#کرابیه_پسته_ای_ترکدار
نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری
پودرقند شش قاشق غذاخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن صاف یا همون روغنی که هایلایت کردم دویست و سی گرم یا یک لیوان فرانسوی یا دویست و پنجاه گرم کره
آرد شیرینی الک کرده حدودا ۲-۳ لیوان
همه مواد به غیر از آرد و باهم مخلوط میکنیم بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که به خمیر نرم بدست بیاد نه خیلی سفت بشه نه خیلی شل بعد از خمیر گوله هایی کوچکتر از گردو بردارید و گردکنید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله بچینید چون بعد پخت پهن میشن بعد با قاشق خیلی آروم فشار بدین تا صاف بشن و ترک دار بشن بعد داخل قابلمه که از قبل گرمکردیم (فر دستازمون )میذاریم حدودا بیست دقیقه بمونه تا زیر شیرینیا طلایی بشه اگر خواستین فر بذارید بیست دقیقه با حرارت صدوهشتاد درجه بعد از پخت اصلا به شیرینیا دست نزنید چون پودر میشن بعد از سرد شدن با شکلات شیری بن ماری شده و پسته خرد شده تزیین میکنیم
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃
#کیک_شیفون_شکلاتی🍽
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱/۵ لیوان فرانسوی
شکر یک لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
پودر کاکائو ۱/۴ لیوان
آب جوش نصف لیوان
پودر تارتار با آبلیمو ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق م
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید .سفیده را با همزن شروع به زدن می کنیم به تدریج نصف پیمانه شکر و پودر تارتار یا آبلیمو را با سفیده اضافه می کنیم تا زمانیکه سفیده فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد. پودر تاتار برای کیفیت بهتر سفیده هست .سپس ظرف سفیده را داخل یخچال نگه دارید .
در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ را با مابقی شکر و وانیل با همزن می زنیم تا کرم رنگ و روشن شود .
روغن را به مواد زرده اضافه کرده، آب جوش را با پودر کاکائو مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه کنید .
همزن برقی را کنار بگذارید و با لیسک آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد زرده اضافه کنید، خوب که مخلوط شد سفیده تخم مرغ را به مواد کیک در یک جهت و به صورت دورانی اضافه کنید .
کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مواد کیک را داخل قالب گرد بیست بریزید و درون فر یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید .
بعد از سرد شدن کیک آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. و برای مابین لایه ها از خامه شکلاتی استفاده کنید
برای خامه شکلاتی ابتدا مقداری خامه قنادی را با همزن فرم دهید و بهش یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید .
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
🔷بزرگ ترین فروشگاه بانوان در مجازی 🔷
💯اینجا محشره...😍👇
پراز
❄️ ➖مانتوهای فصلی➖👘
🍀 ➖لباس_مجلسی ➖🙋
🍂 ➖ شومیز شیک و جذاب➖👗
❄️ ➖لباس_خونگی های خوشگل➖👚
حـتـی سایـز های بــــزرگ❗️
👌➖قیمت ➖استثنایی➖👌
#ارسال_سرتاسرکشور ✅
#گارانتی_اجناس ✅
#فروش_حضوری_هم_داریم ✅
#تنوع_محصول_برای_هرسنی ✅
👇کافیه وارد لینک زیر بشی فقط👇
http://eitaa.com/joinchat/3370909713C3060b4a125
لباسهای عید رسید👏😍 با تخفیف ویژه😳
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
معدن مانتو. . شومیز . لباس مجلسی 😍😍😍
🔴خوشگلترین لباسای زنونه حتی واسه تپلیا را اینجا ببینید👇👇
🔴 از سایز 36 تااااا 74
✔️⛔️ دیدنش کاملا مجانی ⛔️✔️
@Afif_baanoo
http://eitaa.com/joinchat/3370909713C3060b4a125
بدووووو🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀
لباسهای عید رسید👏👏
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رولت_مرغ
گوشت چرخ شده سینه یاران مرغ یابوقلمون یا مخلوطی ازهردو 500گرم
پیاز 1عدد متوسط
سیر2_3حبه
تخم مرغ 1عدد
اردسوخاری 2ق غ
نمک ،فلفل ،زردچوبه یازعفران به میزان لازم
مواد لازم برای بین رولت :
این موادسلیقه ای وبه دلخواه می باشد می توان ازجعفری ساطوری شده،هویج پخته ونگینی شده،قارچ ورقه وتفت داده شده،نخودفرنگی پخته شده،فلفل دلمه ای ریزخردشده ،پنیرپیتزا
وحتی تخم مرغ ابپزشده و....استفاده کرد.
