#پاکورا
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️آرد سفيد دو پيمانه
▫️اردنخود يك پيمانه
▫️خمير مايه يك قاشق غ خ
▫️جعفري وگشنيز يا يكي از اين دو يك پيمانه
▫️پياز يك عدد بزرگ ريز سده
▫️نمك فلفل قرمز بمقدار لازم
▫️فلفل سبز تنديكي دوتا ريز شده يا بيشتر
▫️تخم مرغ يك عدد(ميشه هم حذف كرد)
🔴طرز تهیه🔻🥙
🔸همه ي مواد ذکر شده رو باهم مخلوط كرده سپس اب ولرم رو كم كم أضافه كرده تا خمير نسبتا شلي بدست بياد زياد ابكي نكنين چون موقع سرخ كردن خيلي روغن جذبش ميشه سپس يك ساعت در جاي گرم استراحت داده،بعدش از مواد قاشق قاشق بردارين تو روغن سرخش كنين و سروش كنيد.
♦️ميتوتيد بهش گوجه نگینی شده هم اضافه كنيد عالي ميشه👌🏻
♦️تخم مرغ رو ميتونيد حذف كنيد.
♦️بجاي جعفري يا گشنيز ميتونيد شويد خشك يا تازه هم جايگزين كنيد.
@mivhe71
#خاگینه_قالبی🥯🥯
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۵ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۵ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد برای شربت:
آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب شده ۲ قاشق غذا خوری
ابتدا آب و شکر را در قابلمه ریخته و روی شعله بگذارید تا شکر حل شود پس از حل شدن شکر ، گلاب و زعفران را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و بگذارید شربت خنک شود.
تخم مرغ و وانیل را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود،ماست و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
قالب مورد نظر را با روغن جامد چرب کنید از مایه تا دو سوم قالب بریزید و روی سینی فر بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه بذارید بپزه و طلایی شود.
بعد از پخت داخل همون قالب شربت سرد شده را روی خاگینه داغ بریزید.
💢شیره حتما باید خنک باشد و خاگینه داغ💢
@mivhe71
🍓اسموتی_توت_فرنگی تمشک
دو لیوان توت فرنگی دو لیوان تمشک
دو لیوان شیر و اگه میوه هاتون فریزری بود نیازی نیست یخ بریزید همه رو داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید میتونید یه مقدار عسل و خامه هم بریزید و سرو کنید
@mivhe71