در يخچال نگه ميداريم بعد بيرون مياريم برميگردونيم داخل ظرف سرو و پلاستيك رو بر ميداريم و تزيين ميكنيم و سپس نوش جان 😍😋
#سالاد
#پیش_غذا
@mivhe71
امروزم سالاد داریم از نوع خوشمزه ش
.
محتویات سالاد:کاهو،کلم برگ سفید،کلم بنفش،خیار(رول شده)هویج،فلفل دلمه زرد،توت فرنگی،پنیر سفید و روی سالاد هم سیاهدانه و روغن زیتون
.
اون ظرفم فیله مرغ و آلوبخارا هستش،فیله ی مرغ رو با یه پیاز خلالی تفت میدیم و نمک و فلفل میزنیم و بعد با نصف استکان زعفران آبکرده با شعله ی کم میزاریم بپزه و یه ربع آخر پخت آلوهارو بهش اضافه میکنیم،این روش طبخ فیله خیلی خوشمزه میشه👌😋
.
سسی در کار نبود اون ظرف هم ماست و موسیرِ و روش تخم کتان و گل محمدیِ
@mivhe71
#کوکوسبزی_دورنگ
کوکو_سبزی_دورنگ
سبزی کوکو رو که شامل تره جعفری گشنیز شوید سیر سبز (اگه برگ سیر نبود از چند حبه سیر رنده شده استفاده کنید) بعد از اینکه ریز خرد کردین با تخم مرغ مخلوط کنید کمی هم نمک و زرد چوبه اضافه کنید میتونید زرشک و گردو خرد شده هم اضافه کنید( ولی چون تو خونه ما طرفدار نداره من روی کوکو میریزم ) برای اینکه دو رنگ بشه دو تا تخم مرغ رو تو ظرفی بزنید تا از لختگی در بیاد بعد کمی نمک یه قاشق مربا خوری ارد و دو قاشق غذا خوری شیر و کمی هم از سبزی کوکو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تو تابه کمی روغن بریزید وقتی داغ شد مایع تخم مرغی رو بریزید در تابه رو بزارید تا ببنده بعد مایع کوکو رو اروم بریزید روش و در تابه رو بزارید تا بپزه وقتی سفت شد برگردونید تا اون طرفش هم سرخ بشه بعد هم نوش جان کنید اگر خواستین به صورت رولی درست کنید باید قطرش کم باشه تا بشه رولش کرد ..
@mivhe71