*من از هویج پخته نگینی شده وجعفری ساطوری شده وپنیرپیتزااستفاده کردم.
طرزتهیه:
گوشت چرخ شده را به همراه پیازوسیررنده شده ،تخم مرغ ،نمک ،فلفل ،زردچوبه یازعفران واردسوخاری مخلوط کنیدوخوب ورزدهیدتا حالت چسبندگی پیدا کند.
*به دلخواه می توانید ازسبزیهای معطر نیزدرون گوشت استفاده کنید.
سپس روی سطح کاریک پلاستیک فریزربازشده پهن کنید روی ان راکامل اردسوخاری بپاشید گوشت راروی ان منتقل کنید وبه شکل مستطیل وبه ضخامت یک سانت پهن کنید. هرباردستتان رادراب یاروغن زده که گوشت به دستتان نچسبد .رولت راصاف ویکنواخت پهن کنید.
بعد روی ان کامل ازمواددلخواه تان _جعفری خردشده وهویج پخته نگینی وپنیرپیتزای فراوان_بپاشیدورولت رابه کمک پلاستیک زیرین رول کنید بعدازرول کردن رولت رابا چندبارغلطاندن روی سطح کاریکدست ومنظم کنیدوروی ان را کامل اردسوخاری بزنید.
سپس همه طرف رولت رادرروغن و باحرارت بسیارملایم سرخ کنید درحدطلایی شدن وبعد ان را به مدت 20دقیقه درفربگذاریدتا مغزپخت شود.
*من با حرارت بسیار بسیارملایم وکامل سرخ کردم وداخل فرنگذاشتم.
سس رولت مرغ:
یک عدد پیاز را درکمی روغن تفت دهید به دلخواه فلفل دلمه وهویج هم می توان اضافه کردسپس یکی دوقاشق رب اضافه کنید تفت دهید تا رنگ ان قرمز شود نمک ،فلفل ادویه بزنید ودولیوان اب روی ان بریزیدمی توانید این سس را بروی رولت مرغ بریزید واجازه دهید که رولت بروی حرارت با سس جا بیفتدوسس غلیظ شود ویا
سس اماده وغلیظ شده راپوره کرد تا یکدست شودوسپس درکنارغذا وبه صورت جدا سرو کرد.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
@mivhe71
خوراک جگر.
جگر رو بشورید. تکه تکه کنید. با پیاز و سیر و نمک ادویه تفت بدید. رب گوجه و کمی گوجه رنده ای بزنید و بزارید تفت بخوره و پخته بشه. توی این مرحله صبور باشید. شعله رو کم کنید و بزارید آب جگر کشیده بشه وگرنه بوی زحم میده. در نهایت کمی آب لیمو و تمام. همین.
.
@mivhe71
طرز تهیه:
ماکارونی رو کامل پختم آبکش کردم ریختم تو ظرف پیرکس بعد مایه ماکارونی رو ریختم روش و بعد پنیر پیتزا ریختم و با فلفل دلمه ایی و گوجه گیلاسی تزیین کردم ،روشو سلفون کشیدم و چند سوراخ ایجاد کردم 5 دقیقه داخل مایکروفر گذاشتم بعد سلفون رو برداشتم و 3دقیقه بدون سلفون داخل مایکروفرگذاشتم و تمام. 😊😋
@mivhe71
#سمسمیه_کنجدی😋😋😋
دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید.
2 قاشق ارده
2 قاشق دوشاب (شیره خرما )
3 قاشق عسل
مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